MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2114

    TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

     

    Woensdag 19 Februari 2020

    **

    *

    ‘Early in the morning’, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    DE VOORZITTERS (BIS)

    **

    Crocussen !!!!!

    *

    *

    Straks is de Crocus daar, en dan valt alles gewoon stil. Zelfs de kleinste kleuterrklasjes in de verste uithoeken van dit Klote Koninkrrijk geven er de brui aan.

    Hoe zouden dan onze zwaar vermoeide en krom gewerkte Hoge Mankepoot, vergezeld door al zijn al even krom gegraaide Minsisters daar dan geen recht op hebben? De maanden-wedden lopen door. Of, in vorkomend geval, liggen de royale ‘Ontslag Vergoedingen’ inc. Onkosten Vergoeding, al klaar. Netjes gerangschikt naar anciëniteit en aantal Dienstjaren. Want trouwens altijd gebudgeteerd staat voor rekening van de volgende ‘Ploeg’. Werkt namelijk proefondervindelijk zeer goed voor de continiuïteit der dingen. Als de Burger dàt maar eens kon proberen te begrijpen!!!!

    Het worden dus zekerlijk geen vijgen vóór Pasen. Misschien wel ook niet mer voor nà Pasen. Want Pasen, dat is/was toch het Hoogfeest van de Klokken van Rome. Ze pleegden vroeger, vòór dag en dauw, ja zelfs vóór het kraaien van de eerste haan, rijk versierde snoep en chocolade uit te strooien. Zowel voor de brave als voor de stoute kindekes. Wie eerst kwam, eerst maalde. Als kind vochten we erom. En lekker dat dat was. Kere weerom, reuze reuze, kere weerom reuzegóm.

    Maar ja, zowel reuzen als Rome zijn zo goed als aan de voet gereden. In alle kerktorens zwijgen de klokken als vmoord Euthanasie? Doodslag? Al-dan-niet met Voorbedachten Rade. À la Van Steenezelbruggje? Of, eerder als lood om oud ijzer, ten gelde gemaakt om – zonder het ‘Milieu’ te schaden - die verdomde Begroting eens te meer te doen kloppen?

    En eerlijk gezegd, wie onderbrekt nu zijn slaap om die nieuwerwetse ‘Muezzin’ van hoog op de minnaretten, te horen zingen om; zoals voorgeschreven, op te roepen voor ‘Het Gebed’.

    **

    *

    Ach ja. We moeten stilaan leren de dingen te zeggen zoals ze zijn. Oefen maar alvast op het woord ‘muadhin’. Meer kan ik niet zeggen, want mijn ‘toplap’ kent geen Arabissers.

    *

    Zekfs Wikipedia is bezorgd om ons aller IS Islamisering. Geniet even mee over dze bloemlezing. Liefst genield, achtwerk omhoog met het hoofd naar Mekka…

    *

    Attentie please, als de azan en de iqama oproepen tot het rituele gebed.

    De muezzin vervult dus in de islam dezelfde functie als (vanouds) de kerkklokken in het Christendom. Hij doet de oproep vanaf een minaret of van wat voor een hoogte dan ook.

    Het is wenselijk dat de muezzin een helder klinkende stem heeft, dat hij eerlijk en onderlegd in de gebedstijden is.

    De oproep tot gebed is uitsluitend afhankelijk van de muezzin. Breekt het tijdstip aan voor het gebed, dan wacht hij niet noch ontvangt hij van iemand een opdracht.

    De oproep tot gebed is uitsluitend afhankelijk van de muezzin. Breekt het tijdstip aan voor het gebed, dan wacht hij niet noch ontvangt hij van iemand een opdracht

    De eerste muezzin was een vrijgekochte slaaf, Bilaal Ibn Rabaah'.

    Wanneer hij zegt: Haast u naar het gebed, haast u naar het welslagen dan draait hij naar rechts en links. Hij behoort geen beloning te krijgen voor het doen van de gebedsoproep, behalve van de staat of uit een vroom legaat (waqf).

    *

    Bij het luid-op oefenen op dat laatste woord ‘waqf’ kwamen mijn 2 Duitse Herders benieuwd naar de concurrentie, even aan mijn adem ruiken… Want ook in de hondenwereld, net als bij de islammerij is dankgebruik streng VERBOTEN.

     

     *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe…. Behalve dit.

    Radio Klara (07u)

    *

    D’er is grote beroering in de met tot op de draad versleten kleurpartijen gevulde Hoofdstedelijke Praatbarak: gaan we – met behoud van wedde - onszelf voorgoed naar huis sturen, ja of neen, want het Volk schreeuwt om nieuwe en definitieve verkiezingen.

    En, wat meer is, morgen – als we braaf zijn en wèl leren -- gaat Flipper de UItieme Magniette/Kanniette, die langs de achterdeur werd buiten geflipt, met veel vaderlandsche pompidoux terug langs de voordeur binnenhalen.

    Ze zeggen dat wel nie zo uitdrukkelijk, maar je hoorde de blijde verwachting in hun stem..

    *

    ***

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    Gisteren, Dinsdag 18 februari 2020

    **

    *

    Na 40 jaar worden de 123 ‘warenhuizen opgedoekt. Overgenomen door de Nederlandse Price Discount MegaWorld! Er worden geen werknemers ontslagen.

    *

    Familie van Tine Nys gaat in Cassatie waar men kan oordelen of en nieuw proces voor Beroepsrechters komt. De artsen behouden hun vrijspraak, daar het OM de vingers in de oren heeft gestopt, omdat voor deze kwiebussen de strafrechtelijk onschuld vaststaat.

    Wat heel eigenaardig is, want de zussen hadden tijdens het proces nog verklaard dat ze eigenlijk geen proces wilden. Dus volgens Adv. Van Steenezel-brugghe is het er enkel om te doen om de onrust rond ‘euthanasie’ aan te porren, of om geld?

    En dan de Krantenkoppen de volgende morgen op den BRT moet je die eens horen. Een levende schande. Want achter al dat straatprotest zit diene Stockman, Gentse Jezuïet, achter. Een stok, verborgen achter de kerkdeur?

    Djezus Marrante! En zij die dachten hun slag te hebben thuis gehaald. Nu zal de schrik eens te meer vele mensen weerhouden om zonder hen de wereld te doen ronddraaien.

    En dat allemaal omdat wij het Geloof der Vaad’ren vervangen willen zien door ofwel de agnostische anarchie, of – noodgedwongen - de IS LAMAlisering. Met als gevolg, ter wille van ‘des piemels rust’, neusjes en vrouwen alleen nog vertoonbaar zijn in vormloze jutezakken.

    **

    Met ongesluierd vrouwelijk naakt…

    Haarem-Ontspanning

    *

    Ik zeg U voorwaar, de mond opendoende om te spreken, zeggende: voor de geldelijk méér-bedeelden ligt er in de moslim-bordelen, de harems, een gouden toekomst in het verschiet, voor hen en voor de gehele binnenlandse Harem-Industrie.

    *

    ‘Oh’ het geliefd moordenaarskoppel is eindelijk terug bij ons. In Ivoorkust werden ze na een luxueus en dus gelukkig leventje, opgepakt. Want hier bij verstek veroordeeld voor moord op ‘een Brits zakenman’. Gewoon moord, zonder verdere bijbedoelingen. Wat had U wel gedacht??? Nu kan madame hier een goede verzorging krijgen voor haar bustekanker. Die dingen -bewijsstukken voor haar ‘aandoening’ - heeft ze toch nooit achtergelaten in dat droomland van hen? Want Rechters in dit apenland willen altijd en overal met eigen ogen de – op tafel gelegde - bewijzen zien. Doen ze immers ook als ze het tegen Het Eigen Volk Eerst hebben. Al voldoet meestal in deze gevallen de achterklap en het liegen…

    *

    In Hasselt, de stad der Gevallen Sinterclaessen, bestaat er een ‘TRANSITIEHUIS’ (nieuw woord, reeds in de dikke Vandale?) nu al +6 maand. Dient om ‘Gevangenen’, meestal gelukzoekers van vreemde origine, zich te laten voorbereiden om terug in de samenleving te komen. Door het zoeken (en niet vinden) van werk, zich te bekwamen in (gevechts-) sporten of om nieuwe drugsdealers op te sporen. Het is voor de meesten zeker geen ‘Vaarwel‘; maar een ‘Tot Ziens’.

    De hele verzameling allemaal samen onder schot houden in een lege kazerne op water en droog brood stellen, zou een betere oplossing zijn om de criminaliteit in te dijken. Maar Ssssst! Mondjes dicht, anders krijgt Almacy & Compagnie nog ’n hartstilstand die ’n einde zou kunnen maken aan hun wel zeer lucratieve bedrijvigheden.

    Zoek uit aan wie de misdaad loont, en U vindt de daders.

    *

    ‘Columnisten’ en alle ander Schoon Volk Aller Landen! Blog-lezers en Blog-schrijvelaars: grote attentie, per favore. De Grote, Groteren en Aller Grootste technologie-bedrijven gaan eindelijk (op investigatie van wie?) ‘samen’ de strijd aan tegen ‘fake-news’ op sociale media zoals b.v. zeggen ze, over het Corona Virus! Met (‘getrukeerde?) beelden en zo.

    *

    PS wijst de samenwerking met de NVA af.

    Magniette zegt dat er geen 2/3 meerderheid is om de grondwet te wijzigen.

    *

    **

    ALLE LAGE EMISSIEZONES TER WERELD, VERENIGT U!

    *

    Gent, de Grote Fiere Vlaamse Stede, die zelfs koningen deed beven, waarover Berten Rodenbach het ooit had; zou willen de lage-emissiezone uitbreiden buiten de Stadsring. Nu is er discussie in de gemeenteraad.

    Groen: het komt er 100% zeker nog deze legislatuur. Hun kop mag er af!

    PS: we zullen eerst evolueren en kijken of die luchtkwaliteit zoveel verbeterd is.

    Antwerpen : 14.000 boetes in januari mbt de lage-emissiezones. Kstpr. €158 voor de Burger, maar brengt veel op voor de (altijd lege) Stadskas. Reken zelf maar na.

    In ieder geval zijn overal te lande de Vreemdelingen Raden in de wolken. Daar zijn ze inderdaad dichter bij hunnen Allahu Akbar.

    Meeus: de luchtkwaliteit is veel beter: 12% stikstofoxiden + min 22% roet + min 10% fijn stof.

    Heeft die dat zelf berekend, gecontroleerd en juist bevonden, of is het maar ‘van horen zegen’????

    *

    GEZICHTS TATTOO

     

    Tattoo’s in ’t gezicht, (d.i. op het voorhoofd gedrukt en in ’t harte geplant: op de kin, op de wang, L of R al naar gelang de persoonlijke denkrichting, in de blote hals- uitsnijding (voor de maskes): een nieuwe rage die overkomt van bepaalde getikte Hollywood-sterren zoals Justin Bieber. Men weze gewaarschuwd: je gezicht is de spiegel van je ziel. Ze verwijderen is zeer ingrijpend en bijzonder pijnlijk.

    *

    UZ Leuven heeft een operatie met scanner uitgevoerd om een epilepsie-patiënte te helpen. Geen medicatie hielp nog. De ingreep gebeurt via een ingeboord gaatje in de schedel waar men dan met laserstralen de abnormale weefsels beschadigt/verwarmt. De patiënte is intussen hersteld en heel tevreden.

    **

          WATEROVERLAST

    In Groot-Brittannië staan vele streken blank, vooral Wales en de Midlands. Mensen worden massaal geëvacueerd.

    **

    SPOOKSCHIP

    Het spookschip (uit Tanzania?) dat reeds één jaar op drift was, is op de Ierse rotsen te pletter geslagen door de storm.

    **

       R. ZANGER

    Succesvolle Rwandese Zanger Kizito Mihigo dood in een cel: vermoord (door politie) of zelfmoord. Aan dat laatste twijfel Human Rights Watch en eist een onderzoek. Met de eis dat de Internationale Gemeenschap, (ook België) Rwanda niet meer te steunen

    **

    PELOSI

    Nancy Pelosi, voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, was vandaag in het Europees Parlement. Daar vroeg ze of we samen willen met hen om de strijd aan te binden tegen het bedrijf HUAWEI ivm zijn 5G-netwerk. Ze is bezorgd dat onze privacy door hen niet kan gegarandeerd worden.

    Waardoor eens te meer wordt bloot gelegd, dat Democ Rats op vooral hun eigen privacy staan. Zeker de enige manier om de eigen scheve schaatserij onder controle te houden, denken ze.

    Maar wat gebeurt er dan met de kraaien, die volgens het spreekwoord toch alles uitbrengen?

    *

    Griekenland: staking tegen de pensioen verlaging.

    How they dare!!!!!

    *

    In China lijkt het virus te vertragen.

    10 landgenoten die met het cruiseschip Westerdam in Cambodja waren, zijn terug thuis. Daar moeten ze 14 dagen in quarantaine blijven: geen bezoek, geen shopping…

    **

    Afbeeldingsresultaat voor Bzl OPERA WENEN

    *

    In Wenen heeft het jaarlijks elitair klassiek Operabal plaats gehad. Voor het eerst deed er een Duits lesbisch koppel mee.

    https://doorbraak.be/belgie-een-state-of-the-union/?utm_medium=push&utm_source=meldingenive

    *

    Vive la Lesbicité, la Liberté, la Fraternité en de Égalité. In 1789 kenden ze er nog niks van.

    **

    *

    Drie comedians geven een voorstelling: ’Leeuw van Vlaanderen’ voor mensen die Nederlands leren, om op die luchtige manier kennis te maken met onze cultuur.

    Lees meer : http://deleeuwenvanvlaanderen.be/

    *

    Sporting Lokeren op het randje van het faillissement. Vrijdag moeten er miljoenen op tafel liggen. Anders…

    *

    KV Oostende: huiszoekingen in het onderzoek naar voorzitter Dierckens.

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    ’t Is weeral dezelfde reeds lang ter ziele gegane Bredero die we moeten opvoeren. Maar dat wat kan verkeren, blijft maar op zich laten wachten.

    Godot heeft er niets aan. Al kwam die uiteindelijk zelfs niet eens opdagen. Geen Godot, geen Breedero of zozelfs geen BDW of TVG: weg daarmee.

    Dan maar weer Breedsmoelkikkers lijk Van de la la liere Van de la la, of d’een of andere fils à papa.

    ’t Is weer van da. Comme ça. Et demain on verra. En zwanst nu nie.

    ‘t Land is in groot gevaar. Kussen nog elkaar. Arme soldaten, die ’t leven laten. Elkander haten op ’t moordend front.

    Dat is ’n flard van ’n Oud Strijderslied van tijdens De Mobolisatie dat in mijn kop is blijven rondspoken.

    Het moordend front?

    Zou dat toch nooit datzelfde ‘front’ zijn waarvoor den BDW onlangs opriep. Vechten voor ’n soort Vaderland?

    Mienen Père een hai gin land. Tenzij wat gezever in ‘n bloempot. En ’t was er nog ien dien’t ie êstool’n hao.

    My home is my Castle. End at Magniette/Kanniette maar oppast of me slaon wieder deze keer up z’n tote. Elk zijnen tour is niet te vele.

    **

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!