MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2935

    ***

    Maandag 12 oktober

    Zon 8u00-18u57

    H Wilfried van York

    Wilfried kou, januari lauw

    *

    12/10/1798 Begin van de Boerenkrijg. Deze greep niet alleen in Vlaanderen plaats, maar ook in Franrijk zelf. Waar o.a. in de Vendée de Christenen, rug-aan-rug gebonden per twee, in de rivier gegooid werden, na instructies van de kopsstukken van de Franse Revolutie. Veel tra la la werd er niet aan gemaakt, of die nu al dan niet slechte of goede burgers waren. Daarboven bij den Here, werd er geschamperd, zou Deze wel de zijnen herkennen….

    Mag ik hier nogmaals de aandacht vestigen op de dezelfde duivelse eigenschap die zowel bij de Slinkxen als bij de Islammerij voorkomt, namelijk de onmenselijke wreedheid tegenover hun vijanden. Dat, voor zover natuurlijk, dezen denken dat ongestraft te kunnen doen….Namelijk zodra ze voldoende in aantal zijn. Een punt die ze in Europa op het punt stonden in te nemen, ware daar niet die grote lieve vriend van Berlusconi, de Poet, geweest.

    Met enige vertraging kan er dus gesteld worden, dat onze helden uit 1798 eindelijk zullen kunnen gewroken worden.

    *

    .

     

     

    .

    *

    Dat had die Marx nog moeten kunnen beleven….

    .

    De Russische Beer die Slinks samen met Muzelmannerij in de vernieling rijdt….

    *

    INLEIDING

    Onderstaand tijdsdocument van ‘Het Noordelijk Front’ als nachtmerrie voor onze eigen Grote Verlichte Verstanden en hun slippendragers, alletwee als schoothondjes braafjes in de saccoche van de Euro Verenigde Nazies. De ‘AS’ nee, niet Rome-Berlijn zoals eertijds, maar de AS Bruxellabad-Berlino-Washinton, waar de laatste telkens de echte trendsetter is.

    Het is om zo te zeggen, een vervolgverhaal, dat aansluit met voorgaande bijdrage over de Dame in de Wachtkamer. Het gaat weliswaar over andere namen en andere omstandigheden, maar wat er beschreven wordt, kunt U gerust als Hasselnaar, Gentenaar of Deinzenaar best indenken als zijnde het zeer nabije toekomstbeeld van Uw eigen stad of dorp. En net als bij ons, kijkt de media daar misdadig de andere kant op. Voor ons, Vlamingen, staat vanaf vandaag niet de Islammerij, voorop, maar TOUS EN FRANCE, de voetbalgekte waar er nog niet eens slogans zonder storende taalfouten kunnen bedacht worden.

    Nergens in de wereldgeschiedenis aller tijden werd er op dergelijk grote schaal samen geheuld om de eigen vijand met vlag en wimpel binnen te halen.

    Zelf zijn we daartegen machteloos, door de medeplichtigheid van onze Leugenpers, die de Burgers niet alleen in slaap wiegt, maar zelfs in de coma helt. Gelukkig is er de hulp van machtige buren onderweg, die ons achteraf op hun beurt, wel de rekening zullen presenteren. Ook dàt i de prijs die we voor onze Vrijheid zullen moeten betalen, Vrijheid die nu versjacherd wordt door de eigen Overheid.

    Als besluit mogen we dus bijna stellen, dat beide Wereldoorlogen slechts het voorspel zijn geweest van wat ons te wachten staat. Hopelijk zullen de beestenwagens deze keer in de andere richting rijden. Als te minste Het spoor dan niet voor de zoveelste keer ‘plat ligt’ door stakersposten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan

    *

    Criminaliteit rond opvangcentra explodeert; Zelfs vrouwelijke agenten dagelijks aangerand – Agenten: Wij kunnen veiligheid burgers niet langer garanderen - Finland: Slechts 2 van de 100 migranten zijn Syrische vluchtelingen, 80% zijn moslimmannen – Vermoedelijk al een veelvoud van de eerder geschatte 4000 terroristen in Europa

    Dit normale straatbeeld met alleen naar school gaande kinderen zou over niet al te lange tijd wel eens definitief tot het verleden kunnen behoren.

     

    Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen. Desondanks blijft ook de politiek in Nederland de grenzen openhouden en zullen volgend jaar nog veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen (5).

     

     

    ‘Veiligheid burgers kan niet langer worden gegarandeerd’

     

    In de asielzoekerscentra zelf heerst absolute chaos en geweld. De dorpen en steden waar deze AZC’s staan hebben dagelijks te lijden onder vandalisme. Asielzoekers weigeren te betalen voor boodschappen in supermarkten; spullen die ze van linkse ‘welkom-welkom-welkom in ons land’ burgers en organisaties hebben gekregen worden weggegooid of kapot gemaakt. Werkelijk alle treinwagons waarmee moslimmigranten zijn vervoerd zitten van binnen onder de poep en zijn vernield.

    In het Duitse Bayerisch Schwaben hadden 250 asielzoekers er zo’n smerige bende van gemaakt dat zelfs de schoonmakers weigerden er hun werk te doen. Bovendien zijn sommige asielzoekers besmet met open TBC en dus zeer besmettelijk (4). In het district Main-Taunus werd vanwege de massale stroom migranten voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog de noodtoestand uitgeroepen (6).

     

    In Oostenrijk hetzelfde verschijnsel als al jaren voorkomt in het ultralinks politiek-correcte Zweden: blonde vrouwen beginnen hun haren zwart te verven om minder risico te lopen op de voortdurende seksuele intimidatie door moslimmannen.

    Net als in de rest van Europa heeft ook de politie in het Alpenland de opdracht gekregen te zwijgen tegen de media over de volledig uit de hand gelopen problemen met migranten. Volgens de agent is het nu al zover dat de politie de veiligheid van de autochtone burgers niet langer kan garanderen.

    ‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven’

    Bovendien hebben de autoriteiten totaal geen idee hoeveel terroristen er vermomd als vluchteling in Europa zijn. Sterke aanwijzingen dat dit er nu al véél meer zijn dan de eerder geschatte 4000 worden stilgehouden omdat men bang is dat de bevolking anders in paniek raakt.

    In Duitsland en Griekenland zijn in meerdere opvangcentra wapens gevonden die speciaal aan deze AZC’s waren geadresseerd. In tal van Duitse migrantenkampen vinden vrijwel dagelijks soms zeer grote vechtpartijen met ernstig gewonden plaats (3).

    De Oostenrijkse agent heeft sterk de indruk dat een deel van de vluchtelingen er heel bewust op wacht te worden bewapend en het bevel te krijgen in actie te komen. ‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven.’

    Volgens hem zijn de wèl geïntegreerde moslimmigranten in Europa nog het bangst van allemaal, omdat zij als geen andere weten hoe fanatiek en wreed hun geloofsgenoten kunnen zijn.

    Woedend omdat ze niet meer geld krijgen

     

    Via Twitter worden in Afrika (maar veelal in de VS geschreven) berichten verspreid dat je in Europa als ‘vluchteling’ geld krijgt zonder te hoeven werken –klopt-, een gratis woning –klopt, al moeten ze er even op wachten, wat de meesten niet leuk vinden- en allerlei andere gratis zaken krijgt zoals de nieuwste mobieltjes (klopt gezien de diverse video’s die hiervan zijn verschenen in ieder geval voor een deel). Ook zouden alle blonde Europese vrouwen zitten te smachten naar seks met donkere Afrikanen.

    Velen zijn daarom teleurgesteld of woedend dat ze niet meer te eten krijgen, niet meer geld en geen gratis sigaretten of gratis seks (2). Ook wordt er nogal geklaagd over het koude klimaat (wel, ook dat zal dan wel onze schuld zijn, niet? We hebben overigens wel een suggestie voor ze als het te koud wordt: klop aan bij de huizen van al die ‘gutmenschen’ die jullie zo warm welkom hebben geheten. Die zullen zonder twijfel staan te springen om jullie op te nemen).

    Finland: Slechts 2% vluchteling uit Syrië

    Daar komt bij dat vooral de linksgroene, sociaaldemocratische en liberaal-democratische politieke partijen, activisten en organisaties alles uit de kast trekken om de migranten als zielige vluchtelingen voor te stellen en er daarom zoveel mogelijk van te willen toelaten. Omdat ‘links’ de meeste media beheerst worden bezorgde burgers, demonstranten en tegenstanders van de islamisering van Europa onmiddellijk afgeschilderd als extreemrechts en racistisch. (1)

    Dat er in werkelijkheid nauwelijks ‘zielige vluchtelingen’ zijn werd bevestigd door Esko Repo, hoofd van de Finse immigratiedienst. Van de 19.632 migranten die Finland tot op dat moment had opgenomen waren er meer dan 15.000 mannen, bijna 80% van het totaal. Van al deze migranten kwamen er slechts 409 uit Syrië, dus net iets meer dan 2%.

    Xander

    (1) Schnittpunkt
    (2) Epoch Times
    (3) Nieuws.TPO (via EJ Bron)
    (4) Hartgeld
    (5) NU
    (6) Focus

    *

    UITLEIDING

    *

    Ik herinner mij als de dag van gisteren, dat we ons allemaal in de straat omdraaiden, als we in onze collegejaren een neger op straat zagen. We kenden die alleen van onze Artis Ccollectie in onze prentenboeken, met bijeen gespaarde punten uit de Historia-reeksen. Net als geiraffen of olifanten, waren dat gevaarlijke wezens uit een andere wereld.

    In amper een halve eeuw is dat compleet anders geworden, en zijn oze kleinkinderen in de straen eerder de bezienswaardigheden, dan de gele, de bruine of de zwarte schepsels die daar lopen te paraderen en ons, oderlmingen van de stoep in de goot dwingen. Dat is, een beetje cru gestemd, de zo geroemde ‘verrijking’ der ‘blijvelingen’.

    Of we daar onze Grote Verlicjhte verstanden dankbaar moeten voor zijn?

    Och, U kent op dit blogske onze mening. Maar niemand beter dan Marine La Plume kan dit beter in het gezicht slingeren van de ongemakkelijk kijkede Overheden zelf; die dat alles mogelijk hebben gemaakt. U krijgt straks de video via de collega’s van http://nageltjes.be/wp/, waar de striemnde verwijten voortaan levenslang boven elke ‘kop’ in elke gazet zouden moeten staan.

    *

    De afbeelding hierboven van de Russische Beer die al die verschruikkelijke Islammertjes doet beven, is dan weer de voorafbeelding van de Hoop die we in het Avondland mogen beginnen koesteren. In Ankara blazen de Turkey’s elkaar met honderden tegegelijk op, de ISIS-moordenaars kruipen weg waar ze plaats vinden, de Yankees proberen weg te geraken van voor de voeten van de Rus: in wanhoop roept de bloem der Islammerij op voor de Heilige Oorlog, omdat ze beseffen dat hun ondergang inakende is.

    ‘Gespeeld en verloren’…. Zoals dat heet.

    Dus waarop wordt er gewacht om Mekka en Medina naar het Hiernamaals te bombarderen, zoals ‘nine/eleven’ eindelijk op passende manier gewroken wordt? Misschien zelfs dat nadien ook de stad Istambul weer haar eerste oorspronkelijke naam, de naam van haar Stichter, Constantijn de Grote, Constantinopel kan terugkrijgen?

    En als dan nog met een paar klinkende knalle Bruxellabad weer tot Broekzele, het boerengat in de moerassen van de Zenne kan herleid wordt, dan kunnen de (eindelijk) Verenigde Vlamingen, hersteld in hun eigen door God gegeven soeverniteit, weer opstaan in de vaart der volkeren.

    Herlees dan maar eens goed in volgende bijdrage, de woorden van de grote Sjarel De Gaulle, nazaat van de Vlaamse Familie Van de Walle uit Frans vlaanderen. Net als Boerke Naes, ’t is waar, ie en had geen leeuwenhaert, maar toch j’en was niet dwaas.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!