MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2850

    *

    .

    *

    *

     

    .

    Na Bonaparte, Dolf-met-de-Snor: Obama, 3de in de rij?

    *

    INLEIDING

    Van mijn Ouders en van velen met hen, heb ik altijd horen zeggen dat het geen goed teken ws, als de Grote Koppen teveel reisden om met elkaar te vergaderen. Daar komen altijd problemen van, zei onze Pa, die bij het uitbreken van Den Groten Oorlog nog zijne Plechtige Heilige Communie moest doen. Die heeft dan maar gedaan in St Omer (Frankrijk) waar heel de familie vier jaar lang naartoe ws gevlucht. Was goed geweest voor ‘zijn Frans’, heb ik hem altijd ween zeggen. Toen was het Frans? Wat zou het nu zijn? Arabiers?

    Sinds kort doen ze inderdaad niet anders meer, in onze tijd. Er wordt wereldwijd vergaderd en gepalaverd. Geen goed voorteken, zeker? In ieder geval ligt het niet aan ‘onze’ Renzi, de Primus tussen zijn Italiaanse Gelijken, want blokletteren vandaag de Media, de man laat zich overal naartoe vliegen in een splinternieuwe Boeing AIR FORCE ONE van maar liefst 175 miljoen Euro. Italië wankelt weliswaar op beide benen, even erg (alhoewel veel werkzamer) als Griekenland en al even vergeven van de vele honderdduizenden verplichte ‘bootvluchtelingen’. Maar als goede Socialist is de man dat aan zijn stand verplicht. Moet trouwens ook ooi zeer goed staan, al die foto’s in het familiearchief. De vroegere Premier, Berlusconi, kon, moest hij dat willen zoiets betalen uit eigen zak. Maar ja, die werd ‘afgezet’ door Bruxellabad, in de persoon van Herman Van Ropmaai aai, die hem verving door ene Mario Monti, Brusselse Bankier bij GldmanSachs, die bij de volgende verkiezingen nog geen 5% van de stemmen haalde.

    “Dedju”, moet Haiku Herman nu denken, “dat ik daar nooit aan gedacht heb”…. Die Renzi is maar het Eerste Ministerke van een snertland als Italië, en ik was de Eerste volwaardige President van héél het Europese Vasteland….Ik ben wel niet zo héél Slinkx als hem, maar heb toch ook veel gedaan voor de vooruitgang der Slinkxen en voor de bescherming van de oprukkende Islammerij!

    Spijtig voor hem, dat hij niet meer geloofde aan ‘de verrijzenis van het Vlees en het Eeuwig Leven. Amen’, of Steef Stievaert zou in vliegende vaart met wapperende vanen uit de doden zijn opgesprongen, om rar-rap geld te gaan lenen om ook zo’n ding te kopen.

    Als dat Djon Krombeen maar niet op verkeerde gedachten brengt….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Eerste 1000 Iraanse mariniers landen in Syrië en sluiten zich aan bij Russen

    *

    Rusland stuurt S-300 luchtafweerraketten om troepen in Syrië te beschermen – Risico op nieuwe grote Midden Oosten oorlog neemt verder toe nu VS en Rusland tegenover elkaar komen te staan

    De politieke vernedering voor de Amerikaanse president Obama kan niet groter zijn nu niet alleen Russische, maar ook Iraanse troepen (foto) in Syrië zijn geland. Dat is klaarblijkelijk het resultaat van de ‘herstelde relaties’ met de Iran na de door het Witte Huis en de Westerse media zo bejubelde deal over het omstreden nucleaire programma van de Islamitische Republiek. Sindsdien wordt Obama door Teheran nog meer bespot en verkettert dan al het geval was. Met het sturen van troepen naar Syrië zetten de Iraniërs Obama volledig in zijn hemd, en laten ze zien dat de gemaakte afspraken met de VS wat hen betreft al door de papiervernietiger zijn gehaald.

    Deze week zijn zo’n 1000 Iraanse mariniers en elitetroepen in Syrië geland en onmiddellijk naar Ghorin gegaan, vlakbij de strategische havenstad Latakia. Daar hebben ze zich aangesloten bij de zojuist in Jablah aangekomen Russische mariniers. Het begin van een Russisch-Iraanse militaire interventie in Syrië, bedoeld om president Assad te redden van ISIS en het door het Westen gesteunde Al-Nusra/Al-Qaeda front, is dan ook een voldongen feit.

     

    Het Kremlin staat tevens op het punt om geavanceerde S-300 luchtafweerraketten naar Jablah te sturen, waar ze het gestaag groter wordende aantal Russische en Iraanse troepen tegen luchtaanvallen moeten gaan beschermen. MiG-31 onderscheppingsjagers staan klaar op de luchtmachtbasis Mezza bij Damascus, en de gigantische onderzeeër Dmitri Donskoy, met 20 Bulava kernraketten aan boord, wordt volgende week in de Syrische wateren verwacht.

    Defensief of offensief?

    Tot nu toe is niet duidelijk waar de militaire basis bij Latakia precies voor bedoeld is. Is deze enkel defensief, dan zullen de troepen en vliegtuigen waarschijnlijk gebruikt worden om Assad eventueel een veilige aftocht te bieden.

    Het is echter niet uitgesloten dat de Russen en Iraniërs offensieve plannen hebben en vanuit Latakia ISIS en de Syrische rebellen gaan aanvallen. Volgens Israëlische analisten is er echter geen bewijs dat de Iraanse mariniers zich aansluiten bij de moslimterroristen van Hezbollah, die tot nu toe weinig potten hebben kunnen breken tegen de Syrische rebellen. (1)

     

    ISIS door zowel Amerika als Rusland misbruikt

     

    De duidelijke boodschap van het Kremlin dat de door Amerika, Saudi Arabië en Turkije gefinancierde en ondersteunde terreuroperaties van ISIS niet langer zullen worden getolereerd lijkt inmiddels wel aangekomen, maar verder weet men in Washington nog steeds niet hoe te reageren op de Russisch-Iraanse militaire interventie.

     

    Natuurlijk wordt ISIS door zowel Amerika als Rusland enkel ge- en misbruikt als voorwendsel, want de strijd in Syrië gaat zoals we reeds lang geleden schreven in werkelijkheid om een geplande aardgaspijpleiding van het Arabische Golfstaatje Qatar naar Turkije, en van daar naar Europa. Het Westerse/Turkse/Arabische blok hoopt daarmee de sterke positie van Rusland op de Europese energiemarkt te ondermijnen. Syrië is echter al decennia een bondgenoot van Rusland en ligt daarom dwars, omdat het Kremlin die pijpleiding ten koste van alles wil voorkomen.

     

    Israël in lastig parket

     

    Onlangs schreven we al dat Israël in een lastig parket zit, en dat wordt er met de komst van Iraanse troepen in Syrië bepaald niet makkelijker op. Iran maakt wekelijks duidelijk dat de vernietiging van de Joodse staat een van de belangrijkste doelen is. Tegelijkertijd hebben Netanyahu en Putin goede banden met elkaar, in ieder geval vele malen beter dan de totaal verziekte relatie tussen de Israëlische premier en Obama.

     

    Israël heeft zijn bemoeienissen in Syrië dan ook tot het absolute minimum beperkt, en voert onder grote druk van het Pentagon heel soms enkel wat plichtmatige en kleinschalige luchtaanvallen in het zuiden van Syrië uit.

     

    Enorm gezichtsverlies Obama

     

    Hoewel het de Republikeinen deze week net niet lukte om een twee derde meerderheid in de Senaat bij elkaar te krijgen om Obama’s Irandeal te blokkeren, betekent de komst van Iraanse troepen in Syrië gigantisch gezichtsverlies voor de president, die zijn hele Midden Oosten beleid heeft opgehangen aan de toenadering tot Iran en gelijktijdige distantiëring van Israël.

     

    Obama zal moeten uitleggen hoe zijn nieuwe ‘beste vriend’ in de regio hem openlijk bespot en belachelijk maakt door ondanks de gemaakte afspraken rechtstreeks tegen zijn Syriëbeleid in te gaan.

     

    VS en Rusland tegenover elkaar

     

    De veel belangrijkere conclusie is echter dat met zowel Amerikaanse als Russische en Iraanse troepen en vliegtuigen actief in Syrië een niet-gewelddadige oplossing van het bloederige conflict verder weg is dan ooit. Sterker nog: er hoeft maar iets fout te gaan en beide kanten raken slaags met elkaar. In dat geval zullen ook Saudi Arabië en Israël bij de oorlog worden betrokken, of ze dat nu willen of niet. (2)

     

    Wat dan kan betekenen voor het Midden Oosten en mogelijk zelfs de hele wereld hoeven we u niet uit te leggen.

    Xander

    (1) DEBKA
    (2) Zero Hedge

     

    *

    UITLEIDING

    Heb ik al verteld dat mijn buren, een Noors homo-koppel (Laurel & Hardy) zeer vervelede luit zijn? Zij ook wel, maar nog meer de vele nesten wilde katten die ze overdadig voeden met de afval uit hun B & B keuken, alles diepvries-vers van Ikea. Boleten, o als eieren zo groot! Met pullen bier uit München. Dan is het weer ‘Huppe met beentjes, Luoise’ tot de volgende morgen de zon aan de einder komt piepkenduik speken. Want voor het zuipen hebben de huidige Noren echt geen snek meer nodig. En voor wakker worden hebben die het Noorderlicht nodig. Maar terzake.

    Hier bestaat er geen ‘Dierenbescherming’ of Dierenasiels, en dus staan we machteloos tegen de vele kattenjongen die bij ons bij tijd en wijle onder de struiken of in de bloembakken het levenslicht komen aanschouwen. Niet voor lang echter. De jonge moeders, zelfs nog baby’s, zijn kattenrap om te ontsnappen, maar met de 3 onstuimige hondenmuilen in huis… Moet ik niet verder vertellen, hoop ik. Maar net al jaren net als in die Zuid Afrikaanse song, ’t is die kat kom weer De volgende jaar is die kat weer daar.

    Waarom ik dat vertel? Nee, nee, niet omdat het vroeger beer was, maar omdat mijn slecht karakter dan altijd terugvalt op de huidige ‘vluchtelingenstroom’, die eveneens huist in de struiken en onder de bomen. Want net als met die zwerfkatten hier, willen die niet leren, dat wie ’t gevaar bemint, er ook zal in vergaan. Liever één Duitse Herder in huis, dan 10 katten in de lucht!

    *

    Maar om bij die buren te blijven: ze zijn beiden fervente Europ Eiers die ze (die eierrs) in eigen land liever door vreemden laten uitbroeden. Echte Sossen, ziet U (zo vermoed ik), want hier in het warme Zuiden, alles ‘ni vu ni connu’ bij de Italiaanse Fiscus. Het is dus blijkbaar hun eigen manier om de wereld te verbeteren. Zij, in ieder geval, gaan ieder jaar voor 2 maand naar Las Vegas. Daar is ’t leven goed. Daar is ’t leven fijn. Als ze stil en ongedwongen, netjes tussen maatjes kunnen zijn…..

    *

    Pssst

    Weet U het al? Charlie De Gucht is er nog maar eens in gelukt om op het verliezende paard te wedden! Niks geen voorkennis! Öre chance! Nu denkt hij dat hij

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!