MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.61 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2410

    61 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

    Vrijdag 14 Februari 2020

    *

    Voor de hele wereld een memorabele Valentijnsdag toe gewenst. En dat het inderdaad voor eeuwig en altijd een SINT VALENITJNS DAG zal kunnen genoemd worden….

    Al is er natuurlijk nog een andere kant van het verhaal. Dat van die Middeleeuwse troubadour VALENTINO die, anders en poëtischere dan HADEWIJCH, kon memoriseren over ‘alle dingje die haar te ingje’ waren…

    **

     

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

     Het Waalse deficit

    *

    …. Ondanks al hun Marshall plannen niet, dus…..

    *-*-*-*

    … De Waalse schuld bedraagt nu al meer dan 21 miljard euro en zou tegen 2024 wel eens kunnen stijgen tot meer dan 32 miljard, gewoon omdat men er daar niets aan doet en –officieel – rekent op België, goed wetend dat het straks Vlaanderen – in werkelijkheid - weer zal zijn die het zal mogen betalen…..

    **

    *

    Moet ik hier nu eerst beginnen met de Klaagmuur van Jeruzalem, of met Adinda’s vader, uit Multatuli, die nog maar eens ’n nieuwe buffel had gekocht. De zoveelste in de rij. Telkens weer door de Overheid in beslag genomen.

    Nee hoor. Er is beter. Veel beter. En vooral: veel recenter. Zich afspelend vlak onder onze neus. En wat het ergst is, op onze kosten. Geen romeinse Keizer, of een Oost-Indisch doof regeringsapparaat is schuldig. Niet de gewone Waalse man of vrouw. Maar slechts één enkel duivels trio.

     

    Dat van die Klaagmuur is al minstens een paar duizend jaar oud, en dat over die zoveelste buffel in Nederlands Indië al meer dan 200 jaar.

     

    Zelfs het Spaanse Graan heeft de storm doorstaan. Wat zeker niet kan gezegd worden van het Waalse Staal. En al heel zeker niet van hun o zo beroemde chemisch industrie. Die trouwens de laatste uren ook al op sterven na dood is.

     

    De verantwoordelijken zijn de Stalinisten van het allooi van Olio di Poeppo,

    **

    *

    Madame Non Laurette Onkelincks en Seigneur Magniette/Kanniete, de laatste staartster aan het Francone firmament.

    En zeg nu niet dat er in de Ardense bossen geen hoge bomen genoeg staan om orde op zaken te stellen.

    Dat van de Zeshonderd Franchimontezen, waar de Koning Rotsduikelaar het ooit over had in Augustus 1914: zou die dat dan uit zijn Koninklijke duim hebben gezogen? Zo’n flutverhaal, als tegengewicht voor de Helden van Groeninge, uit 1302….

    Maar ach ja, dat is/was nu eenmaal de essentie van dit Apenland….

     *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    *

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    DONDERDAG 13 FEBR. 2020

    **

    *

    -     In China zijn er op één dag 15000 gevallen bijgekomen ivm het coronavirus, vooral in Wuhan waar alles begon. Er zijn ook veel meer doden in 1 dag. Maar dat komt doordat men nu anders gaat tellen (?), nl. men telt nu ook alle personen erbij die ook opgenomen zijn met een longontsteking. Alle ziekenhuizen liggen dus overvol.

    De Europese ministeries voor volksgezondheid zijn vandaag bijeengekomen in Brux. De lidstaten moeten zelf beslissen of ze zelf bijkomende maatregelen nemen of niet. Volgens ons (volslanke) Maggie is dat niet nodig in ons land.

    Opmerking. Volgens mij had die ‘bijeenkomst’ al vanaf half December moeten plaats vinden, ruim 2 maand vroeger. Maar ja zo is ons Maggie toch nog maar eens op den TV geweest. Goed voor haar imago, denkt ze. Maar wat zei Bredero ook weer over dergelijke verkeerde meningen?? Ik geloof dat 99,99% der Vlamingen deze kortademige Dame reeds lang kotstbeu zijn…

    Dit gezegd zijnde enerzijds, hebben onze Rosse Buurt-Verslaggevers anderzijds in heel die besmettingszaak al ontzeggelijk veel inspiratie kunnen vinden om de meest dringende zaken te kunnen verdoezelen. Geens! Geens! Geens! Nog altijd geen Geens!

    **

    *

    -     Nu komt er OPNIEUW een nieuw nummer voor niet dringende medische bijstand. Daar beslist men namens de zieke of het al-dan-niet dringend is of dat je gewoon naar een huisarts kan. 112 is voor dringende (???) medische hulp. Spoedartsen gaan hier niet mee akkoord: nl. artsen moeten 7j, + 6j voor een specialisatie studeren, en nu moet iemand die geen medische opleiding heeft beslissen wat belangrijk is of niet. Vooral omdat in Engeland die dit systeem al een tijdje heeft, daardoor reeds 20 doden telt omdat die mensen aan de telefoon de ziekteverschijnselen verkeerd hadden gediagnosticeerd hadden

    Neemt niet weg 1° dat er eens te meer verwarring met dodelijke gevolgen gezaaid wordt, en 2° dat bepaalde ‘vriendjes’ eens te meer glorieus en vooral dik betaald, hun dagen hebben kunnen omzetten in baar geld.

    En last but not least, dat het nogal wat perspectieven opent, om binnenkort alles weer tot het oude terug te brengen….

    Zie hieronder.

    **

    *

    -     Deze avond wordt het nummer 1722 terug actief, daar het KMI vreest voor de storm ‘Denis’, al zou die minder krachtig zijn dan Ciara.

    Vooruit met de geit!!! Het weer krijgt voortaan een eigen ‘noodnummer’. Is enerzijds wel goed voor de tewerkstelling van telefonistes, maar zorgt, met alle desastreuze gevolgen, anderzijds weer voor verwarring. Misschien dat er nu tijd komt, voor een soort ‘oprot nummer’ waarmee de Burger dit soort Verlichte Grote Verstanden in de boeien krijgt? Wat in ieder geval goed zou zijn voor de nu al lege Schatkist.

    Dan is, wat volgt, andere kak…

    **

    *

    -   De moordenaar-glazenwasser uit Deurne, Stephaan Du Lion, bekende dat hij vier vrouwen vermoordde. Hij moest vandaag tijdens een reconstructie tonen hoe hij twee slachtoffers om het leven bracht. Het appartement waarin het gebeurde, bestaat niet meer, dus werd dit – zonder op een Euro te kijken - nagebouwd in een daartoe gehuurde loods. Maar dat was allemaal voor niks: meneer ‘herinnert’ zich echt niks meer van de feiten. Dat vindt hij en tevens zijn advocaat, zeer erg. Beiden geraken daardoor zwaar gefrustreerd. En de familie van de slachtoffers, wat denken die ervan?? Geen woord.

    Suggestie: dringend de budgetten drastisch verhogen voor…. dader-hulp!

    **

    *

    -     President Macron wil van de Mont Blanc een ‘beschermd natuurgebied’ maken. Vandaag ging hij zien naar de gletsjer ‘Mer de Glace’ die reeds flink gesmolten is. Wil tonen – om zijn flink gedaalde populariteit auf zu kricken? - dat hij iets wil doen voor ‘het milieu’. Toeristen/bergbeklimmers laten altijd maar meer en meer vuiligheid achter en hij wil dit een halt toeroepen. Het klimaat moet een speerpunt worden van zijn verkiezingsthema’s. Want de Groenen doen het momenteel goed in Frankrijk.

     

    Wel erg, dat een man, die ten naaste bij niet Macron, maar Micron zou moeten heten, een reus van een eeuwenoude besneeuwde bergtop wil redden. Daar zijn heel andere mensen voor in de wieg gelegd.

    **

    *

    -     De Hoofdstedelijke Sire en zijn Sirene hebben, bijna al terug van hun stuntelige reis naar NY, vandaag een ‘trial’ bijgewoond in ’t Broadway Theatre van ‘West Side Story’. De regie was/is in handen van ‘Belgen’. Daarna ging het richting Brux.

     

     

     

    -     Weeral ’n lading van maar liefst zo’n 800.000 ‘Syriërs’ zouden volgens de Verknochte Media nu naar speciale ‘kampen’ zijn ondergebracht. Waar het als buiten, binnen regent. En zijn er meerdere gezinnen in 1 tent.

    Wij, in het Westen, zijn dus verwittigd. De Asiel- en Gelukzoekers Industrie zal weer op volle toeren kunnen draaien. De volgende lading invasie-troepen zij al onderweg.

    Adolfina Märkel zal ze – op ons kosten - wel ‘schaffen’.

    Bestaat voor zoiets in het Französisch-Angelsaksish niet het woord ‘Soumission’ niet voor? Zou na te vragen zijn bij Theo Van Gogh, moest die niet voortijdig onder het mes van de islammerij zijn gevallen…

    **

    *

    -     De geul van Blankenberge is gedeeltelijk dichtgeslibd als gevolg van de Ciara. Voor (in hoofdzaak plezier-)boten is het bij ebbe niet meer mogelijk in/uit te varen. Maar er zijn betere vooruitzichten: er komt een langere strekmuur, en deze zou dergelijke verzandingen moeten tegenhouden.

    De veel goedkopere oplossing zou er in kunnen bestaan, om, vermits daar toch geen BERGEN zijn, de naam van Blankenberge te veranderen in Blanke Duinen…

     

    -     Het VBO bestaat 125 jaar. Nu hebben ze vooral overleg met de vakbonden, maar ze hopen dat het in de toekomst beter kan. Maar tevens willen ze meer in dialoog gaan voor sociaal overleg + mobiliteitsinnovatie + milieuproblemen.

    **

    *

    Tja, de letters VBO, waarvoor staan die eigenlijk. Is er iemand, die na 125 jaar, dat nog weet? Zelfs Wikipedia neemt er een loopje mee.

    Al zou het best kunnen, dat Wiki het bij het rechte eind heeft, maar dat onze ‘Hoernalisten een paar decennia achter lopen…

     

    **

    *

    -     In vele scholen, vooral de Brusselse STAATSSSCHOLEN, zit er nog veel asbest. Nu stelt men dat in 2040 alle scholen moeten asbest-vrij zijn.

    **

    *

    -   De Australische bosbranden zijn onder controle dank zij de grote regenval die er geweest is de laatste week. Nu heeft men te kampen met overstromingen, de ergste in 30 jaar. Op sommige plaatsen vreest men voor een krokodillen-invasie!

    **

    *

    -     Het weer voor de komende dagen (zondag) is héél zacht. Tot 15°. Enkel vrijdag zouden we het kunnen droog houden, maar het weekend wordt nat, met storm er bovenop tot 90 km/u.

    **

    https://miguelbouttry.com/wie-ben-ik/

    *

    -     Bouttry Miguel (°1979) geeft zijn tweede boek uit: ‘Bron van Pijn’. Het is een roman gebaseerd op de verhalen van zijn grootvader die collaboreerde met de Duitsers. Hij vond ook brieven terug die zijn grootvader aan een Duitse vriendin schreef, die later zijn Oma werd.

    *

    Over dit soort verhalen blijft er noodgedwongen (????) nog altijd een waas van geheimzinnigheid hangen. Voor ondergetekende is het echter de ideale gelegenheid om nogmaals te herhalen wat hij persoonlijk begin de jaren ‘90 ervaren heeft bij ’n gewoon toeristenbezoek aan Sint-Petersburg. Daar vertelde de plaatselijke gids dat de nieuwe beiaard in hoofdzaak bekostigd werd door de Verbroederingsbond van Oud-Oostfronters met hun gewezen Russische ‘vijanden’…

    Maar in het al jaar en dag Marxistische gebleven Coburgia heerst er nog altijd tegen het Eigen Volk een dodelijke haat.

    **

    *

    Een slecht voorbeeld is dan weer Madame Non, de alom gevreesde Laurette Onkelynckx, wiens grootvader uit Jeuk (Limburg) die als collaborateur na de oorlog jarenlang bak heeft gedaan, een toontje lager gaat zingen.

     

    Alhoewel. Met dat soort kontekeerders weet men maar nooit. Voor hetzelfde geld richt die zelfs een Waalse ‘zusterpatrtij‘ op van het VB: ‘L’Intéret Commun’, ter nagedachtenis van haar wereldberoemde grootvader.

    Eenne, wie weet, is de tijd dan gekomen opdat ook ene Eddy Merckx over het familie-verleden een boekje open doet. Het zou zijn populariteit alleen maar ten goede komen!

    **

    *

    -     Boxing-Club Menen: de oprichter (ex-politieman) is fier op wat hij bereikt heeft. Hij nam het initiatief de ‘hang-jongeren’ van straat te halen door een box-club op te richten. Deze telt nu maar liefst 150 leden en komen uit 20 diverse landen. Hun prestaties zijn zeer goed, want vorige week haalden twee jongeren nog een medaille in de EK in Birmingham.

    **

    Kim*

    -   Kim Clijsters is zich aan het opwarmen in Dubai: ze werd er in elk geval hartelijk onthaald door de daar aanwezige Vlamingen.

    **

    *

    -     Gisteren was het eerste deel van de reeks te zien ivm de verdwijning van Britta Cloetens. Ons aller goede vriend Alain Remue over verdwijning Britta Cloetens: "Sommige daders kicken erop om nadien informatie achter te houden". Intussen kreeg de VRT reeds 10 tips binnen. Deze worden nu onderzocht.

    **

     

    -     Hoewel nog altijd niet duidelijk is wie de trekker overhaalde, staat wel vast dat het gedrag van Imraan A. (31) uit Temse heeft geleid tot de schietpartij waarbij maandag in Wielsbeke de 72-jarige Grietje W. levensgevaarlijk gewond raakte. Al jarenlang hadden hij (25j) en het slachtoffer ‘een seksuele relatie’, die ook na zijn huwelijk met de nu 25-jarige Summer A. gewoon verder liep. “Hij is een meester-manipulator”, klinkt het bij kennissen. “Gewiekst als hij is, krijgt hij altijd zijn (vooral financiële) zin.”

    Grietje W., afkomstig uit het Nederlandse Heerenveen, voelde zich jarenlang als een vogeltje in een gouden kooi, in de fraaie villa met rieten dak langs de Frilinglei in Brasschaat. Haar man, een Italiaan die in de oliebusiness actief was, verbleef er maar weinig. Doorgaans was hij in het buitenland. Op een bepaald moment kwam de viriele Imraan A. in haar leven. Hij werd haar vaste tuinman en meer. Het kwam tot een liefdesrelatie, ondanks het leeftijdsverschil van zo’n veertig jaar. Het legde de jongeman geen windeieren. Toen ze naar Wielsbeke verhuisde, bleef hij haar tuinman. Hoewel nog altijd niet duidelijk is wie de trekker overhaalde, staat wel vast dat het gedrag van Imraan A. (31) uit Temse heeft geleid tot de schietpartij waarbij maandag in Wielsbeke de 72-jarige Grietje W. levensgevaarlijk gewond raakte. Al jarenlang hadden hij en het slachtoffer een seksuele relatie, die ook na zijn huwelijk met de nu 25-jarige Summer A. gewoon verder liep. “Hij is een meester-manipulator”, klinkt het bij kennissen. “Gewiekst als hij is, krijgt hij altijd zijn zin.”

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Ach, dat afschuwelijke Frans al lang achterhaalde Imperialisme dat na al die jaren nog altijd weigert zijn laatste adem uit te blazen. Het doet mij denken aan de wel zeer consequente houding van Oom Adi (= verkleinwoord voor Adolf) die, toen die met de rug tegen de muur vaststelde dat zijn ‘Reich’ ten einde was, logischer wijze zelf de trekker overhaalde. Nadat die eerst het vergif waarmee hij zijn Eva Braun uit haar lijden zou verlossen uitgeprobeerd had op Blondie, zijn geliefde Duitse Herdershond.

    Maar via Oom Adi wil ik terugkomen op diens zo goed als Aangenomen Zoon, de in ballingschap levende spuwende en woest tekeer gaande Léon Degrelle. Die moet, ‘meiner Meinung nach’, het Grote Voorbeeld zijn voor Paul Magniette/Kanniete. Zowel Madame Non als di Poeppo laten hem de kooltjes uit het federaal vuur halen. Die twee houden zich ’n beetje gedeinsd op de achtergrond.

    Reculer pour mieux attaquer? Och, van dat soort achterbaksheid weten dat soort Francofonen alles. Het zit hen in de genen.

    Et Popol le Doux ?

    Ach, wees maar gerust. Die zal niet van honger doodgaan. Net als Degrelle zal hij altijd overleven. Om druk gesticulerend maar machteloos, het Verleden in Luilekkerland te blijven verdedigen.

    Parceque, en fin de compte, wat kan het hem allemaal schelen? Laat het maar rinn’, Popol zijn boontjes zin bin’n…

    *

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!