MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3264

    6/1379 * - Valt nu de Schone Schijn? -

    *

    De El Bakraou: Khalid (l) en Ibrahim (r)

    De twee broertjes met een hart van goud…… ©getty

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Mocht U dit broederpaar nog ooit ontmoeten op straat, U hoeft de Politie niet meer te verwittigen, wat Uw burgerplicht zou zijn. Want de Politie zoekt hen, sinds dinsdag, niet meer. Ze verzamelen en borstelen nu alleen nog maar hun sporen bijeen… Die zijn gemakkelijk te volgen: ze hangen overal aan de muren en het plafond van de vertrekhal op de vlieghaven. Want de vogel zelf... is gaan vliegen. Hij ligt, zo goed als onzichtbaar, in de 144 armen van de hem toegewezen 72 maagden (met intact en ongeschonden maagdenvlies, want dagelijks ververst)

    U zult het nooit te weten komen via de Lügenpresse, maar bij vriend http://blog.seniorennet.be/guvaal/ vindt U de uitleg over de bijna-heiligheid-bij-leven van het koppel: dat voorzetsel ‘El’ in de familienaam El Bakraou wil zeggen dat ze de Heilige door de Koran voorgeschreven Bedevaart naar Mekka met succes hebben ondernomen, en daardoor dus het eeuwige diepe respect van alle Moslims genieten. Dat bijvoegsel is een beetje hetzelfde als onze ‘Van’, maar dan met kleine letter voor een familienaam, als bewijs van een Hogere Oremus. Om het even de verdere ‘loopbaan’ van dat individu, al moet daarbij aangemerkt worden dat een leven van struikrover, van saccochen-trekker, van drugsdealer en overvallen op de eigendommen en het leven van ‘Ongelovige Honden’, in Moslim-ogen eerder een ‘verrijking’ zijn dan een schande. De Moslim Leiders in de bijna 400 moskeeën die het land rijk is, zorgen dat die reputatie in stand gehouden wordt, en blatend loopt de kudde hen achterna.

    En de politie-radar draait zijn rondjes boven al die hoofden, en vooral boven al die opgestoken achterwerken en al die koppen van haatbaarden in ’t zand. De schild daarbij van Philippe Moureaux, de verantwoordelijke burgemeester van Molenbeek, is alleen dat hij inderdaad heel misschien onvoorzichtig is geweest met de sociale mix…..

    Bloemrijk gezegd, nietwaar? En wat meer is, in het beste Parijse Fransoos, en dus met de meest nietszeggende woorden.

    En neen, in heel Coburgia, dat vol loopt met de meest gevaarlijke godsdienstzotten ter wereld, is het laatste woord hierover nog niet gezegd. Niet in voor (van de kant der Moslimwereld), en al zeker niet in tegenzin. Het wordt ook stilaan onbegonnen werk voor de Media, om zonder gezichtsverlies deze komedie verder door te trekken. De geliefde ’kijkers’ en de Eurocentjes van de geliefde ‘lezers’ blijven bijlange niet zo stom als gewenst. Zelfs politieke analfabeten, de grootste cultuur- of sportliefhebber begint het zaakje door te hebben dat ze al jaren in de maling zijn genomen en nu ontwaken in een ander land. De laatste struikelstenen en hindernissen richting burgeroorlog beginnen te vallen. De ‘racistische’ spreekkoren in de voetbaltribunes kunnen amper nog stil worden gehouden. Vooral als het de geliefde Marokkaans trio, de Broers Borlé betreft, die spijts hun opgefokte reputatie als ‘des bon Belges’, de loopwedstrijd verliezen, omdat een vierde loopjongen het stokje verloor bij het estafette-lopen.

    De kunstmatige, zwaar ideologische rode plumpudding zakt in elkaar. Bomsplinters en glasscherven vliegen er langs alle kanten uit en de chirurgen zijn fier om die den volke te tonen. Alleen zeggen die er niet bij, dat die scherven wel geen geluk brengen, maar integendeel ijselijk duidelijk zijn.

    Die zullen ooit in ‘gebedshuizen’ als ex voto tegen de muren hangen, zoals krukken dat ooit deden in Christelijke gebedshuizen….

    O ja, ook niet meer gehoord van die eerste getuigen van dat inferno, die schoten hadden gehoord, en een luide stem die iets in het Arabisch schreeuwde, net voor de spijkerbommen weerklonken in de vertrekhall? Ik ook niet. Bommen, aangekondigd in de meest voorkomende wereldtaal van Bruxellabad, in het Arabisch? Laat dat, zelfs als het al waar is, toch niet algemeen bekend geraken, want dan valt de Regering, valt de Sjarel, vallen de Koning en de Koningin, en valt o driewerf schande, het hele land….

    En als dàt een feit is, dan valt Europa en dan vallen alle ‘Staatsdragende Partijen’ van elke Natie, en kiest het Volk overal, horror referens, de Rechtse Partijen als het FN bij Franske den Hollander, de PVV van de Geert Wilders, het FPö in Oostenrijk, de Catalanen, de Schotten, de Vlamingen, het regime zoals in Polen, Hongarije, Roemenië, enz. Dan luiden in Vlaanderen overal de Vrijheidsklokken, dartelen de beiaardklanken uit de Belforten, en bovenal, luiden weer de Paasklokken omdat de duistere tijden voorbij zouden zijn.

    En ja, met volle scheepsladingen vertrekken de ‘verrijkers’ in volle ferry’s weer naar hun thuislanden, achter zich (geleerd van de ISIS) aan lange touwen meeslepend, de dikke vetgemeste maar vergane glories van het Wereld Socialisme. Aangevoerd door hun Geliefde Wereldleider, de Homo Sapiens Olio di Poepo, gewezen wereldleider van Coburgia van Italiaanse origine. Met doornen gekroond en met een rietstok als scepter, zullen gekleed, zijn stand indachtig, met een minuscuul zwembroekje.

    Ja Ja, niet zijn wil, maar die van de Destructieve Almachtige Vader (Marx) geschiedde.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    VS kenden broers El Bakraoui als potentiële terroristen

    *

    De twee broers die zelfmoordaanslagen pleegden in de luchthaven van Zaventem en het Maalbeek metrostation stonden als potentële terroristen in Amerikaanse databanken. Dat meldt NBC News. Volgens twee Amerikaanse functionarissen waren Khalid en Ibrahim El Bakraoui al voor de aanslagen bekend bij de antiterreurdiensten.

    De functionarissen weigerden te zeggen in welke van de vele Amerikaanse databanken voor terreurbestrijding de namen van de broers stonden. Hoe breed die Amerikaanse lijsten ook gaan, deze onthulling doet andermaal vragen rijzen bij de kwalificatie van de Belgische autoriteiten. Die zagen de broers als kleine criminelen en niet als potentiële terroristen. Inmiddels werd Ibrahim El Bakraoui geïdentificeerd als één van de zelfmoordterroristen in de luchthaven. Zijn broer Khalid blies zich in het metrostation op.

    De Brusselse politie hield Khalid El Bakraoui in mei vorig jaar staande. Hij had, net als zijn oudere broer Ibrahim (29), zijn probatievoorwaarden geschonden. Toch liet de strafuitvoeringsrechtbank hem op vrije voeten, zo bevestigde de Bergense procureur des Konings Christian Henry aan De Morgen. Ook Turkije had erop gewezen dat het land de Belgische autoriteiten had ingelicht over Ibrahim El Bakraoui.

    Niet alleen in juli vorig jaar werd hij door Turkije teruggestuurd, maar ook nog een tweede keer in augustus.

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Terwijl op het Beursplein elke avond de kaarsjes branden en infantiele burgers opgetrommeld worden om met zoveel mogelijk te komen getuigen dat ze gene bang hebben, dat ze integendeel ‘solidair’ zijn (een woord dat zó uit de – gewezen - failliete Rode Vaan, of het Communistisch Manifest komt), dat dus onderwijl de aandacht wordt afgeleid van de achterliggende drijfveren voor al die barbaarse beestachtigheden eigen aan de Islam, worden daar in die middens de vuren voor morgen aangewakkerd. De Brusselse straten krioelen van kandidaat-kamikazes, die alleen maar de juiste gelegenheid afwachten. Of beter gezegd, de exacte bevelen uit de thuislanden van de Islam. Die woestijnpiraten, boven hun kaarten gebogen, met hun vingers aan de knoppen en met de blik op hun horloge, het uur ‘U’ afwachten.

    Voor ons, zwakkelingen en angsthazen, zal dat het uur zijn waarop, als een dief in de nacht, de dood toeslaat. Niet met een paar slordige vuile spijkerbommen, maar met een paar vuile nucleaire bommetjes op onze hoofdsteden.

    In oude verhalen worden dan de steden Sodoma en Gomorha genoemd, die niemand meer weet liggen, want sinds hun eigen uur ‘U’, bestaan ze niet meer. Te oordelen naar de begeleidende beschrijvingen, kan dat ‘hemels vuur’ wel een atoom-ontploffing zijn geweest, want de vrouw van zekere Lot, die op de vlucht uit nieuwsgierigheid zich omdraaiode om te kijken, werd op slag veranderd in een zoutzuil. Een stomme getuige, die daar nog altijd schijnt te staan….

    Ik vraag me af, of daar in die tijd, ook geen Groot Licht heeft rondgelopen, die heel misschien een beetje onvoorzichtig is omgegaan met de sociale mix….

    PS

    Uitspraak-regels voor Arabische namen. Zeg nooit El Bakraoui (of zoiets) zoals op de TV. De juiste uitspraak schijnt te zijn El Bakrawie. Heb ik van een vroegere zakenrelatie, die Zouaoui heette, en mij telkens met boze blik in de ogen verbeterde, dat het Abdel Zouawie was.

     

    *

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!