MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.356 - DE EUROPEE ASIEL UNIE MOET TERUGGEDRAAID WORDEN

    1758

    *

    VOORSCHRIFT

    Naarmate aan de einder de onweerswolken verder samentrekken, klaart de hoge hemel steeds verder open. Deze natuurlijke wetmatigheid zien we zelfs steeds meer en meer zich voltrekken in het Europese politieke landschap rondom ons. Deze gebeurtenissen hebben – in het nabije verleden – zelfs een naam verworven. Een naam die tot op de dag van vandaag slechts in de catacomben van de Geest heerst, want niet politiek-correct: Reconquista. De herovering op de usurpator van het eigen bezette grondgebied. Zoals in vroeger tijden in Spanje.

    Moge de Hemel ons genadig zijn.

    Op deze blog werd het ware gebeurde verhaal al diverse keren belicht. Hoe Zuid-Europa, jaren na de Slag bij Poitiers (732), ten Zuiden van Bordeaux, toen het de islammerij niet lukte om via de Middellandse Zee en het Zuiden van Frankrijk, Europa langs de zachte onderbuik binnen te dringen.

    **

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Reconquista_(Iberi%C3%AB)

    *

    Een gewelddadige invasie te vuur en te zwaard die wèl slaagde, via het Iberisch Schiereiland, waar ‘de Moren’ erin slaagden gedurende bijna 800 jaar (711–1571) door te dringen van Gibraltar tot bijna aan de voet van de Pyreneeën….

    De rest is Geschiedenis, ondertussen in 1302 de Slag der Gulden Sporen, gevolgd (2de helft der 14de en de hele 15de Eeuw) door de welstand van het Bourgondisch-Vlaamse (Europese) wereldrijk. Waarna, aangetrokken door de rijkdom, de ene Vreemde Overheersing op de andere volgde, na Hertog Jan Zonder Vrees, die sneuvelde nabij Nancy (1419), in een poging om ook de Elzas en Lotharingen te doen aansluiten bij zijn Rijk.

    *

    Maar nà WO II begon langzaam maar zeker de wederopstanding van onze Zuidelijke Lage Landen. Al zijn we waarschijnlijk nog ’n heel stuk verwijderd, want de Heren ging van Noord en Zuid….

    Langzaam maar steeds duidelijker wordt de Vlaamse Heropstanding herboren. Met het grote voordeel dat er thans machtige Bondgenoten zijn rondom ons. In de bijdrage hieronder lezen we daarover meer….

    Europa moet zich bevrijden van de EU en de asielinvasie!

    *

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2020/02/10/europa-moet-zich-bevrijden-van-de-eu-en-de-asielinvasie/#more-230642

    *

    Geplaatst op 10 februari 2020     

     

    Het zijn vreemde tijden waarin we leven. Tijden, waarin de vrijheid van meningsuiting wordt aangevallen door een opgedrongen mondiale ideologie waarin nog maar één mening mag klinken.

    Europese Asiel Invasie

    *

    In Frankrijk gaat de vrijheid van meningsuiting over naar onvoorwaardelijke overgave. Er is ophef over een meisje, Mila, dat haar mening gaf over de islam en die nu ondergedoken zit en politiebescherming heeft gekregen. De aanhangers van de “vredelievende” islam zijn naar haar op zoek en ze wordt bedreigd met de dood, verkrachting en het doorsnijden van haar keel. Tolerant weer, die islamaanhangers. In onderstaand artikel kunt u er alles over lezen met vele commentaren van verschillende kanten over deze zaak van Mila, die gewoon haar mening heeft gegeven en nu slachtoffer is van de islam…

     

    Het verschil is altijd dat als je hetzelfde zou zeggen over het christendom of het Jodendom je dan niet alle ophef meemaakt die je wel ondervindt als je de islam bekritiseert. Dan krijg je niet alle christenen of Joden achter je aan, dan word je niet bedreigd en gezocht… Maar nu mag er schijnbaar geen enkele kritiek meer op dit “geloof” zijn.

    www.gatestoneinstitute.org

     

    In Duitsland wordt door de regering geprobeerd om illegaliteit legaal te maken en ze hebben een document opgesteld dat het beleid betreffende het overtreden van de asielwet moet “wassen”. Dit onthult, zo laat onderstaand artikel weten, opnieuw het revolutionaire nieuwe begrip van de rechtsstaat onder de Merkel Unie: je breekt eerst wetten – en verandert ze vervolgens op de juiste manier om jezelf gelijk te laten krijgen.

    https://politikstube.com

     

    De Nederlandse overheid, die de stikstof-hysterie over ons land heeft uitgestrooid, iets waar vele boeren, bouwers en aannemers last van hebben, heeft deze maatregelen genomen op basis van onjuiste gegevens. Onderzoeker Evert Mouw heeft het onderzoeks-rapport over het stikstofbeleid gepubliceerd op basis van de onlangs vrijgegeven RIVM-data en gebruikte registratiemethoden. Zijn conclusie: de emissiedata zijn ongeschikt voor het maken van goed beleid dat aan alle sectoren evenredig recht doet. Hij zegt: De overheid maakt beleid op basis van onjuiste gegevens. De emissie-data zijn niet juist, onvolledig en niet transparant.

    www.melkvee.nl

     

    Een stuk voor mensen die houden van cijfers. Daar waar de EU strooit met geld, gaan de mensen in de EU-lidstaten erop achteruit, dat is al heel lang duidelijk… Nivelleren van de lidstaten…

    http://publications.europa.eu

     

    Er wordt veel gezegd over 5G, maar de gevaren voor mens, dier en flora worden door politici en de voor de politiek werkende politiek correcte media zorgvuldig verzwegen. Hieronder een filmpje over 5G en de misschien bestaande connectie met het Coronavirus…

     

    Anthony Steel heeft gedegen onderzoek gedaan naar de “5G-apparatuur” die op straatlantarens geplaatst wordt, heeft experts erbij gehaald, is naar de gemeente Gateshead gegaan en het is te bizar voor woorden dat de mensheid blootgesteld wordt aan 5G, oorspronkelijk een oorlogswapen.

     

    Hij zegt o.a. dat 5G-verzekeringen door verzekeringsmaatschappijen geweigerd worden, dit zou te duur worden, en spoort mensen aan om naar hun gemeentes te gaan om te zorgen dat de uitrol van het 5G wapensysteem gestopt wordt. Ik raad u aan om meerder van zijn filmpjes te bekijken, vooral die waarin hij “het 5g systeem” uit elkaar haalt en laat zien wat er in zit, waaronder een 450 volt condensator…

    https://youtu.be

     

    Mondiaal wordt 5G uitgerold, maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die inzien dat het gestopt moet worden. Een groep medische wetenschappers, 268, heeft recent nog een waarschuwing naar de politiek gestuurd waarin ze nadrukkelijk oproept 5G te stoppen. Het zou onze zuurstofopname verstoren, de kans op kanker verhogen en verder weet niemand wat de kruising van de zeer hoge pulserende straling van 5G met andere velden doet zoals UMTS, Wi-Fi, GSM en digitale televisiesignalen. Wel kwam uit een Belgisch onderzoek met ratten naar voren dat GSM en Wi-Fi door elkaar meteen twee keer zoveel tumoren gaf…

     

    Dr. Ulrich Warnke van de universiteit van Saarland toonde aan hoe elektrische straling een twaalftal zeer ernstige basisverstoringen in ons lichaam veroorzaakt, die zich uiten via nitrosatieve-oxidatieve stress, met klachten zoals moeheid, agressie, depressie, slapeloosheid, hoge bloeddruk, chronische grieperigheid, hoofdpijn, astma enz.…

     

    Dit onderzoeksresultaat wordt ondersteund door meer dan 8300 wetenschappelijke studies, maar de gezondheidsraad, gemeenten, het antennebureau en politici ontkennen de gevaren van 5G. Verzekeraars schrappen massaal letsel door straling uit hun polissen en in 2002 heeft Remkes van de VVD, al jaren de meest corrupte partij van Nederland zo blijkt, een deal gesloten met Monet, waarin toen nog Telfort, KPN, T-Mobile en Vodafone verenigd waren, waardoor gemeentes buiten spel gezet werden.

    https://stralingsbewust.info

     

    In Schotland, waar in Glasgow de politie een islamitische grooming-gang heeft opgerold, ging het eigenlijk net zo mis als in Rotherham en werden meisjes die slachtoffer zijn geworden van de islamideologie door desinteresse of door slechte communicatie niet geclassificeerd als zijnde kwetsbaar. En ook in Schotland wordt door de media niets verteld (Marrakesh-verdrag) over de achtergrond of het ras van de daders, en totdat er nauwkeurige beschrijvingen in het nieuws komen van de islamitische pedofielen, zijn de media medeplichtig aan de verkrachting van jonge meisjes, zo laat het artikel terecht weten.

    www.jihadwatch.org

     

    In Ierland is een genocide aan de gang zo laat het bericht weten. Ierland heeft niet mega veel inwoners en krijgt net zoals alle dwaze “open grenzen” landen in Europa vele niet-westerlingen die zich, net zoals hier en in andere landen, misdragen, mensen bedreigen, verkrachten en vermoorden. Daardoor hebben ze, net zoals in Duitsland, Zweden en Frankrijk al scholen waarin nog maar een enkele autochtoon zit. De islamisering, de omvolking, de genocide van de Ieren is in volle gang. Een lang, maar interessant artikel.

    https://whiteinternational.news.blog

     

    Nederland zal zich uit deze mondiale globalistische wurggreep moeten bevrijden om uw vrijheid, veiligheid, westerse normen, waarden en onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities te waarborgen en de juiste politieke partij die dat voor ons, de Nederlanders, kan bewerkstelligen, is mijns inziens de PVV. Als je geconfronteerd wordt met extreme omstandigheden heb je ook een partij nodig die extreem eerlijk is over de grondoorzaken van die extreme omstandigheden.

    https://indignatie.nl

     

    Trap niet in de loze verkiezingsbeloftes van de kartelpartijen, ze hebben kansen genoeg gehad en zijn geenszins bereid om een andere koers te varen dan die van Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties die grotendeels dezelfde is als de Green Deal van de EU. Een agenda die de wereldbevolking drastisch wil verminderen, houd dat in gedachten.

     

    Dit is ons land en wij, de Nederlandse bevolking, zouden zeggenschap moeten hebben over wat er met ons land gebeurt, nu wordt het beslist door de VN en de EU die het politieke kartel dirigeert die hun beleidsmaatregelen weer doorgeven aan de burgemeesters en beleidsmakers.

     

    Dat wat ons het meest dierbaar is, wordt niet meer beschermd: onze gezondheid, onze veiligheid, onze kinderen, onze ouderen, onze normaliteit, realisme, onze normen en waarden, de pensioenen en ga zo maar door.

     

    Welke visie heeft u voor ogen voor toekomstige Nederlandse generaties? Mega-slimme steden met 5G, voor-geproduceerd eten of heeft u liever dat uw kinderen nog naar de boer kunnen om daar te leren hoe ons verse voedsel gemaakt wordt? Wilt u dat uw kinderen in vrijheid kunnen leven of door een dictatoriale ideologie verplicht worden tot één levenswijze, één mening en in het gareel moeten lopen?

     

    Dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders, en iedereen die zich aanpast, ons en ons land respecteert en zijn steentje bijdraagt. Een land waar een ander, een meer nationalistisch ingesteld, kabinet hoognodig is!!!

    Elise Nijmegen

    We zien het dagelijks op de TV-beelden: het heeft heel wat voeten in de aarde, net als een tanker in volle vaart de steven heeft gewend en terug opstoomt in de richting van waar die gekomen is. Geen verdere avonturen meer, maar de veilige thuishaven.

    Dat kan alleen, als er van op de brug de juiste instructies worden gegeven. En als er genoeg mankracht en paardenkracht aan boord aanwezig is om de juiste taken op het juiste ogenblik uit te voeren.

    Verliezen we daarbij vooral niet uit het oog, dat wij, Vlamingen, doorheen de Geschiedenis, altijd een zeer welvarend volk zijn geweest. Vlamingen weten niet alleen van wanten, ze weten ook van wanten uitdelen.

    Staan we dus met z’n allen in de morgen, de zon op ’t gelaat, fris voor onze zorgen, fier voor onze taak.

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!