MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3495

    7/1378 * - Vlg Anke: de Senaat en de woordenschat daar – ‘Bevel tot medebrenging’ uitbreiden tov verdachten zou een goed idee voor het VB kunnen zijn -

    ***

    Vrijdag 24 juni 2016

    Zon 5u30-22u00

    Geboorte van Sint Jan de Doper

    De beste bijen voor Sint-Jaan altijd aan het zwemmen gaan

    *

    *

    In debat gegaan

    Is vooral niet luisteren naar elkaar….

    *

    *

    In debat gaan met daadkrachtige ondernemende mensen die elkaars gelijken zijn, is inderdaad een beschaafde manier om strijd te voeren. Praten tussen ontwikkelde deelnemers rond de tafel is dus een must. Parten met onwillige of kwaadwillige Bosjesmannen of woestijnrovers is gewoon tijdverlies . Meer nog: het is op middellange termijn zelfvernietigend. Het is hetzelfde als geblind-doekt en met de handen op de rug gebonden, de boksring ingegooid worden. Het zou veel eenvoudiger, en tijdbesparend zijn, om van direct voor het vuurpeloton te gaan staan. Of in voorkomend geval, en meer tijdsgebonden, de blootgemaakte keel te presenteren voor het slagersmes. In dit geval is het aangewezen een paar lijkbaren aan de uitgang van de zaal bij de hand te hebben.

    Onderstaand stukje wordt U hier en nu ongezouten opgediend om te kunnen oordelen of de Senaat nog altijd een nuttig ding is (quid non) en om het licht te laten schijnen op het vocabularium dat daar in verband met de nieuwigheid van de dag in zwang schijnt te zijn. Enfin, buiten wat platitudes over de verrijkingen door de islam, heb ik persoonlijk daar het woordje ‘apostasie’ (geloofsafval) bij geleerd. Wat in oorsprong stond voor het afzweren v/h Katholiek Geloof om over te schakelen op iets gewelddadigers.

    Voorbeeld.

    Ik apostaseer. Gij apostaseert. Hij apostaseert. Wij laten ons, dank zij de EU SSR, allemaal apostaseren.

    Wat verduveld nog aan toe: het is nog waar ook!

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    Radicalisering’

    *

    Ook in de Senaat wordt gedebatteerd over de zogenaamde ‘radicalisering’. Net zoals in de parlementen is het Vlaams Belang er de enige partij die, bij monde van Anke Van dermeersch, de vinger op de zere plek legt: de islam.

    Terwijl men blijft geloven in wat oppervlakkige symptoombestrijding en in de naïeve utopie van een soort ‘Europese islam’ met nog meer geldverslindend islamgepamper tot gevolg, neemt het sharia-denken en de jihad-terreur in het Westen ongekende proporties aan.

    Net zoals in de parlementen palavert men in de Senaat over het delen van informatie met betrekking tot ‘radicalisering’; over de problemen ter zake met heel wat beroepscategorieën en de juridische complexiteit; over een centraal meldpunt radicalisering zoals dat in Frankrijk bestaat (dat dus kennelijk de dubbele jihad-moord van een paar dagen geleden niet heeft kunnen voorkomen); over zogenaamde ‘best practices’ met meldpunten, telefoonlijnen en hulplijnen (alsof het hier pesten op het werk of zo betreft); over een ‘counternarrative’ via internet (alsof het hier om een campagne stoppen met roken gaat) - zo’n ‘counternarrative’ zou overigens zelfs tot meer in plaats van minder islamitische haat kunnen leiden; en er zal, tot slot, worden gestudeerd over het ‘complexe spanningsveld’ tussen vrijheid van meningsuiting en godsdienst enerzijds en haat prediken die aanzet tot radicalisering anderzijds. Enzovoort.

     

    Pamper beleid en islamisering

    Het gebruik van de vage en gratuite termen ‘radicalisering’ en ‘extremisme’ is schering en inslag, terwijl de woorden islam, moslim, sharia, jihad, Koran, Hadith, imam, moskee, Mohammed, fatwa enzovoort slechts worden aangewend wanneer het gaat om nog wat pamperbeleid, facilitering en subsidiëring. In plaats van moskeeën te weren wil men meer moskeeën erkennen; in plaats van te de-islamiseren wil men een verhoging van het aantal islamconsulenten in de gevangenis; in plaats van te de-islamiseren wil men imamopleidingen enzovoort.

     

    Een cursusje?

     

    Wie denkt dat de oorlog die de islam tegen het Westen voert effectief kan worden bestreden met een cursusje of door het ondertekenen van de ‘nieuwkomersverklaring’, dwaalt. Dat kan ook sowieso niet meer voor de talloze risicomoslims die hier geboren zijn of al jaren wonen. De als jihad-expert opgevoerde Montasser AlDe’emeh stelde recent: “Eigenlijk zitten we gewoon te wachten tot zo'n IS-sympathisant een aanslag pleegt.” Gerenommeerde experten zeggen dat er in het Westen steeds meer jihad-aanslagen van zogenaamde ‘lone wolves’ zullen plaatsvinden.

    Vrijwel alle jihad-plegers, zo ook de recentste in Frankrijk, waren reeds bekend bij een overheidsdienst, vanwege criminaliteit, jihad-terrorisme of banden met salafisme of jihadisme. De Frans premier Valls spreekt van maar liefst 10.000 moslims die in beeld zijn wegens radicalisering. Justitie vertrouwt ze niet, maar kan niet bewijzen dat ze een aanslag plannen, en dus lopen ze vrij rond en vormen ze een significant veiligheidsrisico.

    Hoeveel honderden, hoeveel duizenden lopen er zo bij ons vrij rond? Zo ver heeft het establishment; zo ver hebben álle politici van beleidsmakenede partijen, met hun open grenzen- en multikuldogma, het dus laten komen. Om te kunnen redden wat er nog te redden valt moeten onze grenzen nu direct dicht voor mensen uit moslimlanden. Een serieuze asiel- en immigratiestop én de de-islamisering van onze samenleving is het enige wat onze beschaving en vrije cultuur op lange termijn nog zou kunnen redden.

    Bloed aan de handen

    Wanneer de Senaat tot slot stelt: “Het inburgeringstraject staat los van het debat over de strijd tegen radicalisering”. En: “Het moslimfundamentalisme kan diametraal tegenover onze waarden staan (toepassing van de sharia, burgerrechten, ongelijkheid van man en vrouw, verbod op apostasie, enz.), maar kan toch vreedzaam en niet gewelddadig zijn.” Dan rest niets anders dan helaas te concluderen: we spreken mekaar weer na de volgende jihad-aanslag.

    Ook na de zoveelste jihad-aanslag blijft het narcistische riedeltje hetzelfde: “Het heeft niets met de islam te maken.” Of er wordt alleszins lichtzinnig van uitgegaan dat het met de islam alle kanten op kan: het kan vriezen, het kan dooien. Dat is een criminele leugen, een waanbeeld dat de weg plaveit naar nieuwe slachtoffers van sharia en jihad. De Senaat heeft bloed aan de handen door te blijven geloven in oppervlakkige symptoombestrijding en in te zetten op de naïeve utopie van een soort ‘Europese islam’. Aan de aanhoudende waarschuwingen van het Vlaams Belang zal het alvast niet gelegen hebben.
    #AnkeVandermeersch  #islamisering

    *

    *

    Ons Anke van het VB is een volbloed Advocate. Mag wel eens aan herinnerd worden. Gespecialiseerd in Fiscaal Recht. ’n Materie die inderdaad beter bij de ‘Staatsdragende Partijen’ past, maar wat wilt U. De mens leeft niet van brood alleen. Als gewezen Schoonheidskoningin is ze van het eerste uur een der steunpilaren van de Partij geweest. Altijd op de barricaden en van geen kleurtje vervaard.

    Samen met den Annemans en DeWinter is ze jarenlang en nog altijd het verankerd Gezicht van de Partij geweest. Anders dan Morelleke Forelleke en haar ‘Grote Meneer’ (Dixit DeWever in zijn grafrede voor haar), had dit driemanschap het VB gestalte, daar waar anderen het persoonlijk vrijersgenot de voorkeur gaven. Toen het tijd werd voor een nieuwe generatie, dook de verjonging op met TVG, Barbare Pas en veel anderen. Het zijn stuk voor stuk mannen en vrouwen die van wanten weten om zonder veel palaveren recht naar hun doel te gaan.

    Ze zijn samen het Gezicht van het Nieuwe Geslacht, dat loveren zwaaiend in mijn Land tussen de Zee en de Schelde, de Berg Tabor bestijgt.

    Maar wees gerust: alleen kunnen ze niet loskomen uit het moeras van jarenlange Tsjeven en Sossen tirannie. Als wij met z’n allen ‘schourke staan’, lukt dat wel. En is het VB na de volgende verkiezingen zekerlijk ‘incontournabel’ om in Brussel totaal andere accenten te leggen. Accenten die aan de ribben houden.

    Zo’n accentje zou bvb kunnen zijn, dat, gezien het succes van de nachtelijke huiszoekingen, de onbeperkte ‘vrijheidsberoving’ van verdachten die ter dier gelegenheid met een ‘bevel tot medebrenging’ opgepakt werden. Gedaan dus met al die verdachten, die rapper weer thuis zijn dan de dienstdoende agenten. Zo zou Het Parket in die 30 dagen minstens tijd genoeg hebben, om tot op het bot te gaan. Want 99.9% van de opgepakten zijn Hi-Hadisten in een of andere mate van verkramptheid tegen onze samenleving. Hierop tijdens de beschikbare 30 dagen de ondervragingstechniek van het FBI toepassen zou wonderen verrichten.

    Neen, met palaveren geraakt men nooit zo ver. Deze tijdelijke maatregel voor een jaar invoeren, zou wel eens een wondermiddel blijken te zijn… Want het is de enige taal die Hi-Hadisten verstaan.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!