MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2868

    *

    .

    *

    .

    De Jihadisten zijn er al. Nu ook hun wapens.

    *

    Morgen rijden hun colonnes, toegejuicht door de omstaanders (!) met de Zwarte Doodsvlag, dwars door Europa….Als het moet, met daarbij de Satrs and Stripes zoals in ‘44

    *

    INLEIDING

    De Vergiftigde gemuilbande Leugenpers kraait al een paar dagen Victorie, omdat in Libië de orde eindelijk is hersteld.

    Waarschijnlijk komt het daardoor, dat in Griekenland sindsdien volle containers met ‘Hulpgoederen’ worden ontmaskerd, die boordevol … wapens blijke te zitten. Zie

    https://youtu.be/xn-UCR5p0y0

    Maar over dat soort zaken wordt niet over ‘gecommuniceerd’. De mensen zouden wel eens kunnen doorhebben, van waar de wind komt. En neen, het waren zekerlijk geen speelgoed geweertjes.

    Maar over dat nieuwe gezag daar aan de overkant der Middellandse Zee. Niets is wat het schijnt. Er zijn lezers geweest, die mij bedenkingen na ‘nine eleven’ en het uitblijven van de Amerikaanse vergelding daarvoor, verkeerd hebben begrepen. Nee, nee, er diende geen ‘dankoewel’ te worden gezegd aan Al Quada, maar hen bedenken met eenzelfde attentie als in 1945 de Jappen, zou de wereld voor een groot malheur hebben behoed. Volgens mij stak daar toen meer achter dan gewone zakelijke belangen met de Arabische Familie Bin Laden. Waarover de Pers zich toendertijd te pletter schreef om dat zo uit te leggen. Diene Osama Bin Laden was een buitenbeentje die om een of andere reden ‘geradicaliseerd’ was.

    Ja Ja, de rest zouden we wel zien. En daarom kregen we na verloop van tijd andere namen op ons bord. Boko Haram, Taliban, IS, enz en de naam Al Quada verdween zo een beetje tussen de coulissen. Maar stilaan lekten de banden met de Obama’s uit. Och, het was allemaal fel overroepen. De ‘Moslim Broederschap’ was gewoon een soort biljartclub, waar zelfs de broer van Obama lid van was.

    *

    En nu is er ineens een zeer strategische stap gezet. Libië, waar Al Quada u de macht gegrepen heeft, is zowat de voortuin van Italië….De ferry’s naar Italic en Griekenland werden er vlot, onder de hoge bescherming van Frontex, de militaire grensbewaking van Europa. Meer zelfs, de gezamenlijke oorlogsvloten van zowat heel de Westerse Wereld reppen zich heen en weer, om eventuele gaatjes te vullen.

    Een eerste verwittiging kwam, toen deze zomer die strandschutter met een paar welgemikte salvo’s daar voor altijd het toerisme verjoeg. Maar net als bij de bakker, die het brood ook maar in de oven kan doen, als het deeg voldoende gerezen is, zo moeten wij gewoon de tijd afwachten, voor de IS-aanvalsvloot de Middellandse Zee oversteekt.

    Het is alleen spijtig voor Mohbama, dat de Poet juist nu op die plaats zijn oorlogsvloot kom vertonen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en

    http://www.franklinterhorst.nl/Washington%20zet%20Al%20Qaida%20terrorist%20op%20de%20troon%20in%20Libi%C3%AB.htm

    *

    Washington zet Al-Qaeda terrorist op de troon in Libië

    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt:15 september2015)

    *

    Voor iedereen, die de politiek van de VS in Irak, Libië en Syrië een beetje volgt is het geen verrassing meer dat Libië vandaag onder controle staat van een ongeregelde bende moslimbarbaren met aan het hoofd de in 1966 geboren Abdelhakim Belhadj een Al-Qaeda veteraan uit Afghanistan. Deze terrorist is tevens commandant van IS(IS) in Libië waar hij de IS(IS)-opleidingskampen in het oosten van Libië ondersteunt en coördineert. De kampen bevinden zich in de omgeving van de stad Derna, een regio die al lange tijd bekendstaat als bolwerk van moordende islamitische Jihadisten. De benoeming van Belhadj toont voor de zoveelste keer dat Washington precies dezelfde krachten helpt die ze zogenaamd wereldwijd bestrijdt. Het maakt de Obama-administratie totaal niet uit dat deze figuur overal waar hij opduikt een spoor van geweld en bloedvergieten achterlaat.

     

    Libië is na de dood van Muammar Gadhaffi ontaard in een strijdtoneel van elkaar rivaliserende stammen en terreurgroepen die de smaak van het moorden te pakken hebben net als de barbaren van IS(IS) en andere terreurgroepen in Syrië en Irak. Gadhaffi is weg, maar de normale burgerbevolking van Libië heeft er dank zij Amerika en Europa, een bende barbaren voor terug gekregen. Libië, eens het meest welvarende land in heel Noord Afrika, is dankzij de steun van het Westen veranderd in een puinhoop.

     

    [abdel4] Washingtons bondgenoot, terrorist Abdelhakim Belhadj

     

    Belhadj heeft de Amerikaanse zaak in Libië zo goed gediend, dat hij geprezen wordt door mensen als de Amerikaanse senator John McCain die ook nauwe contacten onderhoudt met de door Amerika in 2009 vrijgelaten moslimjihadist en thans IS(IS)-leider Abu Bakr al-Baghdadi. MacCain noemt Belhadj en zijn aanhangers helden. Direct na de val van Gadhaffi werd Belhadj al door Obama beloond met de post van militaire bevelhebber in Tripoli.

     

    De Verenigde Staten en NAVO-bondgenoten prijzen Abdelhakim Belhadj al sinds 2011 als “vrijheidsstrijder”. Ze stelden hem voor als een man, die moedig andere vrijheidslievende strijders aanvoerde in de strijd tegen de “tirannieke despoot” Muammar Gadhaffi. De bende van Belhadj werd bij het verdrijven van Gadhaffi, gesteund door leden van de terreurbeweging Hezbollah, Amerikaanse en Britse special forces en voorzien van geavanceerde wapens uit onder meer Groot-Brittannië en Frankrijk. Hetzelfde tuig dat in Afghanistan en Irak door het westen werd bestreden, werd in Libië door de NAVO beschermd. Zo zijn ze in de gelegenheid gesteld de macht in Libië over te nemen. De machtsovername heeft naar schatting aan 50.000 mensen het leven gekost, mede ten gevolge van NAVO bombardementen.

     

    Belhadj immigreerde in 1988 naar Afghanistan om er deel te nemen aan de Afghaanse Jihad tegen de Sovjet-Russische bezettingsmacht. Hij werd in 2004 twee keer opgepakt in Afghanistan en in Maleisië en ondervraagd door de CIA in Thailand alvorens hij datzelfde jaar werd uitgeleverd aan Libië. Hij werd in 2008 in Libië bevrijd en verklaarde afstand te zullen nemen van het geweld. Belhadj is bekend geworden binnen islamitische kringen als “Abu Abdullah Assadaq” en de Libische opstand heeft zijn transformatie gezien van gezochte delinquent naar een held van de Libische Revolutie. Zelfs Asharq Al-Awsat, de grootste Arabische krant van de wereld, schrijft in het artikel “Van Heilige Strijder tot Held van de Revolutie: Abdelhakim Belhadj“.

     

    Na de dood van Gadhaffi, benoemde Belhadj zich met toestemming van Obama tot leider van de militaire raad in de Libische hoofdstad. Veel van zijn volgelingen staan bekend als hofleveranciers voor zelfmoordterreur tegen westerse troepen in Afghanistan.

     

    Al het gepraat over “gematigde rebellen” is niets anders dan retoriek, die ertoe dient een niet meedenkende publieke opinie te misleiden. Er bestaan voldoende gedocumenteerde bewijzen voor de contacten van Belhadj met Al-Qaeda en voor zijn terreurdaden in de hele wereld. In verschillende berichten is sprake van zijn gevechtservaring in Afghanistan en elders en hijzelf heeft ermee gepocht in Irak Amerikaanse soldaten gedood te hebben, maar dat blijkt voor Barack Hussein Obama geen probleem. Maar het was in Libië, waar Belhadj de grote man van Washington werd om Gadhaffi en de rechtmatige regering van Libië ten val te brengen. In de praktijk bleek Obama de stuwende kracht achter de zogenaamde 'humanitaire' oorlog tegen Gadhaffi en de invasie in Libië. De door de elite gecontroleerde media nam het op voor de ‘vredestichter’ Belhadj en sprak van humanitaire acties om 'vrede' te brengen.

     

    Dat de opstand in Libië geen spontane volksopstand was, maar ruim van tevoren door het Westen was gepland, bleek onder andere uit een gelekte email van 1300 woorden, die op 8 juni 2008 door de voormalige Britse ambassadeur in Libië aan premier Tony Blair werd verzonden. Hierin werd reeds het later uitgevoerde plan besproken om Gadhaffi te verwijderen, en te vervangen door een islamitisch marionettenregime. Belhadj was niet slechts een willekeurige deelnemer aan de oorlog van de VS en de NAVO in Libië, hij behoorde tot de belangrijkste leiders in dit conflict. Hij leidde een groep Jihadisten met gevechtservaring, die in de voorste linies tegen Gadhaffi meedeed. Dat werd bijzonder duidelijk toen de Libische Islamitische Strijdgroep de leiding bij de bestorming van Gadhaffi´s militaire complex Bab Al-Asisija op zich nam. Hierbij kreeg de Libische Islamitische Strijdgroep steun van de Amerikaanse geheime dienst d.m.v. geclassificeerde informatie en van het Amerikaanse leger, vermoedelijk in de vorm van tactische ondersteuning. De oorlog van de VS en de NAVO tegen Libië werd gevoerd door terroristengroepen, die zowel openlijk als verdekt door Amerikaanse geheime diensten en het Amerikaanse leger gesteund werden. De mainstream media zal deze zaken nooit aan de orde stellen.

     

    [AdieuMaman] Met hulp van Washington en Brussel, circa 50.000 doden in Libië!

     

    Wat de wereld te zien heeft gekregen is de volledige vernietiging van een functionerend land. Thans heersen er terreurbendes die zorgen voor angst en nood. Sinds het door Washington en Brussel georkestreerde afzetten van Gadhaffi, heeft de wetteloosheid in Libië ongekende vormen aangenomen. Overal waar Washington en Brussel zich bemoeien met interne aangelegenheden waar dan ook, veranderd de samenleving in barbarisme. Zo publiceerde IS(IS) op 15 februari 2015 een video, waarin de executie van 21 Koptische christenen te zien is. De video zou zijn opgenomen in de buurt van Tripoli. ‘We staan ten zuiden van Rome. Deze video is een boodschap voor de vijandige Egyptische kerk. Veiligheid voor jullie kruisvaarders is iets wat jullie alleen maar kunnen wensen’ aldus een van de barbaren. Veel Egyptenaren zijn naar Libië gereisd om daar werk te zoeken. Sommige van de onthoofde mannen zouden familie van elkaar zijn. Egyptische gevechtsvliegtuigen hebben luchtaanvallen uitgevoerd op trainingskampen en wapenopslagplaatsen van IS(IS), maar of dat wat uitmaakt, valt te betwijfelen.

     

    Op 19 april 2015 werden er opnieuw beelden verspreid van de moord op circa dertig mannen die ze Ethiopische christenen noemen. De video die is verspreid op internet duurt bijna een half uur en toont de onthoofding van zeker twaalf mannen op een strand en de executie van zestien anderen met vuurwapens in een woestijngebied. In de video krijgen christenen te horen dat ze nergens veilig zullen zijn, tenzij ze zich bekeren tot de islam of geld betalen aan moslims. Ethiopië behoort tot de oudste christelijke naties ter wereld. Het christendom nestelde zich er in de eerste eeuw. Naar schatting 43½procent van de 90 miljoen Ethiopiërs is lid van de oude Ethiopisch Orthodoxe Kerk. Circa 20 procent behoort tot andere christelijke gemeenschappen. Meer dan 34 procent is islamitisch.

    *

    UITLEIDING

    Bij http://nageltjes.be/wp/ vindt U vandaag een mooie oproep, samen met een paar hallucinante video’s over aanstormende kannibalenstoeten, maar ook en vooral over hysterische Moslmimmerwijven die roepend en tierend, Allah Akbar naar de camera schreeuwen.

    Buiten het bereik van kinderen houden. Eventueel graag doorsturen naar alle Regeringskabinetten in Bruxellabad. Met ontvangstbevestiging, zodat ze achteraf niet kunnen loochenen zoals naar gewoonte.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!