MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2953bis

    *

    *

    Als Poetin klaar is met et Midden Oosten

    .

    .

    .

    Dan staat er voor hem nog een klusje klaar in Good Old England….

    *

    INLEIDING

    .

    ISIS, de voorhoede van de verstikkende Muzelmannerij en hun Veroveringsleger, betoogt openlijk onder politiebescherming in Londen. Neen, het is geen nachtmerrie in volle daglicht of zinsbegoocheling van doodsbange dagjesmensen. Het is de rauwe werkelijkheid. En meteen moet het U duidelijk zijn, waarom zoveel jonge ‘vluchtelingen’ in Calais (of straks bij ons?) Het Kanaal willen oversteken. Bij aankomst krijgen deze naast een stamnummer, € 9.000 als aawervingspremie va Isis en hert recht om een Kalasjikov te dragen én ten gepasten tijde dat ook te mogen gebruiken. Langsheen de Kanaalkist le en er blijkbaar nog vele duizenden van de soort in een soort maquis, wachtend op een gelegenheid om stiekem in Engeland te geraken.

    De strijdleideren van de nazi’s gingen er over, dat ze gegen Engeland, Engeland wilden fahren. Straks zal dat varen met de Zwarte Vlag in top worden, in omgekeerde richting naar onze kusten toe, gaan….

    Tenzij wakkere burgers daar beginnen zoals in Duitsland, en de verantwoordelijken voor dit debacle door hen openlijk een mes in de hals te planten. Zodat die aan den lijve ondervinden hoe het voelt om neergestoken te worden….. Tegen dat      de Islammerij even onbarmhartig overal waar ze komen, hetzelfde doen. Het wordt dus ‘à la guerre comme à la guerre’, maar dan meer dan letterlijk. Langer de zaak uitstellen, is in Syrische toestanden terecht komen, iets wat precies de Islammerij naar op zoek is.

    Hallo, Vlaams Deelregering! De speeltijd is voorbij. Open de ogen, grijp de meerderheid en verklaar democratisch ons Land uitgetreden van de EU en van Bruxellabad Deel aan Poetin mee, dat U via onze havens zijn bescherming inroept. Wees bij de eersten, om samen met Wilders en Le Pen om de Tekenen des Tijds waar te nemen en te handelen. De anderen zullen volgen.

    Er is geen alternatief. Want het wordt de Islammerij of de Dood.

    Anders worden we straks onder de voet gelopen, want er zijn meer dan genoeg Jihad kandidaten in het land om de wapens tegen ons op te nemen.

    Wat een simpel blogschrijverke aan zijn kleine teen voelt, voelen de Bazen in het Midden Oosten en in Washington ook. We mogen ons dus zeer binnenkort aan de ordewoorden verwachten, voor het losbreken van de alles verwoestende aanval op onze welvaartstaten. Zo wel voor hen als voor ons, gaat het om er op of er ond

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

    *

    De Britse politie beschermt agressieve moslimdemonstranten die met ISIS-vlaggen zwaaien tegen woedende reacties van omstanders. Ingegrepen wordt er alleen tegen de Britten, niet tegen de moslims.

    In tal van Engelse steden is dezelfde oorlog die moslims in het Midden Oosten en Noord Afrika tegen het christendom voeren losgebarsten. Vooral christenen die afkomstig zijn uit moslimlanden worden veelvuldig aangevallen, bekogeld met stenen en brandbommen, neergestoken en soms bijna vermoord. Pakistaanse christenen zeggen zelfs dat de vervolgingen door moslims net zo erg zijn als in hun thuisland. Wat ook overeenkomt is dat de politiek-correctie Britse media, de autoriteiten en zelfs de politie er geen enkele aandacht aan besteden. In grote delen van West Europa, waaronder Nederland, gebeurt exact hetzelfde.

    Britse mensenrechtenactivisten wijzen erop dat de regering van premier Cameron speciale maatregelen wil nemen om ‘haatmisdaden’ tegen moslims tegen te gaan, maar dat juist het omgekeerde veelvuldig voorkomt, wat de regering in Londen echter totaal negeert. Christenen, en vooral degenen die zich bekeerd hebben van de islam, kunnen in steeds meer steden nauwelijks nog normaal leven omdat ze dagelijks worden bedreigd en vervolgd door moslims, steeds vaker net zo hevig als in hun thuislanden.

    Kinderen al hun hele leven lang vervolgd door moslims

    Het gezin Hussein is een van de vele schrijnende gevallen. Hun kinderen zijn opgegroeid in Bradford, maar kennen hun hele leven niets anders dan vervolgingen. Dat het islamitische kinderen verboden wordt met hen te spelen is nog wel het minst erge. Stenen worden door de ramen van hun huis en auto gegooid; ze worden geïntimideerd, vals beschuldigd van het beledigen van de islam (zodat de vader weer eens gearresteerd wordt); meerdere auto’s werden totaal verwoest, en ze moesten zelfs verhuizen nadat hun huis in brand was gestoken door een in dezelfde straat wonende moslimfamilie. De kinderen waren er ook getuige van dat hun vader bijna werd vermoord door drie moslims.

    ‘Ze hadden net zo goed in Pakistan kunnen wonen’

    Volgens de British Pakistani Christian Association (BPCA) is het lijden van het gezin Hussein dermate groot, dat ‘ze net zo goed in Pakistan hadden kunnen wonen.’ Niet alleen moet het gezin voortdurende dreigementen en geweld ondergaan, maar krijgt het daarbij ook nog eens geen enkele steun van de politie, die altijd aan de kant van de moslims gaat staan en weigert zelfs maar hun verklaring op te nemen. Agenten zeggen hen ijskoud dat ‘ze het zelf hebben veroorzaakt’ door zich te bekeren van de islam. ‘Stop ermee een kruisvaarder te zijn en ga weg.’

     

    De BPCA wijst erop dat dit beslist geen incidenten zijn, maar dagelijkse praktijk, vooral in de grote steden. Pakistaanse christelijke kinderen hebben het dubbel zo zwaar, want die worden niet alleen uitgescholden en veracht door islamitische kinderen, maar ook nog eens door blanken, die hen aanzien voor moslims. Een Pakistaans gezin in Birmingham kreeg hetzelfde geweld door moslims voor zijn kiezen –zoals aanvallen met messen- als waar ze net een paar weken geleden uit hun thuisland voor waren gevlucht.

     

    ‘Nu gaan ze voor onze kinderen’; Christenen duiken onder

     

    Een eveneens uit Azië afkomstige lokale christelijke leider verklaarde dan ook dat ‘wij weten wat het volgende is, namelijk dat ze voor onze kinderen zullen gaan.’ Behalve hen beschermen voor geweld moeten de christenen hun kinderen ook beschermen tegen moslims die hen willen dwingen zich te bekeren tot de islam.

     

    Honderden christenen zijn inmiddels ondergedoken. Sommigen moesten zelfs hun namen en ID-nummers veranderen en leven nu in ‘safe houses’, omdat ze hun leven niet meer zeker zijn. Veel ‘eer’wraakmoorden vinden namelijk plaats op voormalige moslims die zich tot het christendom hebben bekeerd.

     

    ‘Zelfde berichten uit heel Europa, autoriteiten doen helemaal niets’

     

    Wilson Chowdhry, voorzitter van de BPCA, wijst erop dat ‘dit beslist geen Brits probleem is. Er zijn vergelijkbare berichten uit heel West Europa – Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden en meer. Maar al te vaak horen we dat de autoriteiten helemaal niets doen, alhoewel in enkele gevallen de Nederlandse en Duitse politie de leiders van ex-moslimgroepen na zulke dreigementen is gaan beschermen.’

     

    Recent moesten in Zweden christelijke gezinnen die in hetzelfde opvangcentrum als moslims leefden op eigen kosten verhuizen nadat de moslims het dagelijkse leven voor hen ondraaglijk hadden gemaakt. Uit honderden asielzoekerscentra in heel Europa komen al maanden berichten van veelvuldig moslimgeweld tegen christenen. Vooral moslims die christen zijn geworden worden overal met de dood bedreigd.

     

    In Engeland heeft verhuizen voor christenen nauwelijks nog enige zin, omdat moslims inmiddels in heel het land familie en vrienden hebben zitten, en ze binnen een paar dagen weten wat het nieuwe adres van de christenen is. Dan begint alle ellende weer van voor af aan.

     

    Veel moskeeën hebben eigen geheime politie en vormen landelijk netwerk

     

    De moslims in Groot Brittannië zijn volgens researchers zeer goed georganiseerd. Veel moskeeën hebben hun eigen geheime politie, die een gezamenlijk landelijk netwerk vormen. ‘Dit is precies wat er ook in Pakistan gebeurt als een christen wordt beschuldigd van godslastering, of een bekeerling naar een andere stad of staat verhuist. Door het netwerk van moskeeën, families en extremistische groepen worden zij na maanden of zelfs enkele dagen weer opgespoord.’

     

    Wanneer gaan ogen naïeve Nederlandse christenen open?

     

    De meeste christenen in Nederland zijn echter nog altijd even naïef als onwetend over het gevaar van de islam, mede omdat het lot van miljoenen christenen in het Midden Oosten en Afrika hen klaarblijkelijk koud laat. Steeds meer christenen geloven zelfs dat God en Allah eigenlijk één en dezelfde zijn, en we in vrede en wederzijds respect kunnen leven met de miljoenen moslims die nu Europa worden binnengehaald.

     

    Moet het eerst zo erg worden als in Groot Brittannië voordat hun ogen eindelijk open beginnen te gaan? We vrezen van wel.

    Xander

    (1) Pakistan Christian Post (via Shoebat)

    *

    UITLEIDING

    *

    Natuurlijk zijn het weer de Christenen die het in de eerste plaats moeten ontgelden. De Muzelmannerij weet het inderdaad langer dan vandaag dat Christenen, als het er op aankomt, hun ergste tegenstanders zijn die hen het langst weerstaan.

    Christenen zijn inderdaad alles wat Muzelmannen niet zijn…. Het volstaat de oderscheiden samenlevingen te bekijken, voorbeeld de zonnebadende vrouwen, of de opgetutte dames in het straatbeeld.

    De gezichten van spelende kinderen in de straat als lammetjes in de wei, of de van haat verwronen gehersenspoelde kids van amper 5 jaar, die amper die Kalasjnikov waarmee ze leren schuieten, kunnen tillen….

     

    De ‘otkerkelijkte’ verzorgings maatschapiij bestaat inderdaad grotendeels uit een wereldwijde ruggengraatlioze massa zonder principes noch eergevoel. Tradities, normen en waarden zijn voor hen voorbijgaande feniomenen die alleen maar het profiteren ‘hier’ en ‘nu’ in de weg staan. Uitzonderingen bevestigen de regel.

    Om dat te bewijzen, hoeft U in ondergronds Rome maar de catacomben te gaan bezoeken, waar kilometers ver, onder en boen elkaar, de Eerste Christenen begraven liggen. Voor zover ze niet als voedsel gediend hebben voor de wilde dieren.

    Muzelmannen weten uit ervaring, dat als de Christenen uit de weg zijn geruimd, dat de rest dan kinderspel is.

    Om dat te bewijzen, volstaat het te kijken wat in bij ns in Het Westen is gebeeurd: lege kerken, volle mosketen, met daartussenin een bevolking die niet meer durft buiten te komen…..

    Moet ik daarvoor eerst half blind zijn geworden, om dat te zien en om het vervolgens van de daken te schreeuwen?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!