MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.65 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    1755

    65 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    Dinsdag 18 Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    N.a.v. de weigering van Magnette

    *

    ….‘Magnjet’:…

    *

    Dat ‘njet’ – ‘Nirschevo’ was beter geeweest – is wel typisch voor ’n Tsjeefse teef als Hilleke Crevitskaja.

    Op deze blog stond, vanaf de eerste seconde dat die verdomde Waalse aal zijn gat scheef sloeg, dat die geen Magniette, maar integendeel een Kanniette was. En daarmee bedoelde ik zeker niet zijn prestaties tussen andermans lakens, maar zijn onvermogen om zelfs maar te beginnen aan een verstandig gesprek. Want na elke ademtocht, komrt er uit diens bek ‘Je veux que’… -‘Nous voulons que’….

    Met zo’n wind in de zeilen is er toch geen uitvaren aan?

    ***-*-*-*

    … Voor Vlaanderen is het maar best dat er nieuwe verkiezingen komen…

    *

    Mon Dieu! Mon Dieux!!! Zouden we daarvoor nu niet op staande voet ’n kind kopen, zonder zelf zwanger te zijn?

    Zelfs op den TeeVee is men er achter gekomen, dat, om Vrije Verkiezingen te hebben, dan eerst het Parlement moet ontbonden worden. En dan daarop VEERTIG DAGEN volgen om alles in alle rust en alle kalmte voor te bereiden op een waardige “Stembusgang”..

    M.a.w. de Zittende’, de ‘Hangende’ of de ‘Slapende’ KLEURPARTIJEN weerszij de Taal- en Armoegrens, mogen op hun twee oren slapen. Zelfs Kareltje De Klucht mag af en toe eens z’n smoetltje komen roeren: Bla-Bla wordt altijd gevolgd door Bla! Bla! Bla!. Daarom staat er op deze blog al jaar en de dag: NOOD BREEKT WET.

    *

    En wetewa? Dat van ‘Jantje zag eens Pruinmen hangen’ van een zekere Hieronymus van Alfen: dat is maar een verhaal om stoute jongetjes braaf te houden. Rijpe pruimen, vooral als ’t van die blauwe grote dikke eier-pruimen zijn, die vallen niet vanzelf uit de boom. Die worden geplukt, zelfs nog voor ze rijp zijn, door de grote volwassen profiteurs in de pruimenplukkerij. Zij die zo achterlijk zijn en wachten tot de rotte vruchten vanzelf op de grond vallen, zullen zich moeten tevreden stellen met de droge pitten. Van de soort die al eeuwen en eeuwen, als lijken in de grond liggen te rotten. Hoop op den oogst, O Vlaanderenland.

    *

    Radio Klara (07)


    … met haast van woede stikkende stem ofwel met een krop in de keel verkondigde de VRT-madam daarstraks het wereldschokkende Nieuws, dat de uitspraak van de Volksjury in het vunzige Euthanasie-Proces ‘ge-Casseerd’ wordt.

    Zal dat arme Tinneke Nys, na meer dan 10 jaar, dan nooit geen rust krijgen? Da’s nu al 46 jaar nadat ze het Levenslicht zag. Je hoort het hen denken. Onvrijwillig geboren, vrijwillig maar zonder tastbaar resultaat verliefd geworden, dan blijft er geen andere keus dan vrijwillig ‘uit het leven te stappen’..

    **

    Kerkhofblommen

    *

    “STAP voor STAP zo gaan de peerden, traagzaam, treurig stil en stom

    En ze keken of ’t hun deerde, dikwijls naar hun Meester om…”

    *

    Of is het hun Gentse Vrij Metselaars Geweten, dat spreekt? ‘k Geloof het niet. Het zal wel meer het nog maar eens het ‘zakkelorum’ zijn dat de doorslag geeft. Waar ook ne Verhofstadt rondhangt, verdwijnt de poen als sneeuw voor de zon.

    Een mooie gelegenheid om Jefke Vermassen nog eens die twee parabels te horen binnenste-buiten draaien. Een Barmhartige Samaritaan bijvoorbeeld, die uit pure moordzucht ’n sukkelaar laat leven, en hem, integendeel, zoveel mogelijk weer op de been helpt: dat is toch niet meer van onze tijd?

    **

    *

    Er staat trouwens vandaag nog ’n stukje op ’t getouw over de o zo culture Antieke Wereld, die ons eeuwen geleden onze Beschaving is komen brengen. Plotsklaps, kwam er, tot meerdere eer en glorie van henzelf, de Progressieven, de mare dat ook zij, de Ouderen, verkikkerd blijken te zijn geweest op fallus verheerlijking.

    En ja, ook de dag voordien kon U hier uitgebreid lezen over de Expositie in Oudenburg.

     

    (dat voortaan beter Vernieuwenburg zou heten)

     

    Over datzelfde soort geesteszieke dingen. Van geflipte fiere fallussen naar ‘Ondragelijk Psychisch Lijden’, het zou voorwaar niet misstaan als kroon op de hoofden van zowel Prof. Etienne Vermeersch als van al die verliefde zielen die in hun veel te korte leven achter het net hebben gevist.

    *

    Waarom, daags voor mijn 84ste verjaardag, nog zoveel aandacht besteed aan eeuwenoude pisdingen? Wel, zo vroeg de Biechtvader ooit aan een stokoud vrouwtje dat hem vertelde seks te hebben gehad met ’n jonge adolescent van nog geen 20 jaar. “Hoe dadde?” was de vraag van de Paster. ‘En dadde up joenen ouderdom’!

    “Ninn, ninn”, zei het Moederje. “Ge verstoat mie verkeerd. ’t Is ol van zo lange gelêên, mô ‘k klappe d’r nog zo geirne nog ne keer van.”

    Biechtstoel Geheimen

    *

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    *

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    MAANDAG 17 FEBR. 2020

     

    *

    De koning ontving vandaag de partijvoorzitters.. Prévot (CDH), Almaci (Groen) en BDW (NVA) op bezoek geweest.

    BDW wil met ‘de andere’ Vlaamse partijen een Vlaams ‘front’ vormen tegen de PS. De Vlaamse partijen moeten NEE zeggen tegen PS. Maar voor de CD&V en ook voor Open-VDL is dat niet eenvoudig, want ze zijn aan het plooien onder de druk. Dus moeten ze nu hun ruggen rechten, zegt BDW, geen linkse regering vormen. Maar deze horen niet graag dat woord ‘FRONT’ want dat is oorlogstaal.

    BDW geeft toe dat het voor de koning ook niet gemakkelijk is. Er moet een Vlaamse meerderheid zijn, dan is er stabiliteit, een meerderheid in de taalgroepen.

    Magniette zegt nog dat ze niet onmisbaar zijn (PS): probeer het maar met de Groenen.

    *

    ‘De Vlaamse Partijen… Dat zijn natuurlijk niet de Eskimo’s, de Hottentotten of de Nieuw Zeelanders. Maar zijn dat ook de Vernieuwers van Het Vlaams Belang? ‘

    Hoe zit dat nu, BDW, jongen of eieren. Een van de twee, anders wordt het ’n ezelsdracht!

    En ja, het leven is de krijgsbanier tot in Gods handen dragen. En, zoals iedereen weet, bij oorlogen en bij ‘fronten horen nu eenmaal banieren.

    Schoon klaart de dag, hoog waait de vlag. Wie niet dapper is, moet met ons niet gaan. Komt straks de harde strijd, we zijn bereid.

    **

    *

    Dadizele: men zoekt voor de Basiliek nog 7000€ voor het bewaren van een reliek van de H. Paus Johannes II. Het bevat enkele haartjes. Het jaar 2020 wordt het Woytila-jaar want dan is het precies honderd jaar geleden dat paus Johannes Paulus II als Karol Wojtyla werd geboren.

    *

    Op 38 plaatsen zal er dit jaar gewerkt worden op de snelwegen. De arbeiders moeten veilig kunnen werken, dus snelheid minderen! Hoera nog een beetje verkeers-ellende erbij voor al die bedrijfswagens, nog meer uren file staan. Betaal maar baasje!

    *

    In ’t voorbije weekend hebben 16.000 mensen naar ‘1722’ gebeld. De storm Denis was krachtiger dan voorspeld was. Volgend weekend zou er terug een krachtige wind zijn!

    *

    Peter Claes, directeur van de VRT is het afgetrapt na 17j carrière.

    **

     

    *

    *

    De Vrouwenraad wil ‘FEMICIDE’ als een misdrijf in ’t Strafrecht laten opnemen. Femicide = vrouwen die vermoord zijn, omdat ze (na controle?) vrouw zijn. De Minister is dit niet plan.

    *

    Kalmhout: 2 granaten in een woonwijk ontploft.

    **

     

    *

    In de duivensport is men bang geworden: de duiven worden door roofvogels opgegeten bv. door valken. Onze duivenmelkers zijn erg gestresseerd geworden.

    Ach ja, die ‘Nestkastjes’ toch van de Groene Wereld Verbeteraars. Maar over de resultaten van hun co-ouderschap wordt er liefst gezwegen. Wat kunnen hen die stomme duiven schelen. Als er maar altijd meer van hun eigen soort, roofdieren, bijkomen, dan is hun opzet geslaagd.

    Weg met ons!

    *

    De sprinkhanenplaag in Afrika: de VN zegt 70 miljoen € nodig te hebben om in te grijpen, zo niet zal er een voedseltekort ontstaan, en die is er nu al in sommige regio’s.

    *

     

    *

    Frankrijk opent terug het debat over het omstreden pensioenplan. 62j blijft, maar degenen die langer werken, kunnen meer krijgen.

    *

    Rusland & Turkije overleggen ivm een bestand om de vluchtelingen in te perken.

    **

    Kim Clijsters

    *

    Kim Clijsters heeft haar eerste wedstrijd tegen de nummer 8 op de ranglijst verloren. Maar ze was toch sterker dan verwacht. Ze miste nog match-ritme.

    *

    Kortrijk: een kraan trekt een gasleiding stuk bij de werken aan het station. Ongeveer 30 mensen worden preventief geëvacueerd. Maar velen zijn het beu: van 6u ’s morgens daveren de huizen, soms geen elektriciteit, dan geen water, vandaag gasproblemen…

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Als ondergetekende zijn hart lucht, ’t zij als Digithalys, Hemelrijker of Jan Nagelmakers, komt dat, totaal belangeloos, uit de grond van zijn hart. Dat hij daarbij dapper wordt bijgestaan door zij, die niet zijn zorgen deelt, maar deze wegneemt, is hem daarbij een grote troost. Zonder haar pientere blikken, zouden al mijn geschrijfsels niet eens meer leesbaar zijn. So far, so good. Genoeg voor vandaag. Buiten….

    Ja, buiten die pauselijke haartjes van Dadizele. Die zijn blijven haperen in mijn keel.

    Niet dat ik iets heb tegen de plaatselijke Horeca, de souvenir-verkopers, de brandstof-verkopers en ander chiek volk. Maar is dat nog wel allemaal verantwoord en van onze tijd? Zowel ‘Basilieken’ als Kerken’ en zelfs ‘Kappellen’ trekken geen volk meer.

    Ik wil daar niet op in gaan, want daar kan ik zelf niets aan doen. Zowel kinderen als kleinkinderen zijn het huis uit en leven hun leventje. Als God in Frankrijk, maar dan zonder God en zonder Frankrijk.

    Ook in Dadizele wordt de Basiliek straks een ‘Onthaal-lokaal’ voor ‘Voedselhulp’ of ‘Poverello’ en die zijn niet eens geïnteresseerd in baard- of hoofdhaar van om het even wie of wat. Als ze hun ‘dopgeld’ maar niet verliezen, nu de vele bij-jobkens aan het licht zijn gekomen. Of al die ezels van de Burgerlijke Stand er achter zijn gekomen, dat ze met twee steuntrekkers m/v onder één en hetzelfde dak wonen…

    Neen, Heren Hoge Gezalfden, het Volk smeekt naar rijpe blauwe pruimen, o als eieren zo groot. Jullie hadden als aan onze voorouders de ladders moeten uitreiken om in die bomen te klauteren. Maar in ‘Mechelen’ ging men liever Te Deums zingen. In plaats van hun armen te winden, rondom een hoofd dat eenzaam was.

    Wat gij, Tinneke Nys? Wat gij Jan Yoens, gij Artevelden? De bronzen stemme trilt. En in de straten ’t volk dat trilt van machteloze woede.

    Ja, daar komen nog kwebbels van.

    *

    *

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!