MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.64 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    1861

    64 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    Maandag 17   Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    DE CONFEDERALE OVERLEVING

    *

    …. Het is in de eerste plaats een nederlaag voor de particratie die het politiek leven in dit land steeds heeft kunnen regelen en daartoe niet meer in staat is, mede omdat men de opkomende nieuwe partijen de kans niet geeft mee te doen en de traditionele partijen er niet meer in slagen samen nog een meerderheid te vormen..

    *-*-*-*-

    … Denk maar aan die eerder linkse denktank ‘Institut Jules Destrée’, maar ook aan politici van CdH en MR (met uitzondering van unitarist Bouchez), zodat het niet meer alleen een Vlaamse verzuchting zal zijn..

    *-*-*-*-*

    …. Het is alleen nog afwachten welke partij de moed zal hebben die eerste stap te zetten….

    *

    Allemaal goed en wel, maar, afgezien van het antwoord op de vraag wie nu juist de uitvinder is van dat Gezegde over “la Belgique sera Latine”, Papa, blijft iedereen de vraag naar de FIANCIERING van dat nieuwe Monster van Loch Ness uit de weg gaan.

    Want met La Prétention Latine zal er nooit een einde komen Defensie, Veiligheid, Buitenlandse Zaken: ziet U die al ‘werken’ zonder Franstalige suprematie? Enne, daarenboven = wie zal dat betaal? Toch nie dat pauvre Wallonie of dat nog veel armerere maar veel pretentieuzer Bruxellabad.

    Alors sè. La solution finale? Que chacun tire son plan. Chacun pour soi et Dieu pour tous.

    De Vlamingen hebben het bijna 200 jaar anders geprobeerd en nu, nu is iedereen het strontebeu.

    ‘Laken’ plat op zijn gat en daarna zo diep mogelijk onderploegen.

    Zelfs ’n kruisje daar bovenop hoeft niet meer.

    **

    *

    Persoonlijk vind ik het zelfs – indachtig diens onderhandelingen begin ‘18 met son Chèr Cousin Guillaume II, Empereur de PREUSSEN, om en afzonderlijke vrede te sluiten achter de rug van zijn ‘Geallieerden’ - een goed idee, om daar in Nieuwpoort, aan de IJzermonding, dat fameus ‘gedenkteken’ voor de Rotsduiker, Ridder-Koning Albert I, op dezelfde plaats te vervangen door een gevallen, half-opgerichte Vlaams piot, die van uit de modder smekend het geweer omhoog steekt om eindelijk verlost te geraken van de heersende tirannie.

    *

    Wie twijfelt, leze eens het boek van Paul Beliën. Uitgegeven in… Parijs, begin de Jaren ’90. Want VERBOTEN in de Belziek. Ik heb ‘t nog gekocht in La voix du Nord in Rijsel. Met los inlegblaadje (schaamlapje?), in opdracht van La Cour: Het Hof, (conditio qua non) waarop stond dat de ganse inhoud één en al leugen was.

    *

    Belien is getrouwd met Alexandra Colen, die van 1995 tot 2013 Kamerlid voor het Vlaams Belang was.

    Belien werkte van 1982 tot 1994 als journalist in België en Nederland voor de Gazet van Antwerpen. In 2003 promoveerde hij aan de Universiteit van Buckingham op een proefschrift over de geschiedenis van België (The hinge of Europe). In dat boek noemde hij België een artificieel land. Zijn boek werkte hij om tot het werk ‘A throne in Brussels’, dat twee jaar later verscheen. Naast ghostwriter van het aan Geert Wilders toegeschreven boek Marked for Death[2] is hij ook speechschrijver, buitenlandsecretaris, fondsenwerver en sparringpartner van Wilders.[3]

    *

    En dergelijk ‘Land’ zou eens te meer willen doen alsof?

    La me nie lachen.

    Finita la Comedia.

     

    Paul Belien (1959)

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Belien

    *

    Ps:

    Meer dan lezenswaardig (en goed tor zeer goed voor de LLCP, is

    **

    https://www.brusselsjournal.com/dutch

    *

    Zelf ben ik dat al vele jaren ‘ontgroeid’ (of wat dan ook) maar men blijft ervan overtuigd, dat, met mensen als Paul Beliën als ZIENER, de wereld er veel beter zou uitzien.

                         

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    ZONDAG 16 FEB. 2020

    **

    *

    Storm ‘Denis’ raast aan 100 km/u over ons land: code geel is van kracht.  Intussen is het wel 15-16°C. ’s Avonds zijn er over het Westen felle regenbuien.

    Volgens ’t Booserken zinj dat dan ‘winterse Noordzee-buie’. In Gent komen glazen balustrades los van een appartementsblok. In de Kempen is een boom op een woning gevallen.

    In Kortrijk valt een verlichtingspaal om op de Ring die dan voor een paar uur afgesloten wordt.

    Dat van die ‘RING’ in Kortrijk is een soort nostalgisch pure dikkebekkerij uit de Tsjeventijd, de Tijd dus waarin de dieren nog konden spreken. Zelfs de aalvlugge Kwieke Quickie, het huidige Blauwe Genie, conservatief-progressief maar nieuwloopte als die is, blijft die naam gebruiken. Want ook hij is ervan overtuigd dat de ‘beschikbare budgetten’ beter ingezet worden om de omvolking voorrang te geven op het levensnoodzakelijke comfort van het Eigen Volk.

    De RING dus.

    Die er eigenlmlijk niet eens een is. Maar een soort van aardse hemelboog die amper 1/4de van het Centrum ‘omsluit’. Met om de paar honderd meter een niet-aangelegde overbrugging van de plaatselijke invalswegen, o.a. de Golden River, telkens voorzien van Op- en Afritten met een woud van altijd rode verkeerslichten.

    Best dat daarvan nog niets bestond in 1302, want anders zouden de Vlamingen nooit op tijd zijn gekomen aan de Groeningebeek voor hun rendez-vous met de Leliaerts.

    **

     

    *

    Groot-Brittannië heeft nog meer te lijden onder de storm, vooral in het Noorden en in Z-Wales: overstromingen zijn het gevolg.

    **

    *

    Slecht nieuws voor wie skiën gaat in de Pyreneeën, o.a. Le Mourtis: geen sneeuw, de skistations zijn gesloten.  Men moet zich voorbereiden op bergsporters die de streek willen inademen, wil men de toeristen niet kwijt.

    **

    *

    De 8 Belgen mogen Neder-Over-Heembeek verlaten en naar huis gaan na 14 dagen opsluiting. Niemand van hen was ooit besmet, bewezen 6 tests.

    **

    *

    In het cruiseschip Diamond Princess dat aangemeerd ligt in Japan, zijn 355 personen besmet. Dat is 1/10 van de opvarenden. Deze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Nu is de quarantaine van de rest van de zonnekloppers afgelopen en mogen ze van boord.

    **

    *

    Geens, weeral Geens! haalt in de 7de Dag fel uit naar Magniette. Ontgoocheld is hij in de manier waarop Magniette hem die ezelsstamp heeft gegeven, nl via de pers. Hij had het liever op een andere manier vernomen. Tom Van Grieken vindt dat dit Belgische systeem niet werkt. Elke politieker moet altijd klaar zijn voor verkiezingen.

    **

    Sta in de morgen

    De zon op ’t gelaat

    Fris voor Uw zorgen,

    Fier voor Uw taak.

    **

    Escape*

    Prison-escape: een programma dat op de Nederlandse TV te zien is: een groot succes.  Deze reeks wordt in reële gevangenissen opgenomen, die bij de Noorderburen luize-leeg staan. Mensen moeten dus proberen uit de gevangenis te ontsnappen. 

    Hoe is zoiets mogelijk? Men toont nu al op TV hoe je kan ontsnappen eenmaal je gevangen bent. En op ontsnappen staat er toch geen straf hé?

    *

    escape-room

    *

    Nu heeft Vlaanderen er een variant op gemaakt: escape-room.

    **

    *

    ‘k wist het! ‘k wist het.

    Als Paul Beliën voornoemd, het niet doet, dan doe ik het. Een waarachtige billenkletser!!!!! Een vertoning hoe zelfs twee ijsberen doet smelten van het buikschudden…

    Zelfs de woordkeuze is ideaal. UP TO DATE, om zelfs Ben Weyts te doen watertanden.

    De Hereniging der Vrojke Nederlanden, de LLCP kan meteen van start gaan: in het ene Land (Het Zuiden) dat er te weinig heeft, groeit in dat 2de ‘Land’ (Het Noorden), zo goed als aan de bomen.

    Joera, de Wilde Immigratie kan dus gewoon blijven doorgaan. Plaats zat!!!!!

    **

    Bomen sterven rechtstaande.. Ofwel zaagde hij rondom in de schors 5 cm diep een groef, ofwel maakte hij een groef en spoot daarin een vergift dat de eiken-en beukebomen doodt. De eigenaar is er het hart van in. Men zoekt de dader. Maar volgt de Politie wel het goede spoor?

    **

    *

    Er is een boek ‘Rome Intima’ geschreven door B. Gevant uitgekomen. Elders reeds gedeeltelijk besproken (Oudenberg Vroeger en Nu). Daar heeft men einde de Jaren ’80 in een verwilderde vergeten uithoek midden het Centrum, ‘n oude Romeinse begraafplaats opgeruimd. Na bijna 2.000 jaar, niks te vroeg, als U het mij vraagt.

    Veel historische vondsten gedaan, zelfs nog bijna levende halfvergane (moerasgrond?) geraamten opgegraven. Enne, waarachtig, daar waren ook seksverslaafden bij. Vraag me niet hoe dat na al die tijd kon worden vastgesteld, maar ons Tante Nonneke, toendertijd daar werkzaam in het Meisjes Pensionaat, ging daar dagelijks op inspectie. Alles voor het Gallo-Romeins-Museum in Tongeren, dat wel.

    Waarbij ons Ma, die ook uit dat Oostendse hinterland afkomstig was, meende te moeten zeggen, dat ‘Ons Here van elk Zijn getal’ moest hebben’.

    Dat nieuwe boek dus beschrijft het seksleven van de Romeinen, maar niet alleen dat. 

    In die tijd was er ook een zeer grote kindersterfte. Dit boek wordt dus terzelfdertijd voorgesteld bij een groots OPGEZETTE tentoonstelling.

    **

    **

    *

    Cordon Sanirtaire

    *

    Neen hoorn er is geen Cordon Sanitaire tegen de openbare onzedelijkheid van het (zwaar discriminerend want vrouwen uitgesloten) fallisme en hun aanhang, maar tegen de Welvaart van het eigen Volk.

    Daarom opnieuw de actualiteit.

    “Cordon sanitaire symbolisch gebroken in Aalst”: opmerkelijk filmpje toont Filip Dewinter met N-VA-burgemeester van Aalst

    **

    *

    Het loon van een treinbestuurder: netto €2.150 + maandelijkse premies totaalwaarde van ongeveer €650 netto = 2800€.

    Als je dan weet dat bijvoorbeeld een dagtaak het volgende inhoudt: 2x het traject Kortrijk-Antwerpen en terug.  Linkervoet op de dodemans pedaal –TRAP – Linker oog half op de (rechts) voorbij flitsende signalen – TRAP – Rechteroog op De Morgen – TRAP Oei, we zijn er al!!! Quelle chance, want de blaas begon parten te spelen….Dus….

    Staken maar!! Hoe zijn ze bij ’t Spoor niet beschaamd! Ze lezen intussen de geliefde krant of spelen games op hun smaerphone/tabblet, of kijken naar opwindende (seks) filmpjes… En daar kom je zò moe van, en gestresseerd… Dat die ipv stoplicht-palen, overal…. Hele bossen met… fallussen ziet.

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Ondertussen op Radio Klare onzen Bard gehoord. ’t Is weer van dadde, maar nu een beetje duidelijker.

    De rangen sluiten, luidt het.

    **

    *

     Zou dat genie dat alleen en op z’n eentje gevonden hebben? Enne, wil die dan ook ’n suggestie doen, waar? Wanneer? En met Wie? daaraan te beginnen…

    Misschien dat er dan ook naar de rangen klinkt: da’s dus ook voor de Waaltjes.

    Het omgekeerde dus van ‘Pour les Flamands la même chose’. Zelfs in Leuven, eind de jaren ’50, in De Caserne Gerbe de Blé, Naamse Straat, waar we wegens ‘insubordinatie’ als KRO’s gestraft waren, hadden we in wind en regen moeten staan luisteren naar een soort donderpreek van ‘Mon Capitaine’. Die zijn gebrabbel afsloot met de vraag ‘Tout le monde a bien compris?’

    Waarop een der onzen prompt terugbrulde ‘Si, Compernolio, Mon Capitaine’. Waarop die al even prompt 8 dagen cachot kreeg aangesmeerd.

    Ikzelf was betrapt op ‘insubordinatie’ toen de Sergeant van Wacht ’n Pallieterke had ontdekt in het kastje boven mijn beddenbak.

    Heb ik hier al meermaals verteld, maar het kan niet genoeg herhaald worden. Parce que la répetition c’est la Mère de l’étude….

    **

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!