MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2915

    *

    .

     

    *

    .

    Pro-ISIS demonstratie – in ‘ons eigen’ Den Haag. Of was u alweer vergeten dat de autoriteiten toen ook al niet ingrepen?

    *

    INLEIDING

    Stilaan lossen de kunstmatige mistgordijnen op in de opkomende waarheidszon.. Eerst, zo klonk het alom, ging het om ‘humanitaire hulp’. Liever 10.000 vluchtelingen meer dan 100 lijken in Body Bags, volgens Kareltje De Klucht. Want het ging om de slachtoffers van oorlogen in verre landen. Oorlogen die we notabene zelf, onder leiding van Amerika en zijn bondgenoten, hadden in gang gezet. Eerst wijlen Sadam Houssein in Irak, later wijlen Kolonel Khadafi in Libië, en laatst hij die niet wijken, Assad in Syrië. Elk om beurt in ongenade gevallen bij de Cowboys uit Amerika of de rijke vriendjes uit de pietrollanden van de rijke Nonkels uit Amerika. Later bleek al dat volk ‘op de vlucht’ meestal te bestaan uit avonturiers en gelukzoekers, het werk was van ‘mensensmokkelaars’ en West Europese maffia. E en toen ze altijd maar bleven komen, tja, en dat ze zelf, eenmaal aangekomen, begonnen eisen te stellen, dan wisten alle willoze Euro-Bestierders er niets anders op te vinden, dan de grenzen helemaal wijd open te zetten. De tijd drong dus. Om er op de kortst mogelijke tijd zoveel mogelijk binnen te halen, zelfs met behulp van onze eigen oorlogsvloten….

    Al wie achter de maskers de ware intenties wilde blootleggen, werd meteen verguisd als xenofoob, racist of haatzaaier. Geloof, werd gezegd, was een privézaak en een mensenrecht die niemand aanging. De Islammerij-aanhangers die binnenstroomden, waren, dat zag je zo, gematigde Moislimmers die in de Koran alleen maar de menslievende gedeelten lazen. En zij die er met bommen en kogels anders over dachten, waren ‘geradicaliseerden’, vereenzaamde enkelingen genoemd, die hun eigen waanideeën in realiteit wensten om te zetten. Ze werden ‘terroristen’ voor het goede doel genoemd. Geen extremisten, maar gematigden.

    Gematigde terroristen dus….. Moslims waarvan het laagje vernis van de Beschaving vlugger dan bij de rest al was vergaan….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen

    *

    Tot nu toe gaat het om vecht- en steekpartijen, aanrandingen en verkrachtingen binnen en buiten asielzoekerscentra, geweld tegen hulpverleners en politieagenten, plunderingen van enkele supermarkten en het intimideren, bedreigen en beroven van autochtone burgers. Dat is echter slechts het allereerste begin. De inmiddels al vele duizenden als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen wachten namelijk totdat ze met zoveel mogelijk zijn, dus tot het moment dat Europa zó overvol zit, dat het geen andere keus meer heeft dan de grenzen af te sluiten. Kort daarna komt ‘Dag X’, en zullen vele tienduizenden ISIS ‘asielzoekers’ onze steden en straten overspoelen en met extreem grof geweld en terreur onze complete samenleving lam leggen.

     

     

    ISIS-terroristen wachten totdat ze met zoveel mogelijk zijn

     

    Een lezer van Hartgeld.com beschrijft in een commentaar een even reëel als angstwekkend scenario, wat Europa al binnen enkele jaren te wachten zou kunnen staan.

     

    De ISIS-terroristen die nu al in Europa zijn slaan nu nog niet toe, omdat ze nog met te weinig zijn en nog niet zoveel schade kunnen aanrichten voordat ze worden gestopt. Hoe langer de EU de grenzen onbewaakt en openlaat en zo de asielzoekerstsunami blijft aanmoedigen, des te meer als vluchtelingen vermomde jihadisten en andere misdadigers onze landen infiltreren.

     

    Dat zijn de zogenaamde ‘slaapcellen’ die enkel wachten op ‘Dag X’, het moment waarop de Europese samenlevingen dreigen te bezwijken onder de last van miljoenen immigranten en alsnog de grenzen worden gesloten. Zoals het er nu uitziet, gezien de vastbeslotenheid van de politiek om de poorten wagenwijd open te houden, zou dat in theorie ook nog een paar jaar kunnen gaan duren.

     

    Dag X: Golf van aanslagen leggen land lam

     

    En dan komt ‘Dag X’. Er zijn slechts een paar procent ‘verwarde’ mannen voor nodig die vastbesloten zijn om zoveel mogelijk chaos te creëren. Nietsvermoedende mensen zullen zomaar op straat worden aangevallen of omvergereden (zoals eerder dit jaar in Graz). Reizigers in treinen (Thalys), bussen en stations zullen worden neergestoken, in elkaar geschopt en aangerand. Hele bendes migranten dringen supermarkten, winkelcentra (IKEA in Vasteras, Joodse supermarkt Parijs), scholen (Joodse school Toulouse), kerken, ziekenhuizen, zwembaden, kantoren en andere openbare gebouwen binnen, vallen de daar aanwezige mensen en kinderen aan en maken zoveel mogelijk slachtoffers.

     

    Auto’s worden vernield en in brand gestoken, ruiten worden massaal ingegooid. De eerste mensen worden in naam van Allah en Mohammed met uit bouwmarkten gestolen hakbijlen onthoofd. Diverse gebouwen, wegen, spoorlijnen, bruggen, electriciteitshuisjes en industriële objecten worden getroffen door aanslagen met auto’s en zelfgemaakte bommen. De daders zitten er totaal niet mee of ze worden gepakt en worden zelfs het liefste neergeschoten, aangezien ze zich dan verzekerd denken te weten van 72 maagden en oneindige seks in het islamitische paradijs.

     

    Totale paniek, bedrijven en scholen blijven leeg

     

    Door de golf van aanslagen breekt er totale paniek uit. Immers, waar je ook gaat, je kunt overal een groep Allahu Akbar schreeuwende moslimterroristen tegenkomen. Al na een paar dagen blijven steeds meer mensen weg van hun werk en blijven de meeste scholieren thuis. Supermarkten en andere publieke centra worden gesloten. Energiecentrales, waterzuiveringsinstallaties, ziekenhuizen en cruciale overheidsgebouwen worden in alle haast streng bewaakt door agenten en soldaten.

     

    Hulporganisaties zoals het Rode Kruis, maar ook de brandweer en politie, staan machteloos, aangezien die al volledig waren uitgeput door de zorg voor en begeleiding van de enorme massa nieuwkomers uit het Midden Oosten en Noord Afrika. Voor hun eigenlijke taken is nog nauwelijks tijd en geld overgebleven.

     

    Regering op TV: blijf kalm, recht in eigen hand nemen wordt bestraft

     

    Dan komen de premier en verantwoordelijke ministers op TV, die de bevolking oproepen kalm te blijven en vooral niet het recht in eigen hand te nemen. Zelfverdediging zal ook dan niet worden getolereerd en keihard worden bestraft. Hetzelfde geldt voor demonstraties bij asielzoekerscentra en moskeeën. Ondertussen wordt beloofd de daders te pakken en de controle zo snel mogelijk te herstellen.

     

    Hebben we tegen die tijd een extreemlinkse regering met bijvoorbeeld D66, GroenLinks, de PvdA en de SP erin, dan kunnen we beelden verwachten van ministers die zich in moskeeën verontschuldigen en zich haasten te verklaren dat alles wat in de naam van de islam wordt gedaan helemaal niets met de islam te maken heeft.

     

    Vrijwel niemand die hen dan nog gelooft, maar critici zullen allemaal worden weggehouden en doodgezwegen door de media, die ook dan kosten nog moeite zullen besparen om het totaal gefaalde multiculti sprookje overeind te houden.

     

    Begin van het einde

     

    Het valt niet moeilijk voor te stellen dat dit het begin van het einde van onze samenleving zal zijn, want wat gebeurt er als na de eerste aanslagen de honderdduizenden asielzoekers uit hun opvangcentra breken en al plunderend en vernielend door onze straten trekken, en hele wijken, dorpen en zelfs complete steden veroveren? Dan zal de overheid geen andere keus hebben dan de staat-van-beleg af te kondigen en het leger in te zetten.

     

    Sommigen van u denken nog steeds dat dit enkel onnodig angst zaaien is en dat dit hier nooit kan gebeuren. Hardnekkige ontkenners adviseren we niet alleen de vele YouTube video’s van door Europa trekkende agressieve asielzoekers te bekijken, maar ook eens wat verder over de grenzen te kijken naar landen en gebieden zoals Libië, Nigeria, Egypte, Algerije, Soedan, Somalië, de Gazastrook, Libanon, Jemen, Saudi Arabië, Irak, Iran, Syrië, Afghanistan, Pakistan en al die andere landen waar de islam het voor het zeggen heeft. Is wat daar gebeurde en gebeurt echt wat u ons land en ons volk ook toewenst?

    Xander

    (1) Hartgeld.com

    *

    UITLEIDING

    *

    Om een boom rap en geniepig te doen afsterven, beschadigt men best zijn wortels. Met pietrol bijvoorbeeld. Als dan een andere ingevoerde boom er naast goed verzorgd wordt, is de eerste boom zeer vlug uit de collectieve memeorie verdwenen. Geschiedenis, en vooral die van eigen bodem, is de wortel van de boom van onze Beschaving. Terwijl de takken kunnen vergeleken worden met de uitingen van onze rijke Cultuur. De inlandse boom is krachtdadig, de ingevoerde boom beperkt zich tot de bladzijden van de Koran. Aldus is alle Wetenschap die niet in de Koran staat, pure Goldslastering en het werk van Ongelovige Honden….

    Zo gezien, is het normaal dat men al vele jaaren geleden het vak Geschiedenis meestal heeft geschrapt uit zowel de ‘Eindtermen’ van het Lager als van het Middelbaar Onderwijs. Wel heeft men overal in de platts de meisjes tussen de jongens gezet, om op die manier een vroegere volwassenheid te bereiken. Met als gevolg, dat de jonge volwassen vrouwen in hoge mate de mannen overtroeven in de meeste intellectuele beroepen. Iets dat da na enkele tientallen jaren met veel spijt moest worden vastgesteld door de Heren der Schapping…. Iets wat de mannenwereld dempt, voor de “Sharia”’ dat doet. Vrouwen integendeel, eenmaal gesluierd van kop tot teen, zullen die ook wel een toontje lager zingen na hun Lager Onderwijs. De jeugd van tegenwoordig weet dus niet eens meer wat er kort voor hun geborte gebeurd is, noch kennen ze meer van aardrijkskunde dan de dichste dorpen rond hen waar er festivals plaats vinden, of de vele tropische stranden waar de luxe hen naartoe bregt.. Tenzok het gaat over helden van het witte doek, sporthelden of zang en jankpot helden met jungle-muziek. Is dagelijks na te gaan bij BLOKKEN van Ben Crabé. Oudere kandidaten weten automatisch aan welke 2 landen de Provincie West Vlaanderen grenst. Jongeren blijven het antwoord schuldig….Wie onze Eerste Kong was????? Wie won op Wimbledon 20 jaar geden? Ha, dat weten ze, maar die koning?

    Het is inderdaad beter, om lege hoofden vol te stoppen met helemaal niets, dan met Algemene Kennis en dus hun eigen Geschiedenis. Zo staat de massa open voor de Leer van Het Beest.

    Want dat weten onze Besierders wel degelijk, al bestrijden ze met man en macht de wetmatigheid eigen aan hun eigen Volk. De menselijke natuur hunkert instinctmatig altijd en overal naar een Opperwezen, en die wordt hen nu stilzwijgend aangeboden door de Islammerij….

    Schots, Slinks en scheef, met de rug naar de Toekomst zonder toekomst…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!