MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.62 TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2019

    62 TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    Zaterdag 15 Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    Exit AKK

    *

    …. Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK), de gedoodverfde opvolgster van Merkel….

    *-*-*-**

    …. E.e.a. betekent dat de CDU waarschijnlijk meer naar rechts zal moeten overhellen….

    *-*-*-*

    …. De socialistische SPD, waarmee Merkel een zoveelste ‘Große Koalition’ gevormd had, werkt evenmin…..

    *-*--*-*

    Ach zullen we maar zeggen: Hoogmoed komt voor de Val. Kijk sè en dat ondervindt Adolfina Märkler, na haar Grote Roerganger, nu ook. Marxisme werkt al lang niet meer, en de softere vorm ervan, het Socialisme, al evenmin. Van daar dat het, voor wat betreft de ideologie, niet meer is ‘Deutschland über Alles’, maar ‘Deutschland oder Nichts’.

    Waarmee ik maar wil zeggen, dat sedert ongeveer de ‘Moderne Tijden’ de verdwazing het heeft gehaald op zoveel de Intelligentie, de Werkzaamheid en de Kunstzin. Duitsers zijn een RAS waaraan men in de hele wereld best een puntje kan aan zuigen.

    Nonkel Adi had het dus juist, zijn LINKSE megalomane politieke ambities daar gelaten.

    Maar dat neemt niet weg, dat al die Duitse Linksheid ten eeuwigen dage in de Geschiedenisboeken zal blijven bestaan als de meest bloeddorstige moordpartij van alle tijden.

    Persoonlijk steekt het mij dus tegen, dat en over De Dossin kazerne zoveel kosten en herrie gemaakt worden op het sterfhuis. Opdat ‘de jeugd’ zou weten. So far so good. Maar leven er dan geen Socialisten genoeg onder ons? Wie Hitler zegt, zegt niet ‘t Vlaams Belang’, maar de NSDAP; de Nationaal Socialistische Arbeiter Partei Deutschland.

    *

    Ik hoor het hem nog altijd – al lachende - zeggen, die gewezen niet overdreven drankzuchtige, Chef-Technieker van de vroegere Brugse ‘Spiritus Fabrieken’. ’n Druppelke, ja dat zal wel. Maar alles met mate. Altijd uit ’n maatglas van het labo.…

    De remedie? Socialisten zijn stilaan, net als onze kiekens, aan het verpluimen. Stilaan zijn ze zichtzelf de ’Groenen’ of de ‘Democraten’ gaan noemen.

    Leuk, zeg. Vooral in de cartoon-wereld..

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020

    **

                   

    *

    - Koen Geens, rond 18u, op ’t onverwachts bij de koning. Normaal was de ontmoeting pas voor maandag voorzien. Waarschijnlijk is de aanleiding de uitlatingen van Magniette in de Franstalige pers.

    (met de Vlaamse pers wou hij niet praten!).

    Volgens deze heeft het geen zin meer te onderhandelen om NVA en PS samen te brengen.  Het kan gewoon NIET. Al die onderhandelingen/besprekingen heeft hen niet dichter gebracht, en zo kan het niet verder: we hebben NIKS gemeen.  Er is een oplossing volgens hem zonder de NVA: nl. zonder Vlaamse meerderheid en als het moet, dan moeten er maar nieuwe verkiezingen komen, daar zijn wij, PS niet bang voor. Ze denken daardoor de NVA ‘te verzwakken’.

    Dat de NV-A verzwakken gelijk staat met het ‘incontournable’ maken van het VB…

    Et alors?

    **

    Dan zwieren wij, de Democ Rats dus, die partij gewoon op de mesthoop van de democratie. Zoals overal elders in Europa. Dat zegt Olio di Poeppo, de Voorzitter van de Socialistische Internationale. En die kan het weten!

    **

    **


    Daarop reageerde Bouchez (MR): het land heeft nood aan stabiliteit. Als we niet in staat zijn om een regering te vormen, waarom dan terug zich kandidaat stellen voor een volgende verkiezing: als niemand capabel is om akkoorden te sluiten. Want na de nieuwe verkiezingen ziet niemand in hoe een regeringsvorming dan gemakkelijker zal zijn dan nu. ‘No elections’ eindigt de tweet.

    **

    Rousseau (die met zijn sloefkes) van de SPA vindt dat ze hard moeten werken om toch een regering te vormen. Daarom is men in de politiek gegaan en verkozen. Wie nu geen oplossingen vindt, zal na verkiezingen dat nog minder doen. ‘No elections’ eindigt ook diens tweet.

    Geens, die vooral focuste op NVA+PS, samen aan het roer, geeft zijn opdracht terug aan de koning en deze zal maandag voor de 2de keer zelf terug ‘gesprekken opstarten’. Om 19u komt Geens dan op het podium en geeft iets later een persconferentie,

    UNICUM IN DIT APENLAND, aanvangend in het Nederlands,

    waarin hij o.a. zegt: na minder dan 2 weken de koning zijn ontslag heeft aanvaard.  Hij dankt vooral de Pers die halsoverkop aanwezig is op die conferentie. Geens zegt verder het volgende: hij bedankt de koning voor het vertrouwen die hij in hem heeft gesteld en ook de partijen voor hun discretie/vertrouwen in hem. Echt ene échte Tsjeef als boetvaardige zondaar op zijn knieën om toch maar in de geraterie van de Verenigde Hoernalisten te mogen blijven.

    Koen, de Koene Ridder, zegt ook dat hij altijd héél methodisch tewerk gaat: er is dus heel veel nagedacht én gewerkt die laatste dagen. Maar met geen maximaal ( ezels geen minimum?) resultaat. Bla-bla-bla. Hij heeft de opdracht opgenomen om de nodige stappen/initiatieven te nemen om een ‘volwaardige regering’ te vormen. Daarom heeft hij van alle DEMOCRATISCHE partijen (dus niet van de grootste partij, het VB) de Voorzitters uitgenodigd om te zien welke opties er waren en hoe ze daaraan konden meewerken. Na Ma 10 jan. bracht hij verslag uit bij de koning die – stel U voor - zijn opdracht verlengt. Dus heeft hij verder gewerkt op die basisnota van 16 pagina’s.

    In die nota staan alle elementen: de sociaal-economische, de immigratie, gerecht, milieu, Justitie, Veiligheid, Mobiliteit… Het waren concrete voorstellen die zouden kunnen leiden tot een oer-degelijke federale regering. Alles was gebaseerd op de financiële + budgettaire gegevens die ze ter beschikking hadden.

    Hier wordt de persconferentie onderbroken en zullen ‘ze’ later het ons wel zeggen, aldus de VRT.

    In ‘De Afspraak’ om 20.30 horen we eindelijk waarom Geens zijn opdracht heeft afgebroken. Hij zegt: “ik heb niet met alle partijen gesproken, want die ene partij wou niet met een andere partij ‘aan tafel gaan’. Geen namen. Ik heb een gevoel dat er een VETO tegen NVA was van de PS.”

    **

    Lachaert (Blauw)(ook in ‘de Afspraak’): vond het al vreemd dat Geens aan zet was en niet BDW. Nu zitten we in een complete impasse. PS maakt het voor CD&V en Spa moeilijk, vooral door zijn mening deze morgen in de (Franstalige) Pers te laten weten.

    **

    Walter Zinzen, de Grote

    *

    Verkiezingen zijn pas waardevol als ze iets bijbrengen, als je weet waar je met ’t land naartoe wil.

    Zinzen die ook in ‘de Afspraak’ was, opende vervolgens zijn mond en sprak, zeggende: “na nieuwe verkiezingen komen wel dezelfde partijen aan bod met dezelfde voorzitters. Dus wat lossen die dan op? Tenzij we een verkiezing kunnen organiseren waarbij de kiezers een duidelijke keuze hebben om bijvoorbeeld aan hen te vragen welke coalitie hun voorkeur heeft, om een voorstel te doen ivm de Belgische Staat. Maar dat kan nu niet: onmogelijk zelfs omdat we verlost moeten worden van alle toekomstige staatshervormingen. Maar daar is er eerst een debat voor nodig in het parlement en dat kan nu niet!  En CD&V hebben tegen heug en meug zich gericht op een coalitie: PS+CD&V+NVA. Ze hebben zich beperkt tot één enkele opinie. En ik, de grote Zinzen ben ervan overtuigd dat Geens nooit geen premier meer zal worden, heel zeker! De fout is dat op 27 mei Magniette reeds gezworen had dat hij NOOIT met de NVA in een regering zou stappen. Dus zal Paars-Geel er nooit komen!

    Daardoor is de Vivalda-coalitie (CD&V, de Groenen, de Blauwen, de Roden) moelijker zo niet onmogelijk geworden. Vooral door de houding van de CD&V zelf en gedeeltelijk ook door de liberalen.

    Het ontslag van Geens komt er immers na een groot ‘Valentijns Offensief’ van Paul Magniette. De PS-voorzitter verklaarde paars-geel vrijdagochtend dood in een hele reeks Franstalige kranten-, radio- en tv-optredens. (wou niet reageren op de Vlaamse pers!) Na “duizenden uren vergaderen zonder vooruitgang” is de socialist het naar eigen zeggen beu om te onderhandelen met N-VA. “We hebben niets gemeen met de N-VA en zullen ook geen gedwongen huwelijk aangaan. Hoeveel keer moeten we dit nog herhalen”, benadrukte hij.

    **

    - Er is een grote terugval van de handel met China, vooral de container-trafic is nu al met 20% gedaald. Zowel export als import, en de problemen zullen groter zijn dan bij de SARS-epidemie. Zowel in Antwerpen (in 1maand 70.000 containers) als in Zeebrugge nog groter. Veel goederen worden ‘just in time’ geleverd, daardoor zullen fabrieken in Vlaanderen kunnen stilvallen. Maar de regering zal voor hen zorgen.

    Ook in de luchtvaartsector vreest men voor meer dan 5 miljard verlies.

    **

     

    *

    - De week van het pesten. Algemeen daalde het pesten bij jongeren zo’n 2 à 3% in de periode 2014-2018. De daling is het sterkst bij de jongens. In de scholen (Arendonk) gaat men preventief tewerk bv. geen gsm-gebruik op de speelplaats en dat werkt!

    Maar op ‘de werkvloer’ merkt men geen daling. 2/3 van de pesters zijn leidinggevenden. Dus moet men deze beter opleiden, want het is veelal doordat ze zelf te veel stress hebben of andere zorgen of ook zoekende (?) zijn. Machtsverschil maakt het extra erg en leidt dikwijls tot ontslag geven/krijgen.

    Maar over cyberpesten is het moeilijk een beeld te krijgen.  Ouders moeten vooral luisteren naar hun kinderen, er tijd voor maken en dan eventueel naar de school stappen of een ander oplossing zoeken.  Ook de pesters, als je ze al herkent, moeten door de ouders in vertrouwen genomen worden. Ze moeten ingrijpen en samen er iets aan doen, vooral ‘vertrouwen’ is een sleutelwoord.

    **

    *

    - De veiligheidsketen, (dat zijn de politie, justitie, e.a.), is gefrustreerd daar ze de nodige straffen voor de jeugd niet kunnen uitvoeren.  Want de gesloten jeugdinstellingen zitten overvol, en zo komen veel jonge ‘delinquenten’ gewoon terug op straat.

    **

    *

    - Hilde Crevits kreeg van de jonge landbouwers een ‘valentijnsbrief’. Ze ging op bezoek bij een jonge landbouwer in Langemark-Poelkapelle waar die zich goed op voorbereid hadden. Ze gaven hun zorgen te kennen via een ‘valentijns-brief’ waarop haar steun gevraagd werd om vooral de jonge boeren te helpen bv. door het vinden van landbouwgrond??? Madame de minister antwoordde eveneens via een ‘liefdesbrief’: ‘ze zou hun bekommernissen meenemen en kijken wat ze er aan kan doen’.

     

    -Het Rekenhof heeft de mandaten en hun salaris bekend gemaakt van 2018.

    Dewever: 220.000€ bruto. Almaci: 123.000€ bruto (maar ze was dan nog geen voorzitter)

    **

    *

    - De luchtvaartpolitie dreigt van te staken bij het begin van de krokusvakantie: hun materiaal is verouderd of kapot en ze hebben 100 man tekort, die reeds vorig jaar werd beloofd.

    Ook de luchtvaartleiders van ‘Skeyes’ dienen ook een stakingsaanvraag in.

    **

    *

    - Eindelijk mag het doelloos zwalpend Nederlands cruiseschip ‘Westerdam’ aanmeren na 2 weken in Cambodja, nadat andere landen geweigerd hadden (Japan, Taiwan, het Amerikaanse eiland Guam of de Filipijnen en gisteren weigerde ook Thailand de toegang) daar men vreesde voor het coronavirus. Volgens ‘n opvarende was de crew fantastisch, ze zaten precies in een gouden kooi, de sfeer aan boord was goed maar ook stresserend. De premier van Cambodja haalde hen hartelijk van boord nadat ze eerst gecheckt werden op hun temperatuur. Al de chartervluchten naar huis zijn geregeld en ook de reis zal volledig terugbetaald worden door de organisatie die de opvarenden zelf nog een gratis cruise aanbood.

    **

    *

    - In Zottegem (!!!!!) is een 150 jaar oude populier ontworteld door de voorbije storm. Hij was beschermd als Onroerend Erfgoed, daardoor heeft men nu al 150 stekken/takjes genomen om o.a. ze op dezelfde plaats te terug te planten. Deze boom was voor vele buurtbewoners een punt om zich te oriënteren.

    **

    *

    - In Zwevegem-Knokke heeft men in een kleuterklasje Valentijn gevierd. Kleutertjes werden zogezegd door een (echte?) schepen in ’t echt (?) verbonden.  Is dat de opdracht van het vernieuwd onderwijs???

    **

    *

    De meest gebruikte koosnaampjes: keppe, schatje, zoetje…

    *

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    We staan dus, nuchter beschouwd, dank zij de Waalse oproerkraaiers-profiteurs, met 11 miljoen slachtoffers, wiebelend en vallens klaar met onze tenen half over de scherpe rand afgrond. En het zullen, zo hopen onze Verlichte Grote Verstanden, weer de Lamme Goedzakken van Vlamingen zijn die de vereiste noodbruggen zullen bouwen. De sacrosanto Eenheid moet gered worden. En vooral. De Hoge ’postjes’ moeten behouden blijven.

    Koste wat het kost. Als er maar geen revolutie komt. Desnoods nadat er, zoals in Grâce Berleur destijds, of elders, weer de nodige doden zullen vallen. Want weet U nog, ook in Frankrijk met Macron stormt het. Niet zozeer door de onstuimige voorjaarsbuien en de winterstormen, maar door de onrust van het klootjesvolk. En, zoals U weet, druppelt het in Parijs dan doet de Zuiderse sympathie dat ook bij ons, vooral in Wallonië. Dat leeft door de wolken die samentrekken en het zicht belemmeren.

    Wolken? Ik geloof eerder dat het de Geesten zijn. Ben er haast zeker van dat de ‘slachtoffers’ reeds bekend zijn daar waar het hoort. Voorbedachten rade heet zoiets. Want socialisme staat gelijk met ‘van hun gedacht zijn’, of ‘ze slaon up joen muile’. Ik zie Magniette/Kanniete als een valse gluiperige kater om het hoekje reeds loeren. Mon Dieu, wat lekkerbekt dat beest al!

    Mankeert alleen nog Klaas Houten Been, die volgens de afbeeldingen, de Brabantse Revolutie leidde in 1830…

    *

    Tot daar het geschapen schrikbeeld. De situatie waarvoor de jonge natie, - om het met de woorden van de Dichter Pol De Mont te zeggen – ‘loveren zwaaiend, de Berg Tabor beklimt’, staat klaar…

    **

    *

    De kans ligt voor het grijpen. Laat het klootjesvolk het ander klootjesvolk vervoegen. Laat hen maar de rangen sluiten en samen opgaan met La Mère Patrie. Ze zullen er fraternellement ontvangen worden. Die staan misschien al klaar, aan de overkant van de grens…

    Maar hun zware miljardenschulden zullen ze wel moeten achterlaten. Zodat de Vlamingen weer weten wat doen.

    *

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!