MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3331

    ***

    Zaterdag 30 april 2016

    Zon 6u18-21u03

    H Pius V

    *

    *

    Eventuele gelijkenissen zijn louter toevallig…..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Het is inderdaad nooit goed te ver op de zaken vooruit te lopen. Vooral niet als er daarbij een lichtje gaat branden. En als dat ‘lichtje’ geen lichtje blijkt te zijn, maar een hemelse gloed van blijde verwachting, dan krijgt zelfs de grootste hakkelaar ineens vleugeltjes op zijn tong.

    Dat het daarbij gaat om een licht dat net als een vuurbaken in de nacht die schepen de veilige haven binnenloodst, dan creëert zoiets een band.

    Ja, ik heb het hier weeral eens over Hongarije, dat land dat decennia-lang heeft moeten zuchten onder de ‘zegeningen’ van het wereld-communisme. Die mensen zijn al te lang verstoken moeten blijven van de Vrijheid, dat ze nu geen nieuw risico willen lopen om met de Islammerij van de drop in de regen te willen terecht komen.

    En laat die Viktor Orbàn, de huidige President, nu eens niet op zijn tong zijn gevallen! Onderstaande bijdrage van E.J. Bron is dan ook bedoeld als balsem voor onze naar Vrijheid hunkerende ziel.

    Beter dan over kindergeld te lammenteren, over ‘op pensioen’ gaan van Parlementairen op nog jongere leeftijd of over ‘kurieren am Symptomen’ inzake de veiligheid op onze luchthavens, ware de goedkeuring van een nieuwe, aan de omstandigheden aangepaste GRONDWET.

    Na de Amerikaanse American ‘Constitution of the United Nations’ uit 1787 die lange tijd model heeft gestaan voor de latere Europese Staten der Grote Mogendheden waaronder ook…. Coburgia, kregen we met de ‘Liberté, Egalité en Fraternité een werkstuk dat van in den beginnen helemaal niet deugde. Meer zelfs, al die Grondwetten vormden later de ladder waarlangs de E.U. naar de sterren groeide.

    Die coburger Grondwet deugde vooral niet, omdat er stond dat alle Belgen gelijk waren voor de Wet, maar de Franstaligen toch iets gelijker waren.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    GEPLUKT LET HUID EN HAAR BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Hongarije: massa-immigratie en islamisering zijn in strijd met de grondwet

    *

    Een eis van de Hongaarse oppositie lijkt nu door de Hongaarse regering te worden opgepakt. Minister-president Viktor Orbán hield tijdens een plechtigheid in het Hongaarse parlement naar aanleiding van de 5e verjaardag van de nieuwe Hongaarse grondwet een toespraak met niet mis te verstane eisen: het zou de taak van de Hongaarse grondwet zijn om massa-immigratie en de islamisering van het land te verhinderen!

    De Hongaarse grondwet, die in het jaar 2011 werd ingevoerd door Orbán´s partij Fidesz, zou tot taak hebben de Hongaarse taal en cultuur te beschermen, wat tegelijkertijd zou betekenen dat zij de islamisering zou moeten verhinderen en de massa-immigratie onmogelijk zou moeten maken, zei Orbán.

    Orbán letterlijk: “Hierbij verklaar ik heel helder en duidelijk dat de islamisering van het land op grond van de Hongaarse grondwet verboden is.” Ook zou de Hongaarse regering niet in staat zijn om in te stemmen met een massa-immigratie, omdat deze in strijd zou zijn met de Hongaarse grondwet.

    Daarna citeerde de minister-president gedeeltes uit de Hongaarse grondwet om aan te tonen dat deze “de bevordering en de bescherming van ons erfgoed, van onze unieke taal en van onze Hongaarse cultuur” zou garanderen en de bescherming van de “levensomstandigheden van toekomstige generaties” veilig dient te stellen.

    “Wij hebben een recht erover te beslissen met wie we willen samenleven en met wie niet”, verklaarde Orbán. Volgens hem zouden Hongarije en andere Midden-Europese landen veel beter in staat zijn solide antwoorden op de huidige crisissituatie te geven, omdat zij meer “door actie bezield” zouden zijn dan andere landen.

    Als motivering weer Orbán er op dat Hongarije een moderne grondwet zou hebben, die antwoord zou geven op de vragen “waar de Hongaren vandaan komen, waar ze zich nu bevinden en waar ze naartoe gaan”, terwijl Europa zichzelf “door het afwijzen van haar verleden en toekomst belast en kwelt”. “Dit blijkt uit de vele aanvallen die vanuit Europa tegen Polen en Hongarije gericht worden”, aldus Orbán.

    Bron:
    http://unser-mitteleuropa.com

    Bron oorspronkelijk artikel:
    http://visegradpost.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Het ziet er naar uit, dat de Vlamingen, willen zij een Grondwet naar Hongaars model, eerst allemaal naar Hongarije zullen moeten emigreren. Met alle gevolgen vandien….

    Vandaar, dat de vuurbaken waarmee dit stukje begon, alleen als licht in de duisternis zal verschijnen, als het Vlaams Belang eindelijk behandeld wordt met het respect die het verdient. Gedaan dus met de mentaliteit van een zwijgende meerderheid die klakkeloos de instructies van vreemden naleeft. Als het eindelijk wordt, wat in de Vlaamse Leeuw klinkt als ’zij dulden geen vreemden tot Meesters in ’t Land.

    Misschien beleven we het nog, dat als Amerikaanse journalisten naar Brussel komen, zij vaststellen dat niet langer het Arabisch als gesproken eenheidstaal geldt, maar Nederlands. En, als het even kan, bidden wij weer op onze blote knieën voor een of ander overgebleven veldkapel, dat deze hoop met TVG-snelheid moge bewaarheid worden.

    Te noteren, dat TVG-snelheid niet hetzelfde is als TGV-snelheid. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in het partij-programma van het Vlaams Belang.

    *

    Opmerkelijk!

    ============

    Om de vele lieve vrienden Gentse Stroppen te eren dwingt mijn geweten mij een van hun grootste ‘boulevards’, de Frère Orbanlaan bij deze te ontluisteren tot op het bot... Zo dat die naam nooit zou misbruikt worden om de Hongaarse President naar beneden te halen zoals ooit gedaan werd met de levende Jacob van Artevelde. Want die werd ooit gelyncht door het gepeupel vlak bij zijn achterdeur toen hij wilde vluchten.

    Nen echten Genteneire is in wezen dan ook onbetrouwbaar. Zie maar naar de vele keren dat die kwamen afgezakt naar Kortrijk Ieper, Rijsel, om er de weefgetouwen van hun concurrenten in gruis te slaan. Desnoods met hulp van de Engelsen…. Hun gesneuvelden, toen ze iedere keer weer thuiskwamen van de raid, mochten dan verder leven op kosten van ’t Gemeen, wat niet zoveel verschil maakt met de huidige vakbondsmanitou’s.

    U heeft er niet om gevraagd, maar als Ieperling koester ik nog altijd een plaatsvervangende wrakingsknobbel.

    De man Hubert Josephe Walthère Frère-Orban (1812-1896), Ribetaal in hart, nieren en blaas, presteerde het om tweemaal Premier van Coburgia te worden. Geen wonder: als Advocaat had die gestudeerd in Parijs en in Luik en was daarenboven getrouwd met de dochter van de grote Luikse industrieel Henri Orban-Rossius. Of Albert Frère, de schatrijke Waalse industrieel die zich de enorme subsidies voor de teloorgegane Waalse metaalindustrie (eind jaren ’60) kon toe-eigenen, daar iets mee te zien heeft, is niet bekend. Tenzij de aandachtige lezer beschikt over een goede gevoelige linker elleboog.

    Als Advocaat was hij tussen-in werkzaam in… Luik. Van enige band met de Gentsche stede is niets bekend, maar die zal er wel geweest zijn. Anders zou Gent pronken met andermans veren.

    Hij was dus de man die zijn stempel heeft gedrukt op de eerste halve eeuw onafhankelijkheid van België.

    Zijn grootste verdienste is geweest, het Onderwijs te ‘seculariseren’ naar het voorbeeld van Frankrijk, zijn grote voorbeeld, met ‘Staatsscholen’ en zo, want net als het Gentse Liegebeest wilde hij dat de Vlamingen allemaal van klein tot groot, van rijk tot zeer arm, goede atheïstische Coburgers zouden worden. De man moet dus wel rondjes liggen draaien in zijn graf.

    Waarin hij wel gelukt is als progressief denker, is in het afbreken, het slopen en het verwijderen van zoveel mogelijk Middeleeuwse Versterkingen rond onze steden. Zonder die man zouden al onze steden er nu nog altijd uitgezien hebben als Bruges-la-Morte waar Verhaeren het over had.

    Neen, wij keikoppen van Flamands de Campagne, moeten die man niet. Maar ja, met Termontie als stads-orkestleider, valt daar niet aan te tornen. Niet dat deze boulevard meteen moet afgebroken worden, verre van, maar de naam is, gezien de gewijzigde omstandigheden, dringend voor herziening vatbaar.

    Gravensteen, Klokke Roeland, Jacob van Artevelde: dàt zijn tenminste namen die klinken als een klok. Een Luiks stukske Advocaat uit de beginjaren van Coburgia echter, is een levende schande voor al wie zich nen echte Genteneire wil blijven noemen. En daarover valt er niet te neuten, hé!

     

    *

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!