MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3179

    *

    Woensdag 10 februari

    Zon 8u05-17u49

    Asdag

    H Scholastica

    *

    *

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Oorlogsdreiging. Omsingeling Moedertje Rusland. IS-Lammetjes blijken gevaarlijke dinosaurussen te zijn. Onze ‘Leiders’ willen nog altijd niet toegeven dat ze moedwillig in drijfzand zijn terecht gekomen.

     

    De Navo-loopjongens samengedrukt als plakjes kauwgom onder de witwas-persen van de Leugenpers: Xander voert hieronder het zoveelste Britse ‘Expeditie Leger’ op. U weet wel, het Leger dat twee eeuwen lang overal ter wereld uit humanitaire reden, ging vechten voor … de vrede.

    Ooit hielden wij aan een dergelijke ‘Missie’ maar liefst vier jaar bezetting over.

    Papschool-praat dus van de kant van de slippendragers van de Amerikaanse ‘wereldleiders’. Wereldleiders met de allures van dorpspolitiekers, die eens te meer een gesmeerd lopende oorlogsindustrie broodnodig hebben om te overleven.

    Een situatie inderdaad identiek aan deze van einde de jaren ’30, maar minder energiek en blufferig zoals die van A.H.: de situatie doet me meer denken aan de strategie van de Koran: van onderen uit. De Taqyilla, zeg maar. Want sedert WO II heeft de Islam overal zijn zeg bij. Niet zozeer openlijk, maar meer in ’t geniep. Op olie lopend. Deze techniek heeft zelfs enen naam. De Heilige Bedotterij Plicht, de plicht van elke ‘Gelovige’ om de belangen van de Islam altijd voorop te stellen. Door met list en bedrog alom, de slachtoffers, zoals slangen doen om hun prooi te hypnotiseren, in slaap wiegen. Om daarna des te dodelijker te kunnen uithalen. Pietrol en olie, om de slag beter te doen snijden….

    De Islam, de strategie uit de woestijnlanden, gebruikt niet voor niets dezelfde oorlogslisten die ze daar hebben afgekeken van de woestijnbewoners: adders, ratten en schorpioenen.

    Heb ik nu gezegd dat de Poet een halve Heilige is? Denk ik niet. Als gewezen Hoofd van de KGB (en dat is zeker niet de K.A.V) weet die man van aanpakken.

    Maar als ik moest mogen kiezen wie ik als vriend zou willen, d’een of d’ ander, dan weet ik het wel. Daarvoor volstaat het naar beider exploten in het verleden te kijken. Met de Poet durf ik gerust op café ’n dubbele Trappist drinken, maar met zo’n woestijn-fanatieker zelfs geen glas spuitwater. Uit vrees dat daar arsenicum in steekt.

    En wat dan met die bezigheids therapie in Syrië? Tja, het duurt allemaal wel een beetje te lang. Al ziet dat, met de nabije val van Aleppo in het verschiet, er wel goed uit. En weeral trekken de cowboys uit de USA aan het langste eind: Europa blijft overspoeld worden met al maar meer … gulpbehoevenden die vluchten voor de vlaag.

    Die blijven ondertussen dapper ‘vluchtelingen’ genoemd worden, maar zij vormen de onderlaag van het ISIS-leger dat, als het ogenblik daar is, niet zullen opkomen voor de Christelijke normen en waarden der ‘Ongelovigen’.

    Gewoon nog altijd niet letten op de gulpen die ondertussen steeds verder open gezet worden. Die zijn gewoon ’n voorschotje op de rechten van elke overwinnaar in een stammenoorlog. Wij zeggen ‘hulpbehoevenden’, maar Araben hebben altijd last van de aangeblazen ‘h’, die ze daarom ver-Westvlaamsen tot ‘gulp’-behoevenden.

    Wat vooral erg is, is dat het gevaar niet onderkend wordt, maar gesust. In slaap gewiegd door de erfgenamen van De Nieuwe Orde van Hitlers vermorzeld Derde Rijk.

    Tanks en legervoertuigen vol soldaten in onze straten. De tijd van weleer toen de USA het orkest dirigeerde in de opera ‘De Greep naar de Absolute Macht’.

    *

    Amerika, Rusland, China, Indië, die liggen allemaal ver weg. Die hebben hun eigen katjes, waaronder Noord Korea, te geselen. Ons aller Avondland zal dus voor de 3de keer de klappen opvangen. Zodat het achteraf voor wat nog overschiet, als een rijpe appel in de schoot van Mohammed valt. Waarna na enige tijd, onze Beschaving nog maar een verre herinnering zal zijn. Net zoals we niet veel weten over wie en wat de Aarde bevolkte vòòr de Zondvloed. Hoogstens zoiets (als daar tenminste geen fatwa tegen komt) zoals bij ons van verreweg in de leerboeken, gesproken wordt over de Assyriërs en de Babyloniërs.

    Tegen dan zal er zelfs niemand meer weten, waar ooit het blonde Noordzeestrand gelegen was.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    *

    Hoe kond ick U mijn broeders oyt vergeten

    Daar wij toch zijn in eenen stronck gheplant."

    Marnix van St.-Aldegonde(1540-1598)

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa

    Amerikaanse RAND denktank: Russen kunnen Baltische NAVO staten binnen 3 dagen veroveren

    Britse defensiebronnen verklaarden tegen de Daily Telegraph dat de militaire oefening Shamal Storm in Jordanië niet bedoeld is om de troepen klaar te stomen voor actie tegen ISIS, maar tegen een ‘potentiële Russische invasie van Oekraïne of Oost Europa’. Klaarblijkelijk verwachten ook de Britten dat de NAVO de Russen tot een nieuwe grote oorlog in Europa provoceert. Dat die voor het Westen slecht gaat aflopen concludeerde vorig jaar het Pentagon, en nu ook de bekende Amerikaanse denktank RAND, volgens wier simulaties de Baltische NAVO-staten in 60 uur door de Russen veroverd kunnen worden.

    ‘Die is geen contra-ISIS oefening,’ aldus de woordvoerder van het Britse leger. ‘Dit is mogelijk veel meer om ons voor te bereiden om de VS in Oekraïne bij te staan, dan in Syrië. Dit is namelijk niet het soort geweld dat je verwacht om in Aleppo tegen een zootje jihadisten te vechten.’

    Met de oefening wil het Britse leger aantonen dat het ondanks de jarenlange forse bezuinigingen in staat is om overal ter wereld 30.000 man, inclusief militair materieel, in te zetten. Bij de oefening in Jordanië worden ruim 300 voertuigen gebruikt, en wordt er ook een veldhospitaal opgezet dat traint op het behandelen van slachtoffers van chemische en biologische wapens.

    Niet Putin, maar NAVO veroorzaakt grote spanningen

    In juli 2015 beschuldigde de Russische president Vladimir Putin het Westen van onterecht angst te zaaien over een eventuele aanval van Rusland op de NAVO. ‘Alleen een krankzinnige kan enkel in een droom bedenken dat Rusland plotseling de NAVO aanvalt.’ Volgens Putin probeert de VS met deze tactiek de leider van de NAVO en Europa te blijven. De Amerikanen trekken volgend jaar $ 3,4 miljard uit om de zogenaamde ‘Russische agressie’ in Europa af te schrikken.

    Sinds de democratische aansluiting van De Krim bij Rusland heeft de NAVO het aantal troepen, vliegtuigen en pantservoertuigen in Oost Europa al flink opgevoerd. Het Westerse bondgenootschap beschuldigt het Kremlin ervan de Oekraïense rebellen te steunen. Omgekeerd weigert Moskou het huidige regime in Kiev, dat na een illegale, gewelddadige en door de CIA georganiseerde staatsgreep aan de macht kwam, te erkennen. (1)

     

    ‘Baltische staten in hooguit 60 uur veroverd’

     

    Ondertussen blijven de Amerikanen Europa verder tegen Rusland opzetten. Zo concludeerde de denktank van de RAND Corporation dat uit diverse oorlogsscenario’s naar voren is gekomen dat het de Russen hooguit 60 uur kost om de Baltische NAVO lidstaten te veroveren.

     

    Dan rest de NAVO nog maar drie opties: een massaal tegenoffensief lanceren, waarbij grote aantallen slachtoffers zullen vallen; het dreigen met een kernoorlog, wat als het minst waarschijnlijk wordt gezien, en ten derde het accepteren van een militaire nederlaag en een nieuwe Koude Oorlog.

    De Amerikanen komen natuurlijk met de in hun ogen enige ‘oplossing’, namelijk een massale bewapening van Oost Europa, zodat Rusland zou worden afgeschrikt. Daar zal met name de Amerikaanse defensie industrie dik aan verdienen. Dat het Kremlin een grote militaire opbouw van de NAVO direct aan zijn grenzen – terwijl na de Val van de Muur uitdrukkelijk beloofd werd dit nooit te zullen doen- terecht als een grote bedreiging en daad van agressie kan opvatten, is voor het oorlogszuchtige Washington enkel koren op de molen.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Krone

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Samengevat: het zit niet snor. Maar hoe politiek correcter we daarover denken, hoe veiliger we ons zullen voelen. De kleinste waterdruppel maakt deel uit van de stormvloed die de overweldigende Planetaire Nieuwe Wereld Orde is.

    Iedereen weet nochtans dat stormvloeden leiden tot Zondvloed-achtige toestanden. De Planeet Aarde moet er toen zowat uitgezien hebben als Pluto. En kijk eens wat de mens ervan gemaakt heeft. En ‘die mens’, dat waren bovendien nog de kinderen van Noah, de enige overlevende, de man die het in Gods ogen waard geweest was om te overleven.

    *

    Velà? Zo zie ik de oplossing voor het Conflict in het Oosten. Hopeloos. Want ook de moderne Mens maakt altijd een nieuwe put, om de oude te dempen. Ondertussen hebben we wel geleerd hoe een Ark van Noah in elkaar te knutselen. Wat planken en een gereedschapskist, meer is daarvoor niet nodig. Het hoeft niet altijd een atoombom te zijn.

     

    *

    *














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!