MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3035

    ***

    Dinsdag 17 november 2015

    Slachtmaand

    Zon 8u01-16u54

    H Elisabeth van Hongarije

    Met St-Betje korten de dagen zo-veel als het maal van een monnik

    *

    *

    Bij elk contract

    .

    .

    .

    Vooral de kleine lettertjes lezen

     

    *

    INLEIDING

    *

    Ja, dat van die kleine lettertjes, dat weet iedereen, behalve onze top-politici. Die hebben zelfs geen geschreven contracten nodig, zodanig vertrouwen die op elkaar. En wat is tenslotte een vodje papier, zelfs al is het met bloed bezegeld.

    Met in het licht de Conventie van Straatsburg van 1975 ‘Oil for Immigration’ bent U dus ingelicht over de vele mistgordijnen die hieronder worden weggeschoven.

    Eerst somt dit hiernavolgend artikel (weggelaten) de publieke anti-Britse bijeenkomsten van Moslims op, die allemaal hierop neerkomen: de Islam moet dringend Engeland overnemen, ze wanen zich sterk genoeg om te eisen dat de Britse Grondwet vervangen wordt door de Sharia. Applaus op alle banken.

    In de rest van dit artikel vindt U stap voor stap de strategie van de Islam doorheen de eeuwen, uitgelegd. In gewoon alledaags Nederlands. Maar de tijd is nakend, dat al de levensnoodzakelijke wetenswaardigheden van de Islam alleen in het Arabisch of het Turks zullen beschikbaar zijn. Voorbehouden dus voor de Nieuwe Elite. Terwijl de overige Europeanen onwetend zullen blijven en dus willekeurig ten offer zullen vallen omdat zij de taal van hun Meesters niet verstaan. Lange spaghetti-slierten zijn voor in ons bord, niet voor onze ogen…. Net zoals wij andermans vrouwen met onze ogen, maar niet met onze handen, betasten.

    Ook Poetin is voorstander van een resolute aanpak van het probleem, waarbij ik mijn voorstelling van zaken nog maar eens in beeld breng: de begeleide uittocht van alle, maar dan ook alle ‘blijvelingen’, te voet zoals ze gekomen zijn, in lange slierten, maar deze keer begeleid door pantsers om de 10 meter in de richting der Thuislanden.

    Niet alleen zijn we dan van hen en van hun soort ‘Vrede’ verlost, maar onze Begrotingen zullen weer in evenwicht geraken. Omdat de aangeboden betrekkingen weer door het Eigen Volk Eerst zullen kunnen ingenomen worden.

    Als naschrift aan de Grondwet kan er altijd een addendum overeengekomen worden, dat reuzen naar of communiceren met om het even welk Moslim-land verboden is. Hun vervuilende fossiele brandstoffen mogen ze zelf opstoken: die van het Russische broedervolk stinken ook wel, maar stank van eigen makelij stinkt heel wat minder. En het prijsverschil nu de Amerikaanse hegemonie zou verdwenen zijn, zal de rest wel goedmaken.

    Nee hoor Ham-met-Mo: van dienen boer nooit geen tikkeneitjes meer!

    *

    *

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.krantenkoppen.be/?ulang=NL&

    .

    .

    *

    Britse moslimleiders: Tijd om te vechten voor islamitische machtsovername

    …/…

    Toen voormalig Guantanamo gevangene Moazzam Begg ISIS veroordeelde omdat ‘zij moslims vermoorden’, kreeg hij van welgeteld 5 van de 200 aanwezigen applaus. Maar toen hij de Britse premier David Cameron een ‘extremist’ noemde, kreeg hij van bijna iedereen een langdurige ovatie. Na zijn kritiek op ISIS onderstreepte Begg dat het de plicht van iedere moslim is om te vechten voor de oprichting van een Islamitische Staat.

     

    Begg –opgepakt als Syriëganger, maar weer vrijgelaten- kwam met een voorbeeld uit de Koran om te laten zien hoe moslims in het Westen zich moeten gedragen. ‘De mensen van Medina begonnen een oorlog tegen Perzië.’ Eén van de hoofdpersonen in dit verhaal was een Perziër die zijn naam behield, maar wel aan de kant van de moslims vocht. ‘Daarom kunnen jullie ‘Britse’ moslims zijn. Het is prima als je je nu zo noemt,’ waarmee hij impliceerde dat de moslims in het land –net als het voorbeeld uit de Koran- op zekere dag, als ze sterk genoeg zijn, oorlog zullen voeren tegen de Britse bevolking.

     

    Maajid Nawaz, adviseur bij de overheid op het gebied van moslimextremisme, legde op Facebook uit dat ‘iedere spreker daar een islamist is die voorstander is van het Kalifaat. Zij geloven in ieder basisprincipe waar ISIS in gelooft. Ze verwerpen ISIS enkel omdat die in hun ogen te spoedig en te snel proberen het Kalifaat op te richten’.

     

    Migranteninvasie naar het voorbeeld van Mohammed

     

    ‘Vrede’ met ‘ongelovigen’ betekent in de islam dat de Ummah, het islamitische 'rijk' of 'gebied' of 'volk', nog te zwak is om de overhand te krijgen. Zodra de moslims echter een sterke macht worden schakelen ze onmiddellijk in de hoogste versnelling over in oorlogsmodus. Om dit concept te begrijpen kijken we naar het verdrag van Hudaibiya, een essentieel onderdeel van de geschiedenis van de islam, en een ernstige waarschuwing voor Europa wat de werkelijke bedoeling is van de moslimmigranten invasie die ons continent overspoelt.

    Tijdens de vroege jaren van Mohammeds kleine, maar groeiende beweging hadden de moslims een conflict met de stam van Quraysh, die heerste over de heilige stad Mekka en aanvankelijk veel sterker was. Toen ‘de profeet’ en zijn groep Mekka probeerden binnen te sluipen, werden ze onderschept door Quraysh troepen. Die boden Mohammed echter een vredesovereenkomst aan die bekend is geworden als het verdrag van Hudaibiya. Beide partijen kwamen overeen elkaar 10 jaar lang niet aan te vallen. Omdat de moslims toen veruit de mindere waren van de Quraysh, was dit verdrag voor hen buitengewoon gunstig.

    Nederlaag = overwinning

    Mohammed was echter vernederd en de moslims schaamden zich enorm voor hem, omdat hun grote profeet zich niet had verzet en niets anders had gedaan dan te buigen en een verdrag met de vijand te sluiten. Mohammeds reactie was echter typerend voor die van een valse profeet. Hij legde uit dat wat er gebeurd was eigenlijk een ‘grote overwinning’ was.

    Dit gedrag is typerend voor moslims. Ook in moderne tijden beweren ze na iedere militaire nederlaag in werkelijkheid gewonnen te hebben, hoe groot hun verliezen ook waren. Goed voorbeeld zijn de oorlogen die de Arabisch-islamitische landen tegen Israël voerden (1948, 1967, 1973, de 2e Libanonoorlog in 2006) en die ze allemaal verloren, maar die in hun eigen vervalste geschiedschrijving als ‘overwinningen’ te boek staan. (Waarom Israël en de Joden dan nog steeds bestaan en voorspoedig zijn wordt echter niet uitgelegd...)

    Nadat Mohammed zijn nederlaag dus een 'grote overwinning' noemde werden de moslims de 'piraten' van de woestijn en begonnen ze de welvarende Joodse dorpen aan te vallen. Ze stalen alles van de Joden en maakten hun vrouwen en kinderen tot slaven. In die tijd zou Mohammed van Allah te horen hebben gekregen dat het toegestaan was deze vrouwen als seksslavinnen te gebruiken. Dit 'recht' staat nog pal overeind in de islam en wordt nog steeds veelvuldig toegepast, zeker niet alleen door ISIS.

    Vredesverdragen zijn voor islam slechts tijdelijk

     

    Toen andere Arabieren zagen hoe goed de moslims het kregen, stroomden de bekeerlingen toe. De jonge islamitische religie kon als gevolg van het vredesverdrag van Hudaibiya in slechts 2 jaar tijd onstuimig doorgroeien van 1500 naar 10.000 mannen. Plotseling waren de moslims groter en machtiger geworden dan de Quraysh. Ondanks het 10-jarige vredesverdrag dat Mohammed met hen had gesloten vielen hij en zijn mannen Mekka aan en overwonnen de Quraysh. Zo werden de moslims de onbetwiste heersers in zowel Mekka als Medina.

    Omdat Mohammed in de islamitische religie hèt perfecte en onbetwistbare voorbeeld is kijken moslims niet op dezelfde manier naar vredesverdragen als wij. In de denkwereld van moslims zijn verdragen geen bindende overeenkomsten, maar gelegenheden om onder het mom van 'vrede' sterker te worden en je voor te bereiden op oorlog. Vergis u niet: het sluiten van vredesverdragen met ongelovigen -zoals met ons Westerlingen- enkel omwille van de 'vrede' is NOOIT het uiteindelijke doel. Het enige toegestane doel van ‘vrede’ met ongelovigen is uiteindelijk de hele wereld te kunnen overwinnen en te onderwerpen aan de islam.

    Islam: Liegen om je doel te bereiken toegestaan

    Eén van de beroemdste moslimtheologen aller tijden moedigde moslims dan ook aan te liegen, zolang dit maar een 'positief en nuttig' doel heeft: 'Spreken is een middel om doelen te verwezenlijken. Als een prijzenswaardig doel te bereiken is door zowel de waarheid te vertellen als te liegen, is het niet toegestaan het te verwezenlijken door te liegen, omdat dat niet nodig is. Als het mogelijk is dat doel te bereiken door te liegen en niet door de waarheid te vertellen, dan is het toegestaan te liegen. ' (Imam Al-Ghazali).

     

    Al-Ghazali zei dat moslims ook mogen liegen om materiële welvaart te verkrijgen: 'Weet dit, dat liegen op zich geen zonde is, maar als het u schade toebrengt kan het vervelend zijn. U mag echter liegen als het u voor kwaad behoedt of als het u welvaart brengt.'

    Abdullah Al-Araby benadrukte dat dit liegen vooral tegen het Westen moet worden gebruikt: 'Het principe van het toestaan van liegen voor de zaak van de islam heeft wat betreft de zaken die verband houden met de verspreiding van de religie van de islam in het Westen grote gevolgen. Moslimactivisten maken bij hun pogingen om het beeld van de islam op te poetsen en het aantrekkelijker te maken voor toekomstige bekeerlingen gebruik van misleidende tactieken.'

    Moslimleiders leiden dubbelleven

    Om het beeld van de islam -zogenaamd de religie van ‘vrede'- te beschermen leiden veel 'gematigde' moslims een dubbelleven. Eén kant preekt tolerantie en vrede tegen het Westerse publiek, maar de andere kant toont in privé bijeenkomsten juist agressie en haat tegen alles waar het Westen voor staat.

    Neem nu Siraj Wahaj, de eerste moslim die het dagelijkse gebed in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden mocht uitspreken, en daar een toespraak hield vol liefde, broederschap en harmonie. Voor een moslimpubliek in New Jersey zei dezelfde man echter dat 'moslims de Verenigde Staten moeten overnemen en de constitutionele grondwet moeten vervangen door het Kalifaat. Als we verenigd en sterk zijn, dan zouden we onze eigen emir (leider) kiezen en hem trouw zweren. Geloof me, als 6 tot 8 miljoen moslims in Amerika zich verenigen, dan zal het land van ons zijn.'

    Westerlingen slikken islamitische misleiding

    Deze ‘gespleten persoonlijkheid’ veroorzaakt verwarring, want over het algemeen kijken noch Amerikanen en Europeanen, noch hun politieke leiders naar wat deze moslims in het Arabisch zeggen. Dat komt omdat de meesten van hen wanhopig willen blijven geloven in het goede van alle mensen, en zichzelf in deze tijd van grote onzekerheid gerust willen stellen met sprookjes. De meeste Westerlingen slikken de islamitische misleiding daarom nog steeds voor zoete koek. Degenen die wel de waarheid over de ware aard van de islam durven te spreken worden onmiddellijk verketterd als intolerante, racistische islamofoben.

    Zeker na Parijs 13-11-15 zouden Europeanen inmiddels genoeg van dit gevaarlijke patroon moeten hebben gezien om eindelijk wakker te worden. Helaas lijkt men er in de politiek en media nog steeds voor te kiezen om het gevaar ‘islam’ welbewust te blijven ontkennen - totdat onze samenleving net als de Titanic frontaal op de islamitische ijsberg botst en zijn ondergang tegemoet gaat.

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Refdag.nl

    *

    UITLEIDING

    *

    Deze duik in de Geschiedenis van de Islam zelf, zal voor de meeste lezers overkomen als een verrassing, maar dergelijk verkoop is het wezen zelf van de Islam.

    En dat, mijne Dierbaren, wordt nog iedere minuut van iedere dag ontkend en bestreden door onze eigen Grote Verlichte Verstanden. Moderne tijden, denken ze, = moderne Islam waarvan ze alleen maar het goede willen zien, en het slechte moedwillig weglaten. ‘Het goede zien’, is alleen maar bij manier van spreken, want zelfs met de beste bedoelingen, is het zoeken met een vergrootglas naar iets dat positief zou kunen uitgelegd worden in die veroverings-‘godsdienst’.

    Maar net als het woord ‘muziek’ verkracht wordt in de moderne lawaai-makerij van tieren, buisen en springen, zo is het begrip ‘godsdienst’ verworden tot de ‘kunst’ om anderen via geweld te domineren.

    Neen, dank U wel. Dan liever het interieur van een stille kerk, een plaats om zichzelf tegen te komen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

    *

     

     














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!