MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3375

    *

    *

    We zijn toch allemaal goede leerlingen, hé, Meester?

    *

    *

    Opzij, opzij, de poppenstoet komt hier voorbij”. We hebben al ‘party’s’ ipv feestjes. We leven al lang ‘pay and go’ ipv ‘lijk God in Frankrijk’. We vinden iets ‘Bullshit’ ipv ‘zever’, we ‘speechen’ ipv van ‘het woord nemen’, enz. Hoe internationaler het klinkt, hoe meer we onszelf vergooien. ‘Border Free’ als U wilt. Grenzeloos. Zonder maat of getal, recht de verdoemenis in. Maar dan op z’n Amerikaans. Ofwel allemaal binnenste buiten gekeerd om te ontwaken als kleine Couckskes, ofwel als bedelaars. Is allemaal begonnen na de Bevrijding, met die overzeese cowboy-gekte. Die Engelse Spoken, zoals in de ‘Te-a-roms’ voor de straatvensters stond uitgestald. Alleen de COLT, nochtans typisch voor Amerika, is er niet in gemogen. Die hebben de Socialisten tegen gehouden. Puur uit lijfsbehoud, als ge ’t mij vraagt

    Wat echter opvalt is dat ’werken’ niet vertaald wordt gebruikt, noch ’sparen’ of ‘thuis’. Allemaal oer-conservatieve begrippen die op cowboys passen als een tang op een varken. En daar moeten we dus naartoe.

    Dus nu komt de bereden cavalerie te vierklauw er aan. In galop, want diene Trump komt trompstekend als een olifant, in hun porcelein-kast aan.

    Hebben wij, de Conservatieven van het Oude continent, al is dat op ’t nippertje, even chance! Wat komt er meteen aan? O, ik dacht even dat het Sultan Er Dogan al was. Drie die in één keer zonder kloppen op onze nek springen, zou inderdaad wat van het goede teveel zijn: Islam, Amerika… met de Turkey’s daar als toemaatje bij. Dakannie!

    Vrijdag 13de vandaag. Al op gelet?

    En ja, ik voel mezelf bijna als een ongeluksprofeet in eigen land. En daar is toch niemand sant. Al jaren wordt op deze blog gewaarschuwd voor de Muzelmannerij die bezig is ons te wurgen. Al jaren, vooral nadat de Zwarte Ongelukskater in Amerika in het Witte Huis hokt, trek ik de aandacht op het ellendig lot dat Zuid-Afrika na de Apartheid in het voordeel van die arme Zwartjes getroffen heeft, dat dus ook in de USA zou volgen en meteen zou doorgevoerd worden naar Het Westen. Door er eerst Zwartjes & Bruintjes naartoe te importeren.

    Waarbij Merkel haar kans geroken heeft, om Duitsland nog maar eens op kop te doen rijden van het peloton van de Amerikaanse koers-inrichters.

    Een mens zou zich inderdaad moeten beginnen afvragen, waarom dan A.H. in de vorige eeuw zo nodig eerst moest verjaagd worden. Om ons van die (lichte) drop in de slagregen te doen belanden. Want nu moet het slachten gewoon herbeginnen…..

    De Joden in Egypte ten tijde van de Farao’s kregen daar de 10 legendarische Plagen van Egypte te verwerken. Waarvan de laatste de ‘Uittocht uit Egypte’ was van heel het Joodse Volk. Gevolgd door de 40-jarige tocht door de woestijn. Waarna – einde goed alles goed – ze in een land terecht kwamen ‘dat overliep van melk en honing’.

    We kunnen dus raden wat ons te wachten staat. Op onze Verlichte Grote Verstanden moeten we niet rekenen, want die zijn te laf om zelfs maar een pennenmesje op te nemen. Onze Nieuwsmedia juichen Mohbama toe, dat hij, wiens land de eerste twee atoombommen ter wereld op Japan gooide, daar nu platte Barack-broodjes zal gaan bakken. Zou daar echt niet één kamikaze meer leven? Japanezen zijn toch de uitvinders daarvan…. Opgeruimd staat netjes. Obama zou meteen ook de eerste president van Amerika zijn, die in een buitenland vermoord wordt. Anderen die hem voorgingen deden dat in eigen land.

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Amerikaans economisch imperialisme: ‘Met TTIP pakt VS de rechtsorde en rechtspraak van soevereine landen af’ – Vrijhandelsverdrag gaat minimaal 1 miljoen tot 2 miljoen banen kosten


    De Duitse bondskanselier Angela Merkel is een van de grootste pleitbezorgers van het TTIP, ondanks het feit dat dit verdrag miljoenen Europeanen in diepe armoede en ellende zal storten.

    Het vrijhandelsverdrag TTIP dat de EU met de VS wil sluiten, lijkt op het punt van mislukken te staan. Eén van de belangrijkste redenen is dat de Amerikanen eisen dat de bescherming van de sociale zekerheid in Europa wordt opgeheven. Daarmee zullen niet alleen werknemers en werkgevers, maar ook werklozen vogelvrij worden verklaard, waardoor net als in Amerika tientallen miljoenen ouderen, chronisch zieken en andere kansarmen in diepe armoede zullen worden gestort. Houdt Brussel eindelijk eens een keertje zijn rug recht, of gaat het straks zoals gebruikelijk toch door de knieën voor Washington?

    Al maanden weigeren de Amerikanen ook maar enige concessie te doen aan Europa. Ze willen per se dat de EU zijn fysieke, sociale, politieke en gerechtelijke systemen volledig opent voor grote Amerikaanse multinationals, die daardoor letterlijk alle macht krijgen. Een van de beruchtste gevaren is dat het gehate concern Monsanto dan Europa kan dwingen zijn met giftige, zeer kankerverwekkende stoffen gevulde producten af te nemen.

    ‘Economische NAVO’

    Volgens de website EUObserver zijn de Europese onderhandelaars na 3 jaar praten inmiddels dermate gefrustreerd, dat ze niet meer geloven dat het TTIP erdoor zal komen. Dat is zeer opmerkelijk, aangezien EUObserver een overtuigde pro-EU website is en tot nu toe positief heeft bericht over het vrijhandelsverdrag –overigens een misleidende term, aangezien het ook om een politiek verdrag gaat dat uiteindelijk tot een Unie tussen Europa en Noord Amerika moet leiden. Het TTIP wordt door onderzoeksjournalisten daarom ook wel ‘de economische NAVO’ genoemd (3).

    Nog altijd grote kloof

    Na al die tijd is de enorme kloof tussen de Amerikanen en Europeanen nog steeds niet overbrugt. De Amerikanen willen dat alle publieke en sociale diensten, zoals de gezondheidszorg, worden opengesteld voor hun ondernemingen – een taboe voor de EU, want daardoor zullen de verzekeringspremies die wij nu betalen hoogstwaarschijnlijk binnen korte tijd verveelvoudigen, waardoor de huidige gezondheidszorg voor de meeste gewone mensen onbetaalbaar zal worden – net als in de VS het geval is, zeker na het invoeren van ‘Obamacare’.

    De EU eist op zijn beurt dat aanbestedingen voor Amerikaanse projecten worden opengesteld voor Europese bedrijven. Dat is nu juist iets wat Washington pertinent weigert; het wil de eigen Amerikaanse ondernemingen maximaal beschermen, maar de kansen en bescherming van Europese bedrijven juist maximaal afbreken.

    Einde sociale zekerheid ‘totaal onacceptabel’

    De Amerikanen strijden met gebalde vuisten, zeer tot ergernis van de EU, aldus de EUObserver. Vooral de eis dat de EU alle voorbehouden voor het beschermen van zijn sociale zekerheid moet laten vallen, is ‘een totaal onacceptabel voorstel’, aldus een onderhandelaar.

    Daarnaast zijn Amerikaanse banken en andere financiële spelers bang dat ze vanwege hun dubieuze speculaties tijdens de schuldencrisis worden aangeklaagd voor Europese rechtbanken, en tot het betalen van hoge schadevergoedingen worden gedwongen. De VS wil deze banken beschermen door zijn eigen banken en bedrijven immuun te maken voor het Europese gerechtelijke systeem (2).

    Commissie wil verdrag erdoor drukken

    Ook de spanningen in en tussen de EU-lidstaten over het verdrag nemen toen, want in juni verschijnt het juridische rapport of het CETA (verdrag met Canada) –en daarmee ook het TTIP- nu wel of niet uitsluitend onder de zeggenschap van de Europese Commissie valt. Volgens EU experts lijkt het er sterk op dat de verdragen echter door alle lidstaten goédgekeurd moeten worden. Blijkt echter de Commissie het alleenrecht te hebben, dan zijn de rapen gaar, want de Commissie wil het TTIP hoe dan ook ondertekenen, ondanks de wetenschap dat dit verdrag voor miljoenen Europeanen verschrikkelijke gevolgen zal hebben. Dat was en is de enige reden waarom de onderhandelingen over dit verdrag geheim worden gehouden.

    Dat de Europese Commissie zich totaal niets gelegen laat liggen aan de toekomst van ‘zijn’ onderdanen, weten we al langer, en blijkt ook uit het feit dat dit ongekozen, anti-democratische Brusselse Politburo ook visumvrij reizen voor 80 miljoen Turken erdoor wil drukken. Deze maatregel zal minstens zulke schadelijke gevolgen voor de autochtone Europeaan hebben als het TTIP vrijhandelsverdrag.

    Het CETA is wel wat vriendelijker voor Europa dan het TTIP, maar is desondanks eveneens omstreden. De Oostenrijkse SPÖ heeft al laten weten dat hun land het CETA afwijst. Onduidelijk is nog of dit de officiële positie van de regering in Wenen is of wordt. (1)

    ‘Amerikaans economisch imperialisme’

    Vaste Infowars onderzoeksjournalist Paul Craig Roberts, voormalig lid van de regering Reagan, schreef onlangs dat het TTIP niets anders dan ‘Amerikaans economisch imperialisme’ is, waarmee de VS ‘de rechtsorde en rechtspraak van soevereine landen waar het zaken mee doet, wil afpakken,’ en totaal ondergeschikt wil maken aan de belangen –en dus macht- van de Amerikaanse multinationals.

    Robert waarschuwt dat de Amerikanen al onze wetten en regels, of dat nu om de sociale zekerheid, het milieu, de voedselveiligheid of de bescherming van werknemers gaat, als ‘handelsbelemmeringen’ zien die moeten worden weggenomen, zodat de winst van deze ondernemingen gemaximaliseerd kan worden.

    Bovendien krijgen deze bedrijven het recht om landen die weigeren aan hun eisen te voldoen, aan te klagen. Dit kan en zal de Europese belastingbetalers vele miljarden euro’s aan ‘schade’vergoedingen gaan kosten, waarmee de managerselite zichzelf nog verder zal verrijken. (4)

    Minimaal 1 tot 2 miljoen banen verloren

    Jones: ‘Als de betrokken bevolkingen zouden weten hoe hier door de mangel worden gehaald, zouden ze massaal protesteren.’ Van de door politici en media beloofde voordelen en economische groei (5) zal volgens hem absoluut zeker helemaal niets terecht komen. ‘Het verdrag dient niet de belangen van de bevolking, maar enkel die van de concerns.’

    Officiële statistieken wijzen nu al uit dat het TTIP minimaal 1 miljoen banen zal gaan kosten, en vermoedelijk zelfs het dubbele. ‘Inmiddels weten we dat de EU onderhandelaars bereid zijn om belangrijke terreinen van onze economie zomaar op te geven, zonder te kijken naar de gevolgen voor de mensen.’ Daarbij stelt de Europese Commissie zeer misleidend voor dat men de Europese standaarden ‘niet zal verlagen’. Inderdaad, ze worden niet verlaagd, ze worden in het TTIP geheel opgeheven, en overgeleverd aan de Amerikaanse willekeur.

    Parlementen buitenspel gezet

    De Europese Commissie zal de komende maanden al het mogelijke doen om de nationale parlementen buitenspel te zetten, en als dat onverhoopt niet lukt, deze onder zo groot mogelijke druk te zetten en desnoods te dreigen en te chanteren om zonder protest akkoord te gaan met het TTIP. En zodra dit verdrag er eenmaal ligt, is de sociale en economische ondergang van onze huidige samenleving dankzij Brussel en het immer slaafs volgende Den Haag bezegeld.

    Hier kunt u nog steeds een petitie ondertekenen om een referendum over het TTIP en CETA af te dwingen.


    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) KOPP
    (4) KOPP
    (5) NU

    *

    *

    Toppunt van achterbakse nieuwsverspreiding: in de praatprogramma’s op de VRT wordt beweerd dat, vermits de Christelijk Godsdienst bij ons is vernietigd, dat er in de scholen dringend nood is aan een opvoeding gericht naar het godsverlangen dat in ieder mens leeft.

    Voelt U ‘m?

    Het is dus dringend kiezen of delen: allen naar de Moskee of als ‘kafir’ leren leven met de vernederingen.

    Daar is maar één remedie: terugslaan, nu we nog een klein beetje bewegingsvrijheid genieten. Want straks vliegen onze F16’s tègen ons, ipv in ons voordeel.

    *

    (Get) Digitalia

    *

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!