MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3402

    *

    *

    *

    Net als in de politiek zijn het enerzijds de Leiders, en anderzijds de Volgelingen die niet deugen. In Bananen Republieken hangt het ervan af, wat het meest opbrengt. Zo te zien aan het blinkend vel van de flink aangekomen NV-A Ministers, is het niet alleen voor de portemonnee dat het Ministerschap goed opbrengt.

    Ons Land is – deze kwalificatie komt uit de States – een ‘failed state’. Zelfs zonder hoofdletter geschreven. ’Want ‘t is een goeie die ’t zegt. Als Vlaams Nationalist klinkt me dat als muziek in de oren, omdat er iets beters bestaat waarop wij Vlamingen zouden kunnen terugvallen. Iets waarop wij, net als elk Volk ter wereld, recht hebben. Een beetje zoals in een failliet bedrijf: als de pijnpunten eruit gesneden zijn, gaat het wel beter om met een nieuwe blanco lei te herbeginnen. Op voorwaarde dat wij ons deze keer niet opnieuw laten ringeloren.

    Idem dito met de Oude Man Europa, dapper onderweg om ‘Ein Viertes Reich’ te worden in de beste Hitleriaanse traditie. En ook aan dat uitgeteerd en afgeleefd lichaam zitten nog voldoende leuke plekjes om op de afgekloven knoken een nieuw leven zonder risico’s te riskeren.

    Maar dan moet Brussel eerst weer een bruisende stad worden, met het deksel van de beerput-hel weer op zijn plaats en veilig bedolven onder meters aarde. De tijd heelt alle wonden.

    En dan is daar Rome, als een soort aangenomen dochter van Jeruzalem, een 2.000 jaar oude Beschaving geënt op het Bijbelse Jodendom dat teruggaat naar het Eerste Mensenpaar in het Paradijs tussen Tigris, Eufraat en ander in flarden geschoten overblijfselen.

    Eigenlijk hadden onze voorouders hun eigen druïden. Die sneden de maretakken met gouden sikkels uit de Heilige Bomen, wijl ze ondertussen tussen de soep en de patatjes even, na opheffing van de zwaartekracht, op hun ‘Vimana’ een praatje gingen maken met hun collega’s overzee. Een ‘Vimana’ is volgens Erich von Däniken een vliegend ding voortbewogen door een al even simpele brandstof waarvan de naam verloren is gegaan. Door een lege fles wijn, a.h.w. in het midden van de tafel gezet.

    En dat hebben we nu allemaal achter ons gelaten. Na Vaticanum II, nu 50 jaar geleden, werd de gewesttaal weer ingevoerd, de priester mocht niet meer als voorganger in de dienst, zijn rug naar het publiek draaien, de pastoors mochten in négligé burgerkledij rondlopen. En de Zusterkes konden ineens allemaal zonder te moeten uittreden, hun kap over de haag zwieren/smijten. De Dag des Heren werd verschoven naar de zaterdagavond want de 7de Dag was voortaan voorbehouden aan de politiek.

    Boven op dit alles, werd er gevraagd serieus te blijven. In de kerk werd niet meer gelachen of geschreid: dat waren dingen voor de baby-borrel of voor het funerarium. Waar belachelijk werd geprobeerd de Pastoors van vroeger te imiteren. Twee keer buigen naar de urne, en drie keer buigen naar het publiek. Anders vond de overledene, eenmaal uitgestrooid in de waaiende wind, geen rust.

    Een normaal gezin, met maar één (1) Vader en maar één (1) Moeder met zoveel kinderen als naar ieders godsvrucht en vermogen: uit den tijd. Progressief is anders. Nu wordt er voortdurend aan wijziging van de rol-bezetting gedaan, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel. Zelfs de voortplantingsorganen, inwendige zowel als uitwendige, verwisselen van kant. Het overschot wordt op sterk water gezet. Vroeger hadden de kinders snotneuzen, en nu hebben de snotneuzen kinders.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Paus-vergelijkt-ISIS-met-Jezus-wil-dat-moslimmigranten-Europese-vrouwen-nemen

    *

    Paus vergelijkt ISIS met Jezus, wil dat moslimmigranten Europese vrouwen nemen

    *

    Franciscus ontkent christelijke wortels Europa, is zelfs ‘ontzet’ over dit idee en wil het totaal uitwissen – Paus pleit opnieuw voor wereldwijd socialistisch systeem (korte blik op Venezuela waar dat toe zal leiden)


    Voldoende veelzeggende symboliek op deze foto, dus verder geen uitleg nodig.

    Ook in het Vaticaan, samen met Brussel (EU/NAVO), Washington (Witte Huis, Pentagon, IMF) en New York (VN) een van de belangrijkste centra van de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’, zijn de remmen nu echt helemaal los waar het gaat om de geforceerde totale verandering en uitwissing van de oorspronkelijke Europese volken en culturen.  In een recent interview deed paus Franciscus enkele schokkende uitspraken. Zo vergeleek hij ISIS met Jezus Christus, en zei hij dat moslimmigranten Europese vrouwen moeten nemen om het aantal afnemende geboortes tegen te gaan.

     ‘Ik denk dat er vandaag geen angst is voor de islam op zich, maar voor ISIS en hun veroveringsoorlog, die deels gebaseerd is op islam,’ vertelde de paus de Franse krant La Croix. ‘Het klopt dat het veroveringsconcept inherent is aan de ziel van de islam. Het is echter ook mogelijk om dit doel uit het evangelie van Matteüs te halen, waar Jezus, in termen van hetzelfde idee van verovering*, zijn discipelen naar alle volken stuurt.’

    * Een wel heel erg bizarre uitleg van Jezus’ bevel ‘gaat dan henen, onderwijst al de volken, en doopt hen in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, en leert hen onderhouden al wat Ik u geboden heb.’ (Matt.28:19) En dit bevel zou te vergelijken zijn met de opdracht van Allah en Mohammed in de Koran om alle volken met dwang, geweld, oorlog en terreur te dwingen zich te bekeren tot de islam?

    Paus ontzet over ‘christelijke wortels’ Europa

    Als dit nog niet genoeg verdraaiing en ontkenning van het geloof waar deze eerste Jezuïtische paus de hoogste vertegenwoordiger van claimt te zijn, toonde hij zich ook nog eens ‘ontzet’ over het feit dat mensen nog steeds spreken van de ‘christelijke wortels van Europa’. In Franciscus’ oren heeft dat een ‘koloniale ondertoon’. Sterker nog: ieder idee van een christelijk Europa moet verdwijnen, en daarom riep hij de Europeanen op om de miljoenen moslimmigranten te ‘integreren’.

    ‘Deze integratie is vandaag des te meer nodig. Als het gevolg van een zelfzuchtige zoektocht naar welbevinden kampt Europa met het ernstige probleem van afnemende geboortecijfers. Er ontwikkelt zich een demografische leegte.’

    Paus eens met imam Sjeik Ayed: Europa demografisch veroveren en ‘vertrappen’

    Franciscus’ pleidooi was vrijwel identiek aan die van top imam Sheikh Muhammad Ayed, die letterlijk zei dat moslims de migrantencrisis in Europa moeten uitbuiten en Europese vrouwen moeten nemen, om op deze wijze ‘hun landen te veroveren... In heel Europa zijn mensen vol van haat tegen moslims. Ze wensen dat wij dood waren, maar zij hebben hun vruchtbaarheid verloren, dus zoeken ze die bij ons. En dat zullen wij ze geven! We zullen kinderen met hen krijgen en zo hun landen veroveren.... Spoedig zullen wij hen onder onze voeten vertrappen.’

    Socialisme: 130 miljoen doden in vorige eeuw, Venezuela ‘goed’ voorbeeld

    In het interview haalde de paus ook nog een ander stokpaardje van hem aan, namelijk een wereldwijd Marxistisch-socialistisch systeem, centraal geregeerd door een klein clubje machtige elitairen – waar hij zichzelf, of in ieder geval zijn ambt, een grote rol in geeft. ‘Een compleet vrije markt werkt niet,’ beweerde hij. ‘Markten op zich zijn goed, maar ze hebben een steunpunt, een derde partij, of een staat nodig om ze in de gaten te houden en in balans te houden. Met andere woorden, we hebben een sociale markteconomie nodig.’

    In de vorige eeuw kostte het socialisme en het daaraan verwante Marxisme (communisme) aan minstens 130 miljoen mensen het leven (1). Op dit moment is het een enorme chaos in het socialistische paradijs Venezuela, waar de staat inderdaad de zeggenschap over de vrije markt, over bedrijven, over de handel, kortom: over àlles heeft overgenomen, zogenaamd om het leven voor iedereen beter te maken en de beschikbare hulpbronnen ‘eerlijker te verdelen’, iets waar Franciscus ook voortdurend voor pleit.

    Hyperinflatie (het land heeft zelfs geen geld meer om nieuw geld bij te drukken!) en een totale instorting van de economie en uiteindelijk de samenleving waren ook hier het onvermijdelijke gevolg, waardoor enorme mensenmassa’s de afgelopen weken de toch al vrijwel lege supermarkten en winkels plunderen, wanhopig op zoek naar voedsel (dat met 600% inflatie kampt) en andere goederen die al heel lang niet meer te krijgen zijn, zoals toiletpapier. Mensen zijn zo hongerig dat ze katten en honden beginnen op te eten. (2)

    Sommigen spreken zelfs van ‘apocalyptische toestanden’ vanwege de enorme vernielingen en ontelbare gewonden en waarschijnlijk ook doden.(2) Zo eindigen socialistische Utopia’s altijd, en deze kant zal het ook in Europa opgaan als Brussel en het Vaticaan de macht krijgen om hun dromen –en onze nachtmerries- van een Europese superstaat te verwezenlijken.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Zero Hedge

    *

     

    *

    En ja, de rijkdommen van deze wereld zijn onrechtvaardig verdeeld. Onze voorouders en wij hebben ervoor gewerkt, o.a. in het zweet ons aanschijns. En anderen dan weer niet. Omdat zij opgegroeid waren in een land waar de bananen aan de bomen groeiden. Of dat de vissen, gekuist en gebraden als kiekens, hen zomaar in de mond zwommen. En dat allemaal in landen waar Gods regen over Gods akker stroomde.

    En dan komt het Internet, de digitale wereld doet zijn intrede in de wereld van vlees en bloed, en ineens ziet men overal de verschillen. En de stoutsten eisen hun marbels terug die wij hen zogezegd zouden afgenomen hebben. Lijk hieronder verteld wordt, in Venezuela.

    Ja Ja, de Paus heeft goed praten.

    Is Hij dan al vergeten wat zijn Grote Baas is overkomen? Die meende het nog best van allemaal, en toch eindigde Hij, naar wat wij later gerust het Islam-model zouden mogen noemen, met de voeten van de grond.

    Liever dan onze vrouwen en meisjes als broedmachines aan de Muzelmannen te presenteren, had ik liever gezien, dat niet de ‘fuck you’, maar de Kennis was toegewezen.

    Want ‘gaan en onderwijzen’, zoals Mattheus schreef, is niet hetzelfde als gaat en vermenigvuldigt U in andermans plaats.

    Och, ik heb het altijd geweten: die S.J-filosofen (Jezuïeten) kunnen het uitleggen tot het een frank effen is. Dat van die Inquisitie, ja, dat ook was een loutering om de etter van het Kwaad uit de wonde te verwijderen.

    *

    Ik denk dat Het Opperwezen, die ooit met de Zondvloed al eens spijt heeft gehad over Zijn Schepping, weer bezig is met bezorgd in Zijn haar te scharten. En het in stemmen wordt gelegd: komen Wij tussen, of laten wij ze liefst nog maar wat aanmodderen. Eenmaal een bepaalde graad van verdwazing bereikt, kunnen ze dan des te gemakkelijker vernietigd worden.

    Kijk maar naar de Arme Man Job, op zijn mesthoop, terwijl de honden zijn wonden kwamen likken. Hij was één hoopje ellende, en toch vond hij de moed om wondermooie psalmen te schrijven om de Heer te loven.

    Wis en waarachtig: ik zie daar zelfs een verre voorganger van Zijne Heiligheid in.

    De Lijdende Kerk: lag ook dààr niet het eerste prille begin? Toen dienden Christenen om de Via Appia te verlichten als brandende toortsen. ISIS hoeft dus niet ver te zoeken, om nieuwe toepassingen te vinden.

    Maar hoe zit dat nu juist: de Lijdende, de Strijdende en de Zegevierende Kerk: zou alles dan te herdoen zijn? Nadat wij allemaal met pietrol-spatten als met wijwater zijn besprenkeld…

    *

     

    (Get) Digitalia

    *

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!