MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2832

    *

    Dinsdag 8 september 2015

    Fruitmaand

    Zon 7u05-20u13

    Onze-Lieve-Vrouw-geboorte

    H Adriaan

    Op Maria Geboort trekken de zwaluwen voort

     

    Geloofspunten van de Dag.

    Vroeger gingen de mensen naar ‘t Klooster van Sint Adriaan. Waar twee paar kloefen onder één beddeeke staan…..

    8 september was ook de dag, O.L. Vrouw Geboorte, dat in vele gezinnen een of twee nonnekens naar ’t Klooster ‘binnen gingen’. Wat ’n hele eer was voor de ganse familie….Na enkele jaren ‘Noviciaat’ werden die dan ‘geproffest’ en werden die waardig bevonden, om als ‘Bruid van Christus’ de 3 Eeuwige Beloften af te leggen: gehoorzaamheid, kuisheid en gedinestigheid (denk ik).De progressieve wereldverbeteraars zouden er goed aan doen, er aan te denken, waar de ziekenverzorging, het onderwijs, enz, zouden staan zonder de belangloze inzet van al die vele generaties nederige kloosterlingen. Ja, natuurlijk is er sindsdien de almachtige ‘Staat’ gekomen, die alles overnam, zelfs het verversen van de pampers, alles tot meerdere eer en glorie van de Grote Verlichte =Verstanden. De zelfden die ons nu, in afwachting dat onze kleinkinderen allemaal als ongeschoolde achterlijken in lange ongewassen gewaden zullen rondlopen, naar het faillissement van de sociale Zekerheid en de ondergang van onze Beschaving hebben geleid.

    *

    .

    *

    .

    Geen opgezet spel?

    *

    INLEIDING

    Neen, echt! Bijna zo mooi in beeld gebracht als ‘Dieren in Nesten’, of als ‘Vlaanderen, Vacantieland’.

    Het is natuurlijk zeer onbeleefd van mijnentwege: maar hoeveel zou het ‘Copyright’ voor dit kiekje hebben opgebracht? Ik schat, dat ‘de gelukkige vinder’, niettegenstaande al de zeurderige commentaar in de Media, voor de rest van zijn ‘goed geboerd heeft’. Hij mag dan nog wel geen Marc Coucke zijn, maar dat komt misschien nog. Een paar gelukte beleggingen in de sportwereld, de hemel op aarde voor arme mensen, en ge zult het zien: van dat manneke horen we nog wel! D’een zijn dood, is d’andere zijn brood!

    Of zou de opbrengst naar ‘een goed doel’ zijn gegaan. Curieus dat we daar dan nets over gelezen hebben. Dat de hyena’s van de Leugenpers zo’n hartelijk hapje ‘Gefundes Fressen’ zo maar zouden laten vallen. Laat me niet lachen. Duivels zak is nooit vol.

    Wetewa? Vroeger zeiden de buitenmensen al lachende, dat de tijden zouden beteren, ‘als de wijven ophielden met zagen, de Pasters van vragen en de boeren van klagen. Toen bestonden er nog geen zoveel gazetten, of de mensen hadden daarvoor geen geld. Anders had er zeker een sneer bijgestaan over ‘en de gazetten met liegen’.

    Maar nu is er daar, sedert het zo goed gaat met ons Land, veel geld mee te verdienen. Een klein beetje via de abonnees, een flink stuk vanwege de verkochte publiciteit, en het grootste deel dank zij ede Sinterklaaspolitiek van de Regering.

    Anders gezegd, schrap de subsidies, de adverteerders zullen afhakken, en de lezers zullen hun heil elders zoeken, wegens de fenomenale prijzen die de Uitgevers moeten vragen voor hun bedrukt papier met vooral veel prentjes.

    O, de digitale pers lezen, zegt U? Dan moet U helemaal geen moeite meer doen: de VRT (De Redactie) is een perfecte samenvatting van alles wat elders ook staat. Ze schrijven namelijk alles af van elkaar. En hier bent U tenminste zeker dat U geen word, maar dan ook geen woord moogt geloven van wat er staat. Hoogstens van wat er tussen de lijntjes NET staat….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.bloggen.be/roeland/

    *

    Het arme jongetje op het strand en de waarheid

    Door Joost Niemoller

    *

    Er ligt een jongetje op het strand aan de vloedlijn. Het jongetje ligt op zijn buik. Wat doe je? Wat doet een normaal mens bedoel ik? Die rent ernaartoe, tilt het op, probeert mond op mond beademing, probeert alles om te zien of het jongetje nog in leven is.

    Wat doet men kennelijk in Turkije? Men blijft op afstand staan en maakt er een mooie foto van om de schuldhormonen van de Europeanen aan te maken. Prachtig beeld, zo’n jongetje. Men maakt nog eens een foto vanuit een andere hoek. Om vooral het beste plaatje te krijgen. Nergens nog voetsporen te zien van iemand die het jongetje had willen helpen. Dat jongetje ligt daar zo helemaal in het niets. Een ‘ schrijnend’ beeld van een aanklacht. Klik klik klik. En kijk, heel Europa stinkt erin.

     

    Ineens wordt ons heel precieze informatie over dit jongetje voorgeschoteld door de media. En waarom? Omdat de ellende een ‘gezicht’ moet krijgen. Welk gezicht? Het gezicht dat ons door de bestuurselite en de media als verlengstuk voorgeschoteld moet worden.

     

    Half Facebook loopt nu te janken over een ‘hart’ dat Europa eindelijk moet laten spreken. De linkse populist van de Volkskrant, Bert Wagendorp, gebruikt het beeld om Wilders het zwijgen op te wille leggen. Zo’n jongetje, daar kan je wat mee.

     

    Dat Turkije kennelijk geen enkel hart laat spreken en gewoon toestaat dat mensen in wrakke bootjes varen naar ‘veilig Europa’, dat zal ze worst wezen. Het plaatje is binnen. De illegalenstroom van moslims die Europa verder ondermijnen kan door.

     

    Kijk dan ook nog eens naar dit plaatje, dat wonder boven wonder ook in NRC Handelsblad stond:

     

    Schermafbeelding 2015-09-03 om 11.03.12

     

    Illegalen bestormen de treinen in Boedapest. Op eerdere beelden was te zien hoe kinderen vooraan werden gezet voor het fotoplaatje en hoe Europese fotografen braaf klikten wat hen werd voorgezet. Nu zien we de werkelijkheid. De paar kinderen en vrouwen die voor de show vooraan werden gezet, doen er niet meer toe nu het ernst is. De trein! Jonge mannen eerst. Sterker nog, we zien alleen hordes jonge mannen die treinen bezetten om naar het beloofde land van Merkel te gaan waar ze de boel weer verder kunnen verzieken.

     

    Ook hier zien we trouwens een gezicht. Een van agressie vertrokken gezicht van een jonge man. Zijn gezicht zegt: Laat de rest barsten. Hij wil zo te zien zijn vriend ook binnentrekken.

     

    Plaatjes. Je leert er veel van. Maar vooral wanneer je eventjes verder doordenkt. Helaas doet bijna niemand da

    *

    UITLEIDING

    Voor wie als opgroeiende jeugd vroeger geen chocolade-pretjes heeft bijeen gespaard over ‘Gullivers Reizen’ (bok de Kwatta), of over Ronald Admudsen en Baron de Gerlache aan de Noordpool (Chcolade Jacques), enz, die kan dus nu ook niet weegdromen over verre voetreizen van helemaal ui de diepe regenwouden van Donker Afrika, van de overkant der Sahara (een zandbak vee malen groter dan Europa zelf?), waar de honden huilen terwijl de karavanen verder trekken, van uit al die vele landen die de Amerika en de Westersen, na de eerder rustige periode van de ‘Kolonisatie’ aan de rand van de afgrond hebben gebracht door er ‘de democratie’ te willen gaan invoeren. Kapot gelopen knieën, buikloop, wanhoop en 10 paar nieuwe Addidas-Sportschoenen zijn de tol geweest van onderweg. Dode lichamen langs de weg.

    Ja, het avontuur was/is geweldig. En eenmaal de pietrol-landen uit: de trein der vrijheid/

    Dat IS pocht dat er daartussen al minstens 4.000 getrao,de Jihadsten zitten, doet er even niet ote. Al is 4.000 man als een serieus leger, eenmaal die de op voorhand verborgen magazijnen vol automatisme wapens en springstoffen hebben ontdekt.

    Vierduizend… Is dat niet meer dan er ooit in Srië aan het vzechten zijn?

    *

    Och, onze reisagetntschappen hebben toh o zo mooie euzen. Dat reizen altijd een beetjeavontuur is. Was ook jet geval voor de reizigers voor Egypte, gisteren, op Zaventem. Weten de kranten niet van! Vele uren vertraging door een technisch defect. Neen, iets anders. Alle bagage moet er weer uit, want , ja, wat precies wil de Politie ziet zeggen. Nee, nee, heeft niets te zien met terrorsime. Een verdachte reiziger van boord gehaald. Tja. Kunnen we niets over zeggen. Het oderzoek is geheim. Na bijna 12 uur kan de vlieger omhoog, maar met ene man minder.

    Geen paniek? Geen probleem. De Staatsvuiligheid heeft alles onder controle. Maar tijd om de Vlaams Nationalisten die een vreedzaam einde van Coburgia willen, op te volgen, 24/24 is er nu niet meer. Ge moet dat verstaan. Die mannen hebben ook maaar twee handen. En de middelen… Ja, de middelen. Wel, de middlen, die zijn… uitgeput.

    Kijk, ik wil er mee iohouden? Schaft U zich alemaal een reproductie aan van ‘De Nahtwacht’ van Rembrandt Van Rin. Daar hort deze tekst bij, die U om de zoveel seconden met rustige stem blijft herhalen voor Uw huisgenoten en voor Uzelf. Het werkt, hoor, want het schilderij is al bijna 400 jaar oud. ‘

    Alles is rustig. Goede nacht. Slaap maar lekker door. Alle is rustig. Licht Hollands accent, en U voelt er zich direct bij thuis….

    Was dat toen geen discriminatie dat die kleine burgermannetjes die vreemde goedmoeedige reus me”t touwen en koorden aan de grond wilden vastbinden? Moet er tegen dergelijke xenofobe afbeeldingen niet strafrechtelijk worden opgetreden? Kan ijvoorbeeld de Moslim Executieraad geen financiële voldoening krijgen, in de orde van grootte van deze belediging?

    Wat zegt tatergat Almacy hiervan? En haar Rode Vriendje van de Groenen, die
    Björn Rzoska

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!