MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3225

    8/1511 * - in EU, Immigratie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, NWO-Complot

    *

    Woensdag 9 maart

    Zon 7u09-18u38

    H Francisca Romana

    Ciska, Ciska schei toch uit en schud al die brol niet uit

    *

    *

    Wegens de onuitputtelijke voorraad:

    Ver weg de efficiëntste en goedkoopste grensbewaking

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Gisteren toonde de VRT in het Middag Journaal ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag beelden van Istanbul. Zij hadden daar namelijk die ene Moskee ontdekt met een min of meer beschaafde Dame aan het hoofd. Meteen werd er dankbaar van de gelegenheid gebruik gemaakt om te laten zien welke prachtige stad Istanbul eigenlijk wel is. En zo Westers! Dàt vooral. Wat ze er niet bij vertelden, was dat alles inderdaad Westers oogde, omdat het in hoofdzaak … Westers is. Want in 1483 door de Turken op de Christenen veroverd die daar in bijna 1.500 jaar de stad Constantinopel als Hoofdstad van het Oost Romeinse Rijk hadden geïnstalleerd. Meer nog: de Bosforus was de Poort naar het Oosten van de wierook, het goud en de myrte.

    Ja Ja, die ‘Vrouwendag’. Weeral een hint om de Turken hier een thuisgevoel te geven….

    Via onderstaande ‘link’ ziet U de andere kant van de medaille. Een Shariah-Rechtbank die, in het veld en los uit de mouw een kermende gestalte tot de dood veroordeelt door steniging. Met onmiddellijke uitvoering. Het is namelijk voldoende dat 3 mannen, Islam-‘gelovigen’ verklaren dat zij, van horen zeggen, waar of niet, betrokkene overspel zou gepleegd hebben (!). En dat is nu de ‘verrijking’ die op ons los gelaten wordt….

    https://www.facebook.com/662164033830376/videos/1010428729003903/

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije

    Xander 08-03-2016 14:12-

    *

    Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU –

    EU-instantie Eurojust: Turkije zal zich aan geen enkele afspraak houden – Turken eisen geen 3, geen 6, maar € 20 miljard

    *

    Symbolisch voor de huidige politieke verhoudingen: Angela Merkel, die zich heeft opgeworpen als dè leider van Europa, wordt vanuit de hoogte minzaam begroet door de kille(r) Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan.

    De ‘vluchtelingen’top in Brussel markeerde een nieuw dieptepunt in de diplomatieke verhoudingen in Europa. Bondskanselier Angela Merkel wierp zich andermaal op als de autocratische leider die van de rest van Europa geen enkele tegenspraak duldt. Door het opofferen van de persvrijheid en de door haar geëiste, almaar diepere knievallen voor de Turkse president Erdogan, dwingt ze op eigen houtje – maar met de volle steun van Brussel - de EU zich in alles te schikken naar de fascistische, oorlogszuchtige en totaal geïslamiseerde politiestaat Turkije.

     

    Gisteren werd er geen enkele overeenkomst in Brussel bereikt, iets wat nota bene ‘onze’ eigen premier Mark Rutte van tevoren had voorspeld. Desondanks namen Merkel en haar vriendjes, EU-president Tusk en Juncker, het woord ‘doorbraak’ in de mond, vermoedelijk om Merkel aanstaande zondag bij enkele Duitse deelstaatverkiezingen aan een overwinning te helpen.

     

    Duitsland, Nederland kiezen Turkse kant tegen rest EU

     

    Zoals we gisteren schreven lag er al een voorlopige slottekst, maar die werd strikt door Merkel afgewezen omdat daarin de Balkanroute voor migranten voor gesloten werd verklaard. Samen met Nederland, dat op dit moment EU-voorzitter is, en Turkije? presenteerde Merkel haar eigen, op veel punten totaal andere voorstel. Vooral het feit dat Merkel, die eigenlijk namens de EU had moeten onderhandelen, zich met Nederland aan de kant van de Turken schaarde, zorgde bij veel andere lidstaten voor verbijstering.

     

    Frankrijk wijst de visumvrijheid voor 80 miljoen islamistische Turken af, en de Oost Europese Visegrad landen willen na Köln geen quota accepteren. Oostenrijk en Scandinavië houden ondanks enorme druk van Merkel en Brussel hun grenzen grotendeels gesloten. En Groot Brittannië zal alles blokkeren wat het referendum over het EU-lidmaatschap tot een nog groter ‘gevaar’ maakt.

     

    De top kon dus enkel op een absolute ramp uitlopen, tenzij men er –zoals de EU al jaren doet- alsnog het predicaat ‘succes’ op plakte door met een extreem onduidelijk en ondoorzichtig (voorlopig) ‘verdrag’ te komen, waar behalve de opstellers niemand ook maar een touw aan kan vastknopen.

     

    Echte oorzaak van migrantencrisis niet besproken

    Het zou gisteren in Brussel echter sowieso een complete schertsvertoning worden, want de echte oorzaak van de migrantencrisis –de door Turkije, Saudi Arabië, de Golfstaten, de EU, de VS en de NAVO in gang gezette en gefinancierde islamitische jihad tegen de wettige regering van president Assad - kwam geen seconde ter sprake, net als de voortdurende beschietingen van de Koerden door het Turkse leger.

     

    Ook de ‘vluchtelingen’stroom uit Syrië, die voor 95% uit jonge moslimmannen bestaat, is een belangrijk onderdeel van de oorlogsplannen van de CIA, Turken en Saudi’s. Op deze wijze wordt Syrië namelijk beroofd van potentiële soldaten die tegen ISIS, Al-Qaeda en andere terreurgroepen kunnen vechten, en zo hun land weer kunnen bevrijden. Beide zaken worden in Washington, Brussel, Ankara en Riyadh echter niet gewild; hun doel is namelijk de val van Assad en de installatie van een islamistisch regime in Damascus, waar inmiddels zo’n 300.000 mensenlevens voor werden opgeofferd.

     

    Eurojust: Turkije zal geen enkele afspraak nakomen

     

    Wat Merkel, Rutte, Juncker en al die andere eurofielen gisteren ook niet vermeldden was dat Eurojust, nota bene het agentschap van de EU dat de gerechtelijke samenwerking tussen de lidstaten bevordert, vlak voor de top met de verklaring kwam dat Turkije zich vanwege politieke en praktische redenen aan geen enkele afspraak zal houden. Op dat moment had de top natuurlijk moeten worden afgezegd, maar zoals we al vaker schreven zakt Brussel onder leiding van Merkel almaar dieper door de knieën voor het met dag fascistischer wordende Turkije.

     

    Europese elite volgt voorbeeld islamofascistisch Turkije

     

    Triest dieptepunt was enkele dagen geleden de verklaring van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière, die na de gedwongen overname van de kritische krant Today’s Zaman door de regering Erdogan durfde te beweren dat Europa ‘geen scheidsrechter’ in mensenrechtenzaken moet willen spelen. Als het echter om bijvoorbeeld Israël en de Palestijnen gaat, dan staat de EU altijd voorop om de Joodse staat te veroordelen en met sancties te treffen als die zich in Europese ogen weer eens met ‘teveel geweld’ tegen de moslimterroristen van Hamas en de Palestijnse Autoriteit verdedigt.

     

    De conclusie is duidelijk: de EU, inclusief Merkel en Rutte, dansen volledig naar de pijpen van Turkije, dat volgens persbureau Reuters geen € 3 miljard, ook geen € 6 miljard, maar € 20 miljard wil om de migranten in eigen land te kunnen opvangen onbeperkt door te kunnen blijven sturen naar Europa. (2)

     

    Klaarblijkelijk is de door Erdogan gecreëerde islamofascistische politie- annex oorlogsstaat hèt ideaalbeeld van de Europese gevestigde orde, waarmee u meteen weet waar het met ons land, ons continent en onze toekomst naartoe gaat als wij dit soort schaamteloze anti-democraten niet snel een halt toeroepen.

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Sputnik Ne

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    En hoe zit dat nu precies met de militaire dienstplicht van alle Turkse dubbele nationaliteiten die in Coburgia leven? Ooit lazen we dat die daarvoor effectief naar Turkije moesten, of zich vrijkopen voor de ronde som van € 5.000,-. Waarom horen we, sinds het bestaan van al die ‘Syrië-gangers’ daar niets meer over? Getrainde Turkse Moslims en getrainde Syrië-gangers met oorlogservaring: wat is het verschil als die straks in onze straten verschijnen?

    Goed voor ons, maar jammer voor hemzelf dat A.H. nooit op dergelijk gedacht is, gekomen want dat had de latere invasie in aanzienlijke mate vergemakkelijkt.

    Welaan dan, voor wanneer opnieuw die dreunende soldatenlaarzen in onze straten? Kunnen ze opnieuw gaan zingen, dat ze ‘gegen Engeland, Engeland, wollen fahren’. Cameron moest maar rapper hun eisen ingewilligd hebben, in plaats van te willen doen zoals Churchill…: “Never surrender. We will fight in the fields. We will fight in the air. We will fight on the beaches. We never surrender.” Weet U nog?

    Ik zou het moeten nakijken, maar het is mij niet bekend of leden van de Duitse Wehrmacht al-dan-niet een visum-plicht hadden in 1940. Of moesten zij nog hun paspoort laten zien aan de grens?

    O Juist Ja. Om geen geweld te moeten ondergaan , geven we hen nu een diplomatiek statuut…. Als Ridders van de Tulband.

    Ja, er zijn inderdaad nogal wat verschillen. De Duitsers droegen toen goed zichtbaar oorlogswapens, zodat wij, brave burgers, van uren ver konden zien dat zij vijanden waren. Zelfs hun 5de Colonne, meestal verkleed als kloosterzusters, kon men er zò uithalen, want nonnekes hebben nu eenmaal niet de gewoonte om zich per fiets door het landschap te begeven. Nonnekes zitten in een kloosterkapel of ze stonden vooraan in de klas.

    Nu hoop ik maar één ding, en dat is dat al die brave buurjongens eerst elkaar te lijf gaan. Zodat de Poet de tijd krijgt om ons te komen redden. En dat hij gerust een leger ‘Popen’ meebrengt, om de gaten in ons pastoorsbestand op te vullen. We zullen ze kunnen gebruiken….

    Ik denk namelijk ook, dat de meeste mensen liever Russisch zullen leren lezen en schrijven, dan Arabiers….

     

    *

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!