MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.67 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    1650

     

    67 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    Donderdag 20 Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    Krokus job

    *

    …. de nummers 9 en 10… Doet me denken aan Die 10 Kleine Negertjes van Agatha Christie…..

    **

    *

    … belgicist Patrick Dewael en Sabine Laruelle….

    *

    Als geboren en gespogen rasechrte pursang Vlaming staat Dewael als levend verwijt voor dit apenland. Alles tonen wat het niet is. Precies alsof één van 10 Zwarte Negertjes vooraleer die in beeld kan komen, door een stortbad witte verf zou lopen. Verandert wel iets aan zijn uiterlijk, maar begot geen centiem aan zijn binnenste.

    En over ‘straatmadelieven’, in ’t Fransoos delarullen, wens ik mij al helemaal niet in te laten. Ben inderdaad beter opgevoed.

    Het siert echter wel de Sire, want die is inderdaad niet voor niets het Opperhoofd van die bende klootjesvolk dat eerst alles afbreekt, om vervolgens de wereld rond te doen, dat ze eigenlijk…bruggenbouwers zijn.

    Een stuk pretentie die bijna regelrecht uit de mond komt van Keizer Karel V, waarvan men zei dat in zijn wereldrijk de zon nooit onderging.

    Want zei die, wete wa? Om de vrede te bewaren moet ik eerst alle oorlogen winnen.

    En als Oom Adi 500 jaar later dat ook eens probeerde, miek hem dat tot de Grootste Socialist Aller Tijden.

    En daar had ‘Nationalislme’ niks mee te maken, maar het Marxisme integendeel alles.

    Nog ’n geluk dat we Trump hebben om de 3de WO te slim af te zijn. Trump & Poetin: T&P: the proof of the pudding is the eating….

    *

     

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    **

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    Woensdag 19 febr. 2020

    **

    *

    Dewael, voorz. Kamer (Open-VLD) en Laruelle (MR), voorz. Senaat: samen moeten ze de situatie proberen ‘af te koelen’. Hoe moet je ze noemen: informateurs, verkenners, ontmijners… FRIGO-RISTEN die M/V samenhokken in een ferm afgekoelde ruimte. Wat zou daar kunnen van voortkomen?) Tijd krijgen ze tot 9/3 (want het is de crocus, hé! En dan worden de bloempjes buiten en bij de bijtjes gezet…)

    **

    *

    Magniette roept op tot kalmte, hij probeert bruggen te bouwen, geen fronten. Rutten is het langst bij de koning. 5de Wiel aan de wagen?

     

    Verkiezingen moeten we nu vermijden want de meeste mensen zijn NU te KWAAD…

    Da’s just. De colère hangt o zó voelbaar tastbaar in de lucht. Want ze komt van omhoog uit de Hoogste Regionen. De ‘Postjes’, de ‘Vergoedingen’, de wenkende Nederlaag. De burgers zelf, Ma Chère, die vragen maar één ding en dat is VERKIEZINGEN, VERKIEZINGEN, VERKIEZINGEN!

    Want we leven gelukkig nu eenmaal in een RECHTSSTAAT met vaste wel omschreven regeltjes. Hoe belachelijk die meestal ook zijn.

    Konden de burgers, de echte democraten, die maar gemaakt hebben! Daar zouden zoveel geen achterpoortjes aan zijn.

    Wat gij, Jan Breydel en Pieter Deconinck? Jullie beiden zijn wel in brons vereeuwigd. Maar ‘Die Gedanken sind Frei’ (= Linxe stelling…) en we zijn nu toch in het Tijdperk van de Onbegrensde Mogelijkheden? De boodschap hoeft niet lang te zijn. Mag zelfs in ’n taal die thans iedereen begrijpt: ‘GO’..

    En dan kan, om Magniette/Kaniette te plezieren de letters van onze eigenste Armé Belge (ABL) omgedraaid worden tot BLA. BLA. BLA.

    Doordenkertje doorgedrongen?

    *

    Nieuws van het Invasie Front. Strengere voorwaarden voor invasie-immigranten (?) die naar Gr. Britt. willen ‘om te werken’: moeten om te beginnen de Engelse taal beheersen + een job+aanbieding - kunnen bewijzen voldoende cash geld kunnen op tafel (of op de bank) leggen. Die verdomde Engelsen willen alleen de besten, de verstandigsten en de slimsten.

    Voor elke ‘Arbeid’ treedt er een soort ‘puntensysteem’ in voege: gebaseerd op talent + vaardigheden.

    En dat moeten we allemaal door de Openbare Omroep aanhoren en tot in de puntjes uitgelegd worden. De bedoeling is overduidelijk. Denken ze, maar ze kunnen verkeerd denken.

    De Burger, volgens mijn denkt: miljarde-miljaar, waarom zijn die Engelsen, net als bij ‘De Bevrijding in September ’44’, op het Continent niet blijven hangen, om net als toen, ons te verlossen van die Märkeliaanse Verdwazing? Do You remenber? Die hadden in hun kielzog toen de Yankees en die strooiden met hun Dollars net als voorjaarskoeien met hun vlaaien op het frisse najaarsgroen.

    Ach en Och, wat zijn sedertdien onze Verlichte Grote Verstanden toch achterlijk geworden. Of moet den Donald eerst eens goed met de vuisten op tafel komen buissen? Desnoods met een Tweede Nieuwe en Betere Landing op de Normandische Kusten? Wedden dat op slag die Macroni hetzelfde lot ondergaat als wijlen de Vichy-Regering van tijdens de Duitse Bezetting?

    **

    *

    De directeurs van de Middelbare Katholieke Scholen trekken aan de alarmbel in een Open Brief naar Min. Weyts. Er zijn grote hervormingen voorzien, nu reeds in het 1ste jaar, maar minder geld. Ze klagen dat ze niks weten van hoe het verder moet met de leerstof voor de volgende jaren: geen leerplannen voor het 2de en de daarop volgende jaren.

    Het ‘Onderwijs’ moet jaarlijks 20 miljoen besparen, jaja, zegt dit Verlichte Groot Verstand aan de Top daarop ‘maar er zijn wel degelijk investeringen van 3 miljard € ‘voorzien’.

    Niet uit het oog verliezen: al deze sport van Verlichte Grote Verstanden zijn voor vooral ‘zullers’. Maar tegen dat Middernood daar is, is iedereen dat al lang vergeten. ‘Gouverner’ wel, maar Prévoir’ + uitvoeren, doet dat niet ’n beetje teveel aan Trump?

    *

    Vandaag was er een olympiade voor de 33ste keer om de taal- en leesvaardigheid in ’t Frans in kaart te brengen bij 15-16 jarigen. 8000 leerlingen deden mee uit alle onderwijsafdelingen: zowel de Kaloten als de Maloten. ASO-TSO-BSO. (dit op vrijwillige basis).

    Wat de aanwezige leerkrachten achteraf daarover dachten? Of wel waren de leerlingen minder fit. Precies of iedereen minder geslapen had.

    Men zou zich inderdaad best eens beginnen afvragen waarom de jeugd van tegenwoordig minder slaapt in bed. Dat komt toch nooit (voor de jongens meestal) door die vele leuke seksfilmpjes op hun smartphoons? De Pappa is ‘naar de voetbal’ en de slaperige Mamma zit te suffen voor het scherm. Waarop… voetbal, tennis of aangebrande smeuïge Hollywood love-stories te genieten zijn?

    En neen, aan de mosketen kan het niet liggen, want op dat uur zijn die allemaal dicht. Want reeds midden in de nacht schallen op de minaretten de luidsprekers, dat het tijd is voor het Gebed.

    Maar op dat late nachtelijke uur, zijn onze Verlichte Grote Verstanden amper thuis, na hun zoveelste uitgelopen ‘debat’ over wat ze nu feitelijk best eerst zouden moeten aan beginnen. Mantelzorgen of zorgen voor mantels?

    **

    *

    Na de ‘MIA’S’, de nog glorieuze ‘ULTIMAS’ werden vandaag in Brugge uitgereikt door Min. Jambon. Die voortdurend flink uitgejouwd en zelfs als apotheose met rotte tomaten werd bekogeld. Dit gaat dan wel om prijzen en ver-eremerkingen voor culturele hoogstaande projecten. Luc Tuymans (niet eens aanwezig) kreeg de hoofdprijs.

    Ach, die meestal vrijgevochten Vrijzonnge Jeugd van tegenwoordig. Die zijn waarlijk de sukkelaars van Morgen.

    Oude Vlaamse spreekwoorden bedriegen nooit. De slapeloze seksverslaafde jeugd van tegenwoordig, dat zijn de Dhimini van morgen. Maar waar maken we ons zorgen over?! Tegen dan zal er allang geen ‘fijn stof’ of ‘roetdeeltjes’ meer zijn, Want geen kat meer voorhanden om daarover te leggen zeveren….

    **

    FIJN STOF

    *

    De hoeveelheid ‘fijn stof’ beïnvloedt onze concentratie: dat hebben professoren bij 300 leerlingen vastgesteld. ‘Fijn stof’ komt vooral door de uitlaatgassen van auto’s en de verbranding van hout in kachels.

    Ook naast de ‘zullers’ zijn er dan de anderen die dit reeds hebben vastgesteld. Zo zijn of niet zijn, toen was dat ook al het probleem.

    **

    *

    In Antwerpen werd er een ‘verkeers-Psycholoog’ aangesteld om te helpen bij het ontwerpen van de ooit wel eens aan te leggen Oosterweel-Tunnel. Om deze ‘veiliger’ te maken. Waar leer je deze veelbelovende stiel?

    **

    *

    De gasexplosie op de Antwerpse Paardenmarkt waar 2 doden vielen een paar jaar geleden, de ‘huurder’ (= Pensionhouder?) van het pand moet voor de Rechter verschijnen: 1ste omdat hij wist dat er iets mankeerde aan de oude gasmeters, 2de voor het illegaal onder-verhuren v/d 2de en 3de verdieping. Hij wordt beschuldigd voor onopzettelijke doding, brandstichting, …

    Maar van het illegaal verbergen van gelukzoekers en zo? Ha neen, hé. Daar is geen sprake van, want (‘niet onderzocht’)….

    *

    Japan, Het Land van de Rijzende Zon, krijgt kritiek op de manier hoe ze meer dan 100-den passagiers vrij hebben gelaten van het (ondergaande) cruiseschip Diamond Princess. Iedere dag komen er nog besmettingen bij op het schip. Vandaar dat beter helemaal zou opgeheven worden en aan de golven prijsgegeven…

    *

    Syrië heeft voor het eerst in 8 jaar een burgervliegtuig laten landen in Aleppo. Zo wil Assad laten zien dat hij de regio terug in handen heeft.

    **

    *

    In Genua (It) werd vandaag de laatste pijler geplaatst van de nieuwe brug die de oude ingestorte (zomer 2018) moet vervangen. Tegen deze zomer zou de brug moeten afgewerkt zijn.

    **

    *

    Johny Voners (Xavier uit FC De Kampioenen) kampt met kanker en moet zijn tournees afgelasten. Momenteel liggen ook de voorbereidingen voor de nieuwe serie stil.

    **

    *

    Léon Spillaert (Oostende, 28 juli 1881 - Brussel, 23 November 1946) krijgt voor het eerst een eigen tentoonstelling in de Royal Academie in London. Bij ons heel bekend maar niet internationaal. Zo hoopt men dat nu ook internationale belangstelling komt. Deze tentoonstelling verhuist daarna naar Parijs.

    **

    *

    De Mascotte van AA Gent, samen met een aantal supporters, werd vandaag in audiëntie bij Paus Franciscus ontvangen. De ploeg moet morgen spelen tegen AS Roma en ze vroegen de Paus om zijn zegen.

    Wie is daarvan de grote profijt-hebber? De Paus of AA GENT.

     *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Het (het spreekwoordelijke nawoordje van de dag) is er (gisteren) niet meer van gekomen. Zijn na de middag op vriendenbezoek gemoeten. Is ne keer wat anders.

    Ge moogt gerust zijn.

    Goed voor de borsta, de kela en de buikie. Net als die hoestsiroop uit mijn kindertijd, dapper gepropageerd door ’n dikke nikker op de Zaterdag Markt. Maar, zo zei ‘zij die mijn zorgen wegneemt’, vooral goed om vooral de zinnen te verzetten.

    En of die verzet werden!

    Maar de zinnen bleven niet alleen. Ook de vele bolderbuikte wijnglazen moesten al eens van plaats verwisselen. Maar de dieprood-paarse inhoud?! Niks op aan te merken. klasse. Gewoon KLASSE.

    Wat, in Onderwijsmiddens, niet eens mag verwonderen.

    *

    De bestemming? Haast helemaal tegen de denkbeeldige AfsluitDijk tussen onze twee Lage Landen weerskanten de Staatsgrens. Artificiële Staten, artiesten-geklingel van regenwormachtige Krijgsheren uit vroeger tijden. Op sterven na dood, maar koppig als een ezel. Twee Koninklijke vorstendommen, om ter Koninklijkst en om ter domst.

    *

    Een prachtig landschap. Zelfs voor mij, ’n oude blinde man die juist deze dag voor de ontelbaarste keer, verjaart.

    Om er vrolijk van te worden. Al waren we dan wel, eenmaal voorbij Vosselare, in Het Land van Wilfried Martens himself.

    **

    *

    Eigenlijk meesmuilde ik op voorhand, bij de gedachte ’n smartie te laten maken met mezelf gekeerd naar het hoog verheven bronzen beeld van deze beruchte en alom gevreesde Vriend des Konings en Ex-Vlaming.

    U ziet het in gedachten. Hem, de Hoog Verhevene, een ferme neus zettend, terwijl hij niet eens iets kon terugdoen of mijn mager pensioentje te ‘marginaliseren’. Want om grote woorden, zat de Aflijvige tijdens zijn leven ook niet verlegen.

    Mijn vrouw was er tegen.

    En gelijk had ze: net als in de Wetstraat in Bruxellabad was de lucht er inktzwart, het storm-waaide en de Noordzee buien kletterden op daken dat je bijna de dakpannen hoorde smeken om niet te worden weggewaaid. Geen weer om ’n hond door te jagen. Wat ‘n geluk was voor onze 2 Duitse Herders, die warm en droog thuis de wacht mochten optrekken. Terwijl de Baasjes de bloemetjes buiten ‘zettegenden’.

    Eenmaal ter plaatse ter bestemming in het plaatselijk (en zeer voornaam) RVT AVE MARIA, voorheen (sinds 1833) ’n Franciscanessen Nonnenklooster) konden we haast aan den lijve vaststellen - net als door een koude vuist bij de nek gegrepen - dat de wereld achter onze rug maar onder onze ogen, binnenste-buiten was gekeerd.

    Later daarover meer.

     

    Want net op datzelfde ogenblik klinkt uit de Ether het bericht van de waterpijp-afrekeningen ergens in het verre en toch zo nabije Duitsland. ’n Schietincident’ met tal van doden.

    Veel sporen moeten de Flikken daar niet meer volgen, want de dader, na zijn ‘heldendaad’, was als vanzelfsprekend ‘uit het leven gestapt’. En kijk, gezien de roots van de doden, stond al bij voorbaat vast dat het ging om een daad van… anti-Semitisme.

    Semieten, waren dat niet in hoofdzaak de Joden?

    Lap! dacht ik, daar is het weer. Het zaaien van verwarring, zodat de discussie kan verlegd worden. Om vooral niet de massale al half-voltooide om-volking te moeten in het forum gooien…

    Racisme en anti-semitisme - later werd dat anti-semitisme en racisme - hebben inderdaad wel raakpunten, maar een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.

    En à propos! Roken is slecht voor het milieu en de eigen gezondheid. Waterpijp-smook daarentegen….

    Als er in deze zaak al ’n winnaar is, is dat het… milieu. Want Roken IS slecht voor het milieu….

    *

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!