MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2919

    *

    .

    *

    Obama, ingebetonneerd

    .

    Tussen de omgeslagen bladzijden van de Geschiedenis!

    *

    INLEIDING

    Als ik per ongeluk iets verkeerd doe, hoe klein ook, is dat veel erger als dan gij zoiets doet, dat tien keer erger is. Het mijne is ISIS sterker maken (!) en het Uwe noemt gij dan een ‘tragedie’.

    Aan het woord in bovenstaande zin, is de Russische President Vladimir Poetin, waar hij het duidelijk heeft over de Amerikaanse cowboys. Die vielen gisteren langdurig, formatie na formatie, 15 minuten lang aan een stuk door (volgens Artsen Zonder Grenzen op TV) een duidelijk herkenbaar Rode Kruis hospitaal aan in Afghanistan, dat derde land waar die wereldverbeteraars oorlog gestookt hebben.

    Obama noemt het ‘een tragedie’, maar ik noem het een schande. Een eeuwige onuitwisbare schande op het al schromelijk geschonden imago van Amerika. Een Amerika dat zelfs zijn eigen burgers noch zijn economie niet meer in de hand heeft en dus wanhopig probeert om verder de politieagent va de hele wereld te spelen. Enfin, laten we zeggen, dat het denkt deze rol van Hitler en de Duitse Nationalistische Socialisten te hebben moeten overnemen.

    De Zwarte Ongelukskater zal ‘later’ wel eens tekst en uitleg geven als ‘alles onderzocht is’. Lees: als er min of meer plausibele leugens uitgedacht zijn, en als de wereld het voorval een beetje vergeten zal zijn. Want ondertussen draait de aarde door rond de zon, inzonderheid met de twee toppunten van het moment: de Oekraïne en Irak/Syrië, waar het net als in Afghanistan draait om Het Beest. U weet wel: de ‘godsdienst’ van de ’verrijkers’ die momenteel ‘zonder gevaar’, heel West Europa aan het binnenvallen zijn.

    De Euro Verenigde Nazies, onder de intense leiding van la Märkelina, hebben nog altijd geen andere keus dan ‘rücksichtlos’ via Bruxellabad de dictaten van de Amerikaanse cowboys te volgen. Maar feiten zoals het bombarderen van een ziekenhuis met meer dan 200 potentiële slachtoffers, zal vele ogen voorgoed doen opengaan. Als China en Rusland samen, de twee Beren, de, neen, geen broodjes smeren, maar Het Beest de strot willen afbijten, zal het Volk van West Europa dan niet zelf de Leiding overnemen? Liefst via referenda, of als het werkelijk moet, door de gepaste opstanden, zoals in Berlijn, bij de Hereniging der beide Duitslanden, gisteren 25 jaar geleden?  

    Zou het, puur toeval, niet kunnen dat er tegen volgende week woensdag, 7 oktober, dat is binnen de twee dagen, de goede beslissing valt? Dan herdenken wij (zonder dat de Media of de Regering dat wil), de grootste Zeeslag aller tijden, waar Filips II van Spanje, de zoon van Keizer Karel, onverwacht en preventief de Turken versloeg, die in het najaar van 1571 weer eens uitgevaren waren om Europa te veroveren. Hij wachtte niet af, maar voer hen tegemoet tot in de Golf van Karinthië (Griekenland), waar na een harde strijd, de Turken hun laatste oorlogsvloot zagen verloren gaan. Die zeeslag vond dus plaats, inde omgeving van de Griekse eilanden, waaronder het hedendaagse overbekende Kos. Voor ons, Vlamingen, heeft deze gebeurtenis een bijzonder belang. De Turken hadden namelijk hun moment goed uitgekozen, want precies in die dagen had, Filips II de handen overvol met de bloedige onderdrukking der Zuidelijke Nederlanden.

    ‘Pour la petite histoire’ kan hier nog aan toegevoegd worden, dat Filips II van Spanje aan zijn halfbroer, een zekere Jan van Oostenrijk, de Algemene Leiding van de Keizerlijke Vloot had toevertrouwd. Die ‘halfbroer’ was het resultaat van een korte buitenechtelijke romance van zijn vader, Keizer Karel V met weer eens een andere schone, Barbara Blomberg uit Regensburg. Jaren voordien was uit een andere jeugdzonde van hem, onze bloedeigen welbekende Margaretha van Parma geboren, resultaat van een vluchtige liefde in de bossen van Nukerke bij Oudenaarde. Deze, die eigenlijk Margrietje Vander Ghunste heette, werd later Landvoogdes der Nederlanden, maar bracht de rest van haar dagen door aan de oevers van Lago di Bolsena, waar ze tot op de huidige dag als attractie dienst voor nieuwsgierige toeristen, tussen schilderijen en wandtapijten uit… Oudenaarde. Waarop stadszichten van het Middeleeuws Antwerpen, met duidelijk herkenbaar het Zuiderkasteel…. Tot consternatie van de plaatselijke gids, die beweerde dat het gng over kostelijke kamerbrede Brusselse wandtapijten, droegen die allemaal de dubble brilleglazen, het fabrieksmerk van… Oudenaarde.

    Ach, ‘Vlamingen in de Wereld’: ze verwijzen jammer genoeg allemaal niet naar het heden, maar naar ons glorierijk verleden. Er is Amerika’s eeuwige schande voor nodig, om het nogmaals onder de aandacht te kunnen brengen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2459878

    *

    Obama noemt bombardement op AzG "een tragedie"

    *

    Amerikaans president Barack Obama heeft zijn medeleven betuigd aan de slachtoffers en hun families van het luchtbombardement op een ziekenhuis van Artsen Zonder Grenzen in Kunduz, in het noorden van het Afghanistan. De president spreekt over "een tragedie". Vermoedelijk waren die slachtoffers "collateral damage".

    Artsen Zonder Grenzen (AZG) zegt dat de bombardementen zijn uitgevoerd door de internationale coalitie. Het Amerikaanse leger heeft toegegeven dat het op dat moment luchtaanvallen uitvoerde in het gebied.

     

    Bij de aanval op het ziekenhuis vielen 19 doden en tientallen gewonden.

    AZG eist een onafhankelijk onderzoek, om uit te maken of de slachtoffers werkelijk "collateral damage" waren.

     

    Het Amerikaanse ministerie van Defensie kondigde zaterdag al aan dat het een "diepgaand onderzoek" is gestart naar de gang van zaken. "We zullen de resultaten van de onderzoek afwachten alvorens een definitief oordeel te vellen over de omstandigheden van deze tragedie", staat in het persbericht van Obama.

    *

    UITLEIDING

    *

    Tussen de ‘Krantenkoppen’ op het Internet, moeten zoeken met een vergrootglas naar commenrtaren op dit inderdaad zeer spijtige voorval. Dat AZG daar zo uitgebreid (en vooral zo vroegijdig- op VTM daar mocht op inspellen, is des tee verweperlijker. Of is het gewoon vanwege VTM de vlucht vooruit, omdat dergelijke erge feiten toch wereldwijd nog lange tijd zullen blijven nazonderen?

    Ten oorlog trekken als wildemannen. Begrrijpelijk dat de Islammerij-voorvechters niet willen achterblijven!

    Persoonlijk noot.

    Ondergetekde heeft als peuter in 1940 de Stuka’s meegemaakt. Niet zoeer bewust hun gerichte duikbommen zelf, dan wel de gevolgen ervan. Verwoeste of kapote geschoten huizen en boerderijen, dode en opgezwollen dieren in de weiden rondom: geen mensen, die waren namelijk als eersten al ‘opgeruimd’, naar achteraf blijkt, op last van de Nieuwbakken Overheid. Want de oude Overheid was nog altijd op de vlucht. Huisgeref geslingerd tot in de dakgoten der buren, beddengoed dat flapperde uit de kapotte ramen, bomkraters waardoor de wegen omgeleid dienden te worden. Daartussen zingende jonge mannen et helmen op, gasmaskers aan dee riem, met het geweer aan derr iem, die zongen dat ze ‘gegen Engeland, Engeland’ gingen fahren….

    Verder deden die echter niemand meer kwaad en in hun aardig dialtectisch taaltje, dat we evengoed begrepen als Mimbrgs, probeerden ze overla als beschaafde lui, die ze toch waren, vriendschap aan te knopen. Zonder, zo wist mijn latere schoonmoeder te vettellen die door de linies van de Slag aan de Leie was gefietst om de koeien te melen, met een voorbeeldige gala,terie ten opzicjhte van ales wat een rok droeg. Wat ’n enorm verschil was, zei ze, met de Tommies of de Fransozen die het Arm Belgisch Leger ter hulp waren gesneld. Die lieten zelfs hun afweergeschut in plan, om ergens onder een of andere rok te kunnen scharrelen….

    Ben benieuwd, als het ooit zo ver komt straks, of de ISIS-strijders ook chocolade en snoep zullen uitdelen. Of als we in de rij zullen moeten gaan staan, om als publiek te applaudisseren bij de zoveelste kruiisiggig, steniging, of levend verbranden in stalen kooien. Dat alles, in de naam van een ‘godsdienst’, die er geen s, maar de bewimpeling van een dictatiruaal systeem, de Sharia.

    Maar de reputatie van de Zwarte Ongelukskater uit Hawaï, is he voor altijd verworden tot het sylbool van Het Beest zelve.. Als het begin van een Nieuwe Tijdrekening: 3 oktober 2015, voor of na het doelbrwuste Amerikaans bombardement van het militair hospitaal van het Rode Kruis in Afhanistan. Met als uitleg: wij waren daar om te bombarderen, en het was dat, of onze vriendjes van ISIS toucheren….

    Dus staan de lijnen vandaag, zondag 4 oktober, de dag daarop, de lijnen roodgloeiend, om onder elkaar af te spreken weelke legens eventueel het best zouden kunnen aanslaan. Misschien wel dat er per ongeuk een geïnfiltreerd Taliban in het verkeerd uniform, aan de knoppen heeft gezeten….

    Maar, zo zei ook Voltaire, de humanist van vroege datum: lieg en blijf liegen, er zal altijd wel iets van oveblijven…..

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!