MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 VTIMMEKE SLIMMMEKE

    *

    23 VTIMMEKE SLIMMMEKE

    **

    03/01/2020

    **

    *

    Het Nagelmannetje.

    **

    *

     Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    **

    Ja Pa. I ‘now. Jaaak weie! ‘k Wete heeel goed. Ge moogt zeker zijn.

    Al da afkiekken en is nies skone. Mô ‘khee dat gêleerd bie de polletiekers. Mô surtout bi de Hoernallsiten. Die en doen van de godgansche dag nie anders.

    Om er surtoute goed aan te verdienen op den hoop nog aan toe..

    Djezus Marrante. Ne ferme wup oder nuler koente, ja? Da’s wa ze verdienen.

    *

    Jaa‘t gaat nog.

    ne keer over Guvaal. Op die manier krijgt diene mensch nog wa meer de lof die nem nu al meer dan verdient.

    *

    Onze wrakbonden

    *

    Die durft nogal, zeg! Bij mij was dat eerst van VAKBONDEN naar PAKBONDEN.

    Maar ‘k geef het gaarne toe. WRAKBODEN is veel beelderiger uitgedrukt. Meer à point. À jour, om zo te zeggen.

    **

    *

    Du jamais vu! De Tsjeven: hebben ze eindelijk de Ster van    Bethlehem misschien opgemerkt ? Crembo & Hendrik Bogaert. De minst linkse kandidaat, Coens…

    Daarna kwam kamerlid Franky Demon, een streekgenoot van de nieuwe voorzitter, pleiten voor een strenger terugkeerbeleid en gaat partijgenote Leen Dierck enkele voorstellen indienen om het pensioen van de zelfstandigen op gelijke hoogte te brengen van dat van de werknemers.

    **

    *

    En dan nog dit. O8 uur in de morgen…Radio Klara     ..

    1. Binnen de 14 dagen ‘overleg’ met separatisten.

    Zeg dat ’t nie waar is.

    En wat gaat Broeksellabad daarvan zeggen?

    Toe maak voort, Sjarel Michel. Eeuwige roem wacht op U. In alzo wel d’eene als in d’andere richting. Warerloo: weet hem da liggen? ’t Is begot zelve nie verre van z’n eigen deure…

    **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien 2/01/2020

    **

     

    -     Gino RUSSO, vader van Melissa, laat familiale beelden zien van haar jeugd op de sociale media, 24j na de feiten. Om die afgrijselijkheid van de gebeurtenissen (= l’empleur des crimes).

    -     Om NOOIT meer te vergeten! Dutroux mag alleen nog vrijkomen tussen 4 planken van de goedkoopste soort.

     

    **

    *

     Wat bezielt dat soort gehoornde saters toch?

    Een vrouw ‘nemen’, (in het geval van Dutroux nog kinderen), die in doodsangst verkeren: wat is daar lollig aan? Dat is niet alleen abnormaal primitief (of islamitisch, wat op hetzelfde neerkomt) maar het is tegen de menselijke natuur. Het heeft zelfs niets dierlijks. Want dieren doen elkaar dat niet aan.

    Bepaalde zelfs zeer jonge vrouwen en meisjes, nu ook al mannen & peuters, zitten toch overal te koop achter de ramen. Voor een habbekrats. Iets wat zelfs zo’n leef-loner zich gemakkelijk kan permitteren…

    Inclusief eventueel met hier en daar wat kwalijke gevolgen. Syfilis. Gnoerroe. Natte Pis. Aids. Of misschien wel, in extreme gevallen, anorexia nervosa.

    *

    Waarom denk ik nu ineens aan La Cour/Het Hof, de na 32 jaar nog altijd onvindbare Bende van Nijvel, met enkele jaren later, als in sourdine, de heisa rond Dutroux. Akkemaal toeval? Louter toeval, of machinatie?

    *

    Heb ik ‘van horen zeggen’, toendertijd. In de meer begoederde clientèle. Spreekt vanzelf. Dutroux zou ‘op bestelling’ gewerkt hebben. Voor chique volk. Hij (en zijn bende) dienden dus een soort ‘collectie’ aan te leggen. Voor elk wat wils. N/Fr. Jong, jonger, jongst.

    De bron van deze gerichten-molen? Op een eeuwig zwijgen: het Hoofdkwartier van destijds De Zwaantjes. You remember?

    Toch opvallend dat niet één FR/N onderzoeksrechter ooit iets in die richting heeft uitgevlooid.

    *

    Heb helemaal niets gezegd. ’t Was maar de waaiende wind in de takken van de bomen. Heb niks gezegd. En U, beste lezer, heeft niets gehoord…

    *

    - Frederik, 21j, vermist na fuif op 31/12/2019 in de Kruitfabriek langs het kanaal in Vilvoorde. Alain Remue ziet het somber in. ’t Was in ieder geval ne brave gast.

     

    -     Herdenkings-mars voor alle slachtoffers, 10 j na dood Shana en Kevin. Massa-moordenaar Janssens mag nooit meer vrijkomen, zegt Mamma Shana.

     

    -     In Niemand is er ene opgepakt (in Bruxelles) na de rellen van 31/12/2019. Brux, vooral de close, ect woedend : 21 auto’s +1 scooter werden in brand gestoken. En de politie spreekt van een succes! Begrijpt U het?!

      **

     *

    - België verbiedt géén vuurwerk, daar het vreest voor de werkzekerheid voor die handelaars. Vlaanderen verbiedt het wèl, maar de burgemeesters staan boven die wet, en laten het in 2/3 gevallen toch toe. Nu brengen de Federale Verlichte Grote Verstanden de Vlaamse collega’s voor het Gerecht ivm dat verbod.

    *

    Zou het soms kunnen dat de leverancier van al die kleine neringsdoenders, vuurwerk-handelszaken, één en dezelfde francofone leverancier hebben? Iemand die lid is van de Cosa Nostra, bijvoorbeeld. Of van de Comorra. Enfin, der zijn er vele van die soort in Italia. In de Abruzzen bijvoorbeeld. Een zekere familie uit de streek van Mons..

    Twee of drie van de Gebrs. Di Rupo zijn ooit moeten verschijnen voorde Rechtbank. Hadden per vergissing valsmunterij opgestart. Broer Plop heeft toen de zaak tot een goed einde gebracht. Remember?

    ’t Stond pertang korte tijd genoeg in alle gazetten..

    *

    -     Nu stelt men vast dat ook de vogels massaal uit hun slaap gewekt worden door het vuurwerk. Ewel Gaya!! En Anuna. Wo bist du geblieben? Alle ornithologen van de hele wereld? Animal Rights?

    Of moeten we weer alles zelf doen? Wij hetr werk, en jullie de poen..

    *

    -     63 ton drugs vanuit Z-Amerika naar Europa versluisd in 2019. Daarvan 31 ton naar Antwerpen: straatwaarde 3 miljard. Hoe weten ze dat, en waarom pakken ze dan ze niet op!!!

     

    - 6 Antwerpse Sharia-strijders worden hun Belgische identiteit afgepakt. Zij zijn nu nog gewoon Marokkanen, maar ze zijn wel onvindbaar!

     

    -     Het begrip 9/11 dient dringend wat op-poetswerk. Ja Ja, vliegtuigen crashen in de Twin-Towers in NY.

    Da’s just. Maar de aanslag ging over VIER gekaapte Boeings tot de nok gevuld met brave naieve cowboys. Gekaapt in volle vlucht. Door sluip-Jihadisten die hun beroeps-kwalificatie als piloot, co-piloot, technieker of radio-grafist hadden opgedaan op kosten van de Amerikaanse burger..

    Vierdubbele zelfmoord-aanslag van de daders, samen met een kleine 1000 beamannings-leden en passagiers.

    Amerika terminaal gekwetst tot in de diepste vezels van de ziel. Samen met een kleine 5000 slachtoffers op de grond.

    Een tweede en veel erger Pearl Harbour. Maar geen revanche op het land van de daders.

    - Auto rijdt in toonzaal van sanitair binnen in Wijnegem en vlucht. De Poolse nummerplaat blijft achter!

    Raar, hé…

    *

    -     1.2 miljoen Belgen hebben minder dan €1500 pensioen! Dan beter geen en een leefloon, volgens mij, want dan krijg je ook een huis ter beschikking + …! (zie gisteren)

    -     Barco (zaak versus L&H: daar kan ik een boek over schrijven). Is voor een latere keer. Is marktleider in schermen en projectoren voor cinema… ‘ + ‘ClickShare’ is één van de paradepaardjes van Barco. ClickShare is een draadloos presentatie-systeem. De meest intuïtieve gebruikers-ervaring voor samenwerking

     

    -   Oostenrijk: groen + conservatieven samen. De laatsten zorgen voor het bewaken van de grenzen, de groenen voor het milieu.

     

    - Google ontwerpt een programma dat vroeger borst-kanker bij vrouwen kan opsporen. Betrouwbaarder dan mensen!

     

    - Doel 2020: de actiegroep heeft het gehaald. Doel blijft, nu nog 30 personen, en 90% van de woningen is in handen van de Staat. Wanneer gaan deze reageren: verkopen/ renoveren??

    **

    *

    Ter onzalige herinnering aan Prins Karel, Regent, Graaf van Vlaanderen, Prins van België, Regent van België van 1944 tot 1950 (°1903) als interim van zijn grote broer Leopold III, de frêle vriend van een zekere Adolf Hitler. De Po Pol was, na het uitbreken van de vrede, ‘onbekwaam om te regeren’. Het was ook de tijd van de Zeeer Grote Paul Henri Spaak, de allergrootste der grote Socialistische Leiders in het ‘bevrijde’ Europa.. Deze Spaak was (1957) mede-ondertekenaar van Het Verdrag van Rome. Zo anti-fascistisch als maar kon.

    Capito?

    Daar in de Eeuwige Stad werd de kiem gelegd voor de Europese Unie, later de EGKS, de Europese Economische Unie voor Kolrrn &Staal, de latere, in onze jaren verworden zakkelorm-oerganisatie, de EUSSR. Een ‘Unie’ met twee waterhoofden (Broesellabad en Strassbouerg) als hppfdtad die ons zakken vol geld kosten. Met Ruosseau du Moulin als Europese Jiad Hoodsrad.

    Een grote ‘fausse queu’ bij nader toezien.

    Het was deze omhooggevallen Potentaat die zijn sortie-avondje in Raversyde niet wilde opgeven, om tijd te maken voor de gratie-verlening van de (later bewezen) ter dood veroordeelde Leo Vindevogel, oorlogs-buregmeester van Ronse. Terwijl Zijne Koinklijke Hoogheid de hele nacht op de zwier ging, stierf in de vroege morgen van de volgende dag, de ’verader’ voor het vuurpeloton. Zijn begenadiging kwam dus niet meer op tijd.

    Prins Karel heette het ocr-vervelende regeringswerk in de Hoofdstad, gewoon ‘diene brol’. Parceque, hier end aar parler ’n woordje du Flamand, dat kwam zijn reputatie ten goede.

    O, dat Coburgia van ons. Wat moeten we daar toch fier op zijn..

    *

    BROL VAN DEZE DROL

    *

    - graaf van Vlaanderen, prins van België, was regent van België van 1944 tot 1950

    *-*-

     - Z-O Australië voert de nood-toestand in: Code Rood. 40°C + harde wind. Premier wordt door de bewoners van die streek uitgejouwd!

    *

    -     Nu stelt men vast dat ook de vogels massaal uit hun slaap gewekt worden door het vuurwerk. Ewel Gaya!! En Anuna. Wo bist du geblieben? Alle ornithologen van de hele wereld? Animal Rights?

    Of moeten we weer alles zelf doen? Wij hetr werk, en jullie de poen..

    *

    - In West- en Oost-Vlaanderen dalen de geboortecijfers. Et alors?

     

    -     2 huisjes-melkers, vader en zoon, verhuren honderden studentekoten in oa. Leuven & Brugge die onbewoonbaar werden verklaard, veroordeeld, maar vrij onder voorwaarden

    -     In de Welle-meersen in Denderleeuw verdwalen 2 dames van 64j in ’t duister en komen in een moeras terecht. Brandweer moet hen redden van onderkoeling.

     

     

     

     

     

     

     

    *

    *

    NASCHRIFT

    *

    Bij de buren. Het weer is god. Iedereen heeft tijd. Er wordt verteld. Over en weer. Vraagt de Geert, oud en aan de sukkel, hoe hij best overlevings-hulp van ’t Stad aanvraagt. Zegt de Louis van Nr 9: laat je vrouw thuis en neem ’n jong ding mee waarmee je zogezegd nu samenwoont. Zoiets is fel in de mode. ’t Stad zal met je meevoelen. Op die manier ben je zeker van de zaak.

    ‘k We nie, replikeert Carlos van Nr 13. Volgens mij is het beter een slordige jonge knul als samenwoner voor te stellen. Zo ben je zeker van je stuk. Want vergeet het niet: de eindbeslissing ligt bij de Burgemeester. En sedert die Volks-vertegewoordiger is, is die ‘uit de kast gekomen’.

    En dat schept een band…Soort zoekt soort…

    **

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!