MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3263

    8/1647 * - De 6 Regering(en) na Zaventem & Maelbeek. Stilte voor de storm -

    *

    Vrijdag 25 maart

    Zon 6u33-19u04

    Goede Vrijdag

    H Humbert

    *

    *

    Zoek de verschillen…..

    6 (van de 9) Atoombollen, 6 regeringen, 3 in het verborgene

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Wel! Wel! Wel!, Wie we daar hebben. En van ’s morgens vroeg een beetje bij drank. Kom binnen, vent, en drinkt een pint van mij. Wel Wel! De gezellige Freddy Thielemans, de voorgaande flamboyante blaaskaak en flierefluiter-burgemeester van de Hoofdstad van het Land! Weeral als klap op de vuurpijl, een vertegenwoordiger van de corrupte maar sympathieke Parti Scandale, de Politieke Partij die als een rode draad (sic) als lont door de Islam-Terreur Partij loopt.

    Ja, U heeft het goed gelezen: de Islam is geen religie, maar in hoofdzaak een politieke partij van wereldformaat, die, net zoals de Universele Parti Socialiste, gewoon een bijeengeflanste ideologie vooropstelt die hun ware bedoeling moet camoufleren. De Islam misbruikt daarvoor de in iedere mens aanwezige godsdienstige gevoelens, en de Socialisten doen met onze Samenleving hetzelfde als uitgedrukt in de ‘Christelijke Naastenliefde’, een ‘herverdeling’ der rijkdommen van deze aarde. Deze twee ideologie, de godsdienstige gevoelens misbruiken en de herverdeling der rijkdommen, zijn als de twee richting aangevende teugels waarmee … een paard wordt bestuurd… Bestuurd door diegene die comfortabel hoog en droog in het zadel zit… Geen vier, maar slechts twee ruiters: dit is dus nog altijd niet de échte Apocalyps.

    Beide systemen zijn voor de omstaanders des duivels, omdat zij hun ware ‘roepingen’, verbergen achter geweld en onderdrukking. Zie de gewezen USSR, de Duitse Nationaal Socialisten, intentioneel verkeerdelijk afgekort als Nazi’s, ipv NaSosen, en op dat andere vlak de ISIS…. Die verwoesten gewoon alles om dan te getuigen, dat erbuiten de Islam helemaal niets is geweest.

    De 2 gezichten van dezelfde Janus-kop.

    Voor deze eerder filosofische stelling heb ik niet eens moeten nadenken: de bewijzen komen ieder uur van iedere dag wat duidelijker door, door de vlammenzee van het hellevuur van het ‘Gematigd Islamisme’ waarin we verzinken.

    Maar om op het Brusselse whisky-vat van die Thielemans terug te komen, moet U even terugdenken aan die schietpartij tussen ‘gangsters’ en die ene neergeschoten politieman, die hij afdeed als een simpele bagatel, een ‘fait divers’.

    Die gangster van toen? Die stond, eenmaal voorwaardelijk terug op vrije voeten, jaren later wel internationaal geseind, zoals dat heet, maar die liep nog altijd als een vrij man rond, daar in die Wereldhoofdstad van het Jihadisme. Waar de Politie dank zij de ‘Sharia’, nog altijd niet meer durft te komen…

    Sedert dinsdag 22 maart, even na 8 uur is die man nu van op Zaventem voor altijd opgestegen in een zee van vlammen, rook, vuur, pek en solfer, naar de hem toegezegde 72 dagverse maagden ‘liefst zo jong mogelijk, garçon) aan de voeten van zijn afgod. Een ‘Profeet’ dus, die ik in mijn verbeelding druk doende zie ‘in alle eer en deugd’, met dezelfde bezigheid, in alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Da’s nog wat anders, hé, dan ten eeuwigen dage rijstepap eten met gouden lepeltjes!

    Vandaar de kaarsjes die de vele misleide mensen, meestal van Slinkxe origine, ’t allenkante in kleine massa’s branden. Och, getuigen zijn familieleden, het was toch zo’n brave ingoede jongen, met een hart van goud. Hij is een martelaar in het leger van ons aller Profeet, tot welzijn van al onze Meesters, de Pietrol Pompers.

    “Gebroken armen en benen’ in de taal van Marianne, dat zijn dus ‘fait divers’, het kleingeld als ‘bladvulling’ in de Media, een bijkomstigheid om de hoop van buurtinbraken en saccochen-trekkerij aan te vullen.

    Het zijn de alledaagse dingen die nu eenmaal inherent zijn aan een wereldhoofdstad gedomineerd door ‘verrijkers’.

    En diezelfde gast blijkt nu achteraf deel te hebben uitgemaakt van een onaangekondigd ‘hemelvaart commando’… Met een luid-knallende drietraps-raket, naar Islamgewoonte, met mislukte start, want op de grond ontploft...

    Hemelvaarder, onder de radar gebleven… Niet meer dan ne kleine “faux pas” van Vrouwe Justitia, ‘une petite faute’ die niet ‘juste’ is, een kleine te verwaarlozen procedurefout, die iedereen betreurt. De verantwoordelijken, met hun pensioen in het achterhoofd, nog het meest. Maar het zijn van die ‘erreurkes’ die morgen weer kunnen gebeuren. Want alles daar in die Hogere Regionen draait daar vierkant. Op z’n socialistisch, maar koninklijk dik betaald dus.

    Erare humanum est, een eeuwenoud gezegde, dat meer dan ooit van toepassing is.

    Ja Ja, ooit zullen onze Verlichte Grote Verstanden dat soort menselijke vergissingen ook doorhebben. Van het ogenblik dat ze met hun persoonlijke neus in hun eigen persoonlijke ‘shit’ geduwd worden. Om de Islam te vernietigen, moeten we eerst de huidige corrupte Machthebbers verdrijven.

    Voorlopig moeten we het dus doen, met Hovaardigheidsbekleders van alle slag en soort die deze dramatische gebeurtenissen aanwenden om hun eigen naambekendheid op te poetsen. In afwachting dat ze als opgeknoopte worstenbroodjes aan de bomen hangen te bengelen als voer voor de vogels zonder ooit effectief ontslag te hebben kunnen nemen.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    El Bakraoui : falende minister Geens moet ontslag nemen!

    *

    "Het is juist dat het niet makkelijk is om mensen die zich op een flagrante manier niet houden aan hun voorwaarden, zoals bij mijnheer Bakraoui waarschijnlijk het geval is geweest, terug in de cel te krijgen.” Met dit zinnetje tracht minister Geens zijn verpletterende verantwoordelijkheid bij de aanslagen in Zaventem en Brussel van zich af te schuiven.

     

    Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet. El Bakraoui, in oktober 2010 tot 9 jaar cel veroordeeld wegens zwaar banditisme (een ‘fait divers’ volgens de PS), kwam om te beginnen in 2014 reeds voorwaardelijk vrij. Fout één. Hij kon ongestoord richting Syrië trekken. Fout twee. Hij werd in 2015 opgepakt en - blijkbaar zelfs ondanks waarschuwingen van Turkije - opnieuw vrijgelaten omdat er voor de Belgische justitie "geen bewijs" was dat hij banden had met het islamterrorisme. Fout drie. Hij kon daarna zomaar onder de radar blijven en zijn wandaden voorbereiden. Fout vier.

     

    "Vier zware fouten dus, waar justitie en de justitieminister verantwoordelijk voor zijn. Vier zware fouten die vermeden hadden kunnen worden, en waardoor tientallen levens gered hadden kunnen worden", reageert voorzitter Tom Van Grieken.

     

    Het Vlaams Belang had gehoopt dat minister Geens tenminste zo eerlijk zou geweest zijn om zijn ontslag aan te bieden. Het bleek ijdele hoop. Daarom eist het Vlaams Belang zelf het ontslag van justitieminister Geens. De incompetentie van Geens heeft een veel te zware tol geëist!

     

    Ook minister Jan Jambon die vorige week nog fier verklaarde dat Molenbeek nu "opgekuist was", heeft aangetoond dat het organiseren van een veiligheidsbeleid in dit land zijn competenties te boven gaat. Ook hij zou beter eens voor de spiegel gaan staan, in plaats van voor de camera's.

     

    Om nieuwe aanslagen te vermijden, eist het Vlaams Belang een waterdicht grenzenbeleid en de preventieve opsluiting van alle door OCAD gekende islamextremisten.

     

    Klaas Slootmans

    Perswoordvoerder

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    https://youtu.be/bfKcIBS9HoI

    U hoorde zo juist ons Barbara Pas aan het woord. De Dames en Heren in het Parlesantende Halfrond waren muisstil, als door de Hand Gds geslagen dat op het spreekgestoelte van hun Heiligdom zoiets kon gezegd worden zonder een geseling te verdienen. Ook gezien? Ze gaven geen kik toen ze voor de voeten geslingerd werden, dat alle beperkende voorstellen van het Vlaams Belang decennia lang werden weggehoond. Gaan er nu eindelijk daden gesteld worden? De moordenaars van Zaventem en Maelbeek hadden daar niet moeten zijn, maar in de gevangenis. Dat moet pijn hebben gedaan …. Met de neus op de feiten gedrukt worden, in plaats van felicitaties te krijgen, het moet U als Coburg Minister maar overkomen!

     

    Och, ik heb het ook gehoord. Men zal weer ‘de koppen bij elkaar steken’, men zal ‘alles op tafel gooien’ en daar dan urenlang over ‘in debat gaan’. Men zal er alles aan doen om enerzijds de kool en anderzijds de geit te sparen…. En ondertussen alles op zijn beloop laten. Ha ja, hé, die Dames en Heren gaan hun eigen toekomst toch niet in gevaar brengen….

    Moslimjeugd die op straat juichend staat te jubelen dat de aanslagen mooi ‘gelukt’ zijn. Die daarop de Politie met stenen en flessen bekogelen. Die het gebaar maken naar de omstaanders van ‘keel oversnijden’…

    Zelfs BDW is ook kwaad (zegt hij), maar dan om de totaal verkeerde redenen. Hij is kwaad dat de ‘verrijkers’ de geboden kansen niet grijpen. Ergens anders las ik dat ze te dom zijn om te leren, en later te lui om te werken. Is ook niet juist. Die gasten zijn verre van dom, zoals bedoeld wordt, ze zijn niet lui zoals bedoeld wordt, ze zijn gewoon alleen uitermate LEEP, geslepen. Ze werken niet, ze maken niet eens hun handen vuil, maar leven van de criminaliteit, van de krijg of van de drugs of van de wapenhandel. En onze Verlichte Grote Verstanden zien dat het goed is. De sociale cohesie loopt gesmeerd. Want die gasten stemmen voor hen en zij varen daar uitermate wel bij. Ze kunnen zelfs met breed armgezwaai het geld (van anderen) uitdelen….

    Neem het vreemdelingen stemrecht af, stop met de subsidies, doe lijk met onze voorouders van amper één generatie terug, die wisten dat wie niet werkte, ook niet moest eten.

    Iedere nieuwe morgen staan de gazetten vol nieuwe aanslagen. Zonder uitzondering altijd en overal met de Islam als drijvende kracht.

    Het zou mij ten zeerste verwonderen, moest er nu beterschap komen. Ik vrees eerder het tegengestelde, want zolang er (massale) Islam is, zal er (massaal) geweld zijn. Zelfs al is men ‘solidair’ met hen en toont men er gene bang van te hebben…

    Wat juist is. Want een afgeworpen vliegtuigbom is ook totaal onschadelijk, zo lang die niet op de grond valt, maar, net zoals de Islam, in de lucht hangt.

     

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!