MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3163

    *

    Dinsdag 2 februari 2016

    Sprokkelmaand

    Zon 8u18-17u35

    Maria Lichtmis

    H Cornelius

    Met Lichtmis is geen vrouwke zo arm of ze maakt een panneke warm

    *

    De ‘weerspreuk’ van deze oerstomme dagklapper nietwaar is wel een beetje ontroerend, maar gaat voorbij aan de kern van de zaak.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Maria-Lichtmis

    Die gaat terug naar de tradities in het Jodendom, de roots van het Geloof onzer Vaderen. In mooi Nederlands luidt dat ‘De Opdracht van Maria in de Tempel’, ofte de voorgeschreven ‘purificatie’ van de moeder, & toewijding aan de Heer van elke mannelijke boreling, 40 dagen na diens geboorte.

    Deze herinnering is al vele jaren in onbruik geraakt in onze vooruitstrevende samenleving , doodsimpel omdat God dood werd verklaard. Wat de zaken een stuk gemakkelijker maakt.

    Ja, de moderne vooruitgang vergt zo zijn eigen offers, door elke band met het verleden te willen wissen. En trouwens, Mosketen doen hier niet aan mee, en de Christelijke Kerken blijven toch jarenlang potdicht?! Straks vindt men er zelfs de sleutels niet meer van terug, en kunnen de bulldozers uitrukken. Want als er niet meer gekookt wordt, kosten koken dan ook geen geld meer.

    In plaats van liever de Hemel te danken voor die flinke zoon: liever een tweede verlate ’baby borrel’ met de vrolijke vrienden. Die houden tenminste de vele mandjes, waarvan sprake in De Dagklapper, goed warm….

    *

    *

    Voor dringende kennismaking:

     

    nl.wikipedia.org/wiki/Deltastichting

    *

    INLEIDING / GROTE SPRONG VOORWAARTS

    *

    Vandaag wordt U, ter bestrijding van al dat verkeerd gedoe, de WODANS KNOOP voor de voet geworpen. Wat die knoop precies inhoudt, vindt U in de link onder de afbeelding hierboven. Dat DELTA STICHTING zeer dicht staat bij de Heel-Nederlandse Gedachte hoeft waarschijnlijk geen nadere toelichting?

    *

    ’t Krombeen heeft, tot woede en ontsteltenis van het groene scheermes (Almacy), zijn hekken naar de wind gedraaid. De DM koplettert dat zelfs in zijn hoofdartikel in ’t Engels, zo komt het minder hard aan. Denken ze. ‘Rechts de NV-A voorbijsteken’, stel U voor! ‘t Krombeen, net als de familie-traditie daar in Eernegem en omstreken als Strijdend Flamingant, en IJzerbedevaarder, nu zo goed als bij ’t Vlaams Blok. Een overstap die nog veel rond woestijnstof zal doen opwaaien?

    Hieronder leest U, na een kort historisch overzicht, een frisse aanbreng voor de oplossing. In de titel hier bovenaan werd geprobeerd de dingen overzichtelijk samen te vatten. Het komt er op neer, dat het Vlaams Belang al meer dn 25 jaar correct heeft gewaarschuwd voor het moeras waarin we zijn terecht gekomen. Maar ook dat het, juist om deze redenen, als schurftige honden, helemaal achter torenhoge prikkeldraad werd weggehoond.

    Op deze blog heeft, thans meer dan 3.100 bijdragen verder, het U al die tijd zelf kunnen lezen: niet het klein grut, de meelopers moeten hangen, maar de aanstokers. Onkruid moet immers met wortel en àl worden vernietigd.

    In het gewone leven, maar vooral in het zakenleven, wie het haar door de klak groeit, moet failliet gaan, en vervolgens is het van ‘potje breek, potje betaal’. Dat zijn twee afzonderlijke zaken, waarbij de schuld ongeveer bij voorbaat vast staat. Het kan dus niet dat in zaken van Algemeen Belang, de schuldigen vrijuit gaan. Een Land willen besturen staat niet gelijk met de Lotto winnen of verliezen.

    Vroeger wachtte hen de guillotine, maar volgens mij is dat veel te bloederig. Het toont aan dat wij niet beter zouden zijn dan de IS Lammetjes. En, in tijden van schaarste, zoals nu, ook veel te schadelijk voor het milieu. Hangen kost niets. Hangen is simpel. Hangen is proper. Takken van hoge bomen zijn er overal, en de stroppen kunnen ontelbare keren hergebruikt worden. En wat meer is: de strafuitvoering is van ver zeer goed zichtbaar….

    Benieuwd wie van de Leugenpers dat wat de man in de straat, dus iedereen, denkt, als eerste zal ontdekken.

    *

    PS

    De uitweigering (!), het te grazen zetten van onze Verlichte Grote Verstanden komt, denk ik, niet uit de koker van de Deltastichting VZW.

    *

    MIDDENSTUK / VENSTER OP DE WERELD

    *

    *

    Van vredige oudejaarsnacht tot grootste naoorlogse groepsverkrachting –

    om het fenomeen “Keulen” af te sluiten

     

    1. Eerst nog even enkele feiten

     

    Op allerlei sociale media en weblogs was het al heel snel duidelijk dat oudejaarsnacht in Keulen ‘een ietsje anders’ verlopen was dan de voorgaande jaren. Er was sprake van veel agressiviteit, in het bijzonder tegen vrouwen. En het geweld werd gepleegd door vreemdelingen. Het woord “asielzoekers” werd hier en daar gefluisterd…

     

    De volle omvang van de massa-aanranding werd dagenlang verzwegen “op bevel van hogerhand”. Het mooie multiculturele sprookje – als compensatie voor het foute Duitse verleden, weet u wel – moest vooral overeind blijven. Nu dus – bijna een maand na de feiten! – wordt de volle omvang duidelijk: 1.049 mensen maakten melding dat ze in Keulen werden lastiggevallen, diefstal, maar meestal ging het om zedenfeiten, aldus HLN. Verkrachting dus, en met stip de grootste naoorlogse groepsverkrachting in Duitsland. 30 verdachten werden opgepakt, waaronder 15 asielzoekers. Over het aantal etnische Duitsers bij de daders tast men – niet erg verwonderlijk, zeker? – in het duister. Maar dat is een flauw grapje, want er waren geen Duitsers bij betrokken.

    2. Neen, het donderde niet alleen in Keulen

    Het Duitse conservatieve weekblad Junge Freiheit maakte een lijst bekend van de steden waar het tijdens oudejaarsavond tot seksuele agressie kwam: In Düsseldorf ging het bijvoorbeeld over meer dan 40 gevallen. Maar na het bekend worden van de massa-aanranding van Keulen kwamen nog meer mensen aangifte doen. Ook in Berlijn werd door vrouwen aangifte gedaan van seksueel onaanvaardbare handelingen door “groepen mannen”. In Frankfurt am Main zijn dan weer 15 gevallen bekend, waarbij ook hier de daders Noord-Afrikaanse types waren. De politie arresteerde er 10 Noord-Afrikaanse asielzoekers. In Bielefeld probeerde een groep van 500 Arabieren een discotheek binnen te vallen. Vrouwen in de omgeving werden geïntimideerd.

    Sami Abu-YusufIn Ansbach deden verschillende 16- en 19-jarige vrouwen aangifte van aanranding “door Afrikaanse types”. In Dortmund verzamelde zich een groep van 300 personen, en in en rond die groep was er ook sprake van verschillende pogingen tot verkrachting, en overvallen op vrouwen. 4 Syriërs in Weil am Rhein werden verdacht op oudejaarsavond verschillende vrouwen urenlang te hebben verkracht. Ook in Kassel ging het om Syrische mannen.

    Als toemaatje dit staaltje van geïntegreerd denken: Sami Abu-Yusuf, imam van een moskee in Keulen, kwam met een opvallende verklaring. In een interview met een tv-zender werd de man naar zijn mening gevraagd over de verkrachtingen in Keulen: "We moeten correct reageren en geen olie op het vuur gooien. De gebeurtenissen tijdens Nieuwjaarsnacht zijn de schuld van de vrouwen zelf. Ze waren halfnaakt en droegen parfum. Het is niet verrassend dat mannen hen wilden aanvallen. Jezelf zo uitdossen is olie op het vuur gooien".

    3. De geest is uit de fles, toch zeker in Duitsland

     

    Oudejaarsavond was niet alleen het einde van het jaar, het markeerde ook het einde van een periode. Het einde van de multiculturele sprookjesperiode. Dieter Stein (Junge Freiheit) heeft het in zijn commentaar over Keulen “als symbool van datgene wat onze gezamenlijke toekomst zou kunnen zijn, als de asiel- en migratiepolitiek niet drastisch en fundamenteel wordt gewijzigd”. Iedereen – in Duitsland, maar ook in België bijvoorbeeld…. – kondigt maatregelen aan om de asieltsunami in 2016 drastisch terug te dringen…. Meer dan fluiten in het donker is het niet, aldus Stein. Veel intellectuelen en journalisten werden bij de zeer gewelddadige botsing tussen de politieke utopie en de realiteit op straat sprakeloos. Iedereen beseft dat de lezers de sprookjes niet meer geloven. En de lezers weten dat de journalisten het weten.

     

    Angela Merkel (Wir schaffen das) kan geen kant meer uit. Ze blaast warm en koud tegelijk. De enige redelijke oplossing om het aantal asielzoekers, vluchtelingen en illegalen te stoppen, is de grenzen sluiten, zegt prof. Dr. Ulrich Vosgerau (universiteit Keulen). Maar: “Als Duitsland zijn grenzen zou willen sluiten, dan kan dat alleen betekenen dat ook de buurstaten hun grenzen moeten sluiten, willen zij de toevloed naar hun staat niet verhogen. Het is het de facto-einde van Schengen. En dat willen de heren politici van de EU niet”.

     

    4. Hoe moet het nu verder?

     

    Enkele (voorlopige) conclusies dringen zich op. Meer en meer wordt duidelijk dat het politiek correcte denken is uitgegroeid tot het totalitarisme van de 21ste eeuw. Totalitarisme omdat het andere meningen gewoonweg criminaliseert en die liefst fysiek uit de weg zou ruimen. Maar zoals we hierboven schreven, is de geest uit de fles. De geloofwaardigheid van de 4 machten waarop een moderne rechtsstaat gebaseerd was (wetgevend, uitvoerend, justitie en media), staat door de werking van het politiek correcte denken – het straal ontkennen van élke realiteit die niet overeenkomt met de politiek correcte wensdromen – danig onder druk.

     

    Europa staat voor turbulente tijden. “Wie gelooft die mensen nog?” schreef men 20 jaar geleden ook al. De kanker zit in alle machten, maar vooral in de media, in de 4de macht dus. Bij het gewone volk is het politiek correcte denken al ten grave gedragen. Nu moet de rest nog volgen.

     

    Tweede voorlopige conclusie: omdat links zijn politiek lot (na het ineenzakken van het marxistisch raamwerk na de val van de USSR) zo sterk verbonden heeft met het politiek correct denken, verwacht de bevolking dat de redding van rechts komt. Maar hoe vastberaden en consequent is rechts? Durft het de fundamentele breuk aan? Zal rechts, dat veelal vervlochten is met een economisch liberalisme, het vrije verkeer van goederen, kapitalen en mensen in vraag durven stellen? Ervaringen in buitenland, maar vooral in het binnenland doen niet veel goeds verwachten….

    Peter Logghe

    *

    UIT LIJDING – MORAAL v/h VERHAAL

    *

    Voor wie de Vierde Industriële Revolutie overleeft en er niets aan over houdt buiten wat kromgegroeide duimen van het vele ‘internetten’, mag het me komen zeggen. Onderweg de voettocht naar Rome. Hij hoeft maar de Via Francigena, de enigszins verwaarloosde bedevaartweg uit lang vervlogen dagen, te volgen. Die weg is zelfs beter aangeduid dan de vele autosnelwegen. Een pijl die, zonder woorden, de goede richting aangeeft. Al is het bij deze Wegen een Zaligheid, qua onderhoud, even slecht gesteld als met de autosnelwegen. Buiten Italië. Wegens willen dus, maar niet kunnen.

    In Italië is geen meter autostrade tol-vrij, maar ze zijn dan ook onderhouden als de koorgangen in de kathedralen.

    *

    Tja, voor alle andere landen: is het m.i. niet normaal dat het wegennet zich aanpast aan het verkeer, maar omgekeerd. Als binnenkort alle verkeer per kameel gebeurt, zijn er zelfs geen ‘trajectcontroles’ meer nodig. Zelfs het verkeersreglement moet dan worden aanpast, want rechts rijden heeft dan helemaal geen zin meer. Die beesten lopen waar ze willen, want ze zijn de woestijn gewend onder hun poten…

    Vandaar de ietwat tevroeg uitgelekte reactie van Almacy, die nu al waarschuwt voor rechts voorsteken…..

     

    *

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!