MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2827

    *

    Zondag 6 september

    Zon 7u03-20u18

    Z Bertrand van Garrigues

    Is het op Sint-Bertrand klaar, verwacht een strenge winter voorwaar

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Pruisen, Oost Pruisen, Galicië in Polen, Hongarije, Tsjechië, enz…. Een andere wereld waar wij in ons klein Landje niet veel over te horen krijgen. Alleen de laatste tijd zo’n klein beetje, omdat tot grote frustratie van onze Verkochte Media en hun broodheren, diezelfde landen niet zeer happig zijn om de Wredebrengende ‘Verrijkernde’ kromzwaardragers binnen te laten.

    Hoekandanaa? We worden toch allemaal broeders? Zelfs al wordt dat onze dood!

    Zelfs aan die horden onderontwikkelde armoezaaiers schort er iets dat ze niet kunnen (willen) uitleggen: die willen allemaal verder naar het Land van Angela Merkelina. Voor hen het Land dat overstroomt van elk en honing, maar ook het Nazi-Land-bij-uitstek van een Führer die bij hen in de gratie dacht te kunnen komen. Door o.a. Israël te vernietigen…

    Ik krijg zo stiletjes aan de indruk, dat het allemaal tevergeefs is geweest. Die honderden miljoenen doden van vorige eeuw: de ‘herverdeling’ van Europa van toen, die niet is doorgegaan omdat die Hitler een maatje te groot was voor hen (de woorden van J.F. Kennedy) en dus nu hernomen moet worden? Anders en beter, ja ja, maar dan zonder ‘Rome’. Met weer het Avondland en onze Lage Landen byder See als speelbal tussen twee of drie wereldsystemen? Alles verzinkt in het niet, als Les Diables Rouges maar winnen in Cyprus. En hebt ge ’t al gehoord? Ook in de tenniswereld is de gok-maffia aan het werk. Maar alles komt goed: Bart Tommelein gaat maandag terug aan het werk om fraude te

    bestrijden in de sociale sector. Het ziet er zelfs naar uit, dat de werklozen weer net als vroeger, zullen moeten ‘gaan doppen’. Iets dat wreed ambetant is voorde klusjeswereld.

    Men zou er bijna spijt van krijgen, dat het toen allemaal verkeerd is gelopen, want alles valt nu te herbeginnen. Met nog maar eens de verwoestingen van het ‘het einde der tijden’ in zicht.

    *

    Waarom Hitler zich met de Inval in Polen (1 september 1939) tevreden stelde met alleen de Westelijke kant van het land, is een goed bewaard Wereldleiders geheim. Want precies om deze reden verklaarden de Mogendheden hem toen de oorlog, die zou escaleren tot WO II, iets dat, wordt gezegd, eigenlijk niemand had gewild en er dus toch kwam. Maar diplomatiek hadden Engeland en Frankrijk, die anders doorheen de Geschiedenis gezworen erfvijanden waren, door tussenkomst van Mussolini de onschendbaarheid van het Pools grondgebied gewaarborgd. Ze zaten dus in dezelfde val als in WO I. Nog vreemder was het, toen op 17 september 1939, het Rode Leger de Oostelijke helft van Polen binnenviel, maar dat dit in Parijs en in Londen ongemerkt voorbij ging.

    Hitler had, volgens onze bronnen, al die tijd geraaskald en gestampvoet over ‘Sudeten Duitsland’, dat hij terug wilde ‘Heim ins Reich’ krijgen, en over zijn ‘Dantziger Corridor’, waar de verdreven Duitsers ook terug wilden aansluiten. Danzig werd later terug Gdansk, waar het verhaal van Lech Walesa en finaal ook het einde van Het Sovjetrijk begon. Maar dat wisten jullie a71l.

    Was er bij de ‘Anschluss’ op 13 maart 1938 van Oostenrijk, het eigenlijke Vaderland van de Führer, bij ‘Gross Deutschland nog enige twijfel geweest over de finale Duitse plannen, de gang van zaken in Galicië liet geen twijfel: Hitler zag alles daar als zijn eigen onvervreemdbare eigendom. Alle blanke mensen met Arisch Bloed en rechte neuzen onder het teken van de Swastika.

    Wat ertussen hem en Rudolf Hess, zijn vast benoemde opvolger in geval van, is nog een groter Weereldstaatsmannen geheim. Want tussen die twee was reeds de inval op de Sovjet Unie in opgenomen. Reden waarom Hess toen op zijn eentje naar Schotland vloog, om te proberen Engeland te overtuigen om ‘shake hands’ te doen, om gezamenlijk tegen Moskou op te treden. Dat de tijden er rijp voor waren wordt bewezen doordat Hitler later in zijn eentje bijna dat doel bereikte… Maar bijna is nooit geheel. Hitler wist namelijk uit zeer goede bron (omdat zijn militairen als werkloze specialisten in de materie, op vraag van Stalin zelf, het Rode Leger hadden ‘hervormd’), dat de Russische Generaals maar al te graag Stalin en de Bolsjewieken kwijt wilden. Zijn eigen stafofficieren hadden hem verzekerd dat zij met hen de héchtste vriendschapsbanden onderhielden. Had Vadertje Stalin immers sindsdien niet alle vroegere Hoge Militairen, van hoogverraad beschuldigd, naar Siberië gestuurd? Nee nee, Hitler wist dat voordien dat de oorlog met Rusland maar een marionettenspek zou geweest zijn….Wat hij echter niet wist, en trouwens de hele oorlog niet, dat zijn onkraakbaar communicatiesysteem ‘Enigma’, gekocht bij een vreemdsoortige maar knappe… Pools wiskundige, ook bij Churchill op tafel stond. Die Pool had dus blijkbaar van twee walletjes gegeten….

    Het was pas toen de probatie van Hess totaal faliekant afliep, dat Hitler moest toegeven, dat het met de Engelse Nazi-Partij, die in heel het Britse Gemenebest nochtans succesrijk was, nooit iets zou worden. King George V, die bekend stond als vurige Nazi-fan, had er alles aan proberen te doen om de publieke opinie te keren. De onlangs opgedoken foto’s uit de familierarchieven van de Windsors, waar de nichtjes van Georges V, de latere Queen Elisabeth, de Hitler-groet brengen, zijn dus helemaal niet zo toevallig geweest als beweerd.

    Hitler was wel een geslepen vos. Want hij had, samen met de Geallieerden, de mythe helen creëren van een on-inneembare ‘Alpen Festung’, waar de Nazi’s koste wat kost, zouden kunnen overleven. Dat verhaal viel echter als een kaartenhuisje ineen, toen de Amerikaanse Verkenners te voet en uiterst voorzichtig de Obersalzberg optrokken, op het ergst voorbereid, en ze er slechts enkele vriendelijke thuiswachters aantroffen. Die hen met de grootste voorkomendheid welkom wensten…. Met de win uit Hitlers kelder.

    Hitler, die tot de laatste seconde gehoopt had dat zijn geleerden hem tijdig zijn beloofd ‘Vergeltungs Waffe’ zouden bezorgen, dat ‘Wunderwaffe’ die hem met één bom op New York en Washington, op slag tot overwinnaar zou maken, wilde in de Führerbunker in Berlijn sterven of overwinnen. Van een tweede veilige schuilplaats onder de Uilenberg werd niet meer gesproken…. Want geen van de twee overwinaars, Amerika noch Rusland, hadden daar nooit iets over gehoord.

    Benieuwd wat er zal tevoorschijn (mogen) gebracht worden, als de berguil eenmaal zijn geheimen zal prijs geven. Misschien zelfs dat er méér dan lijken uit de kast vallen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/bewijst-deze-radarfoto-het-bestaan-van-de-nazitrein-vol-goud-a2445821/

    *

    Bewijst deze radarfoto het bestaan van de nazitrein vol goud?

    *

    Piotr Koper en Andreas Liechter hebben een radarbeeld vrijgegeven van de nazitrein om twijfelaars de mond te snoeren. De 70 jaar oude trein in Polen zou vol met nazigoud liggen, volgens het duo.

     

    Op het bovenstaande beeld, genomen met een Ground Penetrating Radar, staat volgens Koper en Liechter de nazitrein. Koper beweert duidelijke bewijzen te hebben over het bestaan van de trein.

     

    Koper en Liechter leiden samen een bedrijfje dat zich specialiseert in het zoeken naar objecten in tunnels en kelders. Op de Poolse openbare omroep haalden ze bovendien uit naar de personen die hun claim naar buiten brachten.

     

    Al de media-aandacht van de voorbije weken komt hen niet goed uit. Honderden nieuwsgierigen zijn inmiddels naar de trein op zoek in Polen. Het duo vreest dan ook voor hun veiligheid.

     

    Volgens Koper liggen er geen mijnen rondom de trein en is het dus veilig om die op te graven.

    *

    UITLEIDING

    Maar de beroemde ‘Deutsche Grudlichkeit’ is er volgens mij ook nog. Alles wordt er altijd en overal tot de kleinste zucht genoteerd. Zelfs zonder Notaris erbij.

    U gelooft toch ook, dat de notulen van de ‘Wannsee’ de enige zijn waarop Eichlmann, verder een illustere onbekende SS-Kolonel, de afgesproken werkwijze voor de totale vernietiging van het Joodse Volk zou genotuleerd hebben? En ook curieus hoe jaren later diezelfde Eichmann in Amerika kon gevangen genomen worden, toevallig ook, door de Mossad, de Israëlische Geheime Dienst die daarvoor speciaal naar daar werden gekomen. Omdat ze hem helemaal van uit Israël op het spoor waren gekomen…. Is men bang dat er nog andere geheime afspraken zouden uitkomen? Vindt U het ook niet vreemd, dat o.a. (bewezen) juist het Vaticaan ‘wist’, dat ontsnapte gevangen zelfs in London waren gaan ‘roddelen’ over de Dodentreinen (1942-1945), dat in die tijd heel Duitsland werd plat gebombardeerd, maar dat er niet één haar op het hoofd van de SS-beulen werd geraakt? Het was pas na 8 mei 1945 en de Duitse overgave, dat er gewag werd gemaakt van de voldongen feiten…..

    Denkt men werkelijk dat er op de wereld buiten ‘zij’, de goeden, alleen maar domkoppen rondlopen? Zelfs in deze tijd, de tijd van de massa-communicatie, worden we om de tuin geleid. Denk aan de aan de gang zijnde Islammerij invasie. Och arme, dat verdronken Koerdisch jongetje en al die sukkelaartjes van kiendjes, die o zo schoon kunnen lachen, met hun nieuwe gekregen pop op de harde treinsporen in Budapest…

    Och, er zijn ook over vroeger nog zoveel vraagtekens. Zoveel miljoenen vergaste Joden en geen enkel gegeven over het ooit door Höchst geproduceerde Zyclon B. Höchst is nochtans nog altijd een zeer bekende en gewaardeerde chemicaliën-industrie.

    Onderzoeksjournalistiek, Mijne Heren: nooit van gehoord? Of zijn op dat soort pottekes de scheeltjes voor eeuwig vast gesoldeerd?

    *

    En dus zullen nergens, noch in de ontoegankelijk gemaakte ondergrondse ‘Führerbunker’ of misschien ook in de ingewanden van een of andere berg, wel nooit goed bewaarde archieven opduiken. Alleen God is altijd ‘alwetend’ geweest. Maar die zwijgt, want Die is ondertussen totaal onbestaande verklaard.

    *

    Alle bezwarend materiaal zou dus zo maar ‘verdwenen’ zijn. Net zoals de kleine zwart lederen aktentas die Benito Mussolini op zijn vlucht naar Zwitserland op het einde van WO II, heel die tijd zo angstvallig onder zijn arm had meegedragen. Zelfs toen het koppel voor hun laatste nacht samen ging slapen, lag die onder hun hoofdkussen…. Na zijn executie in de vroege mogen van de volgende dag, samen met zijn liefje Claretta Petacci die met haar broze lijfje de kogels wilde opvangen bestemd voor haar ‘Duce’, was dat aktetasje spoorloos. Vreemd, dat tot op de huidige dag op haar grafsteen op het ‘Campo Santo’ in Rome, nog iedere dag een ruiker verse bloemen staan…. Vreemd ook, dat in het kleine mausoleum (zie foto) van Mussolini IN Predappio in de Princiep Emilia Romagna, iedere dag enkele uren 2 jonge fascisten stijf als harken, de wacht komen optrekken????

    *

    Toen ons gezin in mei ’40 ook op de vlucht was, had ons Ma ook zo’n klein bruin reistasje mee dat ze, zoals trouwens ook de rest van haar leve, zorgvuldig koesterde. Met daarin haar ‘papieren’, ttz de eigendomstitel, haar trouwboekje en een stapel verzekeringspapieren. Samen met het zakuurwerk van onze Pa, dat nu naast mijn klavier ligt om de herinneringen wakker te houden. Voor de rest= geen geheime protocollen. Heb ik met eigen (betraande) ogen kunnen vaststellen na haar dood. Maar ons Ma is dan ook nooit een Staashoofd geweest tijdens roerige wereldoorlogen, waar de partijen, net als nu, vriend en vijand; elkaar beliegen als alle duivels in de hel samen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!