MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2834

    *

    .

    *

    Paus Pius XII met Adolf Hitler

    .

    Voor alle zekerheid: Eugenio Pacelli was toen Pauselijk Nuntius in Berlijn. Ik denk dat in die dagen veel Hovaardigheidsbekleders van over de hele wereld gaarne met A.H. op de foto hadden gestaan. Denk maar aan Haiku Herman en zijn kleinkinderen, bij zijn ver-eremerkng als Aftredend President van de EU Verenigde Nazies.

    *

    .

    INLEIDING

    Kom, zet U bij. De ronde is groot genoeg. Stoelez-Vous, zoals ze bij ons aan ‘De Schreve’ zeggen. En steek gerust U pint omhoog als die leeg is. S’il y en a plus, il y en a encore!

    En zeg nu nog dat ik, Digitalia, geen fijne manieren heb.

    *

    Laten we dus niet flauw doen: dit epistel gaat over de Paus van Rome. Ov er de voor-voor-voorganger, Pius XII (1876-1958), de Italiaanse Eugenio Pacelli (Eugèbe Het Paaslammetje?) wordt post mortem verweten dat hij met zijn 15 à 20 Zwitserse Wachten, met vers geslepen hellebaarden en een noodrantsoen voor een paar weken, de Nazitanks niet was te lijf gegaan. Persoonlijk was ik wel beter ingelicht, maar ne mens kan altijd bijleren, dacht ik. Tot ik in het artikel hieronder, de naam van ene Dirk Verhofstadt tegenkwam. Toen begreep ik ineens alles: waarom had ook deze Paus toen, in de jaren ’30-’40 niet beter naar de Gentsche Riberalen geluisterd! Dan had chou-chou Zaan Zaak De Gucht niet moeten de sloeffen van onder zijn lijf lopen, om de euthanasiewet voor minderjarigen er door te krijgen. Dei zouden dan vanzelf, via de Hitleriaanse moederhuizen voor ongetrouwde ‘Jonge Dochters’ (Lebensbornen genoemd) om ongewenste kinderen van SS-stieren, per direct naar de fronten gestuurd kunnen worden om er als 13-jarige Hitlerjunge aan het Flak afweergeschut te liggen sneuvelen. Waarmee ik niet wil gezegd hebbe, dat Mama Ratzinger zich ietwat ongewenst had gedragen. Misschien hadden zij die duivelskinderen, de ‘vruchten nan de zonde’, daar samen de jonge Ratzinger kunnen bepotelen. Dat s, naar het schijnt, een slechte gewoonte bij de RK…. En, eh, nee, elders bestaat die gewoonte niet. Zoals U weet, het draaikonten inbegrepen, late, die Verhofstad’s zich door niets of door niemand intimideren! Die zijn altijd gedreven om alles te weten, tot de intiemste details van iemands mensenleven.

    *

    Was le dat even een steen in een kikkerpoel, dat artikel bij E.J Bron. Nederland staat bekend als kikkerlandje, maar dat was me er iets tè over. Daarom putte ik ook een pareltje uit de 21 ‘Reacties’ dier er volgden.

    Allez, ’t is goed. Nog nen tournée générale’ op de kosten van het Huis, en tot nog eens!

    Ps

    Zeg niet dat U niet verwittigd werd. Het is een tekst vol voetangels en schietgeweren….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    HEILIGE VOLKSVERRADERS

    Op de site van de Telegraaf lees ik zojuist dat Paus Franciscus een enthousiast voorstander is om vluchtelingen op te nemen. Fijn voor de Paus. Bravo. Ik hoor hier al de gebeden weergalmen van al die dwaze goedgelovige katholieken. Doch ik vind die Franciscus zo langzamerhand een gevaar worden voor de geestelijke volksgezondheid. Die man heeft geen idee van de verschrikkelijke gevolgen. En zijne heiligheid wordt ook nog eens door die achterlijke meute bejubeld. Nou heb ik dat katholieke volk wat betreft hun politieke gezindheid nooit zo hoog aangeslagen. En eigenlijk wil ik het op deze vredige Zondag daar ook niet over hebben. Doch het zit mij niet lekker. En nu wij gans worden overspoeld door een zooitje agressieve kwaadaardige Mohammedanen die uit zijn op onze welvaart, kan ik dat bericht over die goedheilig man geestelijk toch niet helemaal verwerken.  

     

    ROME – Paus Franciscus roept ‘elke parochie, elk klooster, elke religieuze gemeenschap’ in Europa op om een vluchtelingenfamilie op te vangen. De kerkvorst deed zijn oproep zondag tijdens de mis op het Sint-Pietersplein. Het Vaticaan zelf zal het goede voorbeeld geven, aldus de paus, en zelf ook vluchtelingen gaan opvangen. Twee parochies in Vaticaanstad zullen gezinnen opnemen. De oproep van Franciscus werd door het publiek op het Sint-Pietersplein met gejuich ontvangen.

     

    Ik vind dat aan al die pausen een vreemd luchtje zit. Net als de profeet Mohammed zijn ze altijd gek op kinderen. Ik vertrouw ze niet. En het zijn eerste klas Jodenhaters. Neem Paus Pius XII (1876 –1958). Zijn streven naar macht bracht hij op een uiterst tactische en geslepen wijze in de praktijk. Al ver voordat Adolf Hitler aan de macht kwam, schreef hij een sterk anti-Joods geschrift. Ook speelde hij een leidende rol in het beruchte concordaat van het Vaticaan met Duitsland in 1933. Tijdens het naziregime bezegelde hij, door zijn oorverdovende zwijgen, het lot van miljoenen Joden in Europa. Hitler had zich geen betere bondgenoot kunnen wensen. De schrijver John Cornwell schreef een fascinerend boek met de titel: Hitler´s Paus.

     

    “De paus, bisschop van Rome en opvolger van Petrus, is het blijvend en zichtbaar beginsel en fundament van de eenheid, zowel van de bisschoppen als van de menigte van de gelovigen”. “De paus van Rome immers heeft, juist krachtens zijn ambt als plaatsvervanger van Christus en herder over de gehele kerk, de volledige, hoogste en universele macht, die hij altijd vrij kan uitoefenen”.

     

    Dirk Verhofstadt  schrijft in zijn boek “Pius XII en de vernietiging van de Joden” dat de paus bijzonder goed op de hoogte was van de gruwelijkheden van Hitler´s bewind. De paus zou geen enkel woord van afkeuring gericht hebben tot Adolf Hitler en Mussolini. Volgens officiële schatting zijn er 50.000 Joden en 700.000 niet Rooms-katholieken omgebracht in concentratiekampen en in hun woonplaatsen. Een deel van de geestelijkheid nam actief deel aan de slachtpartijen.

    Ook een echte kindervriend: Paus Bendictus XVI

    En neem nu eens de voorganger van onze huidige paus, Benedictus XVI (Ratzinger). Ook een fijne man. Zoals bekend was Benedictus zelf lid van de Hitlerjugend en diende hij in het Duitse leger. Ook deze paus zou niets hebben ondernomen om de massavernietiging in de nazi-kampen tegen te gaan. U kunt het lezen op internet. Uw haren rijzen te berge. Die pausen deugen niet.

     

    Gedurende de oorlog was Ratzinger assistent van een Duitse SS-kapelaan in het concentratiekamp Ravensbrück. Hij was hoogst persoonlijk aanwezig bij bizarre rituelen zoals kinderoffers als lid van de Knights of Darkness. De kinderen die zouden worden geofferd kwamen van de gevangenen in het kamp. The Knights of Darkness (Ridders der Duisternis) was een Nazi-divisie van de Waffen SS en door Hitler in 1933 opgericht. Deze divisie omarmde een cultuur van een oud heidens occult geloof in menselijke offers.

     

    Nu, lezers van deze beduchte site van E.J. Bron, ik laat het hierbij. Ik wens u allen nog een gezegende dag.

    Door:
    “Driek”

    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    Uit de reaccties

    1)       De paus lijdt aan cognigtieve dissonantie

    2)       Louk Broug zegt:    

                  Man, man, man, wat gaat dat weer kort door het. “Allemaal gluiperds…”, de volksmond op zijn smalst.

           Hebt ge niet gelezen, Zeer Eerwaarde Heer BertG., dat in verhouding de RK minder met hun poten hebben gepoteld dan andere denominaties of socialisten of communisten of niksers.

           Elk geval is er één teveel, afgemeten aan de zuivere leer van Christus, die spreekt over molenstenen om nekken als men met z’n tengels aan kinderen komt, een uitspraak die de bisschoppen hier in Nederland een paar jaar geleden herhaald hebben.

           De RK met haar hoge morele lat – door Christus gelegd – heeft geweldig op haar falie gehad, en terecht, en wereldwijd.

           Elders werd er niet zo verwoed gewroet en dat is niet zo verwonderlijk omdat het niet expliciet in tegenspraak was met nergens geformuleerde beginselen.

           De RK vertegenwoordigt met haar eeuwenoude leer de grondslagen van de Westerse, Christelijke beschaving, die volgens allerlei krachten van de huidige tijd kapot gemaakt en volledig gesloopt moet worden.

           Doe er maar fijn aan mee, door het “allemaal gluiperds” te noemen die de wortels hebben verzorgd van wat de beste beschaving ooit mag worden genoemd en het verdedigen meer dan waard.

           Zo speelt ge de erfvijand precies in de kaart, die ons al zo mismoedig en laf maakt over onze eigen cultuur.

           Dat u verontwaardigd bent over kindermisbruik, heeft u te danken aan een millennialang gevormd geweten dat in de Europese volkeren door het Christendom is gevormd, ook al zou u uzelf geen Christen willen noemen.

           De Christelijke ethiek is vormend geweest voor onze wetgeving tot op de dag van vandaag.

           U zit comfortabel op een tak van een boom uw eigen wortels uit te schelden.

           Leuk hoor, knap hoor, veilig hoor, achter een alias.

           Wees dan zo flink en zaag alleen uw eigen tak af.

           Mijn sport is het integendeel de Planter van die wortels te eren en te danken en ik wilde wel dat we dat met zijn allen meer zouden doen, want uw gedachteloos gemaai tegen onze eigen waarden veroorzaakt slechts wind in de zeilen van een meedogenloze vijand, die wel vanuit zijn wortels het kwaad voedt dat Christus kwam bestrijden.

           En dat zelfs een geestelijke her en der faalt die hoge horde te nemen, ja… wat kan ik anders zeggen dan weer een meesterlijke uitspraak citeren: “Wie zonder zonden is, werpe de eerste steen”. U wellicht, eerwaarde Heer BertG.????

           Nee, het Christendom is niet achterhaald en gek genoeg onze enige redding.

           Met een nog net zondagse groet,

     

           Louk Broug

     

    Ps1 Paus Pius XII is geëerd door vooraanstaande Joden voor zijn hulp in de oorlog.

    Ps2 Hebt u wel eens gehoord van de Nederlandse kardinaal de Jong en de gevolgen van zijn protesten?

    Ps3 Over paus Benedictus zijn de opmerkingen van kernrob4 en pieter zeer kundig.

    Ps4 De opmerkingen van deze paus over hulp aan vluchtelingen vind ik uiterst naïef en fout, maar zijn ingegeven door een blind en radicaal soort naastenliefde en voorbijgaand aan practisch verstand: “Heb uw vijanden lief” kan tot absurde en ongewenste toestanden leiden, die we nu zien.

    Hij kan beter wijzen op de beelden uit een Amerikaanse abortuskliniek waar ze in een bak vol foetussen met een pincet de “geoogste” en te verkopen ledemaatjes omhoog vissen en erop wijzen dat we onze eigen kinderen offeren en vermoorden.

    Nee, wel medelijden met een gigagantisch Paard van Troje….

    *

    UITLEIDING

     

    N tegenstelling tot de meeste mensen, verspreiden de Pausen maar een ’geur van Heiigheid’ vele jaren na hun dood.

    Niet dat ik enige ervaring terzake bezit, maar bij dit alles voelde ik zowat hetzelfde als een echtgenoot die zijn beste vriend uiteindelijk toch betrapt met zijn eigen vrouw in zijn eigen bed. Terwijl die daar met de marbels lagen te spelen….

    *

    O dat aanhoudend Vreemdelingen Legioen dat aanhoudend onze grenzen binnen stroomt! Ja, ik weet het: bij de Paus, net zoals bij elke mens, en per definitie bij elke Christenmens, krimpt het hart bij het zien en hòren van die stroom ‘vluchtelingen’. Mar onmiddellijk daarop moet er, lijk bij elke misdaad, gezicht worden naar de schuldigen, en dat onderzoek moet starten zoals elk politie onderzoek, met in het hoofd van de speurders: ‘A qui le profit?’ Wijsheid geleerd bij Witse.

    *

    En neen, dit is geen café-prat (ben heel mijn leven nooit zo maar in een café binnen geweest) maar het gevolg van het Volksreferendum dat hierover zou moeten gehouden worden. Want de Grote Verlichte Verstanden die nu aan het bewind zijn, vertegenwoordigen alleen maar zichzelf.

    Bekwame historici zouden dat ‘despotisme’ noemen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!