MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5299


    Hebben jullie dat ook al horen gonzen?

    **

     

    *

    Op de grens tussen West- en Oost Vlaanderen, in Kerkhove bij Tiegem, wordt de (slecht onderhouden) parochiekerk gesloopt omdat die anders uit elkaar dondert, teveel kost, zonder Pastoor is gevallen en er toch geen kat meer opduikt.

    **

    *

    In Anzegem, de ‘pilootgemeente’ onder decenia-lang Tsjevenbestuur, ligt de hoofdkerk,   al-dam-dan-niet wegens opzettelijke brandstichting, ook al vele jaren in de as.. Alleen de kapel van het (lege) klooster- pensionaat trekt nog volk….

    De Kerkelijke Hiërarchie? Die staat erbij en kijkt ernaar. Maar die zal na de verkoop van de eigendom, met de dood in het hart weliswaar, wel gretig de centjes binnenhalen…

    Ook in het Vlaamse Achterland is de ondergang van Het Avondland dus goed ingezet…

    *

    En dan die vocabulaire in s-de Media! Onze steden worden ontblankt. Onze boerenbuiten wordt tot op elke vierkante centimeter ducht gebetonneerd. De wegen naar de steden zitten dus dicht. Nieuwe ‘asielcentra’ worden door de plaatselijke bevolking recentelijk in minstens 5 gevallen ‘afgewezen’’.Ze werden, zoals in Bilzen in de Limburg, opzettelijk in de fik gezet.

    En zie! Weer typisch die Slinxe reactie: het omdraaien van de gevolgen met de oorzaken. De ‘Overheid’ gaat zich niet bezinnen over de invasies, maar opent, zoals het echte Nazi’s betaamt, ‘n onderzoek naar onaanvaardbaar gedrag.

    *

    Langzaam maar zeker worden de geestelijke boeien harder aangespannen. Het voorvaderlijk Geloof is zwaar aangetast en op sterven na, dood. Kerken en kathedralen verdwijnen uit de straatbeelden. Van Staatswege gesubsidieerde mosketen rijzen als paddestoelen uit de grond. Het onderwijs is afgegleden tot onder de korenmaat. Lager dan het niveau dat ooit bestaan heeft in de eerste de beste negorij in de Afrikaanse oerwouden..

     

    En ‘men’ laat begaan. Tenzij in bepaalde gevallen de subsidiekraan ineens wordt afgesloten. Dan wordt het kot te klein…

    *

    Baat het niet, zo schaadt het niet. De ‘Reconquista’ moet toch ergens beginnen…

    **

     

    *

    Heeft U ook in die Turkse kampen des doods die IS-kinderen gezien en vooral gehoord hoe die ons haten?

    Maar verweer komt er niet. Dat mag niet. Dat kan niet. Want voor het ogenblik niet polletiek-correct. Even tijdelijk als onder Hitler, Stalin of Mao.

    Het kan niet, al is het noch min of meer wettige zelfverdediging.

    **

    https://ejbron.wordpress.com/2019/11/09/hulporganisatie-open-doors-wereldwijd-worden-er-200-miljoen-christenen-vervolgd/

    *

    Wereldwijd worden er 200 miljoen Christenen vervolgd.

    (Hulporganisatie “Open Doors”)

    *

    Christenen zijn nog steeds de meest vervolgde religiegemeenschap. Wereldwijd worden er op dit moment ongeveer 200 miljoen christenen in ongeveer 50 landen op grond van hun religieuze overtuiging vervolgd.

    **

    *

    Dit blijkt uit de officiële cijfers van de “Wereldvervolgingsindex”, die de organisatie “Open Doors” op haar website publiceert. “Open Doors” documenteert vooral de situatie in landen, die op grond van hun communistische staatsideologie of op grond van een dominante positie van de radicale islam de vrije religie-uitoefening door Christenen verbieden of hen blootstellen aan gevangenisstraffen, marteling of moord.

     

    Duits - Zuerst

     

    Het “grijze” getal met betrekking tot de schending van de gewetensvrijheid van Christenen op grond van hun religieuze overtuiging zou wel eens beduidend hoger kunnen zijn.

     

    Zoals de “Catholic News Agency” bericht, heeft het observatiepunt “Observatory on intolerance and discrimination against Christians” tijdens de algemene vergadering van de Europese bisschoppen in Santiago di Compostella de fundamentele informatie van haar jaarrapport voorgesteld.

     

    Ook Europa is wat betreft christenvervolging alles anders dan van onbesproken gedrag. Weliswaar zou men in de EU-landen niet kunnen spreken van een systematische of bewuste vervolging van Christenen zoals men die kent uit links-totalitaire of “islamistisch” gedomineerde landen. Desondanks zouden er steeds meer gevallen geregistreerd worden, waarin mensen op grond van hun naar buiten toe herkenbare verbondenheid met de Christelijke religie beperkingen in hun gewetensvrijheid, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vergadering en vrijheid van het uitoefenen van een beroep moeten accepteren.

     

    In enkele gevallen gaat de vervolging zelfs rechtstreeks van staatsorganen uit – zoals in Spanje, waar Justitie tegen minstens acht bisschoppen optrad, die tijdens de mis kritiek hadden geuit op de gender-ideologie of de gebaren en eisen van de LGBTI-organisaties. Ook openlijk geuite kritiek op de “wet betreffende de uniforme bescherming tegen LGBTI-fobie en discriminatie op grond van seksuele oriëntatie en identiteit” werd tot onderwerp van strafrechtelijke onderzoeken gemaakt.

     

    In landen van de EU bestaat weliswaar, anders dan in Noord-Korea of de Volksrepubliek China, geen communistische staatsdoctrine, maar een agressief en intolerant secularisme, dat door critici wordt omschreven als “cultureel Marxisme”, is bij staatsinstellingen evenals in de zogeheten burger-samenleving wijdverbreid – en het is vooral gericht tegen traditioneel denkende Christenen.

     

    Gevallen van discriminatie en aanvallen op Christelijke instellingen of godsdienstig plaatsen documenteert het observatiepunt uit Frankrijk, Zweden, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Polen. Alleen in Polen zou het in 2019 gelukt zijn om een wet voor het hoogste gerechtshof ten val te brengen dat tot een proces tegen een uitgever had geleid, die geweigerd had een spandoek voor LGTB-rechten voor een ondernemings-groep te maken.

     

    Andere gedocumenteerde aanvallen op de gewetensvrijheid betreffen artsen en verpleegsters, die weigerden deel te nemen aan abortussen, apothekers, die om religieuze redenen geen voorbehoedmiddelen verkopen, of protestwaken en advies-initiatieven, die het verboden werd te protesteren voor abortuspraktijken of –klinieken. Exploitanten van sociale media verboden meermaals inspanningen om abortussen als problematisch voor te stellen. Een site over de film “Unplanned”, gebaseerd op een boodschap ten gunste van de bescherming van het ongeboren leven, werd van een platform verwijderd.

     

    In Duitsland werden door de Duitse studenten-missie 30 gevallen gemeld, waarin Christelijke groepen niet aan de universiteit geaccrediteerd werden. Het werd hen verboden flyers uit te delen en ook om toe te treden tot de studenten-vertegenwoordiging.

    Behalve institutionele benadelingen van Christenen neemt ook het aantal gevallen van vandalisme en verwoesting van kerken of gewijde voorwerpen toe. Onlangs nog kwam het in Berlijn tot blijkbaar links-extremistisch gemotiveerde aanvallen op een Christelijk georiënteerd bureau voor zwangerschaps-advies.

     

    Het observatiepunt beklaagde bovendien nadelen voor Christelijke asielzoekers. In Zweden werd 68% van alle asielaanvragen van personen afgewezen die van de islam tot het Christendom waren bekeerd en in het geval van een terugkeer naar hun thuislanden vervolging moeten vrezen. Ook het Verenigd Koninkrijk had een tot het Christendom bekeerde Iraniër asiel geweigerd. In ieder geval dient de “Country Police and Information Note for Iran” van mei 2019 nu de rechtspositie van asielzoekers uit Iran te verbeteren, die daar vanwege hun Christelijke overtuiging voor hun leven moeten vrezen.

    **

    Hoe zou ik zeggen? Misschien onder de vorm dat als de nood het hoogst is, dan de redding nabij moet zijn.…

     

    In de hoop dat de eerstvolgende verkiezingen redding zullen brengen! Nog even geduld en de kaap zal gerond zijn.

    Tot slot nog dit. Ook die koeienweide in de omgeving van Amiens? Rouen? gezien waar de nieuwe eigenaar de graven van enkele honderden Vlamingen onder de zoden heeft gewerkt, zonder dat Het Vaderland gedurende 101 jaren daar totaal niets, noppes, niente, voor heeft gedaan? Tot in de jaren ’20-’30 stonden daar ooit houten kruisjes met namen….Maar geen kat die er om gaf en dus werd alles onder geploegd…

    Daarnaast ligt wel ’n ander oorlogskerkhof, tot in de puntjes onderhouden. Want Canadees of zo.

    Dit vergeten verhaal revolteert mij persoonlijk. Omdat mijn grootvader Emiel in 1917 (?) met familie op de vlucht uit hun vernietigde vaderstad Ieper, daar in die omgeving aan de gevolgen van de Spaanse griep is overleden en er begraven werd.

    Er hangt zelfs geen opschrift. En ach, het is allemaal zo lang geleden en ondertussen is Vlaanderen zo goed als her-volkt met import-ersatz mensen.

    So what?

    **

    *

    Maandag 11 November 2019

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!