MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2937

    ***

    Zaterdag 24 oktober

    Zon 8u20-18u33

    H Florentijn

    *

    *

    De dag dat de ‘verrijkers’ toeslaan

    .

    Waar zullen dan de allochtone flikken zijn

    .

    *

    INLEIDING

    .

    Met Islammers weet men het eigenlijk nooit. Ofwel maken ze oorlog daar waar er vrede is, ofwel willen ze vrede als ze teveel op hun donder krijgen. Is eigenlijk allemaal terug te brengen tot het fameuze Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    In Noorwegen is door een toevallige wandelaar, een intact gebleven Vikingzwaard uit de jaren 750 onder een hoop stenen terug gevonden. Vikings waren wrede rovers die onze streken in die jaren teisterden. Maar in tegenstelling tot Moslimmers, bleven die gelukkig nooit lang, zodat meer dan 1.000 jaar later hun zwaarden nog zo goed als nieuw gebleven zijn. Muzelmannerij-zwaarden uit die jaren bestaan al lang niet meer, want tot op de draad versleten en als oud ijzer weggegooid. En AK47ërs en syntex, de geliefkoosde wapens van nu, zijn ook geen blijvertjes. Het zijn eerder ontploffertjes, die hun slachtoffers niet zullen overleven.

    Het is dus niet alleen in the State of Danmark, dat er iets rottig ziek is….. Naast epidemieën die zò uit het Book of Guiness komen, zijn hier in Het Avondland ook de geesten ziek. En daar bestaat geen vaccin tegen!

     

    Enfin, al die vrome Muzelmannetjes staan dus voor de Rubicon, waar ze weten dat oversteken gelijk staat met afdalen in de Hades We hoeven dus nog niet te wanhopen.

    Het is dus niet alleen in the state of Danmark, dat er iets rottig ziek is….. Naast epidemieën die zò uit het Book of Guiness komen, zijn hier ook de geesten ziek.

    Al is het hoogst bedenkelijk, dat de VRT zelf aanstuurt tot in hun soaps toe, dat kinderen niet moeten gedoopt worden(*). Waarschijnlijk uit het besef dat doopregisters die in handen vallen van de Jihadisten, op slag ook dodenlijsten zullen worden. Dus vivat de ontkerstening zodat er plaats vrijkomt voor de Islammerij, want zo staat de Maatschappij breed open voor de totale oorlog Sharia.

    Zoals gezegd, vooral met Islammer-moordenaars weet men het eigenlijk nooit. Ofwel maken ze oorlog daar waar er vrede is, ofwel willen ze vrede als ze teveel op hun donder krijgen. Of als ze inderdaad in hun opzet geslaagd zijn, en de boel hebben overgenomen. Is eigenlijk allemaal terug te voeren tot het fameuze Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. Waardoor eigenlijk voldoende bewezen is, dat de Islam geen ‘Geloof’ of geen ‘Godsdienst’ is, maar een politieke ideologie. Een soort primitieve voorloper van het Franse imperialisme of de Amerikaanse veroveringszucht.

    Enfin, hun legers staan dus voor de Rubicon, waar ze weten dat oversteken gelijk staat met      afdalen naar de Hades. We hoeven dus nog niet direct te wanhopen. Misschien zijn ze, als ’t er op aankomt, ook liever Blode Jan, dan dode Jan….

    Coburgia is inderdaad het maffia-land waar mensen op straat mogen doodvallen, omdat de Rode pakbonden (die publiekelijk de Islamisering steunen) het verkeer saboteren, willekeurig waar en hoe ze willen.

    Zo gaan we recht naar Syrische toestanden.

    (*) Dat koppel dat etaleert geen doopsel te willen voor hun nog ter wereld te brengen nageslacht, is wel driftig op zoek naar een Peter en een Meter. Waarmee duidelijk is aan getoond, dat de VRT het kind niet met het doopwater weggooit.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Ramkoers-met-Rusland-Qatar-dreigt-met-Turkse-Saudische-invasie-van-Syri

    *

    Ramkoers met Rusland: Qatar dreigt met Turkse-Saudische invasie van Syrië

    *

    *

    De vlaggen van de belangrijkste partijen die op dit moment actief militair betrokken zijn bij de oorlog in Syrië. Rood gekleurd: Anti-Assad (afgebeeld: Turkije, Saudi Arabië, Jordanië; verder: VS, Groot Brittannië, Frankrijk, Australië, Ver.Ar.Emiraten, Qatar); Groen gekleurd: Pro-Assad (Rusland, Iran, Hezbollah, Koerden); Geel gekleurd: Dubbele / tegenstrijdige belangen (Irak, Israël). Verder is China (pro-Assad) militair aanwezig, maar nog niet actief, en trekt Canada zich uit de Amerikaanse coalitie terug. Egypte is pro-Assad maar niet militair actief. Zwart gekleurd: ruwweg door ISIS gecontroleerd gebied. O.a. Nederland doet alleen in Irak mee en is dus niet afgebeeld.

    *

    Khalid bin Mohamed Al Attiyah, de minister van Buitenlandse Zaken van het Arabische oliestaatje Qatar, onderdeel van het Westerse bondgenootschap dat tegen de Syrische president Assad vecht, dreigt samen met Turkije en Saudi Arabië Syrië binnen te vallen om ‘het Syrische volk te beschermen’. Dat zou een rechtstreekse militaire confrontatie met Rusland en Iran betekenen. De Saudische collega van Al Attiiyah, minister al-Jubeir, verklaarde eerder deze week dat ‘wij Iran, dat moet stoppen zich te mengen in andere landen in de regio, zullen confronteren en al onze politieke, economische en militaire macht zullen gebruiken om ons grondgebied en ons volk te beschermen.’

    Steun aan moslimterroristen

    ‘Als om de Syriërs te beschermen tegen de gruweldaden van het regime een militaire variant nodig is, dan: ja,’’ zei minister Al Attiyah op de vraag of Qatar militair ingrijpen in Syrië overweegt. Qatar steunt onder andere Al-Nusra/Al-Qaeda en een andere islamitische terreurgroep genaamd Ahrar Ash Sham, volgens de minister behorende tot de ‘gematigde oppositie’ – waarvan inmiddels ondubbelzinnig is aangetoond dat deze in werkelijkheid helemaal niet bestaat.

    Net als in Irak worden grote delen van Syrië gecontroleerd door ISIS, dat tussen de 40.000 en 200.000 strijders heeft (1). Analisten stellen dat Saudi Arabië waarschijnlijk nog meer geld en wapens naar de anti-Assadgroepen Syrië zal sturen. De afgelopen jaren blijken veel door de Arabieren, Turken en het Westen geleverde wapens in de handen van islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS te zijn gevallen.

    Arabische en Turkse luchtaanvallen

    De tijdelijk bij de Amerikaanse Harvard universiteit werkende invloedrijke Saudiër Nawaf Obaid schreef in oktober voor CNN dat zijn land ‘gedwongen zal worden een coalitie van landen aan te voeren in een luchtcampagne tegen de overblijfselen van de Syrische strijdkrachten, Hezbollah en Iraanse strijders, zodat het regime Assad zal instorten en de rebellen Damascus binnen kunnen trekken.’

    De Syrië viceminister van BuZa Faisal Mekdad waarschuwde dat het een ‘desastreuze fout’ zou zijn van Qatar –en daarmee Saudi Arabië en Turkije- om militair in te grijpen in zijn land. ‘Dat zullen wij als directe agressie beschouwen. Ons antwoord zal zeer hard zijn.’

    Begint de Derde Wereldoorlog alsnog in Syrië?

    Het behoeft geen uitleg dat als de Arabieren en Turken de Iraanse troepen in Syrië gaan bombarderen, die vlakbij de Russische luchtmachtbasis Latakia zijn gelegerd, de zaken heel snel uit de hand zullen lopen. President Putin zal geen seconde toestaan dat Arabische en Turkse vliegtuigen Syrische of Iraanse eenheden gaan bombarderen.

    Vanzelfsprekend zal Amerika na het eerste Saudische of Turkse toestel dat door de Russen wordt neergeschoten zeggen ‘geen andere keus’ te hebben dan zijn bondgenoten militair bij te staan. Kortom: dan ontstaat er in Syrië een directe confrontatie tussen de VS en Rusland, die dan heel snel op de Derde Wereldoorlog kan uitlopen. Waarbij we nogmaals onderstrepen dat het Westen dan aan de kant van Al-Qaeda vecht, en de Russen de seculiere Syrische regering verdedigen.

    Het Westen heeft de kant gekozen van de radicale (Soenitische) islam, waar Rusland juist tegen optreedt. Dus wie zijn anno 2015 nu eigenlijk de ‘good guys’ en de ‘bad guys’? In en rond Syrië tekent zich dan ook het begin van een Bijbels apocalyptisch scenario af, al is het nog te vroeg om met enige zekerheid te kunnen zeggen dat dit inderdaad het begin van de ‘Road to Armageddon’ is.
    Xander

    (1) Sputniknews
    (2) Zero Hedge
    (3) Bloomberg

    *

    UITLEIDING

    *

    Die Russische luchtmachtbasis… Heeft U er op glet dat die

    Attackia is? Ja, de schrijfwijze verschilt enigszoins, maar voor de rest is het een profetsche naam.

    En weer niemand die zegt waarom dat het mini-staatje Qatar het initiatoef voor de verstrakking van de standpunten heeft genomen. Niemand die de belangen van een gas-pipeline toegeeft die van Qatar over Syrië via Turkije naar Het Westen zou lopen, om daar de Russen de pas af te snijden, die quasi heel Europa van gas voorzen.

    Een beetje héél cyisch zou men kunnen zeggen, dat Syrië waar geen steen meer op de adere staat, als één grote ruïne, in het voordeel van Rusland is. Maar wie ben ik, om daarvan Amerika en dus indidrect de EU en dus onszelf, de sculd e willen geven? Het kwaas is geschied, de dag dat de Repubulieine Vader Bush en Tony Blair Sadam Houssein, de sterke man in Irak omver liepen. Dat was het begin van een kettingeactie, die gans het Midden Oosten in vuur en vlam zette.

    Jammer voor Amerika (en de EU), maar wie wind zaait, zal storm oogsten….

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!