MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3004

    *

    *

    https://youtu.be/jG2Dx9cPV7s

    *

    INLEIDING

    Er wordt aangeraden om bij het lezen van onderstaand lang verhaal, het lied op de video te laten horen. Met de klank van dreunende soldatenlaarzen bent U direct in de juiste stemming

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    .

    *

     

    ESSAY: VERSLAAFD AAN HET ONUITROEIBARE,

    LINKSE IDEALISME

    (Door: “Henk V.”)

    *

    “De Realist’’, schrijver van het zeer lezenswaardige artikel “Het land van melk en honing”, trekt een belangrijke conclusie, bijna aan het einde van zijn uiteenzetting: “Linksen zijn eigenlijk net als moslims: meedogenloos en gewetenloos. De machine draait nu op volle toeren en er is niemand die hem kan stoppen. Omdat ze hem niet willen stoppen.’’ Met “de machine” bedoelt hij de door linkse gedachten gevoede politiek, die op dit ogenblik in nagenoeg de hele EU wordt bedreven. Hij plaatst het idealisme, dat momenteel de westerse maatschappijen in de houdgreep heeft, in de juiste hoek: LINKS!

    Het is de Duitse Bündnis ´90/die Grünen politicus Jürgen Trittin geweest die de term “Meinungsführerschaft” introduceerde. Hij bedoelde daarmee dat men, om de maatschappij te “verlinksen”, niet perse linkse partijen aan de macht hoefde te brengen. Het was veel eenvoudiger om alle mensen op te voeden met linkse gedachten. Er waren gelegenheden genoeg om die theorie in de praktijk te brengen. De methode was even simpel als doeltreffend: plaats zoveel mogelijk links denkende lieden in opvoedings- en voorlichtingssituaties en voeg via hen continu linkse ideeën toe aan je onderwijs. Trittin wist dat alle communistische regimes, omdat zij volgens die methode de bevolkingen jarenlang hadden kunnen indoctrineren, aan de macht konden blijven.

    De methode van de ‘’Meinungsführerschaft” werkte overal in het vrije Westen, dus zeker ook hier, en wij kunnen wel zeggen dat er nauwelijks nog een partij in ons land bestaat die geen linkse elementen in de partijprogramma’s heeft verwerkt. Ook de schooljeugd in het Westen krijgt al decennia lang(!) regelmatig porties links denken toegediend. De linkse idealen zijn daarom dus onderdeel gaan vormen van de opvattingen die de bevolking er op na houdt. En deze gelijkschakeling in het denken is dan ook de reden waarom de meeste Nederlandse politieke partijen inhoudelijk nauwelijks van elkaar verschillen..

    Wij zijn nu in een situatie beland waarin een lang verborgen wezenskenmerk van de linkse opvattingen naar buiten treedt: er voltrekken zich dramatische veranderingen in het Europese deel van de westerse wereld, die een regelrechte aanslag vormen op de stabiele, welvarende en weldadige maatschappijvorm zoals wij die kennen! En zoals “De Realist” terecht opmerkt: degenen die de linkse idealen toepassen, trekken zich werkelijk van niemand nog iets aan! Het wordt daarom tijd dat wij dit idealisme onder de loep nemen en gaan begrijpen waarom linkse elites zo hardnekkig vasthouden aan plannen voor de toekomst, terwijl iedereen kan zien dat die alleen maar schadelijk gaan uitpakken voor de zittende westerse bevolkingen.

    Wij moeten wakker worden en één doel voor ogen hebben: dit proces van totale afbraak verijdelen! Dat is dringend nodig, omdat de rustgevende nuchterheid die het politieke bedrijf had moeten kenmerken allang is verdwenen. De huidige politiek verantwoordelijken boezemen geen enkel vertrouwen meer in; zij zijn onze tegenstanders geworden. Deze lieden hebben dan ook geen bestaansrecht meer in een land dat weer gezond wil worden.

    Je zou bijna gaan denken dat wij nu vanuit psychiatrische inrichtingen worden bestuurd! Het verstand staat op nul. De redelijkheid is zoek. De logica in de beleidsvoering ontbreekt. Het bestuurlijke besef van waar en onwaar lijkt wazig geworden. Het verantwoordelijkheidsgevoel, dat men met betrekking tot de eigen bevolking zou moeten hebben, is verdwenen. De belangen van de binnenstromende vreemdelingen hebben absolute voorrang. De acceptatie van allerlei ongewenste, niet-westerse gedragspatronen, die in een rechtsstaat echt niet kunnen, is ronduit lachwekkend. Wilders introduceerde voor het eerst de uitdrukking KNETTERGEK voor de huidige opvattingen in de politiek, en hij slaat de spijker op de kop. Maar waar komt deze bezopen geestesgesteldheid vandaan? Waarom kan links die idioterie niet loslaten?

    Ik groeide op in een christelijk milieu, waar men ook veel waardering voor het linkse gedachtegoed had. Uit mijn tienerjaren herinner ik mij dat de radio ’s morgens weleens vroeg aanstond en als ik mij goed herinner dan hoorde je op zeker moment een haan kraaien, waarop de socialistische zangvereniging ‘’De Stem des Volks’’ uitbarstte in een idealistisch lied met veel ochtendrood er in. Ook hieruit bleek dat links sterk gelooft in de kracht van het herhalen.

    Links voedt zich ALTIJD met IDEALEN. Links is eraan verslaafd.

    Het is niet overdreven om te beweren dat de rijke, westerse cultuur, die berust op het Joods-christelijke, humanistische gedachtegoed, op dit moment aan een levensgevaarlijke slijtage ten onder dreigt te gaan. Die slijtage komt van binnenuit en wel uit de linkse hoek, en wordt veroorzaakt door lieden die er linkse dromen op nahouden. De inhoud van de linkse dromen lijkt op het eerste gezicht niet meer op die van de grondleggers van het linkse denken, maar in essentie zijn de grondgedachten waaruit de linkse dromen geput worden, dezelfde gebleven.

    Als gevolg van onverantwoordelijk “links idealisme” maken wij op dit moment deze gevaarlijkste crisis in de westerse beschaving door. Het treurige is dat een groot deel van de westerse bevolking dat niet beseft. Dat komt, omdat de mensen enerzijds worden zoet gehouden met allerlei vormen van lichtvoetig vermaak, die op het beeldscherm worden aangeboden, en anderzijds omdat zij, na jarenlang met linkse opvattingen te zijn bestookt, nu ook nog worden gebombardeerd door “politiek correcte” informatiecampagnes en discussieprogramma’s via de mainstream media. Deze wijzen de mensen – volgens een bewust gekozen strategie – op aangrijpende gebeurtenissen, waarbij de aanbieders van de informatie zodanig met gegevens hebben gespeeld dat iedereen die kennis neemt van de ingekleurde verslaggeving van die gebeurtenissen wel tot de slotsom moet komen dat er enorm veel mensen in nood verkeren en dat die nood nergens anders kan worden verholpen dan in onze gebieden en wel door ons, de rijke mensen in het Westen.

     

    SLECHTS MET ONZE GEZAMENLIJKE HULP zullen de slachtoffers weer een goede toekomst hebben.

    Een niet eindigende stroom van niet-westerse, hoofdzakelijk islamitische mensen – voornamelijk jonge mannen (!) – is daarom nu onderweg naar het RIJKE deel van de EU. Let wel, het arme deel van de EU is voor geen enkele binnenkomer interessant! Dat maakt alvast één ding OVERDUIDELIJK. Zij zijn GEEN VAN ALLEN in de eerste plaats op zoek naar een VEILIGE plek! OOK DE VLUCHTELINGEN UIT DE OORLOGSGEBIEDEN NIET! In Turkije en het minder welvarende deel van de EU is het immers OOK veilig!

    Wat ook opvalt is dat niemand in de hedendaagse bestuurslaag er mee zit dat de migranten perse naar ÉÉN plek willen, naar ons, naar het rijke West Europa. ONGEACHT waar ze vandaan komen en van steeds verder weg gelegen gebieden. Deze “migranten” zijn in werkelijkheid IMMIGRANTEN, mensen die in het (nog) rijkere deel van de EU willen BLIJVEN en wanneer ze eenmaal een vaste plek hebben bemachtigd, zal de instroom van achtergebleven familieleden op gang komen. Vervolgens zullen de nieuwe vaderlanders de opdracht ‘’Gaat heen en vermenigvuldig U!’’ plichtsgetrouw ten uitvoer brengen. Wij importeren in de EU een demografische tijdbom van ongekende omvang.

     

    Voorlopig komt de hoofdstroom nog uit islamitische gebieden in het Midden-Oosten, waarbij wij gemakshalve ook Afghanistan rekenen. Inmiddels laten Libische autoriteiten weten dat er opnieuw rekening moet worden gehouden met de komst van nog veel meer mensen uit Afrika, die het plan hebben opgevat om eveneens in kolossale aantallen de Middellandse Zee over te steken… Daar zal dus een nieuwe, onvoorstelbare grote “pendeldienst” ontstaan. Als extra punt van aandacht is er door de Libiërs op gewezen dat deze nieuwkomers grote gezondheidsproblemen hebben, die zij (de Libiërs) alvast niet aan kunnen. Wij zullen in het Westen dus geconfronteerd worden met ziekten waarvan wij dachten dat we die al lang hadden overwonnen.

    Voor nagenoeg alle gebieden van waaruit deze “migranten-in-nood” vertrekken, geldt dat de islam het daar voor het zeggen heeft. Er doen zich in sommige gebieden grote problemen voor, waaronder extreme geweldplegingen: massamoorden, berovingen, mishandelingen, verkrachtingen en deportaties van ongewenste bevolkingsgroepen. AL deze problemen vallen in zekere zin onder de verantwoordelijkheid van de islam, want die ideologie dicteert daar de gang van zaken in het dagelijkse leven!! Wij MOETEN de dingen duidelijk benoemen, omdat de islam altijd claimt – en politiek correct beaamt dat voortdurend gewillig! – dat die de ware VREDE brengt.

    De massa’s die naar ons onderweg zijn, zullen er bepaald heel andere opvattingen op na houden dan wij in het Westen hebben! Wij moeten er dan ook van uitgaan dat de situatie die hier zal ontstaan levensgevaarlijk kan uitpakken voor ons, want de “vluchtelingen” zullen tijdens hun reis naar hier beslist NIET van opvattingen veranderen en relativerend gaan denken. Zij nemen hun ideologische achtergrond, hun ervaringen, gewoonten en hun mentale gesteldheid met zich mee. Hun pakket aan normen en waarden zou wel eens volstrekt onverenigbaar kunnen blijken te zijn met onze westerse levenswijze!

    Wat bovendien ronduit alarmerend wordt, is dat men zich in het Westen niet wenst af te vragen wat deze “migranten” werkelijk beweegt! Die vraag lijkt niet relevant! En nog minder mag de vraag gesteld worden WIE precies deze menselijke colonnes samenstellen en de mensen daarin geestelijk beïnvloeden, hen in beweging doen komen en vervolgens naar hier dirigeren. Want voor alle duidelijkheid: deze grootste mensenverplaatsingen uit onze moderne geschiedenis zijn geen onontkoombare natuurverschijnselen! Wij hebben te maken met besluiten die elders door mensen genomen zijn en worden uitgevoerd. PUUR MENSENWERK dus! Dit geeft ons het recht om een indringende vraag te stellen: WIE ZADELEN ONS MET DEZE RAMPSPOED OP? Wij, die ons in ons bestaan bedreigd voelen hebben RECHT op een duidelijk antwoord. De apathie en de berusting die wij bij onze overheden zien, is onzinnig! Iedereen kan weten dat men menselijke besluiten kan tegengaan.

    Alarmerend wordt het wanneer wij beseffen dat de politiekcorrecte elites en de mainstream media in het Westen bij de beïnvloeding van de publieke opinie het hoofdaccent op de rol van de zittende burgerij legt in plaats van op het mechanisme dat de bevolkingstoevoer op gang heeft gebracht en in beweging houdt. Wat er bij de mensen wordt in gehamerd is dat zij een ongekend grote bereidheid tot helpen moeten tonen. De mensen moeten zich gaan wegcijferen en komen tot een vorm van dienstbetoon zonder weerga jegens de kwetsbare “vluchtelingen”.

    Zoals wij weten maken de echte slachtoffers van oorlogsmisdrijven slechts ENKELE PROCENTEN uit van de kolossale mensenmassa’s die naar hier onderweg zijn. Door dit gegeven te onderbelichten ontstaat er een bewust vertekend, overtrokken beeld van de omvang van de humanitaire ramp die de echte slachtoffers zo vreselijk trof. Enerzijds wekt men de indruk dat eigenlijk IEDERE binnenkomer hulpbehoevend is, en daardoor worden de ECHTE motieven van de overgrote meerderheid van de nieuwkomers om naar hier te komen uit het zicht gehouden.

    Laat ons de bewegingen van de marscolonnes van de migranten nog eens bekijken.

    De migranten van de eerste instroom vanuit het zuiden, Libië, kunnen nauwelijks afkomstig zijn uit Syrië, want dat land ligt te ver verwijderd van Libië en door veel landen kunnen de “Syriërs” niet reizen. Deze migranten zijn alvast geen Syriërs, maar lieden uit Afrika, bijvoorbeeld uit Somalië, waar zich veel fundamentalisten ophouden. Het tweede aandachtspunt vormt het Zeegebied ten zuiden van Turkije, waar mensen uit Syrië en Irak de zeeroute richting Europa uitproberen, of via Turkije en de Balkan hun weg zoeken: dat is dus een beweging uit oostelijke richting. En inmiddels dient zich andermaal een aanvoer uit Libië aan, nadrukkelijk door de Libiërs omschreven als “Afrikanen”, zonder verdere aanduiding. Deze groep zou veel gezondheidsproblemen hebben.

     

    Combineer deze gegevens met het feit dat de meerderheid van de migranten uit jonge mannen bestaat die qua leeftijd militair zouden kunnen worden ingezet. De vraag luidt dan: Hebben wij hier te maken met een geplande militaire invasie, die is gemaskeerd als een humanitaire ramp? Als dat namelijk zo is, dan zal de ECHTE humanitaire ramp zich HIER, bij ons, voltrekken!

     

    Het Westen dreigt te worden bedolven onder een niet-westerse tsunami van mensen en de leiders in Brussel zijn niet bepaald slagvaardig in het opwerpen van adequate dammen tegen deze vloedgolven. De EU ziet zichzelf graag als een opkomende wereldmacht, maar die pretentie zien wij weersproken in de afwachtende, slappe en laffe houding van diezelfde EU. Deze slapte kan alleen maar worden verklaard uit een nooit openlijk uitgesproken wens van de leiding van de EU. In Brussel droomt men namelijk al heel lang van een smeltkroes van volkeren en culturen die tezamen worden gebracht in een superstaat, waarover de nieuwe adel in Brussel vorstelijk mag regeren. Dit idee is ontleend aan de denkbeelden van Richard Coudenhove-Kalergi. Ik nodig de lezer uit dit artikel (nogmaals) met grote aandacht te lezen en eens te kijken naar de namen van twee winnaars van de Richard Coudenhove-Kalergi Prijs; twee mensen die zich zeer verdienstelijk hebben gemaakt bij de verspreiding en het ten uitvoer brengen van de opvattingen van deze man; Angela Merkel en Herman van Rompuy.

    Deze twee prominente politici zijn dus ZEKER in verband te brengen met de toekomstige vernietiging van de cultuur die dit continent eeuwenlang bijzonder heeft verrijkt. Wij begrijpen nu waarom Angela Merkel GEEN beperking wilde aanbrengen in de toelating van “migranten”. De implicatie van zo’n opmerking is maar al te duidelijk! Deze vrouw is beslist zeer medeverantwoordelijk voor de ellende die zich aandient! Maar met het noemen van één verantwoordelijke zijn we er op geen stukken na! Wij willen de VOLLE WAARHEID horen en het VOLLEDIGE antwoord hebben op de vraag wie de aanstichters, de organisatoren van deze onbeschrijfelijke “multiculturele zegeningen” zijn. Deze informatie is van ESSENTIEEL BELANG. WELKE SMEERLAPPEN DOEN ons dit aan? WIJ HEBBEN HIER NIET OM GEVRAAGD! En of onze wensen de heersers in Brussel ongelegen komt, laat ons volkomen koud. WIJ WILLEN DIT EXPERIMENT GEWOON NIET!

     

    Vermoedelijk heeft de opzettelijke “wazigheid” van de EU rond dit hoogst belangrijke punt van doen met de ideologische achtergrond van de massaal binnenkomende mensen. De “hulpbehoevende” asielzoekers zijn in meerderheid aanhangers van de ideologie waar “Brussel” een zwak voor heeft. Dat blijkt al uit de adviezen die onze burgers met betrekking tot de nieuwkomers te horen krijgen. We moeten “begrip tonen” en vooral hun gevoelens NIET kwetsen. Waar mogelijk is AANPASSING aan hun gewoonten geboden! Angela Merkel heeft zelfs al de gedachte geopperd dat “Straftaten” (misdrijven) van “asielzoekers” niet moeten worden bestraft…..

    Zoals gezegd moeten wij dus over veel incasseringsvermogen en ZELFHAAT beschikken en bereid zijn om zware OFFERS te brengen, maar dan bereik je – volgens politiek correct – UITEINDELIJK een heel mooi doel: een samenleving waarin de oneindig dankbare, niet-westerse slachtoffers weer zijn opgebloeid en bereid zijn om met ons SAMEN een RIJK GESCHAKEERDE, KLEURRIJKE maatschappij op te bouwen, waarin allerlei culturen tot hun recht zullen komen. ALLE CULTUREN EN RELIGIES ZIJN IMMERS GELIJKWAARDIG en HOE MOOI is het niet dat zij in vrijheid samen kunnen LEVEN?

     

    Natuurlijk mag onze cultuur ook een plaatsje behouden, maar in deze tijd van ruimdenkendheid is de gedachte dat er zoiets als een allesbepalende cultuur bestaat niet meer gepast. Voor de vertegenwoordigers van het blanke ras – dat die leidinggevende cultuur schiep! – zal er HELAAS niet veel leefruimte meer over blijven. Maar we zullen er hoe dan ook op vooruit gaan, omdat alle culturen bij elkaar voor een blijvend proces van verrijking gaan zorgen. Onze elites geloven vast en zeker dat wie goed doet, ALTIJD goed zal ontmoeten…

     

    Ziedaar de linkse fata morgana die ons toelacht: het multiculturele land van melk en honing. En gehuld in deze wolk van positivisme-tegen-de-klippen-op kunnen de bedenkers van al dit fraais alvast tevreden en zelfvoldaan achterover leunen, want wie heeft er ooit zoiets moois en verhevens tot stand gebracht? Bij mijn weten nog niemand, omdat de menselijke natuur dit niet toestaat.

     

    Wij, kritische mensen die er de voorkeur aangeven om de dingen te zien zoals ze zijn, worden door de idealistische aanhangers van de verrijkende toekomstvisie niet gewaardeerd. En in reactie op de niet aflatende druk van het positivisme zijn wij ons realisten gaan noemen, maar in zekere zin doen wij ons met die benaming geen recht. Wij hebben immers niets tegen het hebben van idealen, maar wij geloven in de noodzakelijkheid dat najagers van idealen die idealen voortdurend toetsen aan ONWEERLEGBARE FEITEN. Vasthouden aan idealisme, zonder kennis te willen nemen van feiten die de idealen tegenspreken, is een teken van verregaande onvolwassenheid.

     

    Ook wij zijn idealisten. Wij hebben besef van de rijke cultuur die het Westen heeft voorgebracht.

    En waar anderen “idealen” najagen, in weerwil van belangrijke feiten die de verwezenlijking van die “idealen” blijvend in de weg zullen staan, houden wij één doel voor ogen: We willen het goede bewaren dat onze samenleving rijk maakt en dat weldadig is voor ieder mens, en we willen voorkomen dat dwazen ons van onze rijke identiteit beroven.

     

    VRIJHEID, GELIJKHEID en BROEDERSCHAP EN DE VERSLAVING DAARAAN…

     

    Deze oude leuze ontstond in Frankrijk, enkele jaren na de Franse Revolutie. Wie links denkt, is verslaafd aan en weerloos tegen deze drie begrippen [vrijheid, gelijkheid en broederschap], die zich bezig houden met de intermenselijke verhoudingen. Zij activeren de linkse geest en dwingen de “Linksmensch” tot soms bijna obsessief denken en handelen, waarin de grenzen van de redelijkheid en nuchterheid nogal eens worden overschreden. De “goedheid” van de wereldverbeterende “Gutmensch” komt neer op het najagen van deze drie begrippen. Deze begrippen komen in de geschiedenis niet altijd gelijktijdig aan de orde.

    Ik geef wat voorbeelden:

    De principes van het socialisme en het communisme zijn in de werken van Karl Marx en Friedrich Engels uitgewerkt. Deze twee grondleggers van “links’’ zagen hoe zwaar de leef- en werkomstandigheden van de mensen die tot de arbeidende klasse behoorden destijds waren en zij wilden daarin verandering brengen. De arbeiders moesten uit hun staat van onderworpenheid aan de bezittende klassen worden bevrijd en deel gaan uitmaken van een maatschappij van gelijkwaardigen, de zogenaamde klasseloze maatschappij. Dit proces van bevrijding (een oerlinks woord!) moest zich overal voltrekken, zodat er een internationale broederschap van gelijkwaardige mensen zou ontstaan. Deze droom wordt nog steeds bezongen in het lied “De Internationale”. Wij weten hoe deze droom in de praktijk is uitgepakt en waartoe die uiteindelijk heeft geleid ….

    Ik verwees een aantal keren naar nog zo’n links experiment: de Frankfurter Schule, wat opnieuw een poging is om de Westerse wereld te verlinksen. Niet door middel van revolutionair geweld, maar door stelselmatige beïnvloeding van de menselijke geest. De Duitse politicus Jürgen Trittin is een product van die Frankfurter Schule. Deze extreemlinkse richting legde het accent op vrijheid en gelijkheid. In de ogen van de Frankfurter Schule is godsdienst een ongewenst fenomeen, omdat die de mens onder een autoritair ingestelde ideeënwereld plaatst. De “Frankfurters” verkondigden de totale gelijkwaardigheid van de mensen. Er ontstonden in sommige Duitse steden experimenten met anti-autoritaire scholen, waaronder in Berlijn, waarin aan kleine kinderen alles werd toegestaan wat ze maar wilden.

     

    De Frankfurter Schule tastte met haar opvattingen ook de verhoudingen in de gezinnen aan, omdat het ouderlijk gezag als “niet meer van deze tijd” werd gezien. De mening van de kinderen was gelijkwaardig aan die van de ouders. (Levenservaring telde kennelijk niet meer mee!) In de zeventiger jaren en nog later zagen wij ook het gezag van onderwijsgevenden ondermijnd worden. Leerlingen en leraren gingen met elkaar om op voet van totale gelijkheid en zij gingen elkaar vaak tutoyeren en bij de voornaam noemen. Een tijdlang kregen leerlingen in het vervolgonderwijs zelfs het recht op baaldagen…

     

    Ook de rol van het politieapparaat werd veranderd: van gezagsdrager en handhaver van de wet ontwikkelde de agent zich meer en meer tot een soort vriend in nood (oom agent).

     

    Kerken ontsnapten evenmin aan de verlinksing: een kerk die met een bevrijdingstheologie en aandacht voor en solidariteit met de Derde Wereld als nadrukkelijk onderdeel van haar boodschap aan de maatschappij naar buiten treedt, is vast in linkse handen gevallen.

    ALLE emancipatiebewegingen zijn links georiënteerde bewegingen, gericht om ongelijkheden op te heffen. Op zich leverde de vrouwenemancipatie beweging gelijkberechtiging voor vrouwen op en werden hun kansen om volop aan het maatschappelijk verkeer deel te nemen zeer verbeterd, maar wanneer men nu naar Zweden kijkt, dan zie je hoe een emancipatiebeweging toch nog tot absurditeiten kan leiden: in dat land wil links af van alle woorden die geslachtelijk onderscheid weergeven…

    De boycotacties tegen het Apartheidsbewind in Zuid Afrika waren eveneens puur links en wij weten dat die drammerige linkse interventie in de praktijk van alle dag in dat land niet bepaald veel goede effecten heeft gehad.

    En wat te denken van een van de grootste linkse stokpaardjes: de ontwikkeling van Afrika? Al tientallen jaren wordt geprobeerd om dat werelddeel te verheffen en tot ontwikkeling te brengen. Onvoorstelbaar grote sommen geld zijn daar al naar toegebracht en nog steeds kan dat werelddeel niet op eigen benen staan.

    De EU wil nu een fonds instellen waarvan de gelden zullen worden gebruikt om te onderzoeken waarom de Afrikanen in weerwil van al die hulp toch naar Europa willen…

    GEEF LINKS EEN PROBLEEM DAT HERLEID KAN WORDEN TOT GELIJKHEID, VRIJHEID EN BROEDERSCHAP EN LINKS SLAAT OP TILT. De radertjes in de linkse hoofden komen ONSTUITBAAR op gang.

     

    Voor het laatste grootse experiment heeft links ONS uitgekozen. Wat een ONVOORSTELBAAR “VOORRECHT”.

    Gelukkig bestaat er de rode planeet Mars, die wordt gereserveerd voor dwangmatige idealisten. Mijn ideaal is dat alle linkschmensen daar naartoe worden getransporteerd.

    *

    UITLEIDING

    *

    In dit Nr 3004 las U zowat een samenvatting van alle voorgaande 3003 nummers die ooit op deze blog verschenen zijn. Heb er dan ook zeer weinig aan toe te voegen. Tenzij misschien een afbeelding waarop het Vogelkoppeke afgebeeld wordt als standbeeld voor de Eeuwigheid met bokkenpoten, twee horens op zijn kop, en een lange zwarte staart: de baarlijke duivel vab de CVP?

    *

     

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!