MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3171

    *

    Zaterdag 6 februari 2016

    Zon 8u12-17u42

    H Amandus van Maastricht

    Sint-Amaan doet het zaaikleed aan

    *

    *

    Deze Zwarte Poedel, kakt op ‘Links’ maar kijkt naar ‘Rechts’ omdat alle Linksen weten dat ze door Rechtsen in leven worden gehouden….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Bij deze worden nederige verontschuldigingen aangeboden aan de lieve kleine huisvriendjes met een zo zacht pelsje, snoezelige snuitjes en van louter gezelligheid ronkende snorharen.

    Toegegeven, net als bij de mensen, zitten daar schavuiten tussen, zodat zwarte exemplaren, en vooral die met zwarte haren, die dikwijls in het gezelschap gezien werden van toverheksen, aangemerkt werden als ongeluksboden. ’n Zwarte kat tronend op een meerpaal en geen enkele visser durfde nog uitvaren.

    Op deze blog had ik voorheen altijd geprobeerd om de reputatie van slangen, adders, krokodillen e.a. te sparen door Het Minister Obama louter op het transcendente te benaderen, op de ingebeelde slechte reputatie van een ongeluk brengende zwarte kat die de mensen maar voor de voeten bleef lopen. Een beeld dat nog versterkt werd, door mijn 3 Duitse Herders, die met goed gevolg alle wilde katten uit de omgeving weg houden uit onze tuin. De gevolgen, dat kunt U zich gemakkelijk voorstellen, zijn soms verschrikkelijk als er al eens eentje op het slachtveld blijft liggen. De van genot blinkende ogen waarmee die honden achteraf om aandacht komen bedelen, zijn hartverscheurend.

    Maar ja, wat doe je er aan? Die katten komen dan ook ongevraagd zo maar hun territorium schenden en dat heeft niets, helemaal niets met ‘religie’ te maken. Politiek-correcte denkers zouden zeggen: doe die bas-reliëf dan weg, die aan Uw poort tegen de zijmuur hangt.

    Ja, zou ik dan antwoorden, waarom moet ik die wegdoen? Het is een aandenken aan Brugse vrienden, die toen die onteigend werden van de voorvaderlijke hoeve, naar de stad gingen wonen om van hun renten te leven, ons die meegaven als keiharde herinnering aan Vlaanderen. Het stelt de Moeder gods voor, als O.L. Vrouw van Vlaanderen, zoals er vroeger zoveel te vinden waren in al die vele veldkapelletjes op den boeren-buiten.

    Dat kleine geglazuurde meesterwerkje hebben wij zo degelijk laten inmetselen, dat als we hier ooit weer weggaan, de koper er eeuwig zal mee blijven zitten. Dat is zo onze manier om Vlaanderen uit te dragen over de hele wereld.

    *

    Hopelijk aanvaardt de kattenwereld mijn excuses in verband met dat Amerikaanse Moslim-Beest, want voortaan zie ik in hem meer ‘Des Pudels Kern’, zijnde oorzaak van de Moslim Expansie in Europa en elders. U weet wel: ‘Oil for Immigration’.

    Poedels zijn als hondjes, typische gatlikkers van hun Meesters. In het geval van Obama, die zelf al de gatlikker is van de vraatzuchtige Islam, past deze beeldspraak als een tang op een…… kameel.

    Lees hieronder hoe die kan opzitten en pootjes geven.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    GEPLUKT BIJ DE VRIENDEN

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    https://ejbron.wordpress.com/

     

     

     

    Obama: 'Aanval op de islam is een aanval op alle religies'

    *

    De Amerikaanse president Barack Obama haalt woensdag uit naar de ‘anti-moslimretoriek’ van politici als Donald Trump. ‘Iedereen moet begrijpen dat een aanval op één religie een aanval is op al onze religies’.

     

    Dat zei Obama tijdens een bezoek aan een moskee in Catonsville vlakbij Baltimore in de Amerikaanse staat Maryland, schrijft persbureau Reuters. 'Als een religieuze groep wordt aangevallen, hebben we de verantwoordelijkheid daar wat van te zeggen'.

    Verbod

    Vooral de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump liet zich de afgelopen tijd negatief uit over de islam. Zo riep hij op tot een tijdelijk inreisverbod voor moslims, in de nasleep van een terreuraanval in San Bernardino, Californië in december. De aanslagplegers zouden banden hebben onderhouden met terreurbeweging Islamitische Staat (IS).

    Obama trekt bij de bijeenkomst in de moskee een vergelijking tussen moskeeën en andere religieuze gebouwen: 'Denk aan uw eigen kerk, synagoge en tempel, dan zouden moskeeën u bekend moeten voorkomen'.

    Volgens onze bloggers

    Afshin Ellian: 'Onderschat nooit de kracht en de vitaliteit van de politieke islam'

    Onderscheid

    Obama roept Amerikaanse moslims op geen onderscheid te maken tussen geloof en nationale trots: 'Je bent geen moslim of Amerikaan, maar je bent moslim en Amerikaan,' zei hij.

    Obama vindt dat er meer moslims moeten figureren op tv, zonder dat daar terreurelementen of nationale veiligheid aan wordt gekoppeld. 'De overweldigende meerderheid van vredelievende moslims' zal de strijd met het islamitisch extremisme uiteindelijk winnen, aldus de president.

    ----

    Twee toespraken: Obama liet ‘Jezus’ bedekken, maar laat Allah prominent in beeld

    *

    Zijn boodschap kon niet duidelijker zijn: In 2012 liet Obama de kleine, in de driehoek boven zijn hoofd staande letters ‘IHS’ (Jezus Christus) zwart maken (links). Afgelopen week liet hij 99 enorme Arabische ‘Allahs’ achter zich echter ongemoeid (rechts).

    Enkele jaren geleden veroorzaakte president Barack Hussein Obama de nodige ophef toen hij voorafgaande aan een toespraak in een katholieke universiteit alle christelijke symbolen met zwarte doeken liet bedekken, zogenaamd omdat hij andersdenkenden niet voor het hoofd wilde stoten. Maar nu Obama voor het eerst in een als radicaal bekend staand islamitisch centrum een toespraak heeft gehouden, liet hij de vele enorme symbolen van Allah volledig onbedekt, waarmee hij volgens velen opnieuw bevestigde in werkelijkheid geen christen, maar een moslim te zijn.

    Vanaf zijn verklaring dat ‘Amerika niet langer een christelijk land is’, zijn nooit afgedane ring met de inscriptie ‘Er is geen god dan Allah’, het uitnodigen van een moslim jihadist voor het Nationale Gebed, tot het weigeren van het opnemen van Syrische christenen: Obama kan, nu hij nog minder dan een jaar in het Witte Huis zit, zijn minachting voor het christendom steeds slechter verbergen.

    Allah wel, Jezus niet

    Afgelopen woensdag hield Obama als eerste president ooit een toespraak in een moskee van de radicale Islamic Society in Baltimore. Daarbij ging hij voor een glazen muur staan waarop het woord ‘Allah’ 99 x in Arabisch schrift is opgeschreven, en verketterde hij de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump voor diens ‘onvergeeflijke anti-islamitische retoriek’.

    Toen Obama in 2012 een toespraak hield in de katholieke universiteit van Georgetown, liet hij alle christelijke kruizen en andere symbolen met zwarte doeken bedekken, inclusief de kleine letters ‘IHS’ die direct achter hem te zien waren, en die voor Jezus Christus staan.

     

    Heimelijke moslim in het Witte Huis

     

    Zelfs de grootste critici kunnen niet langer ontkennen dat Obama er op zijn minst een dubbele moraal op nahoudt wat religies betreft. Een christelijke instelling werd immers verplicht drie kleine, op Jezus slaande lettertjes af te dekken, maar een islamitische kon open en bloot 99 x keer ‘Allah’ in enorme Arabische letters tonen op de muur waarachter de president zijn toespraak hield.

    Dat de Amerikaanse bevolking in 2008 en 2012 uitgerekend een heimelijke moslim als president koos kan dan ook enkel worden toegeschreven aan de traditionele en helaas zeer succesvolle misleidingstactieken waarmee de islam over de wereld wordt verspreid. Diezelfde president probeert de wereld er al jaren van te overtuigen dat er niet zoiets bestaat als islamitisch terrorisme, dat de islam mede de basis vormt van de Westerse samenleving, en dat het echte gevaar juist van conservatieve christenen en ‘rechtse’ Amerikanen zoals Donald Trump komt.

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Helemaal in het begin van zijn Carrière als ‘Eerste Zwarte President’, werden de geruchten over ‘het Geloof’ van zijn zwarte gestorven vader in Hawaï, ‘overruled’ door de Zwarte Drom van wijlen dominee Luther King. Hoera dus voor de gelijkheid van Blank en Zwart, als Lichtend Pad voor de hele wereld.

    Meteen kwamen overal alle ‘Minderheden’ in opstand, op inspiratie van Zuid-Afrika, die ook daar de Blanke ‘Boer’ van de macht had verdreven. De wereld behoorde aan het proletariaat der wilde bosnegers. Muziek in de oren van de wegkwijnende socialistische democratische gedachte. Marx mocht verrijzen uit den doden. Zijn volgelingen zagen het wonder onder hun ogen voltrekken.

    De Planetaire Nieuwe Wereld Orde zou De Oude Nieuwe Orde van AAHAA opvolgen. La Märkalina nam het voortouw, er werd de zweep gelegd op de oude knol die Europa was geworden, en de Verovering van Het Avondland was zo goed als voltrokken.

    Dàt, mijne Geliefde, is des Pudels Kern…

    Maar ssst: de Leugenpers mag het niet weten. Want iedereen is in hetzelfde poedelnest… ziek.

    We doen dus ‘stille voort’ precies als de Boer die ploegt. Onderbetaald, zonder subsidies, zonder hoop. Maar in de zekerheid, dat op de vers omgeploegde akker, altijd voort nieuwe oogsten zullen komen.

    Droomde ik dat? Of sloop die overtuiging binnen, samen met de heropstanding van het Vlaams Belang? Vandaag al is het duidelijk geworden, dat BDW zijn historische zending zelf verknoeid, dat zijn paladijnen niets meer dan waterdragers zijn, en dat héél zijn ‘Vernieuwing’ niets meer is dan nieuwe wijn in oude Verhofstadt-zakken.

    Ons, de Jeugd, het Volk, behoort de toekomst. Afspraak in het stemhokje

    *

    Toemaatje

    Mevr. Vicky Maeyer (pvv) in het EU Parlement in Bruxellabad legde er even de zweep op.

    https://youtu.be/XHevVtFabbI

    *

    *

     














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!