MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3224

    8/1427 * - wanhoopspoging EU(1) – Turkse Bezetting (3) – Polen Hongarije het Gezin primeer- Italië/Frankrijk niet (6) – Duitsland wereldagressor (13) – Earl Harbour & 9/11 (13)

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Als U denkt dat onze Verlichte Grote Verstanden het nog zien zitten, overdenk dan eens deze 2 uitspraken van vandaag van zij die wij, stommekloten zijnde, uit vrije wil tot Leiders hebben gekozen.

    - Krombeen, de jonge Führer van de Coburger SD voorziet dat tegen Mei dit Europa niet meer zal bestaan.

    - Pletskop Michel, Premier van datzelfde Coburgia, geeft toe dat ze met de rug tegen de muur staan.

    En in de Gele Streep van de VRT stond gisteren in koeien van letters, dat ‘Europa Turkije nodig heeft’. Die Gele Streep is een soort remspoor dat ook teruggevonden kan worden in de Openbare Toiletten. Is er gekomen, samen met de vernieuwde studio ameublement, dat bedoeld is om de kijkcijfers op te trekken.

    Echt waar, dat vindt U toch ook, is de taal van échte Leiders. Of van Leiders: niet met ballen bollen aan hun lijf, maar met mottenbollen in hun hersenen.

    Vrije Meningsuiting.

    Neen, zegt Donald Tusk, in Ankara een 2de dagblad onder Staatscuratele plaatsen da kanie. Maar wat doe je er aan?

    Even doorbijten dus.

    Al is het doodspijtig dat de leugen over de agressieve atoomdreiging van Noord Korea zo rap gesneuveld is, nu blijkt dat dat land alleen maar zeer hard riposteert op de voorafgaande uitdagende oorlogs-oefening van Zuid Korea samen met… Amerika.

    Kijk, beste mensen, U weet het ook: wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Na Mei 2016 zullen er, bij manier van spreken, zelfs in onze slaapkamers verborgen Turkse camera’s verplicht zijn die alles registreren. Aan tafel zullen we Turkse meeëters ‘zonder papieren’ moeten gedogen. Het zit er zelfs dik in, dat de EU-Cenakels kort nadien zullen overgebracht zijn naar Ankara.

    Tijd voor een Tiende en Laatste Kruistocht is er bijna niet meer. Tenzij het ‘extreem-rechtse Slovakije, samen met Poolland en Hongarije het voortouw nemen. Want in het Westen wordt Pegida straks verboden en uit elkaar geranseld.

    Derde keer, goede keer, moeten de Turken denken, want ze zijn hun laatste nederlaag voor de Poorten van Wenen (1683) niet vergeten. Dat die in hoofdzaak door de ter hulp snellende Hongaren werd veroorzaakt, zijn ze zeker niet vergeten.

    Of we nog zullen kunnen trekken tot November, om samen met het Amerika van Donald Trump weerwerk te bieden aan de Islam-overheersing? Ik mag er niet aan denken.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

     

     

    https://ejbron.wordpress.com/

     

    Bescherming van het gezin in plaats van “homohuwelijk” – Hongarije laat zien dat het ook anders kan

    (Door: Andreas Becker)

    *

    Terwijl Italië het “homohuwelijk” legaliseert, in Portugal met blasfemische reclame propaganda wordt gemaakt voor het adoptierecht voor homoseksuelen en de gender-ideologie zich uitbreidt in de EU, laat het oostelijke Midden-Europa zien dat het ook anders gaat.

     

    De landen, die tientallen jaren lang door de ideologische voorvaders van diegenen onderdrukt werden die verleden week in Rome het “homohuwelijk” hebben besloten, weten blijkbaar beter wat goed is voor hen en hun gezinnen. Ze volgen niet het dictaat van rijke financiële groepen, die niet geïnteresseerd zijn in de belangen van volkeren en landen en nog minder in de bescherming van de armen.

     

    Tot de landen die het beter begrepen hebben dan Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Duitsland behoren Hongarije en Polen. De beide christelijke naties, die in de goede zin van het woord trots zijn op hun historie en soevereiniteit, verzetten zich zonder minderwaardigheidscomplexen en moedig tegen de waanzin van de homolobby. Daardoor krijgen ze te maken met de druk van de EU en internationale instellingen.

     

    Hongarije en Polen volgen daarbij geen defensieve strategie, zoals men dit gewend is van de christendemocratische partijen in het Westen, die zich meestal alleen maar uitput in verboden, die zonder inhoudelijk fundament niet lang gehandhaafd worden.

     

    Om bij het voorbeeld Italië te blijven, waar de politici zojuist merendeels voor het homodictaat hebben gebogen: diezelfde politici, minister-president Matteo Renzi (linksdemocraten) en minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano (rechtsliberalen), beweerden in de verkiezingscampagne en in het regeringsprogramma het gezin in het middelpunt te plaatsen, belastingvoordeel te geven en economisch te ondersteunen. Daartegenover steunt het door minister-president Viktor Orbán geregeerde Hongarije het gezin echt.

     

    Gezin als verbinding tussen een man en een vrouw verankerd in de grondwet

     

    In 2013 werd het gezin als verbinding tussen een man en een vrouw met een grondwetswijziging in de Hongaarse grondwet vastgelegd.

    Vorig jaar december besloot de regering in Boedapest dat de ouders bij de geboorte van een derde kind een eenmalige betaling van tien miljoen Forint (€ 32.000,-) krijgen. Bovendien kunnen ze voor eenzelfde bedrag een lening voor een eigen woning aanvragen. De looptijd bedraagt 25 jaar bij maximaal 3% rente.

     

    Om hiervoor in aanmerking te komen, moet iemand meerdere jaren lang een baan hebben en moeten er in het gezin binnen een periode van tien jaar drie kinderen geboren worden. Mocht het gezin onvrijwillig slechts twee kinderen hebben, dan wordt het bedrag verlaagd. De rest moet in termijnen worden terugbetaald,.

     

    Regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs verklaarde dat dit bedrag wordt uitbetaald zodra het kind 6 maanden oud is.

    Overal waar minstens vijf gezinnen een aanvraag indienen, zijn de gemeenten verplicht om het jaar daarna een kindercrèche op te richten. Tot nu toe gold dit alleen voor plaatsen vanaf 10.000 inwoners.

     

    Daling van kindertal heeft haar redenen – westerse politici zouden kunnen leren van Boedapest en Warschau

     

    De daling van het aantal kinderen heeft haar redenen. Na decennia lange seksualisering, de devaluatie van moeder en huisvrouw, de aanvallen op het huwelijk en het gezin, het bejubelen van de zelfrealisatie en de consumptie, van voorbehoedmiddelen en abortus, daalt het geboortecijfer. Het gevolg is de massa-immigratie om de lege plekken op te vullen, om de machine van de levensstandaard, de welvaart en de consumptie draaiende te houden. Dat het volk daarbij wordt uitgewisseld, dat er een heel andere staat komt, omdat de verenigende en verbindende elementen zoals gezamenlijke afstamming, geschiedenis, cultuur en religie verloren gaan, wordt onder het tapijt geveegd.

     

    De politici in Berlijn en Rome, Parijs en Londen zouden excursies naar Boedapest en Warschau moeten ondernemen. Daar zouden ze iets kunnen leren.

    Bron:
    www.katholisches.info

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Heeft U er ook op gelet, dat de Midden Europese Volkeren, die jarenlang gezucht hadden onder de zegeningen van het Communisme, de voortrekkers zijn gebleken van de oude Christelijke waarden?

    Hoe zou dat nu komen, denkt U?

    Waarmee weer nog maar eens bewezen is, dat Duitsland voor de 4de keer op rij het Vrije Avondland tracht in te palmen, deze keer met de hulp van de Duivel in persoon.

    De 1ste keer was 1870, de 2de keer in ’14-’18, de 3de keer in 1939-1945. En nu met Adolfina Märkel, voor de 4de en de goede keer.

    Slinkx zal het me graag horen zeggen, maar waren we niet beter af geweest met het Nazi-Regime? Er zou ons veel leed kunnen bespaard worden, want alles dreigt nu duizend keer erger te zullen worden.

    Waarom ook moest Amerika toen tussenbeide komen om die A.H. er onder te krijgen, en om zodoende diens plaats als ‘wereldleider’ in te nemen? Zat toen daar achter ook al de idee van ‘Oil for Immigration’? Een mens zou het waarachtig beginnen denken.

    Kijk, bijvoorbeeld, hoe de Amerikaanse vernedering van Pearl Harbour en die van 9/11 totaal verschillend werden aangepakt. Japan, de snode daders van de laffe aanval op het kruim van de Amerikaanse oorlogsvloot, de bondgenoot van Hitler-Duitsland, nergens in geen 1.000 jaar ergens verslagen, kreeg de rekening gepresenteerd in Hiroshima en Nagasaki. Voor de spectaculaire Islam-aanval op de Twin Towers in New York volgde er niet eens een vermaning, laat staan een bestraffing. Er werd alleen heel beleefd gevraagd… dat nooit meer te doen. Zodat die Bin Laden, één enkele persoon, de schuld kon krijgen, tot de dood er op volgde.

    Einde verhaal. Denkt U.

    Maar de afrekening gaat verder. In ieder land heeft Amerika sindsdien ganse Legers geïnstalleerd, zogezegd om ons te beschermen. Zodat zij ten allen tijde een motief hebben om ergens weer eens een oorlogje te riskeren. En, niet te vergeten, daarbij zijn wij, met de Navo, het onweerlegbare alibi dat ‘de anderen’, waaronder vooral de Poet, de schuldigen zijn.

    In de Criminologie heet dat ‘zoek uit wie er profijt heeft door de misdaad, en U vindt de schuldige’.

    O: skoesie! Is weer eens niet helemaal politiek correct, zeker?

     

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!