MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2910

    Wat onder andere vandaag de Leugenpers verzwijgt….

     

    De Italiaanse Pers daarentegen, beschrijft een Amerikaanse speech op CNN van Doanld Triomf waarin deze uitdrukkelijk met tekst en uitleg de kant kiest van Poetin in diens tussenkomst in de Syrische ‘burgeroorlog’. Een klap in het gezicht van Obama, die al jaren met de linkerhand zaken doet die de rechterhand niet mag weten. Ook wil hij bijvoorbeeld geenszins in 2016-2017 een paar honderdduizend Syriërs binnenhalen in Amerika (zoals John Kerry van plan is), want zegt hij, daarin zitten onvermijdelijk enkele duizenden ISIS-strijders tussen……

    Dat noem ik pas de etter uit de wonden snijden….. In ieder geval, het is andere koek, dan het blazend en krabbend gemijiauw van de Zwarte Ongelukskater Obama….

     

    *

    .

    *

    *

    De Geschiedenis zal over hen oordelen

    .

    Maar ondertussen moeten ze voor de Rechter komen…

    *

    INLEIDING

    Na mijn voorgaand opstelletje kan U misschien de indruk gekregen hebben, dat het vroeger allemaal veel beter was. Met in Uw achterhoofd, het beeld van een oude grijsaard, die in de zon, en uit de wind, op een bankje in het park, aan de kleinkinderen sprookjes vertelt. Over hoe onze boeren na de oorlog nog voldoende voedsel konden voortbrengen, zowel voor de eigen bevolking, maar ook om zelf nog te kunnen uitvoeren. Hard werken werd toen nog beloond, en moeten gaan ‘doppen’ of ‘aan de ziekenbond zijn’ was een publiek bewijs van luiheid. Dat was dus, lang voor de boeren hun goede grond hadden moeten ‘teruggeven aan de natuur’, zodat de wilde konijntjes en ander ongedierte hun onbezorgd territorium konden terug krijgen. ‘Broedvogels’ moesten een plaatsje krijgen, want die waren ‘beschermd’. Met als gevolg dat onze zangvogels (die niet beschermd zijn) thans bijna verdwenen zijn…. Geen tewerkstelling, aar bossen genieten de voorkeur. En ondertussen stoken en verrijden we de miljoenen jaren oude fossiele restanten uit de ingewanden van Moeder Aarde op. Wat veilig in de grond verborgen zat, ziekten en bacillen, blazen we lustig de lucht in. Onbeperkt en overdadig, want voor de pietrolpompers brengt dat geweldig op….

    En alsof de ondergrondse problemen nog niet volstonden, worden we nu ook nog overspoeld door een nieuwe soort mensachtigen uit die gebieden. Die op onze kap komen leven. Ze komen met miljoenen, met alles dat vaart of rijdt, en berooid als ze zijn, zijn ze toch in staat om vele duizenden kilometer af te leggen. Om als ze in beeld komen, er uit te zien alsof ze uit een doosje kwamen. En dat allemaal als berooide kansarme ‘sans papiers’.

    Wie dat niet aanvaart, is islamofoob, racist of haatprediker.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Oostenrijkse minister dreigt grenzen met geweld tegen immigranten te verdedigen

    Geruchten op internet: Oostenrijkse leger bereidt evacuatie politici naar het buitenland voor

    *

    Ze blijven maar komen en komen en komen... 167.000 kreeg Oostenrijk er alleen al deze maand voor zijn kiezen.

    De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner dreigt met drastische maatregelen als de EU niet heel snel een halt toeroept aan de islamitische migranten invasie van Europa. ‘Men moet zich bewust zijn dat als er geen internationale oplossing komt er maar twee mogelijkheden zijn: of het gaat door zoals tot nu toe, of we gaan streng optreden bij de grenzen, en dat betekent ook met het gebruik van geweld.’ Aangezien de almaar groter wordende vloedgolf moslim immigranten juist door Brussel wordt gebruikt als ultiem wapen om de cultuur, identiteit, grenzen en welvaart van de autochtone Europese volken te vernietigen, zal het waarschijnlijk op het laatste uitdraaien.

    Nu er geruchten zijn dat Duitsland mogelijk toch zijn grenzen sluit –deze keer écht, want tot nu toe heeft de regering Merkel in plaats van de eerder aangekondigde sluiting juist exact het tegendeel gedaan- dreigen de honderdduizenden asielzoekers die vanuit Hongarije en Slovenië via Oostenrijk naar Duitsland en Nederland willen, vast te komen zitten. Bovendien volgt achter hen een oneindige stortvloed van miljoenen moslims, waarvan 90% bestaat uit jonge mannen die in slechts enkele gevallen daadwerkelijk uit Syrië komen.

    Oostenrijk overspoeld

    In Oostenrijk zouden we dan wel eens dezelfde beelden kunnen krijgen als uit Moldavië, waar de doorgaans zeer agressieve migranten worden bestookt met rook- en traangasgranaten. Of Oostenrijk net als Hongarije en Bulgarije een tientallen kilometers lang hek langs de grenzen gaat bouwen, wilde de minister niet zeggen.

     

    Enkele dagen geleden negeerden honderden migranten bij de grens met Slovenië de Oostenrijkse passencontrole, en drongen ze gewoon het land binnen. Afgelopen maandag kwamen er ook uit Hongarije nog eens 3700 moslims Oostenrijk in. De volgende dag waren het er in de vroege middag al dubbel zoveel. Alleen al in september werd het Alpenland overspoeld met 167.000 gelukszoekers.

     

    Asielzoekersbelasting

     

    De regering in Wenen overweegt inmiddels om een speciale asielzoekersbelasting in te voeren, waarmee de gewone Oostenrijkers de opvang van migranten moeten gaan betalen. Ook zullen burgers die leegstaande woningen niet ter beschikking willen stellen voor asielzoekers mogelijk worden gestraft met hogere belastingen. (2)

     

    Gerucht: leger bereidt evacuatie politici voor

     

    Op het internet circuleren van naar verluid serieuze insiders afkomstige geruchten dat het Oostenrijkse leger in het diepste geheim de evacuatie van politici naar het buitenland voorbereidt. Dat wordt vermoedelijk alleen gedaan omdat de politiek de complete instorting van de samenleving vreest. (2)

     

    Duitsland blijft asielzoekers verwelkomen

     

    Duitsland heeft inmiddels gevraagd of Oostenrijk niet langer vluchtelingen met bussen bij de grenzen wil afzetten. Tegelijkertijd laten de Duitsers ook de komende dagen nog gewoon overvolle treinen met per rit 2000 tot 3000 migranten uit hun buurland toe. Ook worden er versneld nieuwe asielzoekerscentra gebouwd. Sinds begin september kreeg alleen al Beieren 170.000 immigranten te verwerken. In het eerste artikel van gisteren schreven we over de astronomische kosten die de Duitsers dit jaar zullen moeten ophoesten voor het opvangen en onderhouden van 1 miljoen asielzoekers: € 42 miljard, en als de huidige toestroom niet wordt ingedamd zelfs 4 x zoveel.

     

    Iedere immigrant krijgt sowieso een uitkering van € 670 per maand. Asielzoekers die worden afgewezen zullen mogelijk worden gekort, maar tot nu toe is er geen enkele aanwijziging dat ook maar één migrant door de Duitsers werd of zal worden uitgezet. Eerder geopperde plannen om het minimumloon te verlagen vanwege de komst van deze 1 tot 4 miljoen moslims in 2015 worden steeds serieuzer. De regering in Berlijn wil immigranten daarmee met voorrang aan een baan helpen.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Hartgeld

    *

    UITLEIDING

    *

    Ach ja, politiekers die vluchten voor de vlaag…. Ook dat is niet nieuw. Het is zelfs een beetje eigen aan de soort Bestierders van de laatste paar honderd jaar. Dapper met de mond om anderen te doen vechten….

    Zo ook de voltallige ‘Coburger Regering’ toen de Duitse Nationalistische Sociaialisten in mei ’40 zegevierdend het land onder de voet liepen. Toen bleek dat de nederlaag er aan kwam, zat iedereen reeds veilig in Limoges (Frankrijk). De Koning, als Hoofd van het verslagen leger, moest dan maar op zijn eentje de veredering van de ‘Bedingslose Capitualtion’ aanvaarden. Toen de rust was teruggekeerd, smeekten zij de Koning om terug te mogen keren, en toen dat onder de druk van Hitler niet lukte, gingen ze dan maar in ballingschap ‘de strijd verder zetten’, van uit Londen. Waar het ‘Wein, Weib und Gesang’ was, maar dan in ’t Engels. Van waar ze tussenin ook wetten met terugwerkende kracht ontwierpen (en geheim hielden), tegen dat er terug Vrede zou zijn. Ze dachten op die manier voor altijd de Francofone overmacht te behouden, door het flamingantisme uit te roeien…..Dat was, mijne dierbaren, in één woord de zin van de gehate repressie.

    Toen was, net als het nu begint in Oostenrijk, ‘Sauve qui peut’, en wèg waren ze, net als een straathond die op de stoep voor Uw deur een ferme drol heeft gedraaid.

    Wat onze ‘Bestierders’ van toen ook vergaten te vertellen (en nu nog verzewegen moet worden), was dat ze het Conglolees uranium, dat ze zelf bij de Zwartjes dain nog konden stelen, aan de Amerikanen voor grof geld dooverkcohten, die daaromm hun atoom-probeersels konden doen slagen, nadat ze via ‘Operatie Paper Clip’ de Duitse atoombom geheimen terzake hadden kunnen bemachtigen…. Na de Duitse” capitulatie in 1945 vertrokken er volle scheepsladingen geheime documenen richt Amerika, terwijl de Sovjets, waar ze konden, zoveel mogelijk machineparken naar Ruskland versjouwden….

    Toen inderdaad waren we voor vele jaren af van de Duitse Socialisten. Maar of deze vergelijking tussen ‘nu’ en ‘vroeger’ ons zal helpen om van de huidige Islammerij even goed af te geraken, is een vraag fir nog vele jaren zonder antwoord zal blijven.

    Tenzij het ‘Morrend Volk’ de kat de bel aanbindt.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!