MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2830

    *

    Maandag 7 september

    Zon 7u05-20u15

    H Hilduardus

    Sint-Hildeward verbiedt de linnen broek en kiel

    *

    .

    *

    De nieuwste versie van ‘Mein Kamf’ door A.H.

    *

    INLEIDING

    Neen, ik ga er deze keer bij de haren de jonge J.F. Kennedy niet bij sleuren, die in zijn jonge onbesuisde jaren over Adolf Hitler, de korporaa-kunstschilder uit Den Groten Oorlog ’14-’18 (in ons streke van Wijtschate-Voormezele in West Vlaanderen), later Führer aller Germanen geworden in Gross Deutschland. Want het is en blijft niet mooi van zijn biografen zo vroegtijdig openbaar te hebben gemaakt dat die voor deze man een boontje had, al was dat rijkelijk laat na diens vertrek naar het Walhalla. ‘Als’, had die A.H. verklaard na een bezoek aan Berlijn kort na WO II, ‘de haat eenmaal zal geluwd zijn zal de wereld spontaan erkennen, dat A.H. het grootste genie aller tijden is geweest’.

    Volgens mij kan dat tellen, en al wordt daar door de Verkochte Media momenteel aan deze uitspraak weinig of geen aandacht aan besteed, naarmate de Planetaire Globalisatie vorm krijgt, zullen we dat wel door onze strot geduwd worden. Als weldra de nieuwe versie van ‘Festung Europa’ even totalitair als de oude, vorm zal gekregen hebben, zij het dan met een Islam lalaagje bovenop.

    Als we braaf zijn, en wel leren, al volgend jaar misschien.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Iraanse opperleider publiceert eigen versie van Hitlers Mein Kampf: ‘Palestine’

    Amerikaanse en Europese politiek faciliteert Iraans streven naar een kernbom en vernietiging van Israël en het Westen

    *

    Ook de kaft laat er geen misverstand over bestaan: Israël moet volledig verdwijnen. Daarna is het Westen aan de beurt om verslagen te worden door de islam.

     

    Terwijl Amerika en Europa trots zijn op het gesloten kernakkoord met Iran laat de opperste leider van de Islamitische Republiek, Ayatollah Ali Khamenei, er in zijn recente boek ‘Palestine’ geen misverstand over bestaan wat zijn ware bedoelingen zijn: eerst moet de Joodse staat Israël worden vernietigd, en daarna zijn Amerika en Europa aan de beurt. Maar net zoals in de jaren ’30 Adolf Hitlers ‘Mein Kampf’ totaal niet serieus werd genomen, doen de Westerse leiders opnieuw of dit boek vol haat en oorlogszucht niet bestaat. Wij voorspellen: met dezelfde fatale gevolgen als zo’n 80 jaar geleden, alleen dan met nog veel meer verwoesting en menselijke slachtoffers.

    Khamenei hoe dan ook de winnaar

    Het feit dat Khamenei geen enkele moeite deed de publicatie van zijn boek uit te stellen tot na de stemming in het Amerikaanse Congres, doet vermoeden dat hij van tevoren zeker moet hebben geweten dat president Obama de kerndeal hoe dan ook zou doorzetten. In het slechtste geval dat het Congres de president zou hebben geblokkeerd –wat niet meer kan omdat er geen 2/3 meerderheid meer kan worden behaald-, dan had Khamenei ‘de Grote Satan’ Amerika simpelweg de schuld kunnen geven, en alle reden gehad om het nucleaire wapenprogramma van het land openlijk voort te zetten.

     

    Dat scenario is nog steeds mogelijk, omdat Khamenei de onmiddellijke opheffing van alle sancties eist alvorens het totaal door de Ayatollah gecontroleerde Iraanse parlement akkoord gaat met de nucleaire overeenkomst. Voorlopig lijkt het Witte Huis echter aan het omgekeerde vast te houden (2).

     

    ‘Palestina’: De vernietiging van Israël en daarna het Westen

    De titel van zijn boek ‘Palestine’ gaat over veel meer dan enkel het streven om Israël te vernietigen ten gunste van een nieuwe 100% islamitische staat genaamd ‘Palestina’. In het boek stelt de Ayatollah namelijk duidelijk dat het grote doel ná de uitroeiing van de Joodse staat de vernietiging van het Westen en met name de VS is.

     

    ‘Palestine’ is tevens een uiterst strategisch gekozen naam, omdat men in Iran weet dat de Palestijnen het favoriete ‘knuffelmoslim’ project van de Europese gevestigde orde zijn, die steeds openlijker laat blijken er geen enkel probleem mee te hebben als de piepkleine Joodse staat volledig zou verdwijnen.

     

    Khamenei wijst op de vele fatwa’s die de hele moslimwereld verplichten om Israël te vernietigen. Die fatwa’s zijn gebaseerd op de islamitische wet dat gebieden die ooit het bezit zijn geweest van moslims nooit mogen worden overgegeven aan niet-moslims, en ten allen tijde moeten worden heroverd. Hier valt niet enkel Israël onder, maar ook bijna heel Zuidoost Europa –de Balkanlanden- en het Iberisch schiereiland (Spanje en Portugal).

     

    Massa immigratie en snelle opbouw Iraans leger

     

    Als dat allemaal is bereikt – en met de massa immigratie van miljoenen moslims is de ondermijning van Europa van binnenuit een nieuwe, uiterst gevaarlijke fase ingegaan- is de volgende stap het volledig ‘afhakken van de handen van de VS’ in moslimlanden, zodat deze weer volledig islamitisch zullen zijn.

     

    Om dit te kunnen realiseren heeft Khamenei het bevel gegeven tot een forse uitbreiding en verbetering van de Iraanse strijdkrachten. Een groot deel van de $ 150 miljard waar Iran nu dankzij de door de regering Obama opgeheven sancties de beschikking over heeft gekregen, worden dan ook precies voor dat doel ingezet.

     

    Het Iraanse ‘wonder’: een kernbom

     

    Anti-Israël supporters wijzen al jaren op een enkele in 2005 gedane uitspraak van de voormalige Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad om Israël ‘van de kaart te vegen’. Zij beweren voortdurend dat deze zin uit zijn context is gerukt. Los van het feit dat dit doel in de jaren daarna ontelbare malen herhaald werd in de Iraanse staatsmedia, kunnen deze pro-Iraanse supporters letterlijk het volgende in Khameneis boek lezen:

    ‘Het land van Palestina moet bevrijd worden en terug worden gegeven aan zijn volk. Men kan zich afvragen ‘Hoe veeg je een land, dat beschermd wordt door de supermachten, van de kaart?’ Een oplossing komt uit geloof dat ieder probleem vergemakkelijkt en ieder wonder mogelijk maakt.’

     

    Dankzij het door Amerika en Europa gesteunde akkoord zal dat ‘wonder’ er inderdaad komen, en wel in de vorm van een Iraanse kernbom.

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) DEBKA

    *

    UITLEIDING

    Één na één vallen de maskers. Op het voorhoofd van Het Beest schittert nu al, onder de zoete beschermende arm van de Wassende Halve Maan, de stralenbundel van de uit haar as herrezen Swastika. De perfecte harmonie van de samensmelting tussen het arme Zuiden en het rijke Noorden…. Met het heel klein beetje nadeel, dat wij in Het Westen teruggeworpen worden naar het begin der Duistere Middeleeuwen.

    Datzelfde zinnebeeld straalt ons tegemoet, in ede sterrenkrans van de Verenigde Europese Nazies, die langzaam mar zeker het net rond onze hoofden aantrekt.

    De smeedijzeren poorten met erboven ‘Arbeit acht Frei’ staan achter de schermen al klaar. Ze kwamen tot stand, dank zij de ECB en de miljardensteun van de Amerikaanse schoonmoeder. Ondertussen zal het er wel in gehamerd zijn, dat bedoelde ‘Arbeit’ als losgeld zal dienen voor de ‘dhimini’s’, onder de (aangepaste) leuze der West Vlamingen ‘Wie de ‘Verrijkers’ niet vrijwillig onderhoudt, moet niet eten’. E3n voor de oplossing voor ‘nutteloze eters’ draaide A.H. ook zijn hand niet om.

    *

    Oh, die Ayatollah met dat boek vol letters op papier, dat zijn maar woorden. Let maar eens op de eerstvolgende volgende ‘goalgetter’ (het moet er daarom gene zijn uit de duurste ploeg ter wereld) die een penalty wil scoren….. Want ‘op het verkeerde been zetten’ is niet alleen een spreekwoord voor de groene grasmat. Het geldt ook en vooral in de politiek, waar ze meteen ook veel dodelijker is.

    Weet U nog? Hitler wilde ook alleen maar een stukje duurbaar vaderland terugwinnen…. Dat is Israël ook in het oog van elke Arabier, gegrond o of niet. Voor Mossimmerds is dat een punt van hun geloof: ‘Waar een Moslim ooit met begerige ogen is voorbij gekomen, hoort voor altijd de Islam toe. Inderdaad een stelling waar ook A.H. met zijn oer-Germaanse wanideeën, zijn mosterd haalde

    Maar herinnert U zich nog dat andere ‘wonder’ in de Islammerij? Bij de Christenen zijn ‘mirakels’ al lang afgeschaft, in afwachting dat het Christendom als geheel zal worden ‘afgeschaft’, of verboden.

    Maar in Iran groeit er stilaan in ‘the clouds’ een ‘wonder’. Een soort van nieuw ‘Wunderwaffe’ die het ‘onrecht’ is aangedaan van de Islam van niet te mogen pakken wat hen zint, zal vernietigen.

    Met de Iraaanse atoomgeleerde in Noord Korea, moet U eens nadenken over de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername. Maar daarover hebben onze rechtuite media geen oren naar. Zou een negatieve weerglans geven op hun Amerikaans idool.

    *

    Ik wil niemand ongerust maken, maar uit mijn beperkte militaire ervaringen in het ABL, heb ik onthouden dat ‘de aanval de beste verdediging is’.

    Hallo, beste mensen, waar wachten we op? Tot de nieuwe Hitler in vlees en bloed aan de kim verschijnt?

     

    na een vallen de maskers. Op het voorhoofd van Het Beest schittert, onder de zoete beschermende arm van de Wassende Maan, de stralenbundel van de uit haar as herrezen Swastika.

    Datzelfde zinnebeeld straalt ons tegemoet, in ede sterrenkrans van de Verenigde Europese Nazies, die langzaam mar zeker het net rond onze hoofden aantrekt.

    De smeedijzeren poorten met erboven ‘Arbeit acht Frei’ staan klaar. Ze kwamen tot stand, dank zij de ECB en de miljardensteun van de Amerikaanse maffia. Ondertussen zal het er wel in getimmerd zijn, dat bedoelde ‘Arbeit’ als losgeld zal dienen voor de ‘dhimini’s’, onder de (aangepaste) leuze der West Vlamingen ‘Wie de ‘Verrijkers’ niet vrijwillig onderhoudt, moet niet eten’.

    *

    Oh, een boek vol letters op papier, dat zijn maar woorden. Let maar eens op de volgende ‘goalgetter’ die een penalty wil scoren….. Want ‘op het verkeerde been zetten’ is niet alleen een spreekwoord voor de groene grasmat. Ze geldt ook en vooral in de politiek, waar ze meteen ook veel dodelijker is.

    Weet U nog? Hitler wilde ook alleen maar een stukje duurbaar vaderland terugwinnen…. Voor Mossimmerds is dat een punt van hun geloof: ‘Waar een Moslim ooit met begerige ogen is voorbij gekomen, hoort voor altijd de islam toe.

    Maar herinnert U zich nog dat andere ‘wonder’ in de Islammerij? Bij de Christenen zijn ‘mirakels’ al lang afgeschaft, in afwachting dat het Christendom als geheel zal worden ‘afgeschaft’, of verboden.

    Met de Iraaanse atoomgeleerde in Noord Korea, moet U eens nadenken over de Taqiyya, de in detail in de Koran en de Hadith voorgeschreven verduldige bedot-plicht van iedere Moslimmer, in afwachting van de door geweld afgedwongen machtsovername.

    Ik wil niemand ongerust maken, maar uit mijn beperkte militaire ervaringen in het ABL, heb ik onthouden dat ‘de aanval de beste verdediging is’.

    Hallo, beste mensen, waar wachten we op? Tot de nieuwe Hitler in vlees en bloed aan de kim verschijnt?

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!