MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3167

    *

    Donderdag 4 februari 2016

    Zon 8u15-17u39

    H Veronica

    Op Sint-Veroontje, (ver)plant uw boompje

    *

    *

    Waarvoor de Zika o.a. goed is:

    Om de aandacht af te leiden van (in Frankrijk) de verspreiding van Moskeeën & Is-Lammetjes scholen te doen vergeten….

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Moet U horen!

    En dan nog op onze nuchtere maag. Dat ‘de wereld wil bedrogen worden’, is weliswaar een tot op de draad versleten spreekwoord, maar dat was waar wij het deze morgen over hadden, bij de morgenkoffie. Zij het dat het woordje ‘bedrog’ toch niet zo expliciet te bespeuren viel.

    Omdat het op BVN toch maar diene aartszeveraar die Van Gils was, kon de TV niet worden opgezet. Jullie zien dat ‘s avonds laat als de dag er op zit, maar TV Vlaanderen op BVN is iets voor de volgende morgen in alle vroegte, en die Van Gils is dan het vergif dat de hele dag zou verknallen. Dus is dat onze kans om gezellig ouderwets onder ons ’n babbeltje te slaan. Dit kwam al gauw op de Zika-pandemie en die verduivelde lelijke muggen die zogezegd de ziekte verspreiden. Of was via de seks, want alles IS seks tegenwoordig? Allez, iets in dezelfde zin als myxomatose die verspreid wordt bij de wilde konijntjes door het onbeheerst ‘wippen’ in de wijde natuur. Over Zika dus de meest geleerde uitleg, als die uitleg maar niet te dicht bij de waarheid komt.

    Ja Ja, die muggen! Dat zal het wezen! U moet weten, dat wij hier in het warmere Zuiden al een paar jaar geleden enorme last hebben gehad van ‘tijgermuggen’. Dat zijn zo van die muggen als ‘hondshaaien’ die dwarsdoor alle textiel, hard en meedogenloos bijten naar de kern van het leven. Vooral hier, precies omwille van het vele vierkante kilometer groot binnenmeer (114,5 km² om precies te zijn), waar tot in de jaren 1700-1800 de gevreesde malaria, ook een tropenziekte, heerste. Deze muggenplaag duurde gelukkig niet bijzonder lang, en wij dachten, net als iedereen in West Europa, dat deze epidemie een wispelturige speling was geweest van Moeder Natuur.

    Even kwam de ‘Cuba Crisis’ (Oktober 1962) ter sprake met een dreigende atoomoorlog, in volle Koude Oorlog tussen de USA en de Sovjets. Omwille van Cuba. Dat bleek achteraf ook maar een storm in een glas water te zijn geweest. Waarvan het bijzondere bleek te zijn geweest, de Kroetsjev die, om bij het Vredes-Overleg in de VN, om zijn woorden kracht bij te zetten, met zijn schoen timmerde op het spreekgestoelte.   Zo’n primitieve hottentoten waren die Russen toen nog!

    Er was nog heel wat koffie over, en na de Zika kwam het gesprek op de ‘Mexicaanse Griep’, en onze pappenheimers, de wereld-leiders, een beetje kennende, op de ‘Spaanse Griep’ die rond WO I ook al de hele bekende wereld had geteisterd.

    En, hebben wij getweeën nu een lichte gave voor de waarzeggerij of niet, de Middeleeuwse builenpest kwam ineens ter sprake. Met ook de nog vers in het geheugen liggende de recente Softenon-besmetting.

    Toch curieus, dachten we bij het opruimen allebei, dat er telkens epidemieën losbarsten, iedere keer dat de aandacht moet afgeleid worden. De Ebola, bijvoorbeeld, die bijna nog rapper verdwenen was dan opgekomen. Daarvan bleef alleen over als pandemie: de als hoopvol aangekondigde Arabische Lente, gevolgd door de overweldigende ‘vluchtelingen-Zegen’. En zie: de Planetaire Nieuwe Wereld Orde was ingezet.

    Zika dus, als afleidingsmanoeuvre!

    Tot ik, als naar gewoonte, op het scherm Tinernet openzette.

    En ja, waarachtig: het klopte als een bus. Zika kwam als geroepen, om de mensen de ellende van de IS-Lammetjes-Invasie te doen vergeten…

    *

    Dat komt er van, als iemand met de jaren, een slecht (niet politiek correct) karakter heeft ontwikkeld. Men krijgt er in dit geval geen te kleine, maar integendeel een veel te grote schedel (met inhoud) door.

    *

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins?

    *

    Diverse onafhankelijke sites en blogs schrijven dat de paniek rond de uitbraak van het Zika virus mogelijk een totaal andere oorzaak heeft, en bedoeld lijkt om de aandacht af te leiden van vaccins die sinds 2014 aan zwangere Braziliaanse vrouwen worden gegeven. Bovendien blijkt er nauwelijks bewijs te zijn voor de eerder gemelde 4000 baby’s die als gevolg van Zika met een te kleine schedel zouden zijn geboren. Worden we, net als tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2010, wéér voorgelogen om ons nieuwe vaccinaties op te dringen, waar farmaceutische bedrijven miljarden mee zullen verdienen en die bovendien een groot gevaar kunnen vormen voor onze gezondheid?

    De – al dan niet genetisch veranderde - Aedes of ‘gele koorts’ mug zou de belangrijkste verspreider van Zika zijn, maar in dat geval zou de uitbraak niet zo sterk geconcentreerd moeten zijn in één bepaald gebied. De ‘gele koorts’ komt namelijk in bijna alle andere regio’s in Brazilië ongeveer even vaak voor.

    Daarnaast is Zika al 70 jaar bekend, en is er nog nooit een verband gelegd met geboorte afwijkingen. Het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) erkent op zijn website dat slechts 1 op de 5 besmette mensen ziek wordt. En dan nog verdwijnen de doorgaans milde symptomen al na een paar dagen. Op bepaalde eilanden in Micronesië (Stille Oceaan) is driekwart van de bevolking geïnfecteerd, zonder dat daarbij iemand in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

     

    Variant DKTP-vaccin waarschijnlijk echte oorzaak

     

    Het toonaangevende Duitse Robert-Koch-Institut (RKI) suggereert in zijn epidemiologisch bulletin 2/2016 dat medicijnen de oorzaak van de misvormingen kunnen zijn. De Braziliaanse microcefalie (te kleine schedel) epidemie ontstond in mei 2015, iets meer dan een half jaar nadat Brazilië zwangere vrouwen begon in te enten met het ‘cocktail’ vaccin Tdap (de Nederlandse versie staat bekend als DKTP) dat onder de naam Boostrix wordt geproduceerd door GlaxoSmithKline (GSK).

     

    Er zijn sterke aanwijzingen dat Boostrix de werkelijke oorzaak van de geboorte misvormingen is. In 2003, 2005, 2013, 2014 en 2015 waarschuwden experts in verschillende landen dat eventuele schadelijke gevolgen van het Tdap/DKTP vaccin voor ongeboren baby’s niet konden worden uitgesloten. Al sinds 2003 is bekend dat de stof pertussis-toxine in het vaccin het lichaam ertoe kan aanzetten antistoffen tegen de vrucht te produceren. Dit proces zou versterkt kunnen worden door het eveneens in Boostrix voorkomende aluminiumhydroxide.

     

    WHO creëert opnieuw zinloze paniek

     

    De volksgezondheid autoriteiten in Brazilië doen echter niets met deze bestaande wetenschappelijke informatie. Integendeel, men doet er alles aan de aandacht af te leiden van de waarschijnlijk werkelijke oorzaak, het Tdap vaccin. Fabrikant GSK is er natuurlijk op gebrand zijn afzetmarkt verder te vergroten, dus van die kant hoeven de slachtoffers al helemaal geen actie te verwachten.

     

    De WHO lijkt dan ook net als met de Mexicaanse griep en daarna het ebola virus doelbewust wereldwijde paniek te veroorzaken, zodat er miljarden belastinggeld worden uitgegeven voor het ontwikkelen en produceren van op zijn best zinloze, en op zijn slechtst zeer schadelijke vaccins, die in de nabije toekomst mogelijk ook in Europa aan zwangere vrouwen zullen worden verstrekt. (1)


    Xander

    (1) KOPP

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Allez, Kapitein Krombeen zal zijn val in de afgrond dus overleven: Slinkxe academici vinden bij nader toezien, dat er niets ‘Rechts’ is aan het standpunt van die Samsom van de PvdA in Nederland. Het is gewoon een vorm van ‘Trop is teveel’. Meer moet daar niet achter gezocht worden. ‘t Cleyn Toebackzakske ‘feels his pain’, dus worden de rangen gesloten. De violen zijn gestemd. Zika doet de rest.

    En de USA Tanker (of is het een atoom-vliegdekschik?) heeft de bocht naar ‘Rechts’ ingezet. Het verkiezingscircus draait voor het oog van de vele camera’s op volle toeren. De Republikeinen staan er goed voor. Geen Trump, maar ene Cruz aan de leiding in de voorverkiezingen. Cruz, Cruz…. Waar hebben we dat nog gehoord? O juist! Ja! ‘Santa Cruz’ is dat het Spaans voor ‘Heilig Kruis’?

     

    Jezeusmarrante! De volgende President van het krijgshaftigste land ter wereld, zal toch nooit ’n Christen zijn, met Kruistocht ideeën onder zijn schedeldak?! Ziet er niet goed uit voor de ‘Lammetjes’ van de IS.

    Nog ’n geluk dat ondertussen de saga van de Zika-mug in de media lang en breed kan opgevoerd en besproken worden. Die ‘pantomime’ moet minstens duren tot na November 2016. Zo dat de afgang van alle ‘democraten’ ter wereld, de Amerikaanse op kop, zo weinig mogelijk aandacht krijgt.

    Kapitein Krombeen zal ondertussen op krukken voortsukkelen, de elektrische koffiemolen in ‘haar’ crossfiets zal nog vele dagen meegaan, ja, zelfs nog fortuinen opbrengen in de wereld der fietsers, de Heren Doktoren zullen van hogerhand deontologische instructies gekregen hebben om beter op te letten wat ze aan zwangere vrouwen voorschrijven. Daarna kan de wereld weer doordraaien.

    PS

    We zouden als ouder wordend koppel moeten leren een beetje vroeger op te staan ’s morgens. Zodat we op BVN ‘De Wereld Draait Doorrrr’ kan opgezet worden. Kunnen we nog eens lachen met de grappen van de NOS. In plaats van Van Gils die we vervolgens, louter uit zelfverdediging, de keel moeten toeknijpen.

    PS II

    De Afbeelding bovenaan is geleend bij E.J. Bron. Ben wel benieuwd om eenzelfde kaartje te vinden met de veroveringen van de Islam over gans Europa + Rusland als één geheel. Gewoon in de hoop dat zoiets de laatste twijfelaars de ogen opent.

    Het zou dan wel eens kunnen zijn, dat de Zika-ziekte dan meteen amen en uit is, wegens het uitbreken van de algemene massale ‘push back’-operatie. Gevolgd door de algemene Mobilisatie in het komende voorjaar, om de bloedige opstand der IS-Lammetjes te weerstaan.

    Dat laatste ingevolge de oproep van die IS Jihadist in plat Antwaarps, die in een video niet mis te verstane bedreigingen uitte. O.a. door te dreigen om ons ’s nachts te komen uitmoorden. Van waar en van hoe ver zouden die moordenaars wel moeten komen? Dakannie, zei DeWever daarop: die zitten al lang in den bak.

    Misschien zelfs dat Amerika in de persoon van Trump of Cruz (Kruis of Munt?) ons daarna voor de DERDE KEER uit de miserie komt redden. Als tenminste de Poet hen niet voor is, want veel dichter verwant….

     

    *

    *












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!