MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3238

    7/1549 * - dynamiteren IJzertoren - CDU verliest, maar eigenlijk heeft het gewonnen want het blijft in het zadel -

     

    *

    Dinsdag 15 maart 2016

    Buienmaand

    Zon 6u56-18u48

    Z Arnikus van Averbode

    *

    15-16/3/1946 Dynamitering 1ste IJzertoren.

    Vandaag is het dus 70 jaar geleden dat onze Franscouillonse Meesters en hun nasleep van slippendragers eigenhandig het Vredesmonument der Vlamingen aan de IJzer hebben neergehaald. Hun haat heeft tot in de grond afgebroken wat Liefde had opgebouwd.

    Nooit zijn (officieel) de daders gevonden. Integendeel, sinds jaren zijn wij, de getrouwe Vlamingen, op die plaats niet meer welkom, want bij feestelijkheden, waait daar nu omwille van wat Judasgeld, de Staats Driekleur. Om volk te blijven trekken, heeft men er zelfs een kermisattractie van gemaakt.

    Hun haat is dus recht evenredig met hun vleierij, waardoor de meeloop-Vlamingen met een kluitje in het riet gestuurd worden. Zij hebben niet alleen de graven geschonden van onze gesneuvelde Helden, ze gebruiken zelf de herinnering daaraan om hun eigen illusies stand te houden.

    *

    *

    Met de brokstukken van het neergehaalde monument hadden de Vlamingen ondertussen een nieuw monument gebouwd, de PAX-poort en de toegang tot de nieuwe IJzertoren, hoger en feller dan de voorgaande. Maar het woord PAX, Vrede, is nooit tot hen doorgedrongen. Integendeel, het wakkerde alleen maar hun haat aan, zo dat de Nieuwe V-Alliantie het zaakje mocht overnemen.

    Maar de boodschap dringt zelfs dàn nog niet door. Geen ‘Godsvrede’, zoals de Fronters bedoelden, integendeel, de Nieuwe V-Alliantie, met de strop reeds om de hals, bijt ons toe, dat al moesten wij ervoor uitkomen dat iedere morgen de zon opgaat, zij zelfs dan nog zouden tegenstemmen.

    In tijden waar de vele veranderingen onze welvaart dreigen weg te blazen, willen zij integendeel nog méér verandering. In plaats van naar de waarden onze Vaderen terug te keren, waar een woord een woord was, en geen lokaas om hun kopstukken als muizen in de boter te kruipen. Dat ene historische moment toen dat gelukt was, is wel enerzijds hun onvervreemdbare verdienste, maar het is anderzijds meteen de ingang van hun ondergang. Want Coburger Staatsbelangen kunnen nooit toelaten dat Vlaamse Belangen (sic) de bovenhand halen.

    Aldus hebben zij het zelf gewild: tussen die twee Vlaamse Broers staat de Dood, liever dan samen overwinnen om te leven.

    *

     

    *

    Europa wordt een deel van Turkije:

    De Dienst gaat door….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    De ‘Christen Democraten en de Sociaal Democraten, vier leugenbegrippen die als een tang op het varken staan: sedert de jaren na WO II (1949) zijn in onze landen on-onderbroken aan het bewind geweest. Ze zijn dus gezamenlijk verantwoordelijk voor alles wat verkeerd is gelopen. Maar tegen beter weten in, klampen ze zich natuurlijk vast aan de Macht. Zonder ook daarbij maar één minuut stil te staan bij wat Het Volk wil. We zagen het Steve Stunt o zio dikwijls op de beeldbuis herhalen, dat zij, Socialisten, wisten wat goed was voor de mensen. Zowel de Tsjeven als de Sossen hebben dus, vooral in eigen belang verslaafd aan de Macht zijnde, gedacht dat de bomen, zelfs zonder wortels, tot in de hemel groeiden. Een beetje ‘enerzijds’ en een beetje ‘anderzijds, om dan, ‘met de dood in het hart’, het hoofd in de schoot te leggen van de Franscouillonse Meesters. Zij die dansten op de muziek die in Parijs gedirigeerd werd….

    Wat er in Frankrijk nog restte van de Franse fierheid, werd beetje bij beetje verkwansel door de socialistische flierefluiters, de enen al van kleiner formaat dan de andere. Terwijl Duitsland, een beetje in de schaduw van de Amerikaanse baasmakers, rustig al het nodige deed om uit zijn as te herrijzen. Om stilletjes en ongemerkt, terug in de voetstappen te geraken van ‘Ein Volk, ein Land, ein Führer. U herkent haar zelfs aan hetzelfde soort vestje dat A.H. als hij in burger was, droeg. Waarschijnlijk Boss, het modehuis dat alle Wehrmacht officieren en SS-Oberstandartenführers kleedde….

    Vooral dat laatste, de Overzeese steun, wisten zij uit ervaring, was belangrijk. Al het andere zou dan wel volgen. En voor dat het volk de kans zag om aan het morren te gaan, zonder dat iemand dat besefte, zou er een nieuw volk zijn aangevoerd om het oude te vervangen..

    Neen, deze keer kwamen er geen KZ’s ter sprake: de vervanging moest onopgemerkt en onder valse voorwendsels voltrokken worden. Niet alleen in ‘Deutschland über Alles, maar ‘Mogen in die ganse Welt’.

    We kennen die melodie en die dreunende soldatenlaarzen nog van vroeger, toen ze ‘gegen Engeland, Engeland wollten fahren’….

    En och, wat zou een olifant als het Märklintreintje kijken waar dat kleine mensje ook het kleine merel-jongske Frauke Petry van de ‘Alternative für Deutschalnd’ haar voor de voeten liep. Zij, de Grote Märkelina die momenteel een coalitie van Turken met Hollanders voorzat, Hoofd van een Partij die al 70 jaar aan de macht was, tegenover een partijtje dat amper de luiers was ontgroeid.

    Alles larie en apekool. We gaan gewoon door. Anders zullen de Rijke Ooms uit Amerika, die absolute voorrang geven aan de Islam, ons dat kwalijk nemen. Und, kucken Sie mal. We hebben haast. Want het rijk van Generalissimo Obama loopt ten einde. We moeten alles ‘geschafft’ hebben uiterlijk tegen eind November.

    Daarna gooien we de handdoek in de ring en kan aan het slachten een tandje bijgestoken worden.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    *

    Deelstaatverkiezingen: politieke aardverschuiving in Duitsland

    *

    De Duitse deelstaatverkiezingen hebben een politieke aardbeving veroorzaakt. De nieuwe rechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) won overtuigend, Merkels CDU en coalitiepartner SPD leden zware verliezen.

     

    De overwinning van het AfD – dat zich fel uitspreekt tegen de komst van meer migranten – was voorspeld in de peilingen, maar de resultaten waren nog beter dan verwacht. In Saksen-Anhalt werd het AfD in een klap de tweede partij, met 24,3 procent van de stemmen.

     

    In Baden-Württemburg kregen de rechtspopulisten 15 procent, in Rijnland-Palts 12,4 procent. Nog nooit scoorde een nieuwe partij – het was de eerste keer dat het AfD aan verkiezingen in de drie deelstaten deelnam – zo goed. Stemmen snoepte het af van vrijwel alle bestaande partijen, meldt ZDF.

     

    Alternative für Deutschland duikt in het gat rechts van Merkel

     

    Graadmeter

    De deelstaatverkiezingen werden alom gezien als een graadmeter voor de populariteit van bondskanselier Angela Merkel en haar beleid in de migratiecrisis. De reactie van de Duitse kiezer was niet mals: in alle drie de deelstaten ging het CDU onderuit.

     

    In Badem-Württemburg verloor de partij zelfs bijna 12 procent aan stemmen ten opzichte van de vorige verkiezingen in die staat. Coalitiepartner SPD verloor ook dik in die deelstaat (-10,4 procent), net als in Saksen-Anhalt (-11 procent).

     

    AfD voerde campagne met slogans als ‘Stel de grenzen veilig’ en ‘Stop de asielchaos’. ‘We hebben fundamentele problemen in Duitsland, die hebben tot dit resultaat geleid’, zei AfD-leider Frauke Petry. ‘Veel mensen kiezen voor een andere politiek en een ander beleid.’

     

    ‘Oplossingen nodig’

    Rainer Haseloff, CDU-leider in Saksen-Anhalt, gaf toe dat het migratiebeleid van Merkel een belangrijke reden was voor de oorwassing. ‘De kwestie waardoor het AfD in de parlementen door heel Duitsland is terechtgekomen kan niet langer worden genegeerd op federaal niveau’, zei Haseloff. ‘We hebben oplossingen nodig.’

     

    Toch is het beeld niet in alle deelstaten hetzelfde. In Badem-Württemburg kregen ook de Groenen flink meer stemmen. Die partij steunt het beleid van Merkel juist openlijk.

     

    Ondanks dat andere partijen samenwerking met het AfD hebben uitgesloten, heeft de uitslag wel degelijk effect op de regionale politiek. Geen van de coalities die nu de deelstaten regeerden, behaalden een meerderheid.

    *

     

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Voor de Turken is het vanaf 1 juli ‘Freies Manoeuver ins Jacht Gebiet’ ingans Europa. En waarom trouwens zou Turkije geen Europees land mogen worden? Daar grijpen dagelijks evenveel, zo niet meer, aanslagen plaats dan in Europa zelf. Dat is het gevolg van die grenzenloze liefde voor elkander.

    Turkey’s zijn zelfs zeer vredelievend, hebben ze nog onlangs bewezen voor de Poorten van Wenen, door daar zonder slag of stoot weg te trekken. Van het ogenblik zelfs dat ze vastte leden toch niet te kunnen overwinnen.

    En voor de Hoog Geschoolde Academisch gevormde historiekers onder ons: het Ottomaanse Rijk stond Das Deutsche Reich toch trouw terzijde in de oorlog ’14-’18. Iets dat toch een band schept, nietwaar?

    Nein! Nein! Wir schaffen das.

    Slot opmerking.

    Op deze blog wordt ten stelligste ontkend, dat Graaf Herman, bijgenaamd Het Vogelkoppelke, met 5 zware gepantserde Mercesdessen, in gezelschap van al zijn kleinkinderen, onderweg zou zijn om La Märkelina te troosten. Volgens zijn kuisvrouw is daar niets van aan, want de Tsjeven zijn de sterkhouders van de EVP van Merkel.

    Nog slotopmerking

    Uit goede bron is vernomen, dat Obama, bij zijn Londen-reis, als voornaamste punt van de dagorde heeft bekomen, dat ISIS in elke stad die deze naam waardig is, mits voorafgaandelijke aanvraag in 3 exemplaren, vertoningen zal mogen organiseren zowel met brandend vuur als met nat stromend water. Raadpleeg terzake de bestaande propaganda-video’s. Via lottrekking zal dan bepaald worden, waar zelfmoordcommando’s zullen optreden om het publiek te verrassen.

    Voor nadere inlichtingen: zie bewegging.net, het vroegere ACW, Gevestigd als bijhuis van de Nieuwe Nationaal socialistische EVP, de Europese Volks Partij van Merkel en van Graaf Hermann, op de vroegere Wetstraat 89, thans Place Adolf Hitler

     

    *

    *

     

     














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!