MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3247

    8/13229 * - ultieme ogenblikken voor de Vrijheid worden verkwanseld – Merkel geeft het verraad in onder aanneming uit -   

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Nergens vinden we de heimelijkheid van de Islam beter terug, dan in de onderhandelingen over ‘andere, andere, andere’ blijvelingen dan deze die er nu al zijn. Die gaan allemaal gedwongen terug en worden stuk voor stuk vervangen door dat soort zombies die beter passen in het kraam van onze Overwinnaars waarvoor we nederig het hoofd buigen. In de ijdele hoop op termijn ons leven te sparen.

    Daar bovenop krijgen de Turkey’s recht om overal in Europa de beste plaatsjes te komen uitkiezen, tegen de dag dat de maskers vallen. D.w.z. de dag dat ze, naar hun eigen maatstaven, denken genoeg in aantal te zijn om heel het Avondland te onderwerpen. Waarbij ‘onderwerpen’ een ander woord is voor Islamiseren. En waarbij Islamiseren, met de zegen van Rome, gelijk staat aan de waan-denkbeelden van Marx en Engels. Deze keer staan ze langer voor de Poorten van Wenen,, maar goed en wel in heel de stad die nu al volgebouwd is met hun roversholen-gebedshuizen.

    Europa zal tot de juiste vaststellingen komen, als het land daarenboven vol galgen staat en al de gevangenissen uitpuilen van zij die nog enig verzet denken te moeten plegen. De vroegere slavernij der Arabieren, nooit helemaal uitgeroeid, zal terug ingevoerd worden. Waar Sjeiks en de Sultans in iedere straat in lange krakend witte gewaden, met een zweepje zullen aanduiden welk slachtoffer ze nog dezelfde avond willen ‘bezitten’.

    Net zoals Filip DeWinter heden zijn persoonlijke lijfwacht opgedrongen wordt, zullen daarbij bewakers in de weer zijn, die scherpe kromzwaarden hanteren om elk verzet in de kiem in bloed te smoren Geween en tandengeknars zal ons deel zijn..

    En ja, iedere dag zullen er aanslagen gebeuren, want hoe strenger het Gezag, hoe heviger de opstanden. Wie ontsnapt is aan de gevangenis voor belediging van de Islam, zal zijn of haar reis naar de Eeuwigheid op straat kunnen aanvatten, midden de massa uiteengereten lotgenoten.

    Uiteraard, alles in de beste verstandhouding en in harmonie met de heersende ‘Sociaal-Democratische’ Elite. Onder het gezag en de Hoge Leding van de EU-Dirigenten in hun onschendbare Bruxellabadse ivoren torens.

    Want deze mini-führers, bewust van hun eigen scherpzinnigheid, dragen daar nog jaarlijks vele van onze miljarden Euro’s naan toe.

    Natuurlijk moet ondertussen alles ‘onderhandeld’ worden, al staat de uitkomst bij voorbaat vast. Het Volk moet immers overtuigd worden van ‘wat goed is voor de mensen’. Niet de voorvaderlijke rust van de vele kerktorens en veldkapelletjes, maar de tirannie van de Koran zoals die 140 jaar geleden in het zieke brein van een woestijnrover door Engelen Gods werd ‘gedicteerd’, alles tot op de huidige dag tot meerdere eer en glorie van de pietrol-potentaten.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

     

    *

    Tusk krijgt mandaat voor ultieme onderhandelingen

    vr 18/03/2016 - 06:29

    Update: vr 18/03/2016 - 11:35

    Belga, Ellen Maerevoet

    *

    De Europese staatshoofden en regeringsleiders hebben Europees president Donald Tusk, Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en de Nederlandse premier Mark Rutte een mandaat gegeven om vandaag de ultieme gesprekken te voeren met de Turkse premier Ahmet Davutoglu om een akkoord te bereiken over de aanpak van de vluchtelingencrisis.

     

    De Europese leiders hebben gisteravond op een top in Brussel gepraat over een ontwerpakkoord dat een samenwerking met Turkije moet opzetten om de illegale immigratie vanuit Turkije naar Griekenland te stoppen en de mensensmokkelaars buitenspel te zetten.

     

    De leiders besloten geen gemeenschappelijk standpunt op papier te zetten, maar gaven Tusk, Juncker en Rutte wel een mandaat om vanochtend de Europese standpunten toe te lichten aan Davutoglu en de ultieme onderhandelingen op te starten. "Er is geen akkoord. Eigenlijk wil dat wel zeggen dat ze het niet eens zijn, of nog altijd niet opgeschoven zijn in hun standpunten over al die pijnpunten in dat oorspronkelijke akkoord van vorige week", zegt VRT-journaliste Leen De Witte, die de Europese top volgt.

    Hoe zal Davutoglu reageren?

     

    Of Davutoglu (foto in tekst) zich in de Europese voorstellen zal kunnen vinden, is de vraag. Voor zijn vertrek naar Brussel zei de Turkse premier al dat hij niet zal toestaan dat Turkije een "opslagplaats" wordt voor vluchtelingen. "Voor hem hangt alles samen, het gaat ook over de relatie tussen Europa en Turkije. Er is de vrees natuurlijk dat hij zegt: dit is niet voldoende, maar ze geloven wel dat Tusk op zijn minst een aanzet kan geven."

     

    Voor de start van het overleg vanochtend zei Davutoglu in een korte verklaring dat hij "hoopte dat we ons doel zullen bereiken om de vluchtelingen te helpen en de Europees-Turkse relaties te verdiepen. Voor Turkije is de vluchtelingencrisis geen koehandel, maar een kwestie van waarde, van Europese en humanitaire waarden." Volgens hem hebben Europa en Turkije hetzelfde doel voor ogen: het helpen van de vooral Syrische vluchtelingen. Of dit alles betekent of hij er een goed oog in heeft dat er vandaag een akkoord kan worden bereikt, is niet duidelijk.

     

    Rond 13 uur zouden de 28 Europese leiders opnieuw bijeenkomen om een balans op te maken en te bekijken of het akkoord met Turkije bezegeld kan worden.

    "Voor elke heropname van Syrische vluchteling andere Syriër uit Turkije hervestigen"

     

    Op tafel ligt een ontwerpakkoord dat het "business model" van mensensmokkelaars zou moeten doorbreken. Turkije is bereid alle illegaal in Griekenland aankomende migranten terug te nemen, op voorwaarde dat de Europeanen voor elke heropname van een Syrische vluchteling een andere Syriër uit Turkije hervestigen. Dat moet migranten ontraden de gevaarlijke oversteek naar Griekenland te maken.

     

    De Europeanen hebben het voorstel principieel aanvaard, maar ze willen dat de operatie strookt met het Europees en internationaal recht. "Er is vooruitgang geboekt, maar het blijft een delicaat punt", meldde premier Charles Michel na afloop. Cruciaal is het gegeven dat Griekenland Turkije als een veilig land beschouwt. Athene zou op dat vlak wel graag wat Europese ruggensteun krijgen, een vraag die vandaag nog stof tot discussie zal opleveren, zo erkende de eerste minister.

    "Geen blanco cheque voor Turkije"

     

    Om het voorstel te laten sporen met het Europees recht, is het voorts essentieel dat alle asielaanvragen in Griekenland nog steeds individueel behandeld worden. Die dossiers mogen wel hoogstens enkele dagen in beslag nemen. Samen met zijn Benelux-collega's drong Michel aan op Europese coördinatie om het Griekse asielsysteem te ondersteunen met experts, tolken, enzovoort. België is alvast bereid tientallen mensen te sturen, aldus de premier. "Er is heel lang gepraat over hoe dit georganiseerd moet worden", zegt De Witte.

    Belga

     

    Michel beklemtoonde opnieuw dat hij Turkije "geen blanco cheque" wil geven. Zo blijft België op zijn hoede voor een versnelde opheffing van de visumplicht. Michel herhaalde opnieuw dat de Turken aan meer dan zeventig technische criteria moeten voldoen. Daarvoor moet het Turkse parlement nog negen wetten goedkeuren.

     

    De Belgische premier pleitte ook voor een strikte monitoring van het akkoord, met een soort "noodrem" die ingeschakeld kan worden wanneer bijvoorbeeld zou blijken dat de heropname van migranten door Turkije niet loopt zoals gepland. "We mogen niet naïef zijn", aldus Michel, die waarschuwde voor "onomkeerbare" beslissingen over zaken als visa-liberalisering.

     

    Ook de toetredingsgesprekken van Turkije tot de EU blijven een moeilijk punt.

     

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Wat gisteren en vandaag gebeurt, is alleen de bevestiging van de achterkamertjes-afspraken tussen Merkel en Erdogan. Nog vòòr de haan 3x zal gekraaid hebben, zullen wij verraden worden. Voor de schone schijn worden nu door hun pakjesdragers onderhandeld over de drie dingen die al lang vaststaan. Net zoals de ultieme uitkomst van die onderhandelingen al maanden vaststond, net zoals 2 + 2=4 is.

    De Turken hebben jarenlang listig hun grenzen opengesteld voor de aan gang zijnde zondvloed, die ze nu handig maar o zo doorzichtelijk aanwenden om die naïeve Europeanen in hun eigen vet gaar te braden.

    *

    Eigenlijk zou dit het signaal moeten zijn, voor alle Vrijheids Bewegingen, om op straat te komen. Neen, al lang niet meer om te protesteren (wat niet helpt), maar om de Parlementen tot de laatste man/vrouw uit te mesten. In minder dan 24 uur kan,, mits de noodzakelijke slachtoffers langs weerskanten, de klus geklaard zijn. De Pretoriaanse Wacht, onze eigen Politie, zou wel eens heel vlug de kant van de toekomstige winnaars kunnen kiezen. Wat in Antwerpen gebeurd is met de ‘corrupte flikken’ zou wel eens het Teken aan de Wand kunnen zijn.

    Iedereen voelt het. Iedereen weet het. Dit gaat de verkeerde kant uit. De Coburger machteloze Justitie is daarvan het voorbeeld, doordesemd als die is door het Slinkxe gedachtengoed.

    Moge de Hemel ons genadig zijn.

    *

    PS

    Via mijn ellebogen, die dus werken als antennes, heb ik de boodschap binnen gekregen die elke West Vlaming al lang wist. De Hollandse Premier (Rutte) is van oorsprong een landgenoot van ons. Die zou hier in een ver verleeden moeten weggevlucht zijn, met ‘de lantaarn aan de dissel’, want compleet platzak. Compleet rutte, zoals wij zeggen. Geen nagel meer om zijn g*t te krabben. Zijn vroegere naam was inderdaad… Van rijckegem….

    En zeggen dat zo’n Charels in het Kamp der Schurken hoge postjes kunnen bekleden.

     

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!