MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    1424

    60 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

    Dondderdag 13 Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    Justitie, de puinhoop

    *

    …. een hele politieke discussie ontstaan om het Grondwet artikel 150 daarover aan te passen….

    *

    Wie van de lezers ooit nog ’n klassieke ‘Humaniora’ gevolgd heeft of hij of zij die uit louter leergierigheid, ooit nog gehoord heeft over de vroegere Kerkelijke Traditie, om soms wel maandenlang te zitten discussiëren over ‘Het Geslacht der Engelen’, denkt waarschijnlijk dat die absurditeit nog altijd bestaat, maar dan onder de naam van Het Koninkrijk der Coburgianen’… Al even onbevattelijk als wat er zoals zou kunnen gebeuren in een niet eens bestaande fantasie wereld.

    Aan hun Grondwet komt, zo lang het Rijk zelf niet wordt ontbonden, namelijk geen einde. Die is bijna 200 jaar geleden door een paar Parijzer Nietwieten op noten gezwetst en is sindsdien, het Geslacht der Engelen inbegrepen, nog heiliger verklaard dan de Tien Geboden Gods. Die trouwens ondertussen al lang zijn afgeschaft.

    Van dikke nekkerij gesproken, Verlos ons Heer!

    *

    Persoonlijk ben ik, over al die Djihadisterij, dat het hier gewoon gaat à la guerre comme à la guerre.

    Snuggere Volkeren spraken in voortkomnd geval al sedert hele eeuwen van ‘Oog om Oog, Tand om Tand’. Bij mijn weten is dit, vooral voor de tegenpartij, niet eens vatbaar voor misverstanden. Wie slaat, moet slagen verwachten. Vooral als men te doen heeft met ongerichte projectielen als opgevezen islammerij activisten.

    Inzake bedoeld ‘Terroristen Proces’ zou men die best niet alleen die krammikkel Ruïne de Justice op de Zavel met stille trom doen verdwijnen, maar net hetzelfde doen met wat er nog overblijft van de dader-samenzwering. Opruimen het puin afvoeren (of in de grond stoppen) en de aldus bespaarde zeer aanzienlijke ‘middelen’ zonder veel commentaar ter beschikking te stellen van de slachtoffers.

    En, voor het tenslotte overal ‘vergeten’ wordt, het maximum recuperen bij al wie van ver of van dichtbij verantwoordelijkheid kan toegedicht worden over dat soort Misdaden tegen de Menselijkheid.

    Want, voor U het weer uit het oog verliest. Heden ten dage ondergaat het Westen de zoveelste isalmmerij-invasie. Voorlopig minder bloedig weliswaar dan voorheen, maar dat is slechts valse schijn.

    De vuren branden. En de vijand is reeds binnen de poorten…

    Hij wordt door de Marxisten zelfs helemaal in het openbaar, binnen geloodst. En met een royaal ‘Leefloon’ bedacht tot het uur ‘U’ heeft geslagen.

    En de Boer? Die ploegde ondertussen gewoon voort.

    *

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    WOENSDAG 12 FEBR. 2020

     

    -     In New Hampshire heeft Verbrande Sanders (uiterst links) 25.2% behaald, onmiddellijk gevolgd door

    **

    Peter Buttegieg (24.4%)

    Wel geen linkse golf die de republikeinen zou overspoelen, zoals voorspeld werd! Nochtans beweert De Verbrande dat hij Trump zal verslaan.

     

    -     Twee bombrieven in Nederland ontploffen: één in een postkamer (Amsterdam), en de 2de in een bedrijf in Kerkrade. Er werden eerder al 7 bombrieven verstuurd, maar geen enkele ontplofte.

    **

    *

    De Politie denkt dat de afpersers geld willen onder de vorm van ‘bitcoins’.

    Terrorisome, zegt U? How do you dare!!!!!-

    -     Ruzie bij de Pro League: de media-rechten voor het uitzenden van de matchen zou toegewezen worden aan

    **

    ‘Eleven Sports’

    voor 103 miljoen/jaar. 22/24 clubs gingen akkoord, maar voor Antwerpen moesten er meer centen op tafel komen, en AA Gent had nog twijfels over de betrouwbaarheid van die zender. De chaos lijkt dus compleet nu beide clubs hun thuiswedstrijden zelf dreigen te verkopen.

    Of Sport nog altijd zeden ver-edelt? How do yo dare to ask this.

     

    -     Een nieuwe soort Netflix door VTM + Telenet. Dus een nieuwe streamings-dienst, hoeveel een abonnementsgeld zal kosten, is nog niet bekend.

    -     In Arendonk heeft ‘een man’ van 36j een fietser frontaal aangereden: dood. Dan heeft de aanrijder maar het hazepad gekozen naar Nederland, waar hij korte tijd later werd opgepakt. België vraagt zijn uitlevering.

    **

    *

    -     Onze woel- en waggelwaterende Koninklijke Flipper heeft dus een speech gegeven voor de Veiligheidsraad, daar Coburgia momenteel voorzitter daarvan is. Hij las (heel stuntelig) in de Taal van Marianne een briefje af, waarin stond dat we de Jihadisten kinderen van ‘gewapende conflicten’ beter moeten ‘beschermen’. We moeten ze een nieuwe toekomst geven waar ze naar school kunnen gaan en veilig zijn.

    Et met welk doel, Sire, volgens Uwe Koninklijke Intelligentie? ¨Please remember, dat zelfs de muren van Uw protserige paleizen niet dik genoeg zijn, om jullie veilig tegen die soort te beschermen. Volgende keer beter, Meneer, dit voor ‘t geval U nog de kans krijgt om het hoge woord te voeren. Maar intussen staat bij Frau Adolfina de koffie klaar. Koffie met kletskopjes. In Uw eigen Saksische moedertaal.

    **

    *

    - Er is een nieuw “Suske & Wiske”-album, en deze is gewijd aan Jan van Eyck, die niet alleen schilder was, maar ook een ras echte spion. In ‘t nieuw album is hij een geheim agent: “We wilden een andere kant van de schilder laten zien”. Een soort James Bond volgens de VRT.

    En daar weet men alles over spioneren en valse berichten doorsturen….

    **

    *

    -     Onze Verlichte Grote Verstanden (buiten de angstvallig weggehouden wegens veel te snuggere VB-leden) parlesanten in De Praatbarak, discuteren over elk leven dat moet beschermd worden, ook al is het nog niet geboren. Men doelt hier op (van drugs, alcohol of seks ...) ‘verslaafde’ zwangere vrouwen. Nu is zoiets niet mogelijk, dus moeten ze maken dat het juridisch wel kan.

    Nou, Moe, nu breekt m’n klomp! Marxisten die het ‘Ongeboren Leven’ beschermen!!! Hoe gaat men dadde samen rijmen met de Abortus Vrijgeleide Wet, ja zelfs met, op kosten van de Ziekenbond, Het Recht op Zelfmoord. Inclusief natuurlijk de kosteloze burgerlijke uitvaart-plechtigheid anex begrafenis-feestmaal?

     

    -     Jongeren (16-18) met bromfietsen zijn het meest kwetsbaar in ‘t Verkeer. Ze kennen gewoon het gevaar niet, de risico’s niet, en de reden is dat deze jongeren meestal zelf nooit zelfstandig in ’t Verkeer gekomen zijn, maar gewoon aan de poort van de school ‘gedropt’ werden.

    Tussen 2014-2018 zijn er 8.121 personen betrokken bij een dergelijk ongeval waarvan 48% jongeren.

    **

    *

    -   Op een verwaarloosde boerderij in Heikruis (Vl.-Br.) heeft het dierenwelzijn meer dan 100 dieren (schapen, kalkoenen, kippen…) meegenomen. De eigenaars zijn al meermalen voor het Gerecht verschenen voor verwaarlozing van dieren. Daardoor hebben ze al een levenslang verbod gekregen op het houden van dieren, maar ze kopen die nu op naam van de ouders van de boerin.

    **

    B

    *

    -     De documentaire, 3 afleveringen, over de verdwijning van Britta Cloetens op de VRT wil hiermee na 9j, hopen op toch nog een doorbraak bij ’t vinden van haar lijk. De dader Tijl Teckmans heeft na vele ondervragingen wel bekend, maar nooit heeft hij willen zeggen wat hij met haar lijk gedaan heeft. Hij is een meester manipulator en leugenaar, iemand die nooit eerlijk is/was.

    **

    *

    -     Jeroen Brouwers, bekend Nederlands schrijver, wordt in april 80j en schrijft nog alles met de hand. Er is terug een nieuwe roman van hem uit.

    **

    *

    - De eerste elektrische treinen die op waterstof rijden, getest in Duitsland en goed bevonden. Ze zijn stiller, rustiger dus aangenamer en er worden geen vervuilende gassen meer uitgestoten. In de toekomst rijden nog enkel dergelijke treinen in Duitsland, Nederland heeft ook al ja gezegd, en wij…? Dus geen elektrische leidingen meer, geen diesel. Het gas wordt in tanks opgeslagen.

    *

     

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Al-met-al komen we er toch misschien beter van af, dan de Profeet Job, die onder en rondom zich alleen maar mest en afval voelde. Daar is namelijk het goede nieuws, nog maar eens als naar goede oude gewoonte, uit het Land der Oosterburen, dat men er eindelijk… het warm water heeft heruitgevonden. Namelijk de waterstof-energie, die verdorie terug te vinden is in elke regendruppel die uit de Hemel valt.

    Voorraad? Eindeloos! Kostprijs? Zo goed als te verwaarlozen. Vervuiling? Niets. Nihil. Nienrte. Noppes.

    Een mens zou zich werkelijk beginnen afvragen waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren.

    Het antwoord ligt ergens wel ’n beetje voor de hand. Net zoals bij elk misdrijf, zoeke men best uit wie er belang bij heeft gehad, om op die manier automatisch bij de dader(s) uit te komen…. En geloof me, het zijn NIET de kabouters…

     

    *

     

     






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!