MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 - UIT DE ROSSE BUURT. MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT * GEENS = NIETS OF NOG MINDER

    1326

    53 - UIT DE ROSSE BUURT. MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

    GEENS = NIETS OF NOG MINDER

    *

    DONDERDAG 6 FEBRUARI 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    DE SUPERIEURE FRANSE TAAL...

    *

    …. la Fédération ‘Wallonië-Bruxelles’, alsof de Vlamingen in Brussel niets meer te zoeken hebben….

    *-**-*-

    …. nadat hun minister-President, Pierre-Yves Jeholet (MR….

    *-*-*-*-*

    …. (± 70%) voor het Engels als 2de taal, de zgn ‘lingua franca’,…

    *

    Op die manier is het zelfs niet eens meer de vraag waard, wat het verschil wel zou zijn tussen (aangeboren) DOMHEID en Frans IMPERIALISME.

    Een betere vraag zou dus zijn, wat is het verschil tussen Napoléon Bonaparte en Adolf Hitler? Beiden waren toch echte bloedhonden die miljoenen slachtoffers op hun geweten hebben? Erg zelfs! Hitler kreeg nooit een internationaal soort eeuwigdurend gedenkteken tegen zich gericht: de Leeuw van Waterloo…

    **

    *

    Geen ‘Francité, maar ‘Stupidité’…zou een betere benadering zijn.

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

     

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

     

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    *

    WOENSDAG 5 FEBRUARI ‘20

    -     Trump hield vandaag zijn ‘State of the Union’: de toespraak tot de Natie. De Republikeinen scandeerden: “nog 4 j!” naar hem. Hij benadrukte dat het in Amerika beter ging dan ooit zoals: aantal strijdkrachten terug hersteld, grote economische groei, minder armoede, meer werk-gelegenheid..… Indien er nu verkiezingen zouden zijn, was hij zeker terug President.

    Pelosi daarentegen zei dat die speech manifest vol leugens zat.

    En over liegen weet zij als Top Democ Rat, er alles van.

    De democ.rats beleefden in IOWA een ongeziene afgang: Buttegieg, de jongste, haalde de beste resultaten van allen. Zei hij zelf.

    -     Pharmareus GSK, het grootste privé-bedrijf in Wallonië met 9000 werknemers, moet noodzakelijkwijze ‘herstructureren’. Daardoor komen 720 jobs ‘op de helling’ te staan.

    Anders gezegd: de zoveelste slachting van wat er nog overbleef van de nu al magere tewerkstelling. Niet jun eigen schuld, hoor! Zeer duidelijk de schuld van het verre ‘moederbedrijf’ (India) dat was gaan foefelen…

    Maar geen nood: de PS plost dat wel op.

    Wij, Lamme goedzakken, weten zelfs al hoe…

    -     Beveren Dwaas-tunnel: nu reeds 2 doden. “De Tunnel-dosering” (= waarbij men 1 rijbaan afsluit bij druk verkeer) was wel degelijk actief. Het onderzoek loopt…

    De politie volgt meerdere sporen.

    -     De West-Vlaming, Ph. Soubry, die besmet is met het CV, vreest nu voor zijn vrouw die nog in China is. Zijn Patroon (in Gullegem) denkt vlg week de situatie ter plaatse te hernemen.

    Koppige doordrijvers, die West-Vlamingen, hé.

    -     Chinese ambassade heeft lovende woorden voor hoe wij die crisis aanpakken.

    Volgens den TeeVee waren dat niet ‘wij’, maar ‘de Belgen’. Zouden die Hoernalisten soms besmet zijn met het Voltaire Pelosi-syndroom?

    -     Première Wilmès is samen met Croo-tje en Crembo op ‘officiële missie’ in Congo; voor lopende zaken???

    -     Turkije: 2 opeenvolgende sneeuwlawines hebben zeker 35 mensen gedood. In Istanbul heeft een vliegtuig gecrasht op ’t vliegveld: geen doden. oorzaak: de regen???

    -   ‘Greyday’ = de 1e dag van het jaar dat we terugvallen op grijze energie, was vandaag. Slechts 35 dagen kunnen we leven met groene energie. Eén van de oorzaken is dat we ons te weinig inzetten om minder energie te gebruiken (denk aan de bedrijfswagen, zelfs voor mensen die amper 5 km van hun werk wonen???). Wallonië ‘doet het beter’ op dat vlak (ha ja, want ze hebben praktisch geen bedrijven!).

    -     Deurwaarders bij de ministers: nl. de advocaat van de 10 IS-kinderen die ‘moeten’ gerepatrieerd worden, wil op die manier druk uitoefenen op hun terugkeer. Ze kregen 6 weken de tijd, en die is ruimschoots overschreden zodat ze nu al aan een dwangsom liggen van 500.000€

    -     De nieuwe Eindtermen in het Secundair Onderwijs zorgt voor heel wat extra werk bij de leerkrachten. Nu is er in sommige scholen een nieuw vak bijgekomen nl. ‘Mens en Samenleving’. Dit gaat natuurlijk ten koste van andere, meestal, hoofdvakken zoals Nederlands, of wiskunde…

    -     Google Maps: iemand heeft een ‘virtuele file’ veroorzaakt door gewoon in een verlaten straat met een kar met 99 smartphones te wandelen op straat!

    -     4de kandidaat voor het voorzitterschap bij de VLD: Stefaan Nuyttens.

    -     WTV: ‘OFF SIDE’ is een nieuwe West-Vlaamse talk-show op hun zender. Deze wordt uitgezonden de maandag om 9 en om 12u. Ook een heel stuk sport zal het o.a. bevatten + een speciale gast.

    **

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Terugkomend op de eenvoudige vraag naar de actuele échte ‘Linga Franca’ deze toch even situeren in de Jongste Geschiedenis

    Inderdaad. Na 1815 wilden de Volkeren van gans Europa dat de Franse veroveringsdrang ten koste van hun buren zou stoppen. In de Frans/Duitse oorlog van 1870, waar het de facto in hoofdzaak om het terugeisen van door La Douce France voorheen geroofd grondgebied (Elzas, Lotharingen, twee zeer rijke gebieden) terug ‘Heim ins Reich’ te brengen.

    Denk daarbij aan de meest Zuidelijke Nederlanden, die in 1713 ook van Vlaanderen werden weggeroofd, en die iedereen sedertdien tegen heug- en meug ‘Frans-Vlaanderen’ is beginnen noemen. In Parijs wordt dan weer gesproken van ‘Le Nord’, of ‘Le Pas de Calais’. Want welke crimineel blijft achteraf zich houden aan wat was voor diens misdaad?

    *

    Zo zijn de taal ervaringen bijna lachwekkend, om zelfs heden ten dage in een van die weg-en-weer vliegende landsdelen op doorreis te zijn. Iedereen spreekt de twee talen gewoon door elkaar. Spreekt men iemand aan in ’t Fransoos, dan antwoordt die in hun perfectste Duits…

    Stel U maar het doorsnee familie-verhaal van daar voor: Grootvader moest zijn Frans uniform eerst ruilen voor ’n Feldgrau, daarna na 4 jaar dat Feldgrau voor de Franse snit. Om ongeveer 30 jaar later (1939-1945) hetzelfde te beleven met Vader. Eerst, zo wordt verteld, als overtuigd ‘Patriot’, daarna ineens (meestal graag tot zeer graag) overtuigd Nazi….

    Het mag U dus niet verwonderen, in Oradour-sur-Glane, waar de Duitse SS Pantzer Divisie ‘Das Reich’ (10 Juni 1944) op onschuldige Franse burgers de meest gruwelijke slachting aller tijden uitvoerde, in hoofdzaak het werk was van… Elzassers. Dat staat letterlijk in de daar ter plaatse verkochte brochures…

    En mens moet zich inderdaad afvragen hoe het Germaanse Volk, bij definitie een der meest ontwikkelde, kunstzinnige en inventieve volkeren er wereld, tot dergelijke barbarij kon komen. Tenzij men er het… Socialisme bij betrekt. Maar dat mag niet gezegd, ja zelfs niet eens gedacht worden. Daarom spreekt men van ‘de Nazi’s, en niet van de NaSossen.

    Precies door de verdwenen gewaande ‘nationale gevoelens’ die na de Brexit bij de Francofonie terug uit hun verdoving ontwaakten, dreigen die vroegere absurde toestanden terug te komen. Uiteraard staan de Britten, met Nigel Farage op kop, dan ineens aan de andere kant. Aan de goede kant van de geschiedenis, op in de Vaart der Volkeren onder leiding van het machtige Amerika.

    Eh bien, voilà, en daar is meteen des Pidels Kern. Trump is ne slechterik en tot niets goeds in staat. Dat kunnen alleen de Soscialisten, die zich nu overal ter wereld deze keer geen Nazi’zs, maar sociaal Democraten zijn beginnen noemen.

    Gewoon niet luisteren naar woorden, maar kijken naar daden is dus de boodschap.

    En o, wat moet dat geknoei in Iowa vernederend zijn voor hun aanhang.

    Tot slot nog dit. Er op gelet dat de aan de gang zijnde grootse NAVO-leger Oefeningn deze keer niet tegen Poetin zijn gericht, maar, met uiterste voorzichtigheid, meer naar het Zuid-Oosten, vanwaar de dreiging komt?

    En ja van onder de bescherming der Amerikaans-Britse Vlag moeten wij ons inderdaad, net als na de Bevrijding van 1944, beter voelen dan onder de geschifte (niet ‘Geschaffte’) vlag van Merkel, de vroegere DDR-functionaris.

    Zelfs onze in het Gentse Patershol geboren bloedeigen Keizer Karel V, in wiens Rijk de zon nooit onderging, wist het al: om de Vrede te bewaren moet men de oorlog voorbereiden.

    Tenslotte: wie zei daar ooit weer, dat Frankrijk een prachtig land was….voor verlofgangers?

     *

     

    *

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!