MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3355

    *

    *

    De Tempel van Salomo in Jeruzalem

    *

    *

    Wil onderstaande video opzetten bij de lezing van dit verhaal. Met in het achterhoofd de (verdwenen) Tempel van Salomo in Jeruzalem. Het zal U helpen als een vluchteling-drenkeling onderweg naar Afrika, te grijpen naar de reddingslijn die langszij de sloep hangt, waarmee U had gedacht de oversteek te maken. Pas op: het hemd dat U aan hebt, is alles wat U rest van Uw leven in om het even welk Europees land. Deze exodus kan, bij wijze van spreken, morgen beginnen, omdat Europa te vol is geraakt en onze Beschaving nog slechts een verre herinnering zal zijn.

    https://youtu.be/Z1uvnuQkmUU

    *

    In Jeruzalem is er de Klaagmuur, die eigenlijk een laatste stuk fundering op de Tempelberg is van de Tempel van Salomo, gewoon het voetstuk van waarop de Muzelmannen, Muzelvrouwen en Muzel nakomelingen, zo talrijk als de zandkorrels op het strand, neerkijken op het Volk van Israël en op de hele wereld.

    Hoor! Zo klinkt de klaagzang van de hymne die lange tijd ook een pronkstuk is geweest (v.v.t.) van de Kerkelijke Liturgie, heden weer luid door:

    https://youtu.be/fVeJ8aqr0iA

    Irascaris Domine satis,

    et ne ultra memineris iniquitatis nostrae.

    Ecce respice populus tuus omnes nos.

    Civitas sancti tui facta est deserta.

    Sion deserta facta est,

    Jerusalem desolata est.

    *

    Ja, inderdaad, heel Sion is door God verlaten en het historische Jeruzalem is tot in de ziel vernietigd. Ook zo bij ons in de Lage Landen bij de Zee. En wat doen we er aan, buiten aan de Klaagmuur staan?

    Deze woorden met beklijvende melodie uit mijn collegetijd zijn van een zekere William Byrd, die ik op Google heb terug gevonden. Je hoeft niet eens Latinist te zijn om de tekst te begrijpen….

    En de nederlaag anex vernedering die ons te wachten staat, is vooral het werk van onze eigen Verlichte Grote Verstanden in hun ivoren torens.

    Hoog tijd dus dat ze van daaruit weggesleept worden, want het is zij of wij allemaal.

    *

    *

     

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Weede, veel grotere moslim migrantentsunami naar EU is begonnen

    *

    Europese Commissie: Dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa; Der Spiegel: Zullen er eerder 4,5 tot 6 miljoen zijn – Oostenrijk bekritiseert Brussels welkomsbeleid: Migranten ‘krijgen goedkope ticket naar Europa’ – Bevrijdingsdag 2016: Heeft Nederland straks een nieuwe bevrijding nodig?

     

    *

    *
    Dit jaar komen er miljoenen economische vluchtelingen naar Europa. Van terugsturen komt tot nu toe nauwelijks iets terecht. En dat is wat Brussel betreft ook helemaal niet de bedoeling.

    De migrantentsunami bracht de EU vorig jaar officieel 1,5 miljoen –maar officieus eerder 2,5 miljoen- zogenaamde ‘vluchtelingen’, vrijwel uitsluitend moslims. Ondanks wollige taal en vage afspraken over Europese grensbewaking – die overigens vrijwel nergens wordt nagekomen - zullen de EU-lidstaten dit jaar een vloedgolf economische asielzoekers binnenlaten die minstens twee, maar net zo goed drie tot vier keer zo groot zal zijn. Dat is geen complottheorie, maar een feit dat het Europese Politburo in Brussel – de ongekozen, oncontroleerbare Europese Commissie - heeft aangekondigd, en wat ook wij Nederlanders –uitgerekend op Bevrijdingsdag- zullen moeten slikken.

     Miljoenen krijgen ‘goedkope ticket naar Europa’

    In het European Economic Forecast rapport van de Commissie staat zwart op wit dat er dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa zullen komen. In Noord Afrika wachten vele honderdduizenden moslims, waarvan het overgrote deel uit veilige landen, om de overtocht naar Italië te maken. Ze weten dat ze eenmaal op zee snel zullen worden opgehaald door een NAVO marineschip, die niet worden ingezet als bewakers, maar als veerboten. De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz bekritiseerde dit beleid eind april niet voor niets als het verstrekken van ‘een goedkope ticket naar Europa’.

    De Franse krant Le Figaro schreef eerder dit jaar dat de veiligheidsdiensten schatten dat zeker 500.000 moslims – inderdaad, een half miljoen- die naar Europa willen, aanhangers van ISIS of aanverwante jihadgroepen zijn. In Libië zijn diverse grote kampen waar vele duizenden van hen worden getraind om in Europa terreuraanslagen tegen de bevolking te plegen.

    Spiegel: Dit jaar drie tot vier keer zoveel migranten

    Der Spiegel online berichtte onlangs dat de migrantentsunami in 2016 eerder drie tot vier keer zo hoog wordt als vorig jaar, juist omdat in de cijfers van Brussel nauwelijks rekening wordt gehouden met de genoemde enorme aantallen Afrikanen. Dat betekent dat het officiële aantal moslimmigranten dit jaar op 6 miljoen kan uitkomen.

    Het leeuwendeel zijn economische vluchtelingen die officieel geen recht op asiel hebben, maar het terugstuurbeleid is in alle EU-landen tot nu toe een wassen neus. Sowieso zullen net als vorig jaar velen in de illegaliteit verdwijnen en zich aansluiten bij criminele moslimbendes, die steeds grotere delen van Europese steden beginnen over te nemen.

    80 miljoen Turkse moslims vrij naar EU

    De Europese Commissie ging weliswaar akkoord met een 6 maanden durende verlenging van beperkte grenscontroles, maar deze maatregel is enkel voor de bühne, om de Europeanen om de tuin te blijven leiden. Immers, diezelfde Commissie stelde deze week officieel voor om zo’n 80 miljoen Turken, bijna allemaal moslims, visumvrij reizen naar Europa te geven. EU-diplomaten noemden dit plan off-the-record ‘een nachtmerrie waarmee Europa zichzelf vernietigt’. (1)

    En dat is nu juist precies waar de Commissie op uit is: de vernietiging van het oude, vrije, democratische, welvarende Europa, zodat op de puinhopen een totalitaire, verarmde en geïslamiseerde EU-Superstaat kan worden gebouwd.

    Nieuwe bevrijding nodig?

    Vandaag viert Nederland 71 jaar bevrijding. Mede om bovenstaande redenen is het echter een dag geworden om heel verdrietig te worden, want de toen met veel pijn en lijden verworven vrijheden worden door de politici in Den Haag één voor één op- en weggegeven aan Brussel. Buiten de PVV is daar geen enkele echte oppositie meer tegen.

    Als we dan vandaag foto’s van de immer lachende premier Mark Rutte het startsein voor bevrijdingsfestivals zien geven, kunnen we niet helpen deze grijns als puur cynisme en sarcasme op te vatten, omdat uitgerekend de eerste liberale premier in bijna een eeuw tijd de laatste resten van ons zelfbeschikkingsrecht uit handen geeft. Als dit proces niet snel wordt gestopt, dan zouden we in de toekomst wel eens een nieuwe bevrijding nodig kunnen hebben.

     

    Xander

    (1) The New American (via Infowars)

    Zie ook o.a.:

    02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
    28-04: EU-militairen oefenen in Duitsland op uitbreken burgeroorlogen in Europa (/ Brussel onverminderd verder met veroorzaken instorting sociale cohesie en sociale zekerheid in EU-landen)
    21-04: Bedrijfsleven heeft slechts 2000 potentiële banen voor 1 miljoen migranten (/ EU haalt dagelijks 2000 nieuwe Afrikaanse uitkeringstrekkers naar Sicilië – Sociale zekerheid zal snel worden uitgeput en instorten)
    18-04: EU-Commissaris Migratie: Europa moet 70 miljoen migranten opnemen
    14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
    06-04: Grootste Zwitserse partij vreest dat migrantencrisis tot wereldoorlog leidt (/ ‘Integratie moslims volledig mislukt: Basisprobleem Europa is de islam’ - ‘ Beschavingen die weigeren hun grenzen te beschermen zijn verdoemd’)
    25-03: Oud minister en top criminoloog waarschuwt voor burgeroorlog door immigratie
    17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
    29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

    *

    *

    Er zit, toegegeven, een zekere vooruitgang in het Islamisme. De Tempel van Salomo (Jeruzalem) werd met de grond gelijk gemaakt. De Aya Sofia in de Stad van Constantijn de Grote (thans Istambukà) werd gespaard, maar moest een grondige gedaanteverwisseling ondergaan. Wat nu staat te gebeuren met het Vaticaan zal waarschijnlijk een stuk vlotter verlopen. Gewoon boven elk Kruisteken een Rode Halve Maan tekenen? Met op de meest opvallende plaatsen, rond elke Kruisweg, een fries met afbeeldingen van Hamer en Sikkel. Liefst in reliek. En met het goud bedekt van alle geroofde schatten.

    Torenspitsen zoals de Kölner Dom, of de Antwerpse O.L. Vrouwtoren en alle andere gotische kunstwerken zijn wat lastiger om aan te passen. Na zoveel eeuwen komen er heel zeker kosten aan het ragfijne torenwerk en ik vermoed dat die reliekschrijnen dan ook geen lang leven meer beschoren zijn.

    Tijdens WO II hadden de sluwe Nazi’s de Domkerk van Köln herschapen in een munitie opslagplaats. Om bombardementen door de Ami’s te vermijden. Wat lukte. Na de Bevrijding publiceerde ‘Ons Volk’ hele boekdelen met foto’s daarvan. De mensen gruwden bij het zien van dergelijke baldadigheden: mijnwagonnetjes en vele sporen tussen al die gewijde muren met aaneengesloten munitierekken... De Pastoors predikten daarover en over de schande van die goddeloze Duitsers die dus als straffe Gods, de oorlog hadden verloren.…. Misschien brengt dit de Muzelmannen op eenzelfde cultuur-reddende idee?

    Maar dan een stukje wreder dan de Nazi’s. Gans het Kerkelijk Patrimonium zou als gevangenis kunnen dienen voor weigerachtige Ongelovige Honden (die we toch zijn in hun ogen) die zich blijven verzetten tegen de definitieve ‘verrijking’….

    Heer, redt ons, want wij vergaan!!!!!!

    (Get) Digitalia

    *

    *

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!