MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3054

     

    *

    Woensdag 16 december 2015

    Zon 8u39-16u37

    H Adelheid van Bourgondië

    Adelheid tooit met rijm, dat is voor niemand een geheim

    *

     

     

    *

    *

    INLEIDING

    Heb het altijd gezegd, dat die van Sexen Coburg voor niets goed zijn. Zelfs Pater Boudewijn (1930-1993) heeft, zij het in een geur van heiligheid, zijn vaderland gedeeltelijk verkocht aan Vreemde Heersers uit het Land der Pietrol en der Drie Koningen. In ruil, zoals nu blijkt voor de langzame verstikking door de opdringere en bloederige surrogaat ‘Godsdienst’ als middel tot verovering.

    Als ik het goed voor heb, heeft hij daarbij zelfs (buiten de ziel van zijn volk) versjacherd wat hem niet eens toebehoorde. Waarbij hij het voorbeeld van zijn vader en grootvader, ja zelfs van zijn hele stamboom, tot in de puntjes is nagekomen. Bij Leopold II waren het bergen afgehakte negerhanden, bij Albert I was het achter de rug van zijn wapenbroeders onderhandelen met zijn Neef Willem II, de Duitse agressor. En bij Leopold III was het door gevlei met Hitler in Berchtesgaden om zijn Troon te verstevigen en ten nadele van de Oranjes, uit te breiden.

    Als ik hierbij lieg, dan lieg ik in onderaanneming van auteur Paul Beliën, die een historisch gefundeerd ferm boekje over de Coburgers heeft open gedaan. Verboden in Coburgia, maar vrij te koop in de buurlanden.

    Over Koning Philippe valt er in die richting zelfs (voorlopig) niets te zeggen, zodanig pietluttig is die Houten Klaas. Die heeft zelfs de hulp van derden nodig, om nageslacht op de wereld te zetten… Misschien komt die ‘uit de kast’, eenmaal zoals bij zijn vader, de midlife-crisis toeslaat.

    Alle gekheid op een stokje!! Back to reality. Dank zij het Vlaams Belang, dat altijd vele jaren zijn omgeving vòòr is, is nu (zie ‘de kapstok’ hieronder) overduidelijk gebleken, dat de zwaar overbetaalde Coburgers regelrecht vergif zijn voor ons aller algemeen welzijn.

    Dat in Coburgia de laatste peiling, notabene door de RTBF en La Libre uitgevoerd, blijkt dat het Vlaams Belang op dit ogenblik al even sterk is als de CD&V, de SP-a en de Riberalen, is een balsem op onze ziel. Van net boven de kiesdrempel haalt de Partij reeds bijna 12% van de stemmen! We zijn dus werkelijk zeer goed bezig, en alles wat ons niet heeft kunnen klein krijgen, heeft ons sterker gemaakt.

    *

    *

    MIDDENSTUK / KAPSTOK.

    Geplukt door Digitalia bij

    *S

     

    “Grote Moskee = haatpaleis”

    *

    Afgelopen week legde Kamerlid Filip Dewinter Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op de rooster inzake de Saoedische ‘Grote Moskee’ in Brussel. Dewinter wilde weten of Jambon na decennia islamisering nu eindelijk actie zal ondernemen.

    Toen in 1967 de Saoedische koning Faisal (1903-1975) in Brussel op bezoek kwam, kreeg hij van koning Boudewijn het paviljoen in het Jubelpark in erfpacht (tot 2067). De Saoedi’s bouwden het paviljoen om tot een moskee, die in 1978 de hoofdmoskee van Brussel werd, de zogenaamde ‘Grote Moskee’.

    Islamisering van in het begin

    Reeds van in het begin werd duidelijk dat deze moskee een uitvalsbasis was voor de islamisering van onze samenleving. Het ‘Paviljoen der menselijke driften’ (van Jef Lambeaux) vlak bij de Grote Moskee moest immers worden gesloten, omdat de islamitische Saoedi’s zich stoorden aan het vele naakt. Sindsdien is het kunstwerk niet of nauwelijks voor het publiek toegankelijk. Ook kreeg een koloniaal monument vlak bij de Grote Moskee een aangepast bijschrift omdat het ‘racistisch’ of ‘islamofobisch’ zou zijn.

    Islamiseringsorgaan

    De Grote Moskee in Brussel of het ICC (Islamitisch Cultureel Centrum) en zijn tentakels, zoals de Moslim Wereld Liga, spelen een belangrijke rol in de groei en verspreiding van de orthodoxe islam in Brussel en daarbuiten. Ze injecteren verwerpelijke islamitische ideeën in onze samenleving. Middels de buitenlandse financiering en connecties, de moskee, de imams, de leerkrachten Arabisch en islam, het eraan gelieerde Europees instituut voor Theologie en de Al Ghazali-school, het begeleiden van vele bekeringen, het verspreiden van Korans en shariaboeken, het afsluiten van religieuze huwelijken enzovoort, zijn de Grote Moskee en zijn islamitische organen invloedrijke islamiseringsvehikels. Het Vlaams Belang zegt dat al decennia, maar werd steevast genegeerd of weggelachen.

    Wahabisme?

    Het zogenaamde ‘wahabisme ‘of ‘Saoedisch salafisme’ is vandaag kop van jut, ook voor sommigen die al decennia zwijgen over de islamisering van onze cultuur, omdat het terecht als ideologisch voorportaal van de gewelddadige jihad en jihadistische groeperingen als Islamitische Staat, Al Qaida, Boko Haram enzovoort wordt beschouwd.

    Met dezelfde redenering moet men zich echter afvragen wat dan het ideologisch voorportaal is van dat zogenaamde (Saoedisch) ‘salafisme’ of ‘islamisme’, de zogenaamde ‘politieke islam’. Dat is natuurlijk de islam zelf. Welke termen men er ook op wil plakken: de zogenaamde ‘politieke islam’ zit in de islam als het kuiken in het ei. En dus moet vandaag meer dan ooit het credo gelden: ‘It’s the Islam, stupid!’.

    Filip Dewinter versus Jan Jambon

    De Turkse President Erdogan stelde ooit: “Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” Met die woorden indachtig, die men maar beter serieus kan nemen, legde Filip Dewinter Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op de rooster.

    Dewinter tot Jambon in de Kamer der Volksvertegenwoordigers:

     

    “Na vele decennia is de traditionele politieke familie eindelijk wakker geworden. De Grote Moskee en de Moslim Wereld Liga hebben ondertussen wel een derde van de moskeeën in handen, en ze worden door hen gefinancierd. Ondertussen werden ook honderden moslimleraren en imams door de Saoedi’s opgeleid en benoemd. En nu gaat men die ene moskee misschien sluiten. Hoe zit het nu? Wordt die erfpachtovereenkomst onderbroken? Eén moskee sluiten zal het verschil niet maken, maar het zou op zijn minst een symbolische daad zijn. Besef echter dat het ook niet meer dan symptoombestrijding zal zijn, want via de Moslim Wereld Liga en deze Grote Moskee heeft men 50 jaar lang moslims kunnen radicaliseren en is de salafistische islam in onze samenleving verspreid. Het probleem zit veel dieper: moskeeën zijn haatpaleizen, het zijn kazernes van waaruit de jihad tegen onze samenleving wordt georganiseerd. Ik ben benieuwd of u wat deze ene moskee betreft de moed heeft om een symbolische daad te stellen door ze te sluiten.”

     

    Minister Jambon antwoordde dat de toekomst van de Grote Moskee afhangt van een doorlichting door de staatsveiligheid. Als reactie daarop toonde Dewinter de islamitische antiwesterse Nederlandstalige boeken die door de Grote Moskee en zijn talrijke Saoedische nevenorganisaties in onze samenleving worden verspreid.

    Dewinter opnieuw tot Jambon: “Uw staatsveiligheid beschikt blijkbaar nog altijd niet over dit boek, ‘De weg van de moslim’, dat ik al enige tijd ken onder andere dankzij de vereniging voor ex-moslims van Peter Velle. In dit boek kunt u onder andere lezen hoe homo’s van hoge gebouwen moeten worden gesmeten, dat vrouwen moeten worden gesluierd en wanneer vrouwen moeten worden gestenigd, zoals na overspel. U en uw veiligheidsdiensten moeten dit boek lezen, want dan zou u beseffen dat er al veel te lang is gewacht met het sluiten van deze moskee. Maar vandaag gaat u een rapport van de staatsveiligheid afwachten! Wat hebben uw diensten en die staatsveiligheid al die tijd dan eigenlijk gedaan? Gewacht op de aanslag op het Joods museum of de aanslagen in Parijs!? Dit is werkelijke ongehoord, ik pik dit antwoord niet! Deze moskee moet worden gesloten, nu, vandaag, onmiddellijk!”

    Klik hier om het volledige fragment te bekijken.

    *

    UITLEIDING

    De BiZa-Minister Jan Achterhesp, en met hem de hele NV-Averechts hebben dus definitief de maskers afgeworpen. Versta me niet verkeerd! Art. 1 van hun statuten (de Vlaamse Onafhankelijkheid) is nog altijd niet vervangen door de Eed van Trouw aan den Belziek de Papa. Maar dat komt. Eerstdaags. Als de kiezers eenmaal allemaal tot de laatste, dat kiezersbedrog doorhebben. Met dit optreden zoals in de ‘Kapstok’ hieronder beschreven, in de Coburger Praatbarak, helemaal in de lijn van het optreden van de beste der Tsjeven, werd bewezen dat zij enerzijds anderzijds, gewoon willoos meelopen met de rest van wat politiek-correct is. Daadkracht? Leeuwenmoed? Staatsmanszin? Of zakkelorum? U kiest maar. Eerst Nonkeltje zelf, dan Nonkeltjes neefjes en nichtjes! En de rest kan de pot op.

    *

    Wat er bvb had kunnen gerepliceerd worden op de striemende opmerkingen van Filip Dewinter over de Moskee der Moskeeën in Bruxellabad? Dat door de link tussen de Islam-terreur met hoofdzetel in Coburgia, dringende onderhandelingen geboden zijn om elders onze pietrol te betrekken! Zodat wij economisch klaar staan voor de volgende boycot met stilvallende industriële productie en ‘autoloze zondagen’. Dat wij van die overeenkomst uit 1975 in Straatsburg OIL FOR IMMIGRATION af willen. Dat zij hun rotzooi mogen stoven en braden. Dat ze kunnen fluiten naar ons geld. Dat Rusland zelfs heel wat betere voorwaarden biedt voor fossiele brandstoffen zoals olieproducten en aardgas. Dat we liever verder doen met nucleaire energie. Dat we op die manier liever zonder windturbines Groen en Slinkxs de wind willen zeilen. Dat we samengevat, alles opgeteld en gedeeld door twee, liever kopen bij Eigen Volk Eerst. Dat Rusland integraal deel uitmaakt van Europa, en Arabia, Turkije en al zeker Qatar helemaal niet. Dat de Arabische Lente één grote colossale leugen is, om ons de barbaarse Islam te kunnen door de strot duven.

    Dat wij, de Vlamingen, in ieder geval, voor de 3de keer goede keer, zelf onze grenzen willen verdedigen tegen vreemde dwingelanden. Dat zij de Lage Landen en dus de Vlaanders slechts over ons dode lijk zullen erven!

    *

    Maar Jan Achterhesp verkoos als de beste der Tsjeven, de kop in het zand te steken. Waarschijnlijk in de vaste overtuiging ‘dat het zijn tijd wel zou duren’. In 1302 ging het er anders aan toe! En men spreekt er nog altijd van…..

    Wel, ik bid de Almachtige dat wij het nog mogen beleven, dat, toen de koord in d’hoogte ging, in elke lus een Rechter hing’. Temeer daar Van de La La Liere van Oostende dan niet meer kan klagen over dat vervelende ‘wij en zij-gevoel’. Wie het netjes wil, moet eerst opkuisen.

     

    *

    ps

    Zou men op het Antwerpse Schoon Verdiep ondertussen ook het nieuws gehoord hebben dat er aan de Rotterdamse haven, die nu al de grootste is van Europa, uitbreiding komt van ten minste 3.000 voetbalvelden groot, die men op de zee denkt te winnen? Van daadkracht en Staatsmanskunst gesproken! Bij ons heeft men ondertussen altijd maar landinwaarts dokken gebouwd. Dokken wel, vele km², maar onvoldoende toegang van en naar de diepzee, en in ieder geval zonder voldoende doorvoermogelijkheden naar het hinterland. Coburgia op zijn smalst, ja! Terwijl de nijvere Hollanders weglopen met het kaas van tussen onze boterham. Met de NV-Averechts iets nieuws onder de zon? Ja, de verwachtingen waren hoog gespannen, maar de BDWër Ben Weyts als bevoegd Minister van Infrastructuur geeft niet thuis als het daarover gaat. En Minister Gallant, in de weinige momenten dat deze helder genoeg van geest is om Vlaams te verstaan, heeft teveel werk met de spoorstakers-vakbonden. En dan is er nog het Heilige Huiske van de verboden Wet Major. Hier de Wet toepassen, is de doodsteek van de Rode Pakbonden. Dus gebeurt er niets.

    Binnen 20 jaar, als we braaf zijn en wèl leren, zullen er misschien, heel misschien, plannen op tafel komen, om daar ooit iets aan te doen. Tenzij er voordien, liever gisteren dan morgen, een einde komt aan de miljarden-transfers naar beneden de taal- en armoegrens.

    Maar omdat zulks het einde van Coburgia zou betekenen, blijft het ondertussen pappen en nathouden.

    *

    In eer en geweten, maar vooral in houwe trouwe:

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    16-12-2015
    Jantje Hesp en de moskee der moskeeën...
    Voortreffelijk verwoord en de nagel op de kop. Niets aan toe te voegen.

    16-12-2015, 18:09 geschreven door Geronimo


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!