MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3328

    ***

    Vrijdag 29 april 2016

    Zon 6u20-21u01

    H Catharina van Siëna

    Met Sint-Katarina heeft elk hout wortel

    *

    *

    Als gewezen NAVO-baas uit het bronsgroen eikenhout der Kempische bossen….

    Had de vader van ons Hildeke Claes maar beter zijn poten kunnen thuishouden…..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Hieronder leest U over hoe Het Westen, de hedendaagse oorlogsstokers voor weer eens een wereldoorlog blijken te zijn. ‘Het Westen’, dat zijn dus wij. We zijn m.a.w. de Nieuwe Hitlers die deze keer hun Heilige Missie tot het bittere einde zullen moeten waarmaken. Met de Muzelmannerij als derde hond die met het been waarvoor gevochten werd, zal gaan weglopen?

    Allen onderweg dus naar onze (lege) kerken om er kaarsjes en schietgebeden te offeren voor de H. Donald uit het verre Land der schietgrage Cowboys.

    Van de woede der Noor Muzelmannen, verlos ons Heer (*). Heilige Vladimir, B.V.O. En laat de hete soep nu maar opgediend worden!

    *

    (*) Het beduimeld kerkboekje van mijn Oma langs moeders kant, dat ik als 7-jarige – ongeriefd van woorden - ooit na haar dood langdurig onder ogen kreeg, had die Noormannen-vrijspraak als laatste in de Litanie van Alle Heiligen. Half ingedut zat het mens op hoge leeftijd naast de kachel daaruit luidop te mummelen, terwijl ik naast haar op haar voetbankje telkens diende te antwoorden, ofwel ‘Bid voor ons’, ofwel, ‘Verhoor ons Heer’. Dat duurde zo van vroeg in de vooravond, tot het buiten donker werd, en de pietrollamp moest worden ontstoken.

    Oer stom en oervervelend, dat wel. Maar het heeft gewerkt. Oma stierf vredig in haar slaap en van de Noormannen hebben we nooit nog iets gehoord of gezien. Elodie Putteman, was haar naam. - R.I.P. - ZIJ rustte in vrede….

    Waarmee meteen bewezen is, dat bidden helpt. Vooral als de politieke diplomatie het heeft laten afweten…..

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    NAVO intensiveert voorbereidingen voor grote oorlog tegen Syrië

    *

    Westerse-islamitische coalitie blijft toewerken naar militaire confrontatie met Rusland – Amerikaanse generaal en kandidaat voor opperbevel van NAVO waarschuwt dat voortaan op passerende Russische vliegtuigen kan worden geschoten.
    Als voorbereiding voor het toekomstige nieuwe oostfront tegen Rusland werden deze week de eerste Amerikaanse F-22 Raptor ‘stealth’ gevechtsvliegtuigen in Roemenië gestationeerd.

    De nauwe samenwerking tussen de EU en Turkije –alhoewel er van samenwerking nauwelijks kan worden gesproken, omdat tal van bronnen bevestigen dat de Turken vrijwel niet één afspraak nakomen- is er niet enkel om de migrantencrisis te lijf te gaan. Sterker nog: het voornaamste doel is het veroorzaken van een grote oorlog tegen Syrië, iets waar de Turkse dictator Erdogan al jaren op uit is, zoals onze lezers weten. De NAVO werkt hier volop aan mee: zo gaan nota de Duitsers een permanente militaire vliegbasis in Turkije bouwen, en plaatsen de Amerikanen mobiele raketlanceerinstallaties langs de Syrische grens (3). Zoiets doe je niet als je daadwerkelijk van plan bent om de burgeroorlog vreedzaam op te lossen.

    Onderzoeksjournalist Peter Orzechowski noemt de intensieve voorbereidingen van de NAVO voor oorlog tegen Syrië ‘plan B’, maar zeker gezien de ontwikkelingen van de afgelopen twee, drie jaar zijn wij van mening dat die ‘hete’ oorlog van meet af aan plan A is geweest, en de recente vredesconferentie enkel bedoeld was om het Westerse publiek zand in de ogen te strooien, zodat later de grootste bondgenoot van de Syrische president Assad, Rusland, de schuld kan worden gegeven.

    Duitse militaire opbouw in Turkije

    Obama eiste eergisteren van Merkel dat Duitsland zich militair meer inspant om Oost Europa te ‘beschermen’ tegen Rusland. Prompt stuurt Berlijn zo’n 5500 soldaten naar het toekomstige nieuwe oostfront. Tevens wordt er 65 miljoen euro uitgetrokken voor de bouw van een permanente standplaats voor Tornado jachtbommenwerpers en Airbus tankvliegtuigen op de Turkse NAVO-luchtmachtbasis Incirlik, en voeren beide landen onderhandelingen over de langdurige stationering van Duitse troepen in Turkije.

    Duitse Tornado’s voeren vanaf Incirlik al enige maanden verkenningsvluchten uit in de regio, waarmee de bommenwerpers van de Westerse-islamitische coalitie naar hun doelwitten worden geholpen. ‘De Bundeswehr rekent dus met een blijvende inzet in Syrië en Irak. Maar waarom?’ vraagt Orzechowski zich retorisch af, om vervolgens meteen het antwoord te geven: de Duitse militaire opbouw in het Midden Oosten is onderdeel van ‘plan B’, oftewel het echte plan A, als een vreedzame oplossing voor Syrië –naar onze mening met opzet- alsnog zal falen.

    Nog meer steun voor islamitische terreurgroepen

    Plan A is overigens al lang in werking getreden met het bewapenen van de vele door Turkije , Saudi Arabië en de CIA gesteunde, gefinancierde en bewapende islamitische terreurgroepen in Syrië –waaronder het aan Al-Qaeda verbonden Al-Nusra-, die onlangs zelfs de beschikking kregen over moderne, vanaf de schouder afgevuurde Amerikaanse luchtdoelraketten. Daarmee werd vermoedelijk al minstens één Russisch toestel neergeschoten.

    Naast het ondersteunen van jihadgroepen – onder andere door het smokkelen, kopen en verkopen van door ISIS gestolen ruwe olie - voert het Turkse leger steeds meer agressieve acties uit in Syrië, alles onder het voorwendsel van de ‘oorlog tegen ISIS’. De Turkse artillerie beschiet regelmatig doelen van het Syrische regeringsleger in de provincie Aleppo. Ondertussen stuurt Ankara steeds meer tanks naar de Syrische grens. Het rebellenoffensief in Aleppo zou niet mogelijk zijn zonder de militaire steun van Turkije, aangezien de terreurgroepen feitelijk al een maand geleden werden verslagen, en enkel om die reden instemden met een wapenstilstand.

    Mocht plan A, een grote oorlog tegen Syrië, al eerder dan 2017 van start gaan, dan hebben de Amerikanen alvast enkele enorme B-52 bommenwerpers in de regio actief, die dan vooral de Syrische regeringstroepen zullen gaan bombarderen. President Assad zal in dat geval opnieuw de hulp van Rusland kunnen vragen.

    Oorlog met Rusland

    En daarmee zullen de VS, de NAVO en de door Turkije en Saudi Arabië aangevoerde Islamitische Coalitie eindelijk hebben wat ze willen, namelijk een militaire confrontatie met de Russen, die dan zo goed als zeker op een ‘full blown’ oorlog met Rusland zal uitlopen. (1)

    De Westerse plannenmakers zullen er alles aan blijjven doen om het Kremlin de schuld te geven, reden waarom de Russen al tijden voortdurend worden geprovoceerd. De Amerikaanse generaal Curtis ‘Mike’ Scaparotti, Obama’s beoogde nieuwe opperbevelhebber van de NAVO en de Amerikaanse troepen in Europa, pleit er zelfs voor om de volgende keer dat Russische vliegtuigen te dicht bij Amerikaanse schepen en vliegtuigen komen, het vuur te openen (2). Tevens werden deze week de eerste Amerikaanse F-22 Raptor ‘stealth’ gevechtsvliegtuigen in Roemenië gestationeerd (4).

    Hoe voorkomen dat Europa voor 3e keer in puin wordt gelegd?

    Dat Europa bij een nieuwe grote oorlog voor de derde keer in de as zal worden gelegd, lijkt de plannenmakers in Washington en Brussel nauwelijks een zorg te zijn. Sterker nog: dat lijkt juist de bedoeling, al is het om verschillende redenen. De Amerikanen hopen zo hun Europese economische concurrent voor zeer lange tijd uit te schakelen, en de eurocraten hopen op de puinhopen van het oude Europa hun lang gedroomde Superstaat te kunnen bouwen.

    Kan deze afschrikwekkende toekomst nog voorkomen worden? Ja, maar daar is op zijn best nog maar weinig tijd voor. De Europese en Amerikaanse burgers dienen dan het heft weer in eigen handen te nemen en andere leiders aan te stellen, die breken met de agressieve Amerikaanse oorlogskoers en de coalitie met de islam, de in dit kader in gang gezette islamisering van ons continent een halt toeroepen en omkeren, en juist toenadering tot en samenwerking met Rusland zoeken. Mogelijk dat de Derde Wereldoorlog dan nog kan worden voorkomen.

     Xander

    (1) KOPP
    (2) Zero Hedge
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten (/ NU)
    (4) Zero Hedge

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Zo ongeveer 100 jaar geleden werd Zuid-West-Vlaanderen vier opeenvolgende jaren in één grote modderpoel herschapen. De Grote Jongens waren er hun vetes komen uitvechten, met als resultaat miljoenen jonge levens onder de zoden. De lidtekens zelf zullen er wel eeuwig doen aan denken, want her en der, dertien in een dozijn, liggen de graven er rij na rij.

    Dan denk ik, met een beetje angstzweet onder mijn oksels, dat het na 100 jaar, weer van hetzelfde zal zijn. De Groten der Aarde werken met poer en lood hun frustraties uit, en het zal weer de kleine Vlaming zijn die voor de zoveelste keer zijn land vernietigd ziet. Deze keer zullen er geen kerken of kathedralen meer zijn om in uit te huilen. Men bidde alleen de nieuwe versie van het Onze vader, daar waar gevraagd wordt om toch nooit te moeten kiezen tussen sterven liever dan Muzelman te worden.

    Weet U, eigenlijk had ik dat beduimeld kerkboekje van Oma graag teruggevonden. En dat niet alleen voor de vele doodsantjes die daarin bleven voortleven…

     

    *

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!