MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44 VTIMMEKE SLIMMEKE * HET 1STE GROOT ZINKGAT IN BRUSSEL

    2866

    44 VTIMMEKE SLIMMEKE

    *

    HET 1STE GROOT ZINKGAT IN BRUSSEL

    Woensdag 22 JANUARI 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ v/d Dag..

    **

    Gentse biomassa 2.0

    **

    De Bèè

    *

    Namens de uitbaters van ‘Belgian Eco Energy’ (BEE): (van achter de schermen en mits de mondjes dicht)

    Bio massa centrale in de haven – 2de poging – kosten? Miljarden (exclusief %’tjes) bovenop de ‘Turteltaks’: You remenber?

    Turtelen = verblauwen wat Rood verbraste…!!!!

    Voortgaande op de kleuren van hun embleem, ziet het er goed uit. De kosten worden geraamd op…1/3de van wat onder voorgaande ‘Regering’ was voorzien.

    Goed, hé!!!!

    En da’s niet alles! De megawatjes aan stroom vliegen ons om de oren + de recup-warmte… Daar boven komt dat de CO² (CO?)- uitstoot zakt tot onder het niveau van de Noordzee-Spiegel.

     

    Het Turtelding heeft, na het gat v/d timmerman te zijn gewezen, een lucratief baantje elders gekregen. Maar ondertussen werd de Sp.a-Freya van weleer na al die miljarden-verspilling aan Staats-manna, wel uit de wind gezet door Links Hoernalnisten-Gebroed door het verhaal niet de Freya-taks, maar als de Turteltaks aan te merken …

    Anderen de schuld geven, is inderdaad een lelijke karaktertrek van dat soort ‘bevlogenen’…

    *

    Onder ons verzwogen… aan heel deze zaak is nog ’n veel voordeliger kant met goede vooruitzichten. Namelijk de toenadering naar de Hereniging met de Noorderburen (afhalen grondstoffen in Nederland en niet van over de hele wereld. Denk aan de voordelen voor het eigen milieu… de veel lagere transportkosten, enz, enz). Kom, meisjes en jongens: de Republiek der Vrije Herenigde Nederlanden: dat kunnen jullie toch niet vergeten zijn?

    Want als dit kloteland eenmaal helemaal onbestuurbaar zal zijn geworden, wat dan? De Grote Blauwe Geschelpte heeft het onlangs, zij het in ’t Fransoos (om daar in ’t gevlei te komen?); dat l’ Union de Fo(a)rce was?

    En outre: den goeien ouwen Herman (De Croo – Michelbeke) heeft toch altijd bekend gegeven dat ie …’nen echten Orangist’ was..

    Maar ja, in Het Zuiden des Lands hoort men niet graag spreken van De Gouden 2 Eeuwen (Bourgondisch Vlaanderen), gevolgd door Hollands 17de Gouden Eeuw (allen), toen de ‘Zuidelijke Nederlanden’ onder de verwoestende Spaanse Bezetting verketterd werden…

    Nadien stopte dat niet meer. De Oostenrijkers, de Fransen, de ‘Belgen’..

    *

    Me dunkt, steeds dichterbij komend, reeds de klanken van de vele beiaarden te horen. Uniek, samen met de vele wenkende wieken van onze windmolens, (geen windturbines AUB) voor onze Lage Landen..

    Van de vele kerktorentjes zullen we maar best zwijgen, want voor de weinige die nog niet zijn afgebroken (of ‘veranderd van bestemming’), zijn er toch geen Pastoors meer. Want ‘de Jeugd’? – Die houdt zich nu bezig met festivals af te lopen. Of met drugs & Seks…

    Helaas, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren?

    Hoe zou dat ook kunnen, als ‘aan den dop staan’ of in ‘aanmerking komen voor een leefloon’ niet alleen zoveel leuker is dan… werken, maar het ook meer opbrengt!

    *

    Langerlo bij Genk … onlangs in ’t Nieuws: van steenkolen naar bio…. Amaai, ROOD & GROEN: deze keer is daar geen sprake van. Steenkool, dat hoort diep in de grond, dicht bij de hel.

    Reeds op deze blog uitgebreid gesproken over CO, CO², Fijn Stof, Roet, Koolstofmonoxide & Koolstofdioxide. Ja, ‘k weet het. Ook ik lijk vroeger op school nooit veel opgelet in de lessen Scheikunde.

    **

    *

    *

    En dan… de rest… Deze morgen, niet zo heel vroeg.

    *

    Klara ra (08u)

    ‘minstens twee voorgaande herhalingen van herhalingen overslapen)

    *

    - Zinkgat Vier Armen-Kruispunt – files – files – files – 10 x méér files dan zelf op ‘n gewone Zaterdag.

     

    -1ste sneeuw Limburg – Is goed voor het klimaat en de commerce in fuel-olie voor de verwarming.

    - Davos. Investeringen, investeringen. - Arbeidsplaatsen. Ook Vlaanderen doet mee. Uitbundig zelfs. De Francofonie kijkt de gat uit de boom. Amerika ‘boomt’, China ‘boomt’, Rusland, onder Poetin, boomt (Psst niet geloven, hoor!).

    De islammerij bereidt zich, net als in de Vroege- en de Late Middeleeuwen, hevig voor op nieuwe roof- en plundertochten. Daarbij, sedert 1789, dapper bijgestaan door ‘De Verenigde Proletariërs aller Landen’. Waarbij te noteren valt, dat in de Moderne Tijden, vooral bij ons, de’ ‘Unions’ (Pakbonden) –tot bloedens toe- gepromoot werden door onze Verlichte Grote Verstanden. Niets dus bij Uncle Sam in America…

    -Vogelgriep als 1ste in Duitsland – virus. Alle hens aan dek.

    **

     Cinn Nueuwj

    - China (Oud Nieuws) Nieuwjaar 2020 is ook daar ingezet. Ook weer over datzelfde ‘virus’: grote massa’s bijeen op dezelfde plaats zijn verboden – doe ook liefst geen verplaatsingen van hot naar her. Oost West, Thuis best.

    - In de vroege uurtjes: Einde 16 uren werkdag Proces Trump (verdediging) wedloop tegen het uurwerk: ja/neen. Einde verhaal? De stemmen bedragen 53/79. Hoop doet leven. Allez, toch volgens darzelfde Pietje-de-Leugenaar van vroeger.

    Diene Trump? Zo ne slechrterik! Making America great again! En daar nog zelf fier op zijn. How he dares? Ja, nen ‘Salvatore del Mundo’ zijn, da’s niet aan iedereen gegeven. Zo’n 2.00 geleden maakte de wereld dat ook al eens mee. Tot Die aan het Kruis werd genageld. Tot de dood er op volgde.

    Neen, niet door de toenmalige ‘Democ Rats’, maar door een zekere sponsius Spinardus, op aanstoken van de Valbonden der Verenigde Farinzeën.

     

    L’Histoire ne peut pas se répéter! Le monde entier en a assez. De Proletariërs aller Landen hebben er genoeg van. Van al dat Marxismeliseren….

    **

    Zonneschijn

    *

    Het Weer nog meer weer.. Van ’t zelfde als weleer.

    Piet de Leugeneer

    *

    Radio Klara Ra (13u)

    -In onze Super-de-
    Grand-Luxe gevangenissen. Met echt waar, de unieke room-service met afstands-bediening, enig ter wereld, de Pakbonden ‘in actie’. Deze keer op de gewone ‘werkvloer’: er wordt gestaakt. Uit onvrede. Maar men is er nog niet over uit waarover juist.

    De Politie volgt de zaak op de voet, om ontsnappingen onmogelijk te maken.

    - Assisen Euthanasie. Wat ’n spannend verhaal. Hoe absurd ook. Sherlock Holmes zou er nog ’n punt kunnen aan zuigen. Maar er valt niet meer te zuigen: het kind (het was ’n meisje) is dood.

    - Uit het verre droomland van de Thai… ontsnapte gevangene uit Wortel(?) stuurt ansichtkaart. Is goed aangekomen…

    **

    VdBrabde

    *

    - De Praatbarak bemoeit zich tegenwoordig met Piet-de-Leugenaar-Directie.

    Voorzitter Raad Bestuur Luc Vanden Brande. Zoon van zijn vader? Gewezen Tsjeefde Min-Predident, Basis rapporten (die hij zelf niet eens gelezen heeft) gaven de doorslag. Voorbeeld van ‘Goed Links Bestuur’ om U tegen te zeggen … Zeg, tussen ons, en op ’n eeuwig zwijgen, diene Claes waarover het allemaal begon: dat is toch nooit de zoon van? Want het is ’n verhaal die me doet denken aan de zoon van Joe Biden, de Democ Rat, door wie den Trump in geprobeerd wordt in ’t zak te zetten. Ja Ja, woorden wekken, maar voorbeelden trekken. Katje mie, Katje You. Da wee toch…

    - Griekse Eilanden: regionale & off protest tegen gesloten ‘protectie-centra’ voor verwarde dolende asielers….

    - Rudy Bevernage. Doping met coca blikjes met dubbele wand…

    Dubbele bodem, ja dat kennen we, maar dubbele wand? Weer wat nieuws?

    Zijn dat soms van die dingen die Faroek Hiezenessdinges zoekt in de richting van de Hemelse Vrijheid? Maar sukkelaar toch, die zit al lang niet meer in Het Pentagon. Stuurt zelfs geen ansichtkaartjes meer naar daar….

    *

     **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    Dinsdag 21 jan. (19 u)

     

    -     Euthanisieproces: weer zwaar emotioneel geladen proces. Tine stond onder druk om de taboe rond euthanasie te doorbreken. Ze had een tunnel-visie errond. Ze was wel depressief door een relatiebreuk + het verdict dat ze ook ‘autisme’ had. Volgens haar, naar achteraf blijkt liefhebbende, zussen was er zeker iets aan te doen. Nieuwe vrijer zoeken? Van haar vroegere zelfmoorden geen woord. Er was door Tine een filmpje van het gezin gemaakt met de titel “De weg gaat verder…” Maar dat blijkt u een doodlopend straatje te zijn geweest. Werk aan de winkel voor de cineasten van dienst.

    -     14 ‘migranten’ die op doorreis waren om nog verder te kunnen emigreren, trachtten in een minuscuul klein bootje die nog geen vlieg zou kwaad doen, vanuit La Panne/De Panne het Kanaal over te steken. Al vlug kantelt het dingetje en moeten ze terugzwemmen naar La Côte, de Kust. Kust nu m’n voeten. Daar kunnen ze droge kledij (?) aandoen. Eén zeker persoon gaat hulp zoeken. 6 vluchtelingen worden opgepakt, 8 onvindbaar na heel wat speurwerk. Waarschijnlijk zijn ze terug naar Frankrijk gevlucht! Net als die Zwei Grenadiere, die waren in Russland gevangen. Sie wollten nach Franreich zeifen, aber als Sie kämen ins Deutsche Quartier, Sue lessen den Köpfe hangen…

    Na de bekendmaking zijn er, als spijtbetuiging, heel veel haat-berichten op de sociale media verschenen. Daar waar de Hoernalistenwereld tranen-met-geel-veel- tuiten heeft gehuild. De politiek reageerde heel afkeurend hierop. Vooral op die tuiten van al die tranen. De stoute berichten werden snel verwijderd. In 2019 slaagden 1900 ‘personen’, meestal met emigratie achtergrond, in de oversteek!

    -     Het ‘Corona-virus’ wordt van mens op mens overgedragen, en is afkomstig van vleermuizen. Van Flying Immigrants, dus. Reeds 6 mensen stierven, 278 zijn besmet. Men vreest oor een epidemie. ’n Goede grog, goed knuffelen, vooral warm houden, en Klaar is Kees.

    -     23 j turn-leraar opgepakt: hij turnde niet, maar op school ‘misbruikte’ een kind van 4 jaar.

    Staatsschool of Nonnekensschool: werd er niet bijgezegd. Schrappen wat niet past. Mensen toch, leer toch AUB misbruiken toch goed te gebruiken! Op de Goede Heide dus. Hij was vriend van de ouders! De smeerlap.

     

    -     GASboetes brengen fors op voor de gemeenten. In Leuven, die toch tot nader order nog altijd een door nen van afkomst Marokkaan, Mohamed Ridouani, bestuurde Stad is, voor ’t station staat een ‘slimme camera’: je mag normaal er niet voorbijrijden. Dat bracht reeds €100.000 op. Merk op: die camera’s werken voorlopig niet aan de achterzijde, de kant der treinen.

    - In 2014 brachten gasboetes in de gemeenten 4.4 miljoen € op, in 2019: reeds €42 miljoen. Zeg nu nog dat ‘de wilde immigratie’ niet loont.

    **

    *

    -     De nachttrein ‘Nightjet’ hotst van Brux. naar Wenen of Innsbruck in 14u en stoot 10x minder CO2 uit dan een vliegtuig. De goedkoopste zitplaats is 30€/pers., voor een bed kan je al goed doorslapen (eenzaam en alleen) vanaf 70 €/pers. Dus je komt (in principe) uitgeslapen toe in een ander land en kan onmiddellijk aan de slag. (?).

     

    - In Lanaken zijn opnieuw 7 miljoen € aan valse sigaretten ontdekt, bedoeld voor Gr. Britt. Roken schaadt daar (voor ons) NIET de gezondheid. Niks van aantrekken, dus.

    -     De Federale Overheid, (toen nog niet van een Regering in Lopende Zaken) onder leiding van Verhofstadt, het Gentse Liegebeest, verkocht in 2003 tal van overheids-gebouwen, om deze dan op hun beurt terug te huren voor 30 jaar. Zo had hij een Amerikaanse Gangster-truck her-uitgevonden, ‘Sale & Lease and Lease Back’, om de begroting op te smukken. Nu nog betaalt de Overheid jaarlijks 176 miljoen € en dat voor nu nog 14 jaar. Als je dan bedenkt dat hij bv. de Financiën-toren voor 331 miljoen verkocht en dat deze nu onlangs verkocht is voor 1.2 miljard €, dan fronsen we toch even onze wenkbrauwen. Een goede onderhandelaar kun je hem onmogelijk noemen. Net als Karel De Gucht, Blauwe Stadsgenoot van hem, inzake de Nieuwbouw Justitie in Veurne. Verkocht aan een niet nader te noemen ‘Vreemde Mogendheid’ die dat kocht met zijn ‘Zwart Geld’.

    Maar neen, het Fiscaal Onderzoek lastens Kareltje door de BBI (Karel Anthonissen van ‘TSCHELDT’ nog onder leiding van wijlen Bert Murrath) die wou nagaan hoe het zat met de verkoop van ‘papieren’ met voorkennis, met de aankoop van een luxueus wijngoed in Toscane en met dat Paleis van Just-is-Just, werd ontijdig afgeblazen door het Hof van beroep in Gent. Wegens zogezegde ‘vormgebreken’. Justitie in Gent? Dezelfde kwiestenbiebels die in 2004 oordelde dat bepaalde Verkiezings-pamfletten van het Vlaams Blok niet door de beugel konden. Wegens te beledigen voor de Nieuwe Belgen, waarover het Liegebeest nooit kon zwijgen…

    Moet er nog zand zijn?

    Persoonlijk heb je geen klagen van die zwijnenboel. In 1968 werd daar een belangrijke goede cliënt van mij vrij gesproken.. op basis voornamelijk van een deskundig rapport van deze hand… Maar dat zijn allemaal oude al lang geleden overleden koeien…

    -     1 op 4 mensen verandert ieder jaar van elektriciteitsmaatschappij.

    -   De loods die 2 jaar geleden uitbrandde in Beringen, en waarbij 2 pompiers het leven lieten, wordt gesloopt

    -    P. Kompany, burgemeester van Ganshoren, ontvangt een racistische brief met wit poeder, en waar op zijn voorhoofd een schietschijf is getekend. Waarom wit, en geen zwart poeder? Wij, we kunnen er goed tegen al dat racisme. Wit is wit en zwart is zwart. Soort bij soort.

    -     11% mannen, meestal homo’s doen aan ‘CHEM-SEKS’: dat is dagen

    aan een stuk aan seks doen onder invloed van harddrugs. Het is heel verslavend en zelfs dodelijk. Indien gewenst. Er worden in het milieu zelf zo’n feestje georganiseerd.

     

    ‘Senseo’ staat open om met mensen die willen praten. De ‘Zelfmoord Hulplijn’ 1813 houdt zich ter beschikking. Wachtlijsten van 3 à 4 maand. Even Geduld AUB. NIET DRINGEN. BEURT AFWACHTEN.

    -     Bornem WORDT geterroriseerd door jagers OP Klein Wild. Volgens de buurtbewoners. Er zouden katten en honden worden dood geschoten, hagel valt overal rond en er zijn zelfs kogel- inslagen terug gevonden. Kogelgaten, zegt U? Zeker dat die van jagers zijn, en niet van gangsters? Jagers spreken alles tegen en willen met die mensen praten. Nie schieten AUB.

    -     Het afgezaagd ‘Empeachment (vertaling:het ‘Beletsel’ is nuin de Senaat, waar strikte regels worden opgelegd! In de Senaat, anders dan bij ons, geen media-show, maar de Opperste Rechtbank als van The Founding Fathers uit de StichtingsTijd van Abraham Lincoln (1809-1895).

    -     In Davos is het terug het Wereld Economisch Forum. Trump opent het Forum en hij is fier de lof te verkondigen van de fantastische economische vooruitgang die Amerika de laatste 2 jaar gemaakt heeft.

    Greetje uit het Hoge Noorden was ook afgezakt en moet tot haar spijt melden dat er eigenlijk nog niks veranderd is. Hoe is zij daar geraakt in dat poepchieke oord? Waar slaapt ze? Wie betaalt dat??? Is dat allemaal ecologisch verantwoord? Maar ja, the show must nu eenmaal go on.

    - In het Nederlandse Asse is het proces begonnen tegen de 67 j man die 6 van zijn 9 kinderen misbruikte/mishandelde. Probleem: hij heeft een tijdje geleden een hersenbloeding gehad en kan nu niet meer praten. Anders werkt zijn hele lichaam nog perfect. Hoe moet dat nou? Hij had ook een handlanger die nu ook terecht staat. Waarom toch moest die man handlangen? Staat die dan niet onder het beroepsgeheim? Of is Holland geene echte Rechtsstaat?

    -     De vulkaan Paal in de Filipijnen zorgt nog steeds voor spanning bij de mensen.

    -     De Oostkust van Spanje is geteisterd door sneeuw of door stormweer. Enorm veel schade!

    -     Prinsje Harry in Vancouver geland op ’t vliegveld. Bye Bye dear Old England. The Sky is the Limit. And my cabane in Canada…

    onmiddellijk in de grote luxe, in (geblinderde) wagen gestapt die hem opwachtte. Sukkelaar toch hé!

    -     Stella Artois levert voortaan zijn bier-achtig spuns in groene flesjes ipv bruine. Bruin! Bah!!! Dat oogt chiquer en dat moet want het is een ‘top-pils’ volgens de firma. Bruin is normaal beter om het licht te absorberen. Maar GROEN is nu eenmaal de (achterhaalde) mening van een groot succes.

    -     4 Gentse politiehonden gaan in pensioen.

    -     In Centrum Bissegem wordt de drukke Driekerkenstraat éénrichting nl. van Bissegem naar Marke. Is een sluipweg, en dat moet stoppen. Het wordt daarenboven een fiets-straat.

    -     In Beveren-Roeselare opent DHL een nieuw distributi-centrum, die totaal op de meest ecologisch manier gebouwd is. Ze zullen ook elektrische bakfietsen gebruiken voor lokale bestellingen.

    -     Een schooltje in Zwevezele bedreigd met sluiting: 156 leerlingen met 36 personeelsleden. De ouders zijn wanhopig. Eigen Volk? Die kunnen de pot op. ’t Geld is op. Waarom? Dat weten ze niet.

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Oervervelend, is het niet? Om te lachen moest het allemaal niet zo in-triestig zijn.

    En ja, waarom eigenlijk al die Nieuwszenders? Buiten iedere dag de stilstand snelverkeer-paternoster, de commeerderij over Trump, de berichtgeving over het succes van de GASboetes, de vervelede wedervaardigheden van de ontelbare transmigranten die het land teisteren, de daarop volgende politie-onderzoeken naar de zogezegde onwettelijkheden in de commentaren van de eigen bevolking daarop, dat alles is ouderwets kaf boven op het koren.

    D’er is Internet, de sociale Media, de GSM’s, de toplaps, de laptops de Slimme Smart-Foons, de vrolijke 24/24 muziekzenders met muziek naar keuzen, jazz, klassiek, futuristisch….

    De BRT? Weg er mee.

    Enne, meteen zou de Begroting in evenwicht zijn…

    Weet U, dan zou er eindelijk toch eens geld beschikbaar komen, om eens en voor goed onze grachten en graskanten proper te houden. Zoals U ziet, niet een of twee keer maar drie – viermaal win-win situaties. Met als bijkomend resultaat gedaan met de Stakingen in de Sector.

    En in de gevangenissen, voortaan, lijk vroeger, op water en droog brood. Wedden dat deze binnenkort leeglopen? Eens dat de Reconquista al meteen als vanzelf zou begonnen zijn?

    Mar tussen droom en daad, staan… ‘policisten’ in de weg. Die soort wel, maar niet één praktisch bezwaar.

    End

    *

    **

    *

     

     













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!