MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5276

    .

     

     Ja, dat zalige Beloofde Land dat, precies als het Vlaanderen van nu, overliep van melk en honing. Voor het Godsvolk van Israël was dat een zegen, want het stond (ùet weinig woorden) voor de persoonlijke Vrijheid van Meningsuitdrukking voor iedereen.

    *

    Mozes zelf heeft het nooit betreden en het heeft ook maar geduurd tot A.D. 70 na Christus, toen het, na een paar duizend jaar, de Romeinse Keizer Titus begon op de zenuwen te werken en hij het van tafel veegde. Die Titus was van nature wel geen Nationaal Socialist, want ipv gaskamers, vond hij terstond het begrip ‘diaspora’ uit.

    En zo komt het, dat de ganse wijde wereld tot hiertoe geleerd wordt dat een strijdend Volk nooit vergaat. In nog een duizend jaar.

    *

     

    VERGETEN VRAGEN VAN DE VOORBIJE WEEK (61)

    https://doorbraak.be/vergeten-vragen-van-de-voorbije-week-61/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Ook de voorbije week werden veel vragen gesteld – en waren er ook vragen die te weinig of helemaal niet gesteld werden. Aan het begin van de nieuwe week kunnen er misschien nog enkele vragen opgeworpen worden. Zoals:

     

    Wat staat ons met Anuna De Wever te wachten vanaf 2 oktober?

     

    (Aan onze journalisten – zowat de enige bevolkingsgroep die Anuna De Wever nog níet kotsbeu zijn. Op 2 oktober vertrekt Anuna Greta-gewijs met een zeilschip naar Amerika. De vraag is niet óf onze media buitensporig veel aandacht gaan besteden aan deze stunt, maar in welke vorm? Een videodagboek op de site van de VRT? Een vervolgverhaal in De Standaard? Een vaste rubriek in Iedereen Beroemd?)

     

    Waar kan ik klacht indienen tegen linkse haatpraat?

     

    alle remmen los ten aanzien van de rechtse Vlaming

     

    (Aan Unia, waar ze meer klachten krijgen over racisme sinds de verkiezingsoverwinning van Vlaams Belang. Dat treft, want sinds die verkiezingsoverwinning zijn ook alle remmen los ten aanzien van de rechtse Vlaming. Die wordt meer dan ooit versleten voor een racist en een fascist. Niet alleen door internettrollen, maar door zeer gerespecteerde commentatoren met vaste mediarubrieken. Welke rijkelijk gesubsidieerde vereniging staat er klaar om klachten daarover ernstig te nemen?)

     

    media

    Welke partij gaat het platteland het hardst raken?

     

    (Aan de CD&V-burgemeesters uit de Westhoek, die jammeren dat sommige voorstellen de steden meer opleveren dan de kleine gemeenten. Ongeveer tegelijkertijd heeft CD&V de onzalige kilometerheffing opnieuw op de onderhandelingstafel gelegd: een platte belastingverhoging die vooral de mensen op het platteland hard raakt. De christendemocraten behartigen misschien de belangen van de plattelandsbesturen, maar ze geven blijkbaar veel minder om de plattelandsbewoners.)

     

    Hoeveel kopstukken heeft Groen?

     

    (Aan De Morgen, waar een lange analyse van Groen mede onderbouwd werd met anonieme bronnen: ‘Dit artikel kwam tot stand na gesprekken met 15 kopstukken van Groen‘. Laat ons eens proberen: Calvo, Almaci, Rzoska, Van Besien, Van den Brandt, Watteeuw, Vogels, Dua, Geysels…? Al moeilijk om aan tien te geraken, zelfs als je de oude coryfeeën meetelt. Zou het kunnen dat De Morgen de term ‘kopstuk’ nogal ruim interpreteert om meer gewicht te geven aan een schrijfsel? Een veel voorkomende kwaal. Een backbencher die zich belangrijk wil maken heet ook al snel ‘gezaghebbende bron’.)

     

    Wie bepaalt de temperatuur van politieke beleidskeuzes?

     

    (Aan socioloog Dirk Jacobs, een van de vele ‘onafhankelijke waarnemers’ die een N-VA-voorstel afserveert als ‘koud’. Toch vreemd dat alleen (centrum)rechtse voorstellen dat etiket ooit opgeplakt krijgen. Een plan dat pakweg werkgevers, automobilisten of verhuurders viseert, heet nooit ‘koud’ te zijn – ook al worden die groepen vaak koud gepakt.)

     

    Welke critici heeft de Vlaamse Regering al drooggelegd?

     

    Het is enorm moeilijk voor Waalse onderzoekers om zich kritisch uit te spreken

     

    (Aan alle aanstellers die N-VA totalitaire trekjes verwijten, nu Philippe Destatte in Knack het Waalse opinieklimaat beschrijft: ‘Je zegt in Wallonië niet ongestraft tegen verkozenen dat ze er niets van bakken. Het is enorm moeilijk voor Waalse onderzoekers om zich kritisch uit te spreken‘. Het Institut Destrée van Destatte kreeg al meermaals te horen dat het geen cent subsidie meer zou krijgen. Beslissingen over die subsidie worden pesterig lang uitgesteld. Vergelijk dat eens met Vlaanderen, waar de budgetten van linkse oppositiemachines alleen maar uitgebreid worden.)

     

    Hoelang nog blijft de asielchaos de schuld van Theo Francken?

     

    (Aan De Morgen-editorialiste Cathy Galle, die de nieuwe opvangcrisis in de schoenen van Theo Francken schuift: ‘Het ziet er dus naar uit dat Maggie De Block gelijk had met dat departement in crisis‘. Diezelfde De Block is nu al negen maanden bevoegd: hoe lang nog vooraleer zij verantwoordelijk wordt gesteld?)

     

    Hoe normaal vinden wij de hijab-politie?

     

    (Aan de kranten die traag en zuinig reageren op de hijab-politie in de straten van Antwerpen. Op woensdag deelt Zelfa Madhloum op Twitter fotografisch bewijs van een campagne om jonge allochtone vrouwen aan te zetten om zich volledig te bedekken op straat. Op vrijdag verschijnt er een artikel over in de papieren Gazet van Antwerpen, op zaterdag volgt ook de papieren versie van Het Nieuwsblad. Veel verder gaat het niet. Terwijl we ons na Pukkelpop toch met z’n allen hadden voorgenomen om forser te reageren op mannelijk uitschot dat jonge vrouwen intimideert?)

     

    Voor welke partij militeert u?

     

    kranten ‘vergeten’ wel vaker de politieke kleur van gastpennen te vermelden

     

    (Aan Robert Kaerts, de auteur van een druk gedeelde lezersbrief waarin Peter De Roover werd geviseerd. Kaerts is actief bij de Antwerpse sp.a, maar dat wordt er in De Standaard natuurlijk niet bij vermeld. Lezers moeten in Vlaanderen zelf gaan googlen, want kranten ‘vergeten’ wel vaker de politieke kleur van gastpennen te vermelden . Tenzij de schrijver van rechtse signatuur is natuurlijk.)

     

    Welke reacties mogen we verwachten als George Soros sterft?

     

    hij had gewoon de ‘verkeerde’ politieke ideeën

     

    (Aan de moedige moraalridders die staan te dansen op het graf van David Koch, een miljardair die een deel van zijn fortuin investeerde in maatschappelijke en politieke beïnvloeding. Je kan je niet voorstellen dat Hollywoodsterren gaan juichen als George Soros straks het loodje legt. Het probleem is dan ook niet dat Koch rijk was, of dat hij zijn geld investeerde in lobbying: hij had gewoon de ‘verkeerde’ politieke ideeën. Dan smelt al het fatsoen van de linkerzijde als sneeuw voor de zon.)

     

    Wie stelt de Europese Commissie samen?

     

    (Aan Commissie-voorzitter Ursula von der Leyen, die van elke lidstaat 2 kandidaat-commissarissen vraagt: een man en een vrouw. Als een lidstaat zo stom is om hierop in te gaan, dan behoudt Von der Leyen zich het recht voor om zelf te kiezen welke kandidaat de job krijgt. Hier is opvallend weinig stennis over. Nochtans zou het een verdere inperking betekenen van de macht van de lidstaten.)

     

    Waar hebben jullie de mosterd gehaald voor dat mopje?

     

    (Aan Jong N-VA, dat Wallonië voor een appel en een ei te koop aanbood bij Donald Trump. Franstalige politici struikelden over elkaar heen om hun verontwaardiging kenbaar te maken. Die grol stond nochtans dagen eerder al in deze rubriek! Het is natuurlijk zeer pijnlijk dat onze Vergeten Vragen nog nooit de Waalse toorn hebben gewekt. Maar we blijven er verder aan werken, beloofd.)

    Dominique Laridon

     

     

     

    Na al deze pertinente maar offcieel niet toegelaten vragen van De Kleiene Man; nog maar eens iets van eigen brouwsel.

    Het betreft Ollevier


    Mangain

    *

    Ja, U leest het goed. Olle 4 Mange Gens, uit de sprekken als Mang’gains. Mangain, de Menseneter.

    De Francofonen zijn inderdaad naamdragers van jewelste. Elio, de Italiaanse Abruzzenaar en Cosa Nostra Bestuurslid, is in rasecht Italiaans OLIO (olie) en dat is een vloeistof voor het maken van mayonaise, maar die ook als glijmiddel kan gebruit worden. Komt daarbij dat de man die de wereld ons benijdt wegens zijn doorgevoerde stompzinnigheid, een notoire homo sapiens is. HOMO in rasecht Italiaans is ‘POEPO’.

    Is na te zien op elk rasecht Italiaans woordenboek, onder de letter P.

    U leest het dus zoals het hoort in een perfect tweetalig land dat bestuurd wordt met een open geest: Elio di Rupo is eigenlijk Olio di Poepo…

    *

    Woensdag 28 Augustus 2019



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!