MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2909

    *

    Donderdag 1 oktober 2015

    Zaaimaand

    H. Bavo

     

    Vroeger bezorgde deze datum veel arme boeren en buitenmensen met grote gezinnen veel slapeloze nachten, want ‘Bâmisse’, de feestdag van de H. Bavo, was de jaarlijkse vervaldag voor de betaling van hun pacht. Die ging maar al te dikwijls hun middelen ver te boven, maar niet-betaling stond meestal gelik met … de uitverkoop van hun hele hebben en houden. ‘Pachters’ waren immers de werkslaven van de Frans sprekende Hoge Heren, en hun deurwaarders kenden geen compassie. Dat is maar beter geworden (!) met de oorlog, toen niet meer de Hoge Heren de lakens uitdeelden, maar de honger.

    Toen bestonden er, zoals nu, ook geen ‘vakbonden’ voor de landlieden, alhoewel hun beste Advocaten dikwijls de pastoors bleken te zijn. Nu zijn de meeste ‘keuterboeren’ weg, en brengen vrachtschepen die varen op Arabische pietrol en bemand zijn met personeel van over de hele aardbol, ons voedsel aan van uit Amerika. Slim gezien toch van onze bloedeigen Bestierders, die samen met de Bestierders van de andere buurlanden, als de Verenigde Nazies van Europa, de bevelen opvolgen die ‘van hogerhand’ komen. Dat zij aldus de zelf de koord leveren, waaraan wij allemaal zullen hangen, is ondergeschikt aan de snelle verspreiding van de Leer van Het Beest….

    En ondertussen zingen we dat die Boer Bavo van vroeger, lustig de katjes in het donker knijpt. Eigenlijk totaal voorbijgestreefd, want die katjes zijn ondertussen maar al te dikwijls…. (zeer progressief trouwens) Katertjes geworden.

    Laten we dus maar met blij gemoed de nieuwe belastingdruk ondergaan, om op de vervaldag van de vele leningen, deze te kunnen betalen. H. Bavo, B.V.O.

    .

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Daar ligt inderdaad het kalf, in casus onze Overheid, gebonden: als een offerdier op een vat olie. Op deze blog schrijft ondergetekende het al bijna 10 jaar: door de Conventie van Straatsburg in 1975 heeft Europa zich onderworpen aan de Islammerij. Deze fataliteit is door mij kort en goed samengevat in de slogan ‘OIL FOR IMMIGRATION’, wat inhoudt dat zelfs elk ongeboren kind aan handen en voeten geketend ligt aan de bokkepoten van Het Beest.

    Het Beest is hier gebruikt in de overdrachtelijke zin, en is gelijk aan de Anti Christ uiit Het Einde der Tijden.

    Stel U voor, dat Europa of de regionalistische partijen de Islammerij willen bestrijden, te water, in de lucht, op het land: zou dat niet gelijk staan met de Apocalyps? Met de ondergang van onze economie? Met het wegsmelten van onze welstand? Om daarna, met de hulp van ware vrienden, beter dan ooit de Nieuwe Tijden tegemoet te gaan?

    En dus is dat de weg die we moeten gaan. Niet met de hulp van de intieme vrienden van de Islammerij, maar met de hulp van aloude Europese sterke vrienden. Geen verlopen wereldheersers naast ons, maar kordate afspraken met het nieuwe Rusland.

    Onze Grote Verlichte Verstanden zijn willoos in de val getrapt van de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. Liegen en bedriegen, om de achterdocht in slaap te sussen. Alles er voor over hebben, inbegrepen verraad en schijnbare vriendschapsbanden, als het de Islammerij op termijn maar vooruit kan helpen.

    Deze tactiek is even oud al Mohammed en heeft tot op de huidige dag zijn nut behouden. Zelfs elk gezond verstand kent daar de remedie tegen: geen contact met dat soort mensen, en al zekerlijk geen vriendschapsbaden. En waar die zich opdringen: niet afwachten, maar keihard toeslaan. Hen te vlug af zijn en ze behandelen zoals die met ons zouden doen.

    Een eindje geleden kon U hier lezen over gematigde en andere kannibalen. Preciesere woorden in geen enkele taal zijn niet voorhanden in geen enkel woordenboek.

    Het Beest weerstaan wordt de Hel. Maar er is geen alternatief. En de tijd tikt de seconden weg….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De zéér halfslachtige houding van het Westen tegenover de Arabisch-islamitische wereld

    *

     

    Wie de zeer halfslachtige houding van het Westen van de EU tegenover de Arabische, islamitische wereld in een helder perspectief wil plaatsen, moet teruggaan naar het jaar 1973, toen het Westen werd gestraft door de Arabische wereld door middel van eengigantische oliecrisis. Voor de genieters onder ons nog wat plaatjes. Dezevan een gigantische oliecrisis. nog wat plaatjes. Deze opzettelijk gecreëerde oliecrisis was een uiting van groot Arabisch misnoegen over de “kwetsende, foute keuzes” die het Westen gewoonlijk maakte wanneer er een oorlog ontstond tussen Israël en de Arabische landen, die het jonge land letterlijk van de kaart wilden vegen en haar inwoners erbij. De foute keuze bestond uit het verlenen van bijstand aan het bedreigde land. Die hulp stemde de Arabieren droevig. De oliecrisis bleek een effectief wapen: de westerse economieën leden zware schade.

    Na de afstraffing in 1973 ontstond er geleidelijk aan meer begrip in het Westen voor het Arabische verdriet en men zocht toenadering tot het islamitische kamp. Er vonden gespreksronden plaats tussen de twee partijen. De Arabieren waardeerden de westerse “gang naar Canossa” en zij waren bereid zeer vriendschappelijke betrekkingen aan te gaan met de boetelingen. In 1975 vond de afronding van de gesprekken plaats en kwam het in Straatsburg tot een officieel verdrag.

     

    De Arabieren waren bereid blijvend olie te leveren tegen een redelijke prijs en ook was men eventueel genegen de westerse economieën veel financiële ondersteuning te geven. Sindsdien ontvangt het Westen vele miljarden aan Arabisch geld. Zonder overdrijving kan men bijvoorbeeld stellen dat veel Britse bedrijven zeer wel voeren bij deze hulp. Wanneer de Arabieren al hun investeringen uit Londen zouden terugtrekken, dan zou die metropool wel eens economisch in elkaar kunnen klappen. Het is mij niet bekend hoe de situatie in Nederland is. Zeker is dat de geldverstrekking zich inmiddels zich ook richt op heel andere terreinen: Veel universiteiten in het Westen krijgen bijvoorbeeld het aanbod tot geldelijke ondersteuning in ruil voor een leerstoel waar de islam en de islamitische cultuur worden onderwezen.

    Een sprekend voorbeeld van sponsoring in de voetbalwereld zien we bij Real Madrid, de immer op zwart zaad zittende topploeg uit Madrid. Daar gingen vele miljoen naar toe. Als tegenprestatie moesten de Spanjaarden het kruis verwijderen dat op de kroon in het clubwapen stond. Een fijngevoelige geste…

    Ook uitgevers krijgen vergelijkbare cadeautjes; wat soms tot gevolg heeft dat er plotseling publicaties verschijnen die de grote invloed beschrijven die de islamitische cultuur op het Westen heet te hebben uitgeoefend. Wij kunnen er rustig van uitgaan dat Arabisch geld zich zal laten gelden op elk terrein van de meningsvorming en de kennisoverdracht.

    Dit alles is een uitvloeisel van een cruciaal belangrijk punt in het verdrag: Het Westen biedt een volledig vrije intocht aan de islam. Er zullen geen belemmeringen in de verspreiding van de islam optreden, is de afspraak. Dus geen negatief commentaar op de leer van de islam graag! Respect, als het even kan! Begrip voor de schoonheid van de DIVERSITEIT. Hoe mooi die diversiteit is, zien wij overal waar de islam het volledig voor het zeggen heeft.

    Ieder mens die de schoonheid en de verrijking ervan inziet, zet zich in voor DIVERSITEIT. Zo is het toch, Timmermans? En ondertussen is de aanleiding voor de Arabische frustraties volledig verdampt, want welk land in het Westen komt nog voor het bestaansrecht van Israël op? Ach, we moeten gewoon leren de situatie in het Midden-Oosten genuanceerd te beoordelen. De westerse elites zijn allang corrupt geworden en moreel totaal geketend met behulp van olie en geld. En ondertussen heeft de Duitse bondskanselier de sluizen open gezet voor miljoenen mensen, voornamelijk moslims, die ALLEMAAL onze hulp nodig hebben. Die hulp bestaat uit een vrije intocht, een ongekend gastvrij onthaal en een totale vrijheid om de eigen identiteit in het Westen te behouden en uit te breiden.

    Zien jullie de overeenkomst met het verdrag dat het Westen met de olieboeren sloot? De geschiedenis herhaalt zich weer. Dus zal het Westen de wortels van de fundamentalistische islam ooit kunnen aanpakken? Zich ontdoen van de ketens die ze zichzelf hebben laten omhangen? NEE NATUURLIJK!

     

    Onze elites zijn ONZE elites niet. Zij vormen een bestuurslaag die elke aanspraak op wettelijk en moreel recht om over ons en voor ons te beslissen al lang hebben verloren. Want zij hebben tezamen met de EU besloten ons uit te leveren aan een verandering die wordt bewerkstelligd door een oprukkende ideologie, die niet bij ons past, omdat die onze vrijheid beknot; onze veiligheid aantast; omdat die onze welvaart weg vreet en ons berooft van onze joods-christelijke en humanistische identiteit en onze cultuur; die onze vrouwen en meisjes, homoseksuelen en lesbiennes tot tweederangs burgers maakt, en die uiteindelijk voor iedereen die de islam afwijst een bedreiging gaat vormen.

     

    Overheden die dit alles op hun geweten hebben, moeten wij als onwettig leren zien. Wie vrij wil worden, moet daar een prijs voor betalen: we moeten af van een overheid die onze belangen allang niet meer beoogt. We moeten af van een Unie die ons heeft verkwanseld aan de islam. Wanneer we dat doen, breken er harde tijden aan, want Nederland moet dan weer geheel op eigen benen staan. Zoals het dat oorspronkelijk heel goed kon…

    De toekomst behoort toe aan mensen met moed en volharding.

    Door:

    “Henk V.”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    **

    UITLEIDING

    *

    O Ja, om de situatoe hoe het wordt zonder Arabische olie (!) te verduidelijken, nog vlug even terugkomen op de halsstarrige houding van Rood-Groen om het Land van onbetaalbare ‘Groene Stroom’ te voorzien, en het verketteren van alle nucleaire energie. Het wordt iedere dag bewezen met de ‘vluchhtelingen’ , dat de Islammerij en dus de pietrolpompers hun paringsdrift op topsnelheid brengt. Weinig hoopvol voor de evolutie van elctrische wagens en dus moet er gesleuteld worden aan de uitstoot van dieselwagens, in plaats van die te verbieden…

    *

    Zo is het bijvoorbeeld nog niet zo heel lang gelden, dat ik onze Pa nog heb weten rijden met de ‘carburelamp’ op zijn fiets. Dynam’s bestonden toen nog niet, en door de oorlog was er overal een nijpende schaarste aan energie. Zo’n carburelamp, die dan nog afgeschermd diende te zin ‘tegen de vlieges’ werkte voortreffelijk.

    Voor binnenshuis waren er tal van modellen petroleumlampen, die geloof me, veel huiselijker en gzelliger waren dan al die electrische snufjes van tegewoordig. Bijkomend voordeel: geen indoctrinatioe meer via de TV en iedereen is elke avond terug thhuis om 10 uur. De maandag kon iedereen dus fit en gezond aan het werk, terwijk Moeder zorgde voor het huishouden.

    Dat is voor een korte ‘Beloken Tijd’, tot de zaken met de Russische vrienden geregeld zouden zijn….

    En omdat die Taqiyya nooit nog kansen zou krijgen, moet niet Israël, maar Mekka & Consoorten van de kaart geveegd worden.

    Ha ja, hé, als Allah en de God der Christenen dezelfde is, geeft dat toch niet? We kunnen achteraf nog altijd zeggen, dat het ons spijt, en dat we het nooit meer zullen doen…. Enfin, wat deed Amerika achteraf met Japan?

    Om van Het Beest af te geraken, moeten we gewoon zijn werkwijze overnemen. En vooral handelen. Snel handelen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!