MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3211

    7/1449 * Invasie Apulië –

    *

    *

     

    De Hiel van de Laars…..

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Het is niet alleen in de hiel van de Laars van Italië dat men met een bang hartje binnen de 48 uur de komende gebeurtenissen afwacht. U krijgt ze niet onder ogen, maar de katholieke Italiaanse Media (zelfs de Staats-TV) tonen beelden van vernietigdee daken waar gemaskerde IS-monsters er de Zwarte Vlag hijsen, nadat het Kruis daar naar beneden wordt gegooid. De onderschriften zeggen dat het gaat om verslagen uit Nigeria. Maar iedere Italiaan weet, dat hun vroegere kolonie (Libië) op amper een kleine 300 Km, barstensvol steekt met opgezweepte ‘vluchtelingen’, allemaal jonge mannen tussen de 18 en de 35 jaar. Die zijn veel fanatieker dan de ergste Nazi’s. Op Lampedusa, een Italiaans eilandje helemaal in het Zuiden, op een boogscheut van die Afrikaanse kusten, draaien de Europese ‘hulpdiensten’ nu al op volle toeren. Een dergelijk leger, 10 maal groter, staat evenwel klaar om in het Oosten van uit Griekenland binnen te vallen.

    Zouden die werkelijk de bedoeling hebben, om op dat zwaar verdedigbaar stulkje rots aan land te gaan? Juist daar waar de bewoners van ouds en van nature ingesteld zijn om alle soorten indringers te weerstaan.

    De ferry-diensten tussen Daar en Hier vrezen het ergste. De Bevolking houdrt de adem in, maar de EU-slippendragers van Apulië verkondigen, net als Merkel, dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Sie schaffen das. Want zij hebben de toestand onder controle.

    Zij zeggen in de landstaal (Italiaans) precies hetzelfde als de Coburger Staatszenders op 10 Mei 1940. Blijf luidteren naar deze zenders, de Overheid beschermt U. Twee keer raden wie een paar dagen later veilig in Londen zat en van daaruit declareerde, dat ‘het niet was om te boffen, maar dat men ze zou krijgen, de Moffen’.

    Meer zie, die ‘Moffen’ lieten ze over aan de ‘Geallieerden’ en zelfs deden ze er alles aan om na de Bevrijding de Besten onze Broeders en Zusters (die op het verkeerde paard hadden gewed?) om zeep te helpen. Met de openlijke bedoeling om eens en voor altijd het Vlaams Bewustzijn de nek om te wringen.

    Ja (diepe zuhct), een zekere Gentiel Theofiel Antheuunis verwoordde het subliem, in de stijl van toen (1841-1907) toen hij naar aanleiding van de Frans-Duitse Oorlog van 1870 (*) schreef: ‘Ja, ’t Zijn droeve tijden as het oorlog wordt. Als mensen men slacht lijk dieren. Als het mensenbloed bij beken stroomt’.

    Een in-treurige woordenvloed, die wij toen in de Lagere School als ‘Dictoefening’ moesten declameren vooraan in de klas. Zonder precies te snappen waarover het ging. Maar dit tranerige stuk stak vol emmerloze emoties en bood op de ‘Prijsuitdelingen’ een oneindige reeks mogelijkheden om met veel gebaren de vaders en de moeders in tranen te doen uitbarsten. Persoonlijk heb ik toen daarmee een eerste cadeau van de Gemeente gekregen. ‘Pijp en Toebak’ van August Snieders. Ik heb het nog altijd.

    Voor nostalgische zielen: U vindt het hele gedicht op: http://www.gedichten.nl/nedermap/gedichten/gedicht/42131.html

    *

    Hebben jullie die prachtige Engelse reportage over Taranto ook gezien? Ik wist niet dat er zo’n mooie plekjes op aarde bestonden.

    Taranto, in het Gewest Apulië, is de hoofdstad van de Provincie Taranto, en versterkte thuishaven, naast Bari en Brindisi (en Genua in het Noorden) van de Italiaanse oorlogsvloot. Het zegt misschien veel, dat hier de Stad Sparta uit de Griekse Oudheid haar eerste uitvalsbasis heeft gehad. Het is ondertussen wel een bruisende handels- en toerismestad geworden, die welvaart brengt voor de hele streek.

    Wat in bedoelde reportage vooral tot uiting kwam, was dat men de baai niet kon binnenvaren, zonder overal tegen de blauwe hemel, onder de indruk te komen van de vele slanke kerktorens rondom in de heuvels. De Engelse verslaggevers konden dan ook niet anders dan benadrukken, dat U een diep-Christelijk land betrad. Waarlijk beklijvend, in het licht van wat er nu aan invasietroepen op afstevent…. Dat het Christendom daar zeer levendig is, moge blijken uit deze moderne kerk, die qua architectuur nog maar eens bewijst dat Italië zijn leiderspositie dubbel en dik verdient.

    *

    Dat de plaatselijke potentaten (zie Middenstuk hieronder) ietwat luidruchtig de toiletspoeling doortrekken, is de ludieke benadering van de EU ‘Richtlijnen’: die honderdduizenden zijn geen ‘blijvers’, naar ‘passanten’. Enfin, zo stellen ze zich dat voor.

    Al is het heel wat waarschijnlijker, dat de ‘veroveraars’, bij het zien van al die Christelijke ‘heerlijkheden’ die daar zo maar voor het rapen liggen, aan deze bekoring zullen kunnen weerstaan.

    Ere aan onze Italiaanse buren, dat zij er niet gerust in zijn. Al voegen ze daar seffens aan toe: niet in te zien of deze verarmde landbouwstreek waar so wie so al armoe heerst, voor rondtrekkende roverbenden enig aantrek heeft. Waar anderen dan weer naar voor brengen, wie ons dan wel zou beschermen, want de 12-koppige kazerne van de Carabinieri is al meer dan 3 jaar opgeheven. En de Plaatselijke ‘Polizia’ heeft nu al de handen vol met foutparkeerders en snelheidsduivels met het doel: de Gemeentekas te spijzigen.

    JaJa, zegt er dan ene; in de Tijd van Mussolini reden de treinen tenminste toch op tijd…..

    *

    (*) De Frans- Duitse Oorlog van 1870 : Zou Merkel zich realiseren dat haar land voor de 4de opeenvolgende keer bezig is met Europa te vernietigen? Ergo: geraken wij, Europeanen, dan nooit geleerd?

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    https://ejbron.wordpress.com/*

    *

    Routewijziging? Het Italiaanse Apulië bereidt zich op de in Griekenland geblokkeerde “vluchtelingen” voor

    (Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

    Apulië bereidt zich voor op de in Griekenland geblokkeerde “immigranten” en spreekt uit wat het is: INVASIE. Men verwacht nu 25.000en binnen een maand 70.000 vooral jonge mannen. In plaats van nu een signaal af te geven: we sluiten de grenzen!, slaan de president van de regio Apulië en de prefect van Bari zich voor de camera´s al op de borst met uitspraken als: “We zijn bereid om eerste humanitaire hulp te bieden. Belangrijk is het garanderen van de doorreis naar de doellanden.”

    Duidelijker kun je een uitnodiging niet uitspreken. Men houdt er rekening mee dat de mensensmokkelaars snel reageren en de veroveraars in Griekenland afhalen en voor Bari afzetten. Dat is weliswaar 200 kilometer ver van mij verwijderd en niemand is geïnteresseerd in de hak van Italië, maar ze zullen vanuit Bari de mars naar het noorden beginnen, want diegenen die gevraagd worden waar ze naartoe willen, zeggen: “Germany”.

    Dus alles staat weer op nul – het gaat door en er zal een vloedgolf komen dit voorjaar, die alles overtreft wat we tot nu toe hebben gezien.

    Men laat hier video´s van Griekenland zien. Het wordt zwart voor je ogen. Zoveel geweld, ze gedragen zich als luipaarden die uitbreken. God zij ons genadig als we niet de talrijke wensen vervullen die ze hebben.

    Wat gebeurde daar op de achtergrond dat Italië onmiddellijk de rokken omhoog doet om ze hieronder allemaal te verzamelen en verder te verdelen?

    Bron:
    www.netzplanet.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Op een andere plaats is er een begenadigd ‘binnenlander’ uit Coburgia, die beweert dat de West-Vlamingen best massaal hun varkens naar de Franse grens zouden sturen om daar de Mo Slimmerds weg te houden. Die is thuis op de kinderboerderij waarschijnlijk Moeders meest spitsvondige. Wat niet belet dat dit een remedie zou zijn die niet alleen perfect aanslaat, maar ook in niets door de Slinxken zou kunnen bekritiseerd worden. Gun die diertjes toch een beetje ontspanning in de vrije natuur. Er aan alle Europese ‘buitengrenzen ’hoeven geen nergens nog metershoge schuttingen met prikkeldraad te worden opgetrokken, noch onbetaalbare legers Grenswachters te worden betaald. Onze landbouwers zouden er rijk kunnen door worden. Gewoon enkele lage palen in de grond verbonden door een paar planken, die dienen als omheining. Een ononderbroken looppark van max 5 m breed, en klaar is Kees. Geen Allah-Roeper die er nog voorbij durft.

    Als de West Vlamingen nu nog een wereldwijd patent nemen op dit systeem, zijn alle problemen van de baan en de West-Vlamingen allemaal zo rijk als Cresus. Da’s andere Couckenbak, hé!!!

    *

    PS:

    De ferry tussen Patras (Griekenland) en Brindisi (Apulië) duurt (bij kalme zee) amper één enkele nachtrust. Gelieve te noteren dat die boten in vredestijd varen ten gerieve van de vele toeristen. Die zullen nu wel wegvallen, zodat alles in gereedheid kan gebracht worden voor de gevraagde humanitaire’ hulp.

    Een fantastische gelegenheid om massaal de West-Vlaamse Knorretjes naar Apulië uit te voeren. Achteraf kunnen die duur worden verkocht, om er in Parma hun bekende hesp te maken.

    En toen kwam er een varken met een lange snuit, en … de Islam vloog er uit….

    *

    *

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!