MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3285

    *

    Zondag 3 april 2016

    Zon 7u13-20u19

    H Richard van Chichester

    *

    *

    Vlaanderen, o welig huis mijns vaders, waar de dagen trager waren…

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Op de dag dat de karavanen voor Vlaanderens Mooiste als om prijskamp rijden, is heimwee naar de Tijd van Toen als een zachte balsem op de vele welgekomen herinneringen…..

    Wat niet belet dat, waar de karavanen voorbij zijn getrokken, de honden blijven blaffen…. Cervantes, net als Ahasverus, blijven onderweg naar de verre einder. Want….

    Aan elke komedie komt er ooit een einde. En voor de Linkx gedirigeerde publieke show is het einde Goddank nu eindelijk in zicht.

    Tot hiertoe was Linkx niet Rechts, en Rechts was niet Linkx. Er was zelfs een diepe kloof tussen die twee, waar zelfs twee koningskinderen niet overheen konden, omdat het water veel te diep was….

    (Sorry beste mensen, die X van de

    naam Marx speelt mij altijd voort

    lelijke parten…. Een niet eens te

    verwaarlozen natuurlijke spontane

    voorbestemming)

     

    Maar door het danig manipuleren zijn die grenzen nu zodanig vervaagd, dat er geen uitkomen meer aan is. Deze opzettelijke vervaging van de grenzen van eeuwenoude begrippen heeft waarschijnlijk als evenredig gevolg dat de landsgrenzen zich verplicht voelden om als vanzelf open te gaan…. Grenzen open, gezond verstand toe.

    De Leugenpers, want daar heb ik het over, weet niet meer goed van welk hout pijlen maken en dus wordt er maar op los geïmproviseerd. We zien beelden van getaande vreemdelingen, de ‘jongeren’ dus die ten tonele gevoerd worden. We zien geforceerde camera-posities om ‘veel’ of ‘weinig’ ‘betogers’ te suggereren. Van na bij schijnen het er honderden te zijn, van uit de lucht, helicopterbeeld tussen door, zijn het er een handvol.

    De uitgerukte ‘Politiemacht’ bestaat uit enkele zenuwachtig trappelende ruiters, (politie te paard wordt gezegd), close up in beeld. Of ze bestaat uit een falanx zwaar bepantserde zwarte gestalten die een straat afsluiten met hun eigen dreigende verschijning.

    Allez, het lijkt er dus op, dat Bruxellabad ‘leeft’…. Dat er leven is in de brouwerij. Waar de ketels inderdaad overkoken.

    We immigreren tot er burgeroorlog van komt. De uitkomst? Die staat in de sterren geschreven, maar het ziet er naar uit, dat deze aan de gang zijnde Islam Invasie de felste is van alle voorgaanden. Met Poitiers met Karel Martel als Overwinnaar, Lepanto met de Spaanse Onderkoning Jan van Oostenrijk als Overwinnaar, met Het Beleg van Wenen, met het Poolse hulpleger als Overwinnaar, maar vooral met de Reconquista, de herovering van Spanje op de Marokkaanse ‘Moren’ van toen als hoogtepunt.

    Deze aan de gang zijnde invasie in alle landen van het Avondland is de ergste, omdat ze (dixit Erdogan) gevoerd wordt met de buiken van hun vrouwen, en de bajonetten van de moskee-minaretten. Wordt door de massa als minder erg ervaren, want (zeer tijdelijk) onbloedig, op de vele tientallen uitzonderingen na.

    Maar, zei de H. Augustinus, het berouw komt altijd nà de zonde. We zien inderdaad De Westerling maar het goede inzicht krijgt, als het al vele decennia te laat is.

    Al is het besef van bezig te zijn met zondigen, en te volharden in de boosheid, toch wel het toppunt van… verkeerd begrepen politiek leidersverstand eigen aan alle ‘Staatsdragende’ partijen.

    Als die maar ten koste van de Burger, in die kazen kunnen blijven zitten. Zie als voorbeeld daarvan ‘Crootje’ vandaag, op kop in de feestvierende Ronde van Vlaanderen, gereden in een …gouden carrosserie. Die zal wel niet, zoals iedereen buiten die wagen, tot in de broekzakken gecontroleerd zijn door metaal-detectors, nadat ze urenlang in de rij hebben gestaan om hun broodzakjes voor onderweg op bomgordels of Kalsjnikovs hebben moeten met het vergrootglas nazien.

    Of zegt U dat niets? Er was zelfs geen tijd de dag voor De 7de Dag (oef, is dat even opgelucht ademen voor de O.O.: tegen volgende zondag zal alles wel wat afgekoeld zijn), want ‘Vlaanderens Mooiste’ moest in de bloemetjes worden gezet. Er is, dank zij deze Regering, Brood, dus moeten er ook Spelen kunnen? Alles is goed om de aandacht af te leiden van bomgordels en andere springtuigen van Bom-Lim origine.

    Sedert de heilloze Franse Revolutie weten we toch als ‘redelijke schepselen Gods’ nochtans duidelijk, dat ‘ce sont les idés qui gouvernent le monde’ en toch laten we de 1400 jaar oude barbaarse leefregels toe als mede-leidraad in onze Samenleving. Wel wetende dat daar de Bom-Lam heerst met maar slechts één vinger in de pap, dat spoedig zal eindigen met hele handen, hele armen en zelfs onze hoofden afhakken. Of, na een les Koran, in puur Antwerps dialect, een kogel in de kop te krijgen. Want, niet te vergeten, de vijand is al lang binnen de poorten…. Op 22 Maart was die zelfs, met maar 3 man, in Maelbeek en in Zaventem.

    En als dan betoond wordt, dat we de Leiders hebben die we verdienen (en dus daar iets moeten aan doen) dan worden we weggezet als ‘racisten’, ‘vreemdelingenhaters’, ‘extreem rechtse Nazi’s’. Nog net niet als Vlaams Blokkers. Maar dat komt nog. Als eenmaal de grond onder hun voeten nog hèter wordt…

    Ha ja, want die O.O. gaan voor in alles waar Linkx voor staat. Zolang we dat niet doorzien, gaat de ondergang en de ‘Onderwerping’ met reuzenschreden verder.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Politie arresteert antiracisme-betogers aan Brusselse Beurs

    *

    De Brusselse politie heeft zaterdagmiddag aan de Beurs in Brussel verschillende mensen gearresteerd die wilden deelnemen aan een antiracisme-betoging. Minstens een twintigtal personen zijn in de boeien geslagen, onder wie de voorzitter van de Ligue des Droits de l’Homme, Alexis Deswaef. Volgens getuigen ging de politie soms hardhandig te werk bij haar arrestaties.

     

    Eerder deze week hadden verscheidene groepen, waaronder het extreemrechtse Franse Génération Identitaire, opgeroepen massaal te betogen in Sint-Jans-Molenbeek. Die oproepen werden echter ingetrokken nadat de Brusselse autoriteiten alle manifestaties in Brussel hadden verboden en hadden aangekondigd streng te zullen optreden tegen eventuele betogers. Ondanks dat verbod hadden een aantal linkse organisaties opgeroepen tot een tegenbetoging op het Beursplein.

     

    Die manifestanten hadden zich rond 13 uur verzameld op het plein, maar toen de politie hen in de gaten kreeg, trad ze meteen op en begon ze mensen op te pakken. Daarbij kwam het herhaaldelijk tot trek- en duwwerk tussen de politie, de arrestanten en omstaanders.

     

    Rond 14 uur was aan de Beurs een relatieve rust weergekeerd, maar was wel een grootscheepse politiemacht aanwezig, met onder meer politie te paard en met honden. Iedereen die zich nog op het plein bevond, werd aangemaand de plek te verlaten, en wie daaraan geen gehoor wilde geven, werd opgepakt.

     

    Anti-islambetogers

     

    Een dertigtal anti-islambetogers had zaterdagvoormiddag ook korte protestacties gehouden in Dilbeek, Sint-Jans-Molenbeek en Brussel. Ze protesteerden tegen de terreuraanslagen van 22 maart en tegen het verbod op alle protestbetogingen dit weekend in Brussel. “We maken gebruik van ons grondwettelijk recht om onze woede over de aanslagen te uiten”, zegt deelnemer Rob Verreycken.

     

    De manifestanten hadden zich verzameld aan het cultureel centrum Westrand, in de Vlaams-Brabantse gemeente Dilbeek, en trokken vandaar naar Sint-Jans-Molenbeek. Daar ontplooiden ze een spandoek en scandeerden ze enkele slogans. Na een vijftiental minuten vertrok de groep opnieuw, om de actie te herhalen aan de voet van het Atomium in Brussel.

     

    “Wij zijn net zoals vele mensen woedend na de aanslagen van 22 maart”, zegt Rob Verreycken. “De overheid probeert de gevoelens na de aanslagen onschuldig en braaf te houden met wakes, het neerleggen van bloemen en het aansteken van kaarsen, maar wij vinden dat woede even terecht is en dat we evengoed het recht hebben die woede op straat te uiten. Daarom vinden we het ook onaanvaardbaar dat de burgemeesters van Brussel en Sint-Jans-Molenbeek elke manifestatie verbieden omdat ze het niet eens zijn met de geuite meningen.” *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    En ja, buiten zingen de merels en roepen de koekoeken in de beboste hellingen. Sedert een paar dagen is dit Landelijk Midden Italië op zijn best. Vooral als onze gedachten weer ‘thuis’ in de Vlaamse Ardennen vertoeven, bij dit volksfeest. We voelen ons thuis op de Patersberg, in dat gezellig landelijk eethuisje ‘daar bij die mooie molen’, d.i. aan de watermolen waar we zoveel gezellige uurtjes met vrienden sleten.

    Maar de woorden ‘beek’, ‘molen’, Maele’ zullen nooit meer klinken als voorheen. Ze zijn eerder een Bommenbeek, en een Maelbloedbeek geworden. Waar er, ipv gewerkt, Frans-Arabisch wordt gepraat.

    Maar als de Parti Socialiste daar in Bruxellabad vroeg of laat de vlag zal gestreken hebben, wie of wat zal daar dan de moed hebben om vanaf het nulpunt te herbeginnen?

    Of moet er, zoals op deze blog al zoveel keer gesuggereerd, die schandvlek op Vlaamse bodem per Amerikaans Opbod verkocht worden aan de meest-biedende? Om het even of dat nu Poetin is of Trump, als die twee maar de handen in elkaar slaan, om al die nieuwerwetse wereldverbeteraars aan de galg te helpen.

    Ps 1

    Op TV in het middagjournaal beelden gezien van de 1ste vlucht (naar Faro Portugal) van op de luchthaven van Zaventem. Hallucinerend. Hoe ons Land de uitverkoop illustreert? Let daarbij de eigen hoernalisten die (uit voorzorg?) op afstand gehouden worden. Nog hallucinanter is de Portugese bijdrage, over de Molenbeekse buurman die wegens waterinsijpeling uit het appartement van ‘de bombers’ die druk bezig waren, na langdurig aankloppen, niet binnen mochten. Wel roken ze daar ’n vuile chemische lucht. O toch, die snullen van die Nullen! Om 14 dagen na datum de getuigenissen van eigen landgenoten voor vreemde buitenlandse camera’s heruit te zenden…. Uit wraak, of als erkenning van de eigen vooringenomenheid?

    PS 2

    Gaan de rijke pietrol-landen, als ondersteunende Grootmachten van de Islammerij, nu in hun bankrekening schieten om de aangerichte schade te helpen vergoeden? Gaat de Moslim Executieve, naast hun dubbelzinnig mede midden, nu een deel van hun subsidies terugstorten, als hulp van de slachtoffers van hun Moslim Broeders?

    Of moeten wij gewoon onze eigen wonden likken, dankbaar zijnde dat het maar zo erg is geweest?

     

    *

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!