MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3333

    *

    *

    De hemel voor Groot Gent, volgens Freya de toverheks, die Sneeuwwitje in het stof doet bijten…

    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160331_02213564

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Als alles hierover publiek wordt gemaakt, dan mag de gehele politieke ‘adel’ der ‘Staatsdragende Partijen’ op zijn geheel ineens opkrassen. En alles laat voorzien, dat er daarop heel wat (luxe)gevangenissen zullen moeten worden bijgebouwd. Werk aan de winkel dus voor desolate toestand van onze bouwondernemers. Een klein voordeel als toemaatje na een groot voordeel dat de janboel der financieel zelfbevredigers ten eeuwigen dage uit de weg is geruimd.

    Eerst was ik ook verrast: Gent en Genk, telkens met hetzelfde failliete Duitse familiebedrijfje op de achtergrond: er is in beidernamen slechts één letter verschil. Bij nader toezien gaat GenK over een al lang stilgevallen biomassa centrale in Langerlo aan het Albert Kanaal, en gaat GenT over de nog op te richten biomassa centrale aan de Gentse binnenhaven. Gent! Juist Gent, de thuishaven (met andermans geld) van de fine fleur der progressieve wereldverbeteraars. Hoe kan dat nou?

    Twee keer gaat het over méér dan twee miljard Euro staatsmanna. Want koken kost geld. Inzonderheid precies daar waar veel geld naast de pot terecht komt….

    Waarlijk, met de Oostendse Van de la liere iedere keer als koploper in een heel peloton achtlopers, baden de ‘Staatsdragende Partijen’ in oceanen van corruptie inzake die ‘hernieuwbare energie’.

    Dit moderne stokpaardje van niet-fossiele schaadt niet alleen de Arabische vrienden pietrol-pompers (lobby, lobby), maar dreigt een echt Sossen-Gate te zullen worden.

    Mie Schildpad is dus juist op tijd aan de dans ontsnapt, maar dreigt door haar vertrek ook de Godin Freya tot haar ware proporties te herleiden, deze namelijk van Moeder bij de Haard.

    En wat als die ‘bio-massa’ nu eens pellets blijken te zijn, die per vrachtschip uit Amerika worden ingevoerd? Ja, dan is dat weer goed voor andere lobby-isten…. Ja Ja, die Amerikaanse ‘vrienden’ zijn toch wel ’n gangetje naar Canossa waard, of niet?

    Of, om het met de woorden van het Fransdolle Bruxellabad te zeggen: ‘Paris vaut bien une messe’….

    Steve Gratis, ook al een Zeer Grote Sos; heeft de diepte gepeild van dat Albert Kanaal. Het zou nu wel eens de beurt kunnen worden aan Van de la liere om de diepte van de Noordzee te peilen. Daar zou hij ten eeuwigen dage kunnen luisteren naar het lied der baren, met hun machtig lief over verre horizonten waarachter in de avondgloed, de kriekrode zunne zachtjes in ’t nest zinkt die God neur gebouwd hét in ’t Avondgewest.

    Maar zie, nog voor die zon is ondergegaan, is Tommelein, de opvolger op die vertrouwelijke post, al klaar met het vervolgverhaal. Die nieuwe bio-centrale komt er toch, al kostte die nog het dubbel dan wat voorzien was.

    Ik wist echt niet, dat er in die man zoveel wijsheid stak. Daar moet dus méér achter zitten.

    En zeg nu niet dat Turtelbaum tevergeefs zou geleefd hebben!

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Waarom Turtelboom ontslag heeft genomen

    Het werd Turtelboom niet gegund

    29-04-16, 15.14u - Tine Peeters en Jeroen Van Horenbeek

    *

    Vlaams viceminister-president Annemie Turtelboom (Open Vld) stapte op omdat de 'Turteltaks' maar aan haar ribben bleef kleven. Ze voelde dat haar partij haar steeds meer liet vallen en dat haar geen verlaging van de energieheffing gegund was.

    Het was naar verluidt Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten zelf die Turtelboom vroeg om een stap opzij te zetten. Open Vld nog altijd zwaar verveeld met het Vlaams regeerakkoord, dat ze zelf niet mee onderhandelde. Het symbool van die ongemakkelijke verhouding is – evident - de energieheffing.

    Rutten voelde ook dat de steun voor Turtelboom bleef afbrokkelen in de partij en kreeg die sfeer niet gekeerd. De voorbije dagen werd er veel vergaderd op de Melssensstraat.

    Turtelboom had zelf ook door dat de partij haar niet langer de hand boven het hoofd hield. "Als het zo zit", dacht ze dan ook, "dan moeten ze het zelf maar oplossen. Dat ze hun plan maar trekken."

    Biomassa Centrale

       Turtelboom wou de vergunning voor de biomassacentrale intrekken, maar anderen zouden dat hebben tegen gehouden

    De rechtstreekse aanleiding voor haar ontslag heeft uiteraard te maken met de Turteltaks. Recentelijk kwam er een negatief advies van haar administratie over de biomassa centrale in Gent. Dat advies had aan de Vlaamse regering de juridische basis kunnen geven om de bouw van deze biomassacentrale tegen te houden. Turtelboom wou dan ook de vergunning voor deze centrale intrekken, maar anderen zouden dat hebben tegen gehouden.

    Aan die bouw van die biomassacentrale hangt een subsidie van 2 miljard over tien jaar. Had Turtelboom die kunnen schrappen, dan had ze ook de energieheffing kunnen doen dalen. N-VA en CD&V keurden in de vorige regering al de bouw van deze centrale goed. Als deze centrale er niet komt, haalt Vlaanderen allicht de klimaatdoelstellingen 2020 niet. CD&V en N-VA hebben hun bezorgdheid daarover al geuit. Voorlopig is het niet duidelijk of ze een verlaging van de energieheffing hebben geblokkeerd. Bronnen binnen CD&V en N-VA zeggen alvast dat het dossier nog niet op tafel gekomen is, ook niet informeel.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Over Langerlo en dat verdacht klein Duits familie-bedrijfje tussen 1 man en 1 vrouw, hadden wij het reeds op onze blogs, met op de voorgrond GUVAAL en als supporter DIGITALIA, ikzelf. Toen hing dat schandaal al een bibber-beetje in de lucht, maar het onaangekondigd ontslag van Mie Turteltax gaf de doorslag. Meisjes en jongens: let op mijn woorden, daar komt, lijk in het liedje, narigheid van. En die narigheid zit al een beetje vervat in de stakings-aanzegging van het ABVV voor eind juni (*) tegen o.a. de Turteltax….

    Benieuwd wel, troetelnaampje de PvdA nu zal lanceren om de opvolger Tom Tom Tommilo Tommelein te typeren. Tom Turtel Taks zou echter wel een beetje afgezaagd klinken.

    Allez, zijn gelaats-allergie heeft hem geen windeieren gelegd. ‘Den Baard van Oostende’ bestaat al. Dus zou ’t ‘Het Vistraptje’ kunnen worden, de trap waarlangs de ene politieker over de rug van andere naar omhoog tracht te geraken.

    Toch curieus dat bij de Blauwe Geschelpten zoveel kontdraaiers zijn terechtgekomen, wiens appel niet braadde bij andere Partijen. Dat wordt echter een onnoemelijke rij ‘Namen Noemen’. Waaronder velen komen uit de modderpartij V.U. Volks Unie, waarvan de laatste restjes later uitgroeiden tot de Partij van BDW, de Nieuwe Vlaamse Arrogantie. Of zou dat komen door de betere smaak van het smeer van een andere kandeleer?

    *

    Me dunkt dat de TVG van het Vlaams Belang deze extra stroomstoot van nog maar eens een nieuw politiek schandaal goed kan gebruiken. Die van het VB hebben namelijk nog geen milligram boter op hun hoofd, en dat zal ook zo blijven, eenmaal alle beerputten en hellegaten van héél Coburgia zijn opgeruimd.

    Politiek, namelijk, moet niet van uit de portemonnee gevoerd worden, maar van uit het hart.

    *

    (*) De stakingsaanzegging van de Eeuw.

    Een gouden raad voor het ABVV: staak deze keer niet tegen het beetje welvaart dat ons nog rest na de verwoestende gevolgen op onze economie door de Muzelmannerij van de laatste tijd.

    Engeland, Spanje, Frankrijk ondergingen recent datzelfde lot, maar ze waren er rapper weer boven-op. Coburgia echter, gaat er langzaam aan kapot. Want Coburgia is geen land zoals elk ander normaal land. Coburgia is samengesteld uit allerlei restjes die, leeggezogen, zich door slaapwandelaars laat besturen.

    Dus, als het ABVV nu het geweer van schouder wil veranderen, en wil beginnen schieten op de woestijnrovers, de grote schuldigen die ons sociale kassen leegvreten. Zodanig dat niet de economie, maar de Islam ‘plat gelegd’ wordt.

    Zo zouden die pakbonden tenminste uiteindelijk nog voor iets gediend kunnen hebben!

    (Get) Digitalia

     

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    30-04-2016
    het echte drama
    Het echte drama, beste digitalia, is dat inmiddels een Amerikaans bedrijf zonnepanelen levert die maar liefst 89 procent efficiƫnter zijn dan de brol die nu op al de gesubsidieerde Vlaamse daken staat! De roverheid moet haar poten en klauwen thuis houden. En de totaal onbekwame nepotistische kerkpolitiek ook!

    30-04-2016, 22:45 geschreven door lucky9


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!