MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3349

     

    *

    *

    De Heer Marc Leemans Luismans,

    Bij het schrijven zijn Rerum Novarim Speech 2016

    *

    *

    Zoals voor elke spannende misdaadroman, overtreft ook hier in het ACW-schandaal de realiteit de fictie. Uit frustratie dat hun neven, de Rode Manitou’s door de Burger uit zo goed als alle Controlekamers geweerd zijn, ondergraaft deze voorman van een Formule 1 Regeringsteam waarin de resten van de eigen partij mee het circuit beheersen. Beide misbruikers van de Macht (ABVV & ACW), de 2 speerpunten van de Werkende Klasse de ten dode opgeschreven strekkingen, gebaseerd op het verdommelijk al lang achterhaald Communisme, zijn op sterven na dood. En ze weten dat zelf maar al te goed.

    Maar, net als elke crimineel, zijn ze zeer sluw. Want kijk, kijk: daar treedt ineens als een deux-ex-machina het ACW-ARCO-DEXIA terugbetalingsplan plotsklaps op de voorgrond. Enfin, enerzijds denken die daaraan, maar anderzijds moeten eerst nog veel problemen opgelost worden. Beste 800.000 geruïneerde kiezers, U verlaat ons toch niet, hé. We zijn er immers voor U…..

    De Heer Leeluis is publiekelijk ver weg gebleven van de twee problemen die er wèl toe doen: de miljardenschade vanwege de uitwassen van het ‘Gematigd Islamisme’ (Parijs & Zaventem/Maelbeek) die iedereen weet op conto te moeten schrijven van PS/SP-CVP die samen het Land in de vernietiging hebben geregeerd. Dat enerzijds, gevolgd door ’t allenklante misbruik van het stakingsrecht sedert (zo zegt hij zelf) het Land bestuurd wordt door RECHTSE partijen. Als klap op de vuurpijl komen de 5 voor deze zomer aangekondigde ‘acties’ die UNIZO terecht markeert als daden van terrorisme. Weeral het opzettelijk veroorzaken van miljardenschade voor onze naar adem happende economie.

    Na deze zaken enerzijds te hebben belicht, had Luismans ook kunnen spreken over de 16 à 18 miljard Euro die zijn partij jaarlijks al vele jaren ten onrechte helpt versluizen naar beneden de taal- en armoegrens.

    Ik meen daarmee alles gezegd te hebben over de sjoemel-software in de hoofden van deze bloedzuigers, die er alles aan doen om zelf weer aan den bak te geraken, na de val van deze nieuwe rode brokken-piloten.

    Ze verdienen deze eretitel wel niet helemaal, maar zolang niemand van hen klare wijn schenkt over ‘de fouten van het verleden’ is dat de hoogste score die ze kunnen krijgen. Wat er zich voordoet bij de aan de gang zijnde ‘Parlementaire Onderzoekscommissie’ is daar het beste bewijs voor. Laurette Mitraillette (PS) laat daar niet de minste twijfel over bestaan. Zelfs al werden het Vlaams Belang, die partij die al bijna 30 jaar voor dit debâcle heeft gewaarschuwd, op voorhand geweerd. We weten dus nu al, dat, o driewerf schande, deze Commissie Dewael een doodgeboren kind zal zijn. Een Coburger doekje tegen het bloeden in het Buitenland…

    Kortom, deze      Acw-mensen werken onder een valse naam en ze misbruiken daarbij op een hemeltergende manier de oorspronkelijke bedoelingen van de Pauselijke Encycliek uit een ver verleden.

    Arbeid en Kapitaal verhouden zich al lang niet meer zoals toen. De Beschaving en het intellectueel peil zijn er immers met TVG-snelheid van het Vlaams Belang op vooruit gegaan. We leven nu in een wereld waar er weer (!) plaats is voor gezond verstand bij gezond ondernemen. Waarbij iedereen weet, dat ondernemen de zaak is van kapitaal + arbeid samen, waar d’een niet zonder d’ander kan willen ze als 2 handen op een vette pens uit de strijd komen.

    Op voorwaarde echter, dat de politiek daarin op geen enkele manier roet in het eten komt strooien… Om op die manier wetten te maken die vooral hun eigen ten goede komen.

    Maar dat is nu eenmaal de prijs voor ‘Scheiding van Kerk en Staat’….

    *

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Leemans: "Elk akkoord van sociale partners onderging sjoemelsoftware van regering"

    *

    "De mensen zijn vandaag bijzonder kwaad wegens een dubbele ontgoocheling: eerst het aantreden van rechtse federale en Vlaamse regeringen en vervolgens omdat het weinige goede dat in de regeerverklaringen te lezen viel, keer op keer werd vermalen en vermorzeld." Dat zei ACV-voorzitter Marc Leemans vanavond in zijn speech voor Rerum Novarum.

    De christelijke arbeidersbeweging viert dit jaar 125 jaar Rerum Novarum, de in 1891 door paus Leo XIII geschreven encycliek. Leemans hield zijn speech dit jaar in het centrum van Gent.

    De ACV-voorzitter toonde zich trots dat zijn vakbond op vandaag "nog steeds een cruciale rol speelt, ondanks 125 jaar anti-syndicale retoriek". De vakbondsman verwees in dat verband naar de uitspraken van Unizo-topman Karel Van Eetvelt. "Het democratisch recht op actievoeren heet sinds gisteren een daad van terrorisme... Hoe laag kan je vallen", foeterde Leemans.

     

    ACV telt meer dan 1,6 miljoen leden, benadrukte Leemans. "Meer dan 61.000 van hen zijn kandidaat voor de sociale verkiezingen, waaronder 22.000 nieuwe mensen. En nooit telde een vakbond zoveel vrouwen die zich syndicaal willen inzetten."

    Woedend

     

    Maar die mensen zijn woedend, stelde Leemans, waarna hij minutenlang de regering en de werkgevers op de korrel nam. Zo is de taxshift, waar de ACV-voorzitter in zijn speech van vorig jaar nog nadrukkelijk om vroeg om de druk op de werknemers te verlichten, "een joekel van een taxmisser" geworden.

    Het sociaal overleg is dan weer "telkens opnieuw een slag in het gelaat" geworden. "Elk unaniem akkoord onder sociale partners onderging de sjoemelsoftware van de regering-Michel", luidde het, gevolg door een voorbeeld: "Vanaf juni wordt toch weer gezwaaid met sancties voor zieken en invaliden. Diametraal tegen het akkoord van de sociale partners in".

    Vakbondsacties

    Leemans herhaalt nogmaals de vakbondseis van een belasting op grote vermogens en financiële transacties, en een geloofwaardige strijd tegen de fiscale fraude. "Waar blijft in hemelsnaam dat anti-fraudeplan uit het regeerakkoord? Het moest amper 150 miljoen opbrengen, maar zelfs dat maakt Van Overtveldt (minister van Financiën, red.) niet klaar."

    Opvallend: in de tirade tegen de regering noemde Leemans geen CD&V'ers bij naam, terwijl onder meer Zuhal Demir (N-VA), Daniel Bacquelaine (MR) en Maggie De Block (Open Vld) wel de revue passeerden. Toch kreeg CD&V, dat zich als het sociale gelaat van de regering presenteerde, een stille wenk van Leemans. "Voor ons is het al lang duidelijk: aan deze regering is voor een sociale partij geen eer te halen. En dat geldt net zo goed voor de Vlaamse regering."

    *

    *

    En dan zijn er nog onze geliefde Francofonen die slim-boven-slim, in het geniep de Antieke Romeinse stelregel toepassen van ‘verdeel en heers’. Zo komen zij daar best mee weg. Met, uiteraard, de zegen van het Koningshuis. Zo denken zij bijvoorbeeld dat er 2 totaal verschillende stakingsrechten zijn, alle twee vervat in de éne Sociale Wetgeving waarvan ze zelf de bewakers zijn. Het WalloBrux stakingsrecht is helemaal anders dan dat van de brave Vlamingen. Desnoods zullen die dat eens komen uitleggen bij ons!

    Stakingsrecht in Wallonië is een oorlogsrecht waarbij zelfs oorlogsmisdaden gerechtvaardigd zijn. Daarin staan Staatsbedrijven zelfs aan de kant van de uitgebuite arbeider. Denk maar aan de FN-fabrieken van Herstal waarvan het personeel op investigatie van de Pakbonden, de autostrades mocht blokkeren. Denk maar aan de door de E.U. verboden Wet Major, een Sossen-relict uit vorige eeuwen, die hier van kracht moet blijven in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    De Heer Rudy De Leeuw v/h ABVV nog niet gehoord. Maar het is ook nog vroeg op de dag. Die kan misschien voor zijn ‘achterban’ die schandalige fiscale wet van de ’Investeringsaftrek’, een vunzige vuige kapitalisten-streek waarvan nochtans hijzelf (in de familie-holding) al jarenlang ten onrechte van profiteert. Dikke welgedane Rudy, van trots blinkend in zijn vel, kan misschien het Plan Hendrik DeMan nog maar eens toelichten, waarin (Juni 1940) o.a. stond dat alle arbeiders, zowel de Waalse, de Vlaamse als de Nazi-Duitse arbeider elkaar de broederhand moesten reiken. De oorlog, stond daarin, was reeds gewonnen en er diende dus de hand aan de ploeg te worden geslagen.

    Zou ook nuttig zijn voor zijn trawanten, de voor-en na geschiedenis te kennen van het Steve Gratis-verhaal. Of van het horror-verhaal rond Willy Claes. Misschien zelfs dat hij kan onthullen, waarom de Commissie Bende van Nijvel ineens naar Charleroi diende te verhuizen, waar het vertaalwerk jaren in beslag heeft genomen. Zodat verjaring dreigt. Recenter nog, heel het electro-schandaal rond Van de La Liere en zijn Freya-Prinsesje, de afgrond waarin Turtelmie nadien is gevallen.

    Och, 1 Mei, Het Feest van de Arbeid-in-rust, is al lang voorbij. Waarom ik mij daarover verwonder? Tjeven misbruiken twee diverse datums om de Arbeid te vieren, Sossen houden het, dank zij de Scheiding van Kerk en Staat, alleen op 1 Mei. Is dat geen discriminatie? Of wordt er gewacht op de volledige integratie der ‘verrijkers’ om dan het evenwicht te herstellen? Of, horror referens, moeten zij alsdan vrezen, dat de hele santekraam rond ‘Arbeidsrecht’ volgens de Koran zal verlopen? Zou Marc Luismans terzake misschien al eens gaan koekeloeren zijn in de Moslimlanden?

    (Get) Digitalia

    *

    *














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!