MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2923

    *

    .

    *

    .

    *

    Zal de Russische Beer een poot zetten op die probatie,

    .

    Hopelijk wordt het niet nog eens uitgevochten bij ons….

    *

    INLEIDING

    Met de dag leggen de media zich meer en meer toe op berichten die er totaal niets toe doen. Hoe het zit met die arme Franstaligen in Linkebeek, doet nog altijd denken dat de faciliteiten er overeengekomen waren om het de Franstaligen gemakkelijk te maken. Om hen de tijd te geven zich aan te passen aan de Taalwetten (waar ze notabene kort daarvoor zelf om gevraagd hadden om hun eigen taalgebied tegen de vervlaamsing te beschermen), in plaats van een louter gedoogbeleid, om hen te doen inzien, dat de Rand rond Bruxellabad geen Franstalig annexatiegebied is. Tja, die zijn eenmaal in bijna 200 jaar, als ‘beschermelingen van Le Paatrie Mère, gewend gemaakt dat ze in Coburgia altijd hun zin hebben gekregen. Of erger over de no-nonssens berichtgeving, hoe Denderleeuw door des schuld van BDW, nog erger dreigt te worden dan Voeren ten tijde van vechtersbaas José Happart. En al onze superieure voetballers dan! Echt lyrische verhalen bij de vleet, over hoe die bruine of zwarte topspelers van wereldklasse de faam van dit land hoog houden! En dan is daar bovenop nog de Bende van Nijvel, die maar niet opgelost en ook niet ‘verjaard’ wordt. Misschien dat de jonge flierefluiter, Alert van Groepsex & Hoerderij binnenkort zijn mémoires vrijgeeft, nu zijn Wettelijke op het punt staat om haar biezen te pakken. U herinnert zich toch nog, hoe de inzittenden van die wagen, koelbloedig afgeknald op die Delhaizeparking in Aalst, daar lagen te sterven, toen de hulpverleners er aankwamen, De overvallers waren toen amper verdwenen, na de kofferinhoud van die wagen in zeven haasten hadden mee gegraaid. Getuigen hadden duidelijk gezien dat om cassettes ging. De ‘Prins’ was in die dagen toevallig druk bezig geweest met fluiten te flieren, zodat de roddelpers rap de link dacht gevonden te hebben. Een Prins, een Rijkswacht Generaal en enkele getrainde Rijkswachters: meer was er niet nodig om compromitterend materiaal te recupereren….

    Of over Erdogan die met goddelijke égards ontvangen wordt door Koning Houten Klaas op het plein voor zijn Paleis, dat helm gratis op onze kosten ter beschikking wordt gesteld in Laekèn.

    Alles is dienstig, als het er werkelijk toe bijdraagt, om achterwege te laten wat de Burger zou kun nen doen nadenken. Obama op zijn bek, de Navo als kleine jongens op het potje gezet. En weet U het al; Souchi, die zo maar eventjes een kleine 45 miljard Euro heeft gekost, en gebouwd werd op uitdrukkelijke vraag van Poetin, is geen grootstand geworden zoals gepland. Het is integendeel op heden totaal leeg geplunderd en verlaten. Onder verzwegen: wat zijn die Russen toch megalomane prutsers…. in vergelijking met onze Bestierders.

    Juist? Maar het zijn ‘prutsers’ die voor het eerst in vele eeuwen, de Middellandse Zee van de ene einder tot de andere en tot op de bodem beheersen. En daartoe met alle gemak van de wereld, de meest moderne technische snufjes inzetten. Die maken gewoon van alle uitdagingen opportuniteiten, terwijl de EUSSR van alle prioriteiten, problemen maakt.

    Als daar geen narigheid van komt, dan weet ik het ook niet meer. Stel U ons aller eigen oorlogsvloten voor, die gewoon als ferry’s fullspeed varen tussen de Moslimlanden en West Europa, om zo gehaast mogelijk zoveel mogelijk ‘gematigde” extremisten’ over te zetten…. Zelfs voor de haven van Zeebrugge gebeuren er scheeps- en milieurampen, en daar is in geen 1.000 zeemijlen ook maar één Russische onderzeeër te bespeuren. Benieuwd wat nu weer de uitleg zal zijn….

    Maar zoals J.L. DeHaene het uitdrukte, als de problemen er eenmaal zijn, zullen ze die wel oplossen. In de tussentijd is de Nationale Voetbalcompetitie en de afgang van ‘Club Brugghe’ van veel groter belang!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Rusland creëert met S-300 raketten no-flyzone voor Westerse toestellen boven Syrië

    *

    Israëlische premier Netanyahu: ‘Relatie met Rusland ten goede veranderd – Israël zal actie ondernemen zodra Hezbollah in het bezit van kernwapens dreigt te komen’

    De Russische raketkruiser Moskva in actie. Naast 64 S-300 luchtafweerraketten heeft het oorlogsschip 16 SS-N-12 raketten aan boord die speciaal zijn ontwikkeld om Amerikaanse vliegdekschepen te vernietigen.

    Rusland positioneert de enorme kruiser Moskva voor de kust van de Syrische havenstad Latakia. Het oorlogsschip is bewapend met 64 geavanceerde S-300 luchtafweerraketten. Daarmee creëert Rusland feitelijk een no-flyzone boven een groot deel van Syrië, het zuiden van Turkije en tevens het noorden van Israël. Al vorige week beval het Kremlin de Amerikaanse luchtmacht zich terug te trekken uit het Syrische luchtruim, een eis die nu met kracht wordt bijgezet. Ondertussen is een hoge Russische militaire delegatie aangekomen in Israël om nauwere militaire coördinatie en samenwerking te bespreken.

    De Amerikaanse regering Obama heeft de afgelopen jaren meerdere malen gedreigd een no-flyzone boven delen van Syrië af te kondigen, maar zette die plannen nooit door. Nu hebben de Russen bij volslagen verrassing het wèl gedaan.

    Dat betekent dat de luchtmachten die boven Syrië actief zijn – onder andere de Amerikaanse, Canadese, Britse, Franse, Australische, Jordaanse, Israëlische en binnenkort mogelijk ook de Nederlandse- hun operaties zullen moeten afstemmen op Rusland, omdat ze anders het risico lopen te worden neergeschoten door een S-300 raket.

     

    De enige vliegtuigen die een S-300, die een bereik heeft van 150 kilometer, kunnen ontwijken zijn stealth toestellen, en die zijn enkel in het bezit van de Amerikaanse luchtmacht. Die opereert vanuit Turkije echter alleen met F-16’s, die geen stealth technologie hebben. De S-300 kan behalve vrijwel alle Westerse vliegtuigen ook kruisraketten en andere raketten vernietigen.

    Netanyahu: Relatie met Rusland ten goede veranderd

    De komende dagen overlegt de Russische vice-stafchef generaal Nikolay Bogdanovsky met zijn Israëlische collega generaal Yair Golan over de nieuw ontstane situatie, en over hoe beide landen hun militaire operaties zo goed mogelijk op elkaar kunnen afstemmen.

    Gisteren verklaarde premier Netanyahu in een interview met CNN dat ‘wij niet terug willen naar de dagen toen Rusland en Israël tegenover elkaar stonden. Ik denk dat onze relatie is veranderd, en over het algemeen ten goede.’ Op de vraag of hij niet bang is dat de Russische interventie in Syrië voor nog meer instabiliteit zal zorgen –iets waar Amerika en Europa het Kremlin van beschuldigen- antwoordde hij tactisch ‘Ik weet het niet. De tijd zal het leren.’

    Actie als ‘Hezbollah kernwapens dreigt te krijgen’

    Netnanyahu herhaalde wel dat Israël militaire actie zal ondernemen tegen iedere partij die zal proberen om moderne of zelfs kernwapens aan de door Iran gestuurde islamitische terreurbeweging Hezbollah in Libanon te geven. Het was voor het eerst dat een Israëlische premier openlijk erkende dat de mogelijkheid bestaat dat een terreurorganisatie de beschikking zou kunnen krijgen over nucleaire wapens.

    Hoewel Israël en Rusland scherp verdeeld zijn over de rol van Iran –bondgenoot van Assad, en vijand van de Joodse staat- hebben beide landen de zorg over de opkomende, door het Westen gesteunde Soenitische islam - geleid door NAVO-lid Turkije en de extremisten van ISIS en Al-Nusra/Al-Qaeda- gemeen.

    Turkse plannen met Syrië gedwarsboomd

    Vooral voor Turkije is het Russische ingrijpen in Syrië een forse streep door de plannen om Assad af te zetten en zo ruimte te scheppen voor het begin van het herstel van het Ottomaanse Rijk, het ‘echte’ Islamitische Kalifaat. Niet voor niets beschuldigde Ankara Rusland ervan dat een toestel het Turkse luchtruim heeft geschonden (2). Het zijn de eerste schermutselingen die in de toekomst hoogstwaarschijnlijk tot een nieuwe oorlog tussen beide landen zullen leiden.

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA

    *

    UITLEIDING

    *

    Dames en Heren, komt binnen! De ‘Lutte met den Beir’ gaat dus beginnen.

    In het kattenkot aan de overkant van de Grote Plas ligt de grote zwarte poes op de koer op de loer. Met trillende snorharen van ingehouden woede. Hij - wnt het is een kater - weet, de Beer in de nek vliegen, gelijk staat met zelfmoord plegen, dus trekkenn zijn scherpe nagels diepe strepen in het beton waarop ze ligt. Er moeen inderdaad dringend veel kooltjes uit het vuur gehaald worden, maar de bedoelde bondgenoten willen alleen maar tijd winnen. Tot veel meer zijn ze immers niet in staat. En als blank Amerika straks in trimof die Donald Trump op het schild verheft, wie is dan de pineut?

    *

    Mijn volgend opstelletje zal, zoals beloof, gaan over de uitzuivering van de jaren 1954 van alle vreemde smetten uit de Amerikaanse samenleving. Wat toen een succes was met de arme Spaans sprekende Mexicanen als lijdend voorwerp, zit er misschien aan te komen, als in Europa de omgekeerde vluchtweg wordt ingevoerd.

    Het glas heffen, in deze omstandigheden, zit er echter niet in. Konden we die kat maar ècht uit die bom kijken!

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!